HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, June 14, 2011

Wordless Wednesday #7 | Sampai Hati Korang


58 comments:

  1. sy pena buat kot yuyu zalikha tu.. haha

    ReplyDelete
  2. femes cik yuyu nie..nengok.. mjur google tak bg word ug pelik bg..
    mmg WORDLESS laa kn

    ReplyDelete
  3. ala incik google saja nak troll tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. ishhh~
    tak baik nak tengok aurat orang....
    hehe~

    ReplyDelete
  5. bukan dalam dunia ni ada nama kak Yuyu sorang je. ramai lagi. lagi2 yg freehair. btw, sengih jugak tengok mende ni :)

    ReplyDelete
  6. hehehhe , kelakarlah kak . heheheh .

    ReplyDelete
  7. ish3..cm tu per ader..sabaq jer la yuyu..hehe

    ReplyDelete
  8. Memang banyak yang salah eja nama Yuyu, waktu mula2 dudlu Bdk Botak pon konfius...

    ReplyDelete
  9. lawak ja..ada plak yng nak tengok yuyu free hair..hehe..

    ReplyDelete
  10. ahahahhaa..

    apa punya tuuuurrrr...

    ReplyDelete
  11. hihi. ain pown selalu jugak silap taip zalikha.. hehe. ;) sowyyy

    ReplyDelete
  12. uish,best tu..yuyu zalikha..ala-ala hanis zalikha tu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. sapa lar buat mcm ni kat kak yuyu.
    nak kena lempang ni.

    ReplyDelete
  14. haiyo... ramailah pulak nak tgk kamu x bertudung.... ade letak kat memane ke kt tenet ni???

    ReplyDelete
  15. yang freehair tue mesti laki punya keja hahaha

    ReplyDelete
  16. mesti ramai nak tengok kamu tanpa tudung...tapi teruskan menutup aurat ye...=D

    ReplyDelete
  17. WELL,I HAVE TO SAY,HATERS GONNA HATE.

    ReplyDelete
  18. kak yuyuu, scha penah buat entri pasal yuyu fake tu kan.. ada word 'yuyu zulaikha freehair tu'.. scha tgk keyword kat nuffnang 45 yang tu.. haihh =='

    ReplyDelete
  19. tapi takde pn gamba kak yuyu yang freehair kat entri tu :)

    ReplyDelete
  20. wahhh.. kakak femes niiii...

    http://sitiatikah.com/2011/06/15/2-wordless-wednesday/

    ReplyDelete
  21. orang yang dengki tu, hehe.

    p/s : yuyu, saya ada letak yuyu dalam komik saya. hope sudi singgah ye :)

    p/s no 2 : lau taknak singgah pon takpe, hehe. at least da bagitahu, kang kena saman amik gambar tanpa kebenaran :P

    ReplyDelete
  22. yuyu tau x..dak baik lagi comey mmg slalu kene camtu..sabor je k...!

    ReplyDelete
  23. yuyu tau x..dak baik lagi comey mmg slalu kene camtu..sabor je k...!

    ReplyDelete
  24. hahaha..bnyak juga incik google bg keyword tu ye..sabo jelah yuyu..:)

    ReplyDelete
  25. tu tahan la lagi..tapi penat tak rasa nak marah kalau org guna barang korang tok search benda2 porno..sgt2 nak marah rasanya..

    bty..kalau rajin jenguk2 la sini..
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=asmah

    ReplyDelete
  26. tu tahan la lagi..tapi penat tak rasa nak marah kalau org guna barang korang tok search benda2 porno..sgt2 nak marah rasanya..

    bty..kalau rajin jenguk2 la sini..
    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=asmah

    ReplyDelete
  27. biasala tu yuyu orang2 glamour mmg sllu kena cam tuh. itu kira ok lagi free hair.

    ReplyDelete
  28. adehhhhhhh.....nak try google la jugak :P

    ReplyDelete
  29. haha... comel je~ nice entry...
    yuyu hakusho tu taw x ape?
    siri anime jepun yang agak best! haha

    ReplyDelete
  30. haha trus nanges ea.. comel lahh :)

    ReplyDelete
  31. yuyu hakusho pon ade yuyu. haha.

    ReplyDelete
  32. harap2 takkan tengok yuyu zulaikha "freehair" sampai bila-bila..

    hehehe...

    ReplyDelete
  33. kak yuyu delete la entry dulu2 yang freehair atau gmbr2 berkaitan

    ReplyDelete
  34. keje dak laki ni... ==" eh yuyu bila nak berdomain sendiri *bling bling eyes* ^^

    ReplyDelete
  35. aish, sape punya keje tu..meh kita babab...hehe

    ReplyDelete
  36. yuyu penah free hair ke? harap2 tak lah..:)

    ReplyDelete
  37. yg freehair tu plg xleh blahla.hahahaha......biarlah.yg penting yuyu dah berubah to be a better person.kan? :)

    ReplyDelete
  38. adehhhh gabungan yuyu ngan hanis zalikha ke ? huhu sbr jelaa yuyu. org famous mmg byk dugaan. sabar ajelaa k :)

    ReplyDelete
  39. haha at least name yuyu ade..=)

    ReplyDelete
  40. haha. nasib baik takde yang lagi teruk type words tu.

    ReplyDelete
  41. HAHA... ketawe guling2... cian kak yuyu.. ok ler tuh dari word bukan2 kan... =D

    ReplyDelete
  42. ADA JUGAK YG CARI KAK YUYU FREEHAIR.XD

    ReplyDelete
  43. haishh..ade jugak yang nak tengok rambut en..

    ReplyDelete
  44. hehe..kelakar lak rase...ade jugak camtuh..haha

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)