HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday #4 | Apa la Salah Belog Yuyu. :)


177 comments:

  1. Astagaa..kureng asam jerok betol bahasa dia guna..Just ingore them Yuyu..Jeles lettew~ Chill,oke dear ! :)

    ReplyDelete
  2. mak aihhhhhh bahasa dia!! CANTIKNYA!!! ;O

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  3. lolx. ape la dye blh ckp cmtuh.. urm pape pon, nad ske belog yuyu. :)

    ReplyDelete
  4. x plu lyn 0rg gle 2 dik..& byk2 b'sbr..take care..

    ReplyDelete
  5. jahatnye orang tu..
    apa yg die dpt bile kutuk yuyu n panggil yuyu dgn panggilan tu eh..
    yuyu bwk bsabar k..

    ReplyDelete
  6. kalau tak suka tu..tak suka je lah..yang dia nak kutuk2 macam tu kenapa ek..pgl org betina bagai..haii lah manusia..erm..

    ReplyDelete
  7. allah...mcm ni pun ade ke?xnk baca sudah la...sabar je la dik..

    ReplyDelete
  8. Ya Allah..dasatnye kate2 keji tu..

    ReplyDelete
  9. pergh... mulut cam longkang org ni. yuyu sabar je. dengki la tu.

    ReplyDelete
  10. errkk apa masalah dia ni kak yuyu oi. blog kita, suka hatilah nak tulis apa. haisss ada jugak orang macam ni.


    satu je nak cakap. orang tu jeles dengan kak yuyu sebenarnye.

    :) chill ya kakak

    ReplyDelete
  11. jhatnya...geram tol tgk cik anon cm ni..kurang ajar..sabar2 cik yuyu...peace cm doodle

    ReplyDelete
  12. Alalala,yuyu,biokan seja haters2 ner..mmg jeles la dia ckp yuyu gni! so go on sygs,if dia x ske sepa suru dia bca????

    ReplyDelete
  13. yuyu, sabar k. ramai lagi yang suke baca blog yuyu ni. kes dengki lah tu. :D

    ReplyDelete
  14. yuyu, sabar k. ramai lagi yang suke baca blog yuyu ni. kes dengki lah tu. :D

    ReplyDelete
  15. abaikan je la yuyu... biasala haters mmg banyak.. sapa2 pun ada. sume atas kita, samada nak layan atau x..

    ReplyDelete
  16. yuyu, sabar k. ramai lagi yang suke baca blog yuyu ni. kes dengki lah tu. :D

    ReplyDelete
  17. yuyu, sabar k. ramai lagi yang suke baca blog yuyu ni. kes dengki lah tu. :D

    ReplyDelete
  18. sabar je la yuyu, bkn senang nak puaskan hati semua org, janji kte tak kacau hidup org & org xkacau hidup kte (^_^)

    ReplyDelete
  19. takpe yuyu..org jeles memang mcm tu..

    ReplyDelete
  20. rajinnye dia baca blog yuyu dari mula sampai abis...hehe...jeles la tu dgn yuyu...

    ReplyDelete
  21. wahh.."berbudi bahasa" sungguh hamba Allah ni... kalau tak suke, jgn baca blog yuyu...sengal laa

    ReplyDelete
  22. dh tau benci, tapi baca entry dari awal smpai habis. macam sengal je dia ni kan yuyu.

    ReplyDelete
  23. itu PHD lah tu... abaikan je.. tak de pekdah pun melayan dia.. yang penting ramai support YUYU.. ape yang dicarinya tak de kat sini, mungkin ade di blog lain.. suruh dia pegi blog lain la sbb kita pun tak tau ape yang dia nak... janji blog YUYU dah semakin maju...

    ReplyDelete
  24. giler jahat ayat!! dengki khianat punya haters...

    ReplyDelete
  25. ha??????

    adoiiiii.. ni sah2 blogger yg jeles ni.. xde lain ar..mmg kes jeles blog dia xsefemes kak yuyu..haisshhhh...


    geram lak baca..

    pedulikan je lah org mcm ni kak yuyu ..biarkan je dia

    ReplyDelete
  26. Eiii.. jahat orang yang antar tu..
    ceh.. nama pun blog milik Yuyu.. mestilah kisah Yuyu... kalau nak blog ada input cari la blog yang INI BLOG BANYAK INFO PUNYA...

    Ceh... ni la dinamakan bodoh sombong... Eiuiii

    ReplyDelete
  27. Eiii.. jahat orang yang antar tu..
    ceh.. nama pun blog milik Yuyu.. mestilah kisah Yuyu... kalau nak blog ada input cari la blog yang INI BLOG BANYAK INFO PUNYA...

    Ceh... ni la dinamakan bodoh sombong... Eiuiii

    ReplyDelete
  28. manusia ni memang tak boleh di jangka. ada je perkara yang tak puas hati. cool babe~

    ReplyDelete
  29. ouch... yuyu ada musuh dgn org kt luar ke?? mcm bukan blogger jer..

    ReplyDelete
  30. abaikan je dia tue Yuyu..gila agaknya...kalau dia sorang tak suka tapi berpuluh2 ribu suka,itu maknanya dia dah xsihat..ylr,kalau xsuka tak payah la bukak..banyak g blog boleh bukak..xpayah la nk kutuk2 org plak.huh!! [emo nieh] =.="

    Jom Tengok :
    ISU HINA ISLAM TERHANGAT DI MALAYSIA!!
    MAYA KARIN DIPAKSA JUAL BADAN!!
    HOT!!: LADY GAGA PAKAI.....KONDOM?? !!

    ReplyDelete
  31. erm..YaAllah..sabar ye yuyu...jgn risau,rmai org sukakan blog yuyu ni..biarkan dia..lagi kte melenting,lgi dia suka sbb dia nk tgk kte rasa down jer.. sabar ek

    ReplyDelete
  32. haippp sape punye keje tu??
    ape mulut cmtu tu??
    haiyarkkk abaikan je sape yg ckp cmtu

    ReplyDelete
  33. yuyu ckp la dgn dy, ssya pun tak paham knpa ada org x puas hati dgn saya, sya tak gngu awk so awk jgn gngu sya ok? ^_^

    ReplyDelete
  34. keterlaluan sangat la orang tu..kenapa nak cakap macam tu??kenapa diri tu dah perfect sangat ker???kalo rasa blog orang membosankan tak yah arr baca...tinggalkan jer...sabar erk yuyu...orang2 macam tu takkan senang gak..dengki dengan apa yang orang lain ada...banyakkan bersabar....kami akan terus sokong yuyu..pedulikan the hater...

    ReplyDelete
  35. mulut puaka sapa ni...cantik sungguh bahasa...biarkan saja manusia begini...chill yuyu..

    ReplyDelete
  36. hahahaha pembenci tu biasa dalam 10 percent dari peminat...(kecuali justin bieber, 50-50 kot) HAHA

    sabor jela..nak terajang kan tak boleh, hilang ayu ko lak t...tulis kat blog, tunggu orang komen, lagi stylo...ko jgn sedih melampau2 lak...cucuk mata bulat ko tu t kang.HAHA

    *jgn marah. Just 4 Joke!

    ReplyDelete
  37. sabar ye yuyu. biasa lah. lumrah kehidupan, tak senang tgok org senang. jgn kusutkan kepala anda dgn memikirkan seseorg yg tak penting mcm die tu :)...senyum sokmo de,, kate org ganu. hihihi

    ReplyDelete
  38. haiyooooooo,kurang asam lebih sangat ni,solotep jugak mulut dak tu...tape yuyu, abaikan tau :D

    ReplyDelete
  39. ganasnya bahasa org tu...
    xtaw nak guna bahsa dgn cara yg thormat...
    iesh, mesti failed nie kn klo masuk kelas tatasusila...
    byk2 sabarr yer kak yuyu..^^

    ReplyDelete
  40. orang camtuh ignore je, biar dia dengan kehidupan sendiri. kan? kan? peri kecil kena kuat kan semangat! =D

    ReplyDelete
  41. lol
    dengki punya bdak!.
    lepak.. chill.. rilex jea

    yuyu..
    come singgah my blog
    http://pinkexia.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. org tu meroyan agaknye?abaikan lah k...xguna layan org camtu..

    ReplyDelete
  43. sabar itu besar ganjarannya yuyu ;)
    anggap ini penguat..

    ia akan mematangkan lagi asmidayu zulaikha..b strong dik!

    ReplyDelete
  44. perrgghhhh~~~ kena sumbat tofu expired kat mulot dier!

    ReplyDelete
  45. kenapa still ada je golongan manusia yang tak puas hati ni? tak paham lah T__T sabar ye kak yuyu :)

    ReplyDelete
  46. KUANG AJARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    BIARLAH YUYU..KITA ADA SAPOT YUYU

    ReplyDelete
  47. pergh kasarnya. kita ni hidup kalau nak dgr ckp org je susah gak. kita mmg takleh puaskan hati semua org

    ReplyDelete
  48. biar je. haters tu meroyan.

    :))

    ReplyDelete
  49. org dengki.. biasa lah 2... sifat manusia...huhu..buat tak lyn je.. yuyu tetap trus kan berblogger taw... :)

    ReplyDelete
  50. Astaghfirullah..sabarlah yer yuyu..orang melayu memang tak suka melayu lain naik atau disanjung..:(
    sedih pulak...sabar yer..

    ReplyDelete
  51. hai yuyu...
    sape la org tu, takde budi bahasa lgsung..sbr je la...

    ReplyDelete
  52. a HATER always be a HATER..

    just ignore dik.. :)

    ReplyDelete
  53. tah pape , kalau dia x ske Blog kak Yuyu nape dia bace ? -.- kalau dia x ske , kiteorang semua ske blog akk :D

    ReplyDelete
  54. terang2 owg tu jeles..mnusia2..haha ;)

    ReplyDelete
  55. yuyu!! tkpe sabar + senyum je, allah sentiasa ada untuk kita.

    ReplyDelete
  56. Kalau dia cakap dengan bahasa macam tu, dia ada masalah dengan tuhan. :)

    ReplyDelete
  57. astaghfirullahalazimmmmmm
    kenapa lah dengki sangat ni..haters tu maybe kenali anda le adik sayang
    input macam mana dia nak tu ye??
    kalau nak input tentang IT dan ape2lah pi lah masuk belog maklumat dan teknologi...yg pi masuk belog yuyu watpe eh...nampak sangat kebodohan si haters tu...
    sabarlah sayang....takde kesan ape pon pada yuyu kan..be strong my adik!!

    ReplyDelete
  58. yuyu saba yerk..ktorg olweyz support yuyu..cayok2 yuyu :)

    ReplyDelete
  59. subhanallah npe laa ckp betina tu....biace laa yuyu manusia sifat cemburu...saba ye yuyu..senyum xperlu kata apa2 hehehe

    ReplyDelete
  60. aik.. nampak sangat kejelsan melanda diri die kan.. hahhaa

    ReplyDelete
  61. Hey my Twinny,

    Just smile dear...
    Orang jenis camni sbb die dengki sebenarnye.
    Ofismate sis pun ade gak perangai camni tau.Die dengki kat sis,die tak suke kat sis, tp tiap kali sis update entry baru,sah die bace.
    Kalau dah tak suke tu,xyah la bace, kan. Yang bodoh g bace gak sape suruh...
    kadang2 sis pun tak paham perangai manusia camni tau.

    ^_^*

    Be strong girl.

    ReplyDelete
  62. yuyu reply comment sis kat sini k.

    ReplyDelete
  63. eii,,jahat nye org tuh, kuurang aja sgt,, xde adab sungguh,,huh. agak ny dlm reality life die pon mcm tu perangai ,,mulut jahat,,eish2,,saba ye kak yuyu,, :)

    ReplyDelete
  64. eeewwwww....!!! kalu xsuke xyah la masok belog orang... suke hati la belog kiter nak tulis sal life kte ke ape ke... bukan suruh dye yang tuliskan ntok kiter.... orang macam nie xyah layan yuyu... dye jelezzz letteeewwwww... ewwwww...

    ReplyDelete
  65. lek je yuyu,setakat die sorg dari 8000 yg ckp camtu,maknenye die lah yg mereng ;)

    jemput join GA akak

    http://superzetymarlia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  66. the nature of mankind. nothing to worry. nothing to worry/

    ReplyDelete
  67. braninyer...bese la tu yuyu..orang comey cam yuyu, sume nak jeles.. peace babe!

    ReplyDelete
  68. ee... ade jgk org dengki mcm tu.
    xleh tgk org laen senang.
    kecian btol.

    ReplyDelete
  69. Jangan kesah sangat ngan orang yang dangkal akal fikiran mcm nie..
    bior je die dgn dosa2 nya..
    moga tuhan mengampuni nya..

    ReplyDelete
  70. penyakit hasad dengki. common la ni. takleh tengok orang maju skit mule la terhasut ngan setan.

    ReplyDelete
  71. hahahahaha..


    rilek der.. hahah..

    itu orang sangat dengki woooo....


























    hai.. :P

    ReplyDelete
  72. Yuyu,sabar bebanyak ye yunk.. :)

    ReplyDelete
  73. ignore ignore. itu nada org jeles.

    blog kita, kita punya pasal la nk cri ttg apa. de ingt blog nie hnya utk bg info ker? apa punya cetek pemikiran.

    Wordless Wednesday # 2

    ReplyDelete
  74. yuyu...
    sabar ye..ntah ape-ape la...
    betul ke dia baca satu persatu entri blog yuyu..kak yaya tak percaya la dia baca semua..
    nie kes dengki nie...biar je org macam tu...

    ReplyDelete
  75. dasar jeles ni yuyu... sabo je la.. wat mcm angin lalu je. sorang tak suka bca takpa, ada ramai lg suka dtg ur blog.. strong bebeh!! =)

    ReplyDelete
  76. haters mcm ni kasi lempang jek..nak yg berilmiah pergi lah blog yg berilmiah...dah terang2 blog yuyu ni personal blog...mmg la most pasal personal life yuyu...get a life la haters..

    ok emosi plak kan...tak saya ok jek..lalala

    ReplyDelete
  77. yg hater nak men blog.
    tp x pandai..2 dia dengki ngn yuyu

    ReplyDelete
  78. yg hater nak men blog.
    tp x pandai..2 dia dengki ngn yuyu

    ReplyDelete
  79. mak ai bahasa dia!
    abaikan je k yuyu..
    apepon yuyu tetap pojaan hatiku!;)

    ReplyDelete
  80. huihhhhhhhhhh "cantik"nya bahasa diaaaaa....mesti orang tu pun "cantik" budi bahasa huhuhu..just ignore YUYU, tak akan menjadi kudis pun bagi YUYU kan kan kan. tak usah dilayan, nanti kalau layan serupa jadi mcm perangai orang tu la pulak kan!!!

    ReplyDelete
  81. dia kurang kasih sayang tu, rilek sudah~ okeh? hihi ;)

    ReplyDelete
  82. Adeiiii ni kalo blogger jugak kes x puas hati blog Yuyu popular. Kalau bkn blogger, x leh tgk Yuyu bahagia... Sabar2...

    ReplyDelete
  83. nmpak sgt xberadab n krg cerdik 0org nya..rilek suda yuyue..

    ReplyDelete
  84. pergh..bahasa jamban dy pakai tue yuyu..
    maybe la kan dy taip tengah membuang air besar kowt..hehe.. :)
    well done hater!
    *abaikan jew yuyu..

    ReplyDelete
  85. uneducated person mmg like dat maaa...

    haha. i know yuyu xkan give up sbb bnda2 mcm nie..:)

    ReplyDelete
  86. penakut punya anon,
    tak payah nak sorok sgt identiti diri tu boleh tak?
    ada bran tunjuk lah diri! grrr.

    ReplyDelete
  87. siapakah itu?kalau tak suker pon, komen dalam hati sudah...tak payah follow mollow..

    ReplyDelete
  88. aduhai, wujud lagi orang macam ni?

    ReplyDelete
  89. jeles le tewww..kata xda input tp baca gak semua entri yuyu..aneh..

    ReplyDelete
  90. kate tak suke, tp still bc entry2 dr awl smpai abis.. BONGOK! tu jeles namenyerr...sabar yuyu.

    ReplyDelete
  91. tak per cik yuyu..tue boleh jadi batu loncatan untuk kite lebih berjaya..kan??

    ReplyDelete
  92. chill yuyu! itu pendengki :)

    ReplyDelete
  93. awwwh,tak ape.jgn kasi perkara yang tak baik patah semangat you

    ReplyDelete
  94. hamboiiii ~ hebat tak hengat la bahase dea .
    nangis a.samad said bace ha.
    saba ek yuyu

    ReplyDelete
  95. haha.dahla tak suka.pastu siap mengaku baca entri dr awl smpi habis.memang dasar tak malu.

    ps:yuyu patut bbangga.akak rasa dia malu nk mengaku dia peminat tegar.haha.

    ReplyDelete
  96. orang macam nih mak saya akan gelar sebagai KURPERT = Kurang Perhatian..
    jangan peduli ye yuyu cyunk, die kurang perhatian tuh..memang sengaja menyakitkan hati orang..haihhh

    ReplyDelete
  97. orang macam nih mak saya akan gelar sebagai KURPERT = Kurang Perhatian..
    jangan peduli ye yuyu cyunk, die kurang perhatian tuh..memang sengaja menyakitkan hati orang..haihhh

    ReplyDelete
  98. amboi..lancangnya mulut orang tu...ko tak tahu berbudi bahasa ke sedara???sesuka hati kutuk yuyu macam tu...ko kalau dengki sgt blahlah bai..jgn ko menyemak dalam blog yuyu ni kalau ko tak suka...sabar ye yuyu..orang macam ni mmg suka menyemakkan blog je..

    ReplyDelete
  99. Kak yuyu , chill . Haters make you popular . Allah laknat doa org yg teraniaya . Sabar okayy

    ReplyDelete
  100. nape mulut jahat sangat ?
    dia jeles ke ?

    ReplyDelete
  101. nape mulut jahat sangat ?
    dia jeles ke ?

    ReplyDelete
  102. let the haters be. dont drag yourself to be the same as them.
    chilll :)

    ReplyDelete
  103. Ate sabor la yer Yuyu..
    Orang busuk hati..
    Pojie busuk hati gak sama Yuyu sebab hebat sangat tapi taklah mencarut2 camtuh ;p

    P/S: Lama tak ngomen sebab segan Yuyu ramai polower, makin fofuler walaupun tadek blog katanya. Cet ;p

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  104. tape tape yuyu jgn sedeyh . fadh tmbahkan follower yuyu lg means semua tu xkan menjatuhkan blog yuyu ! yeahhhh !

    ReplyDelete
  105. chill yuyu!haters mmg melambak kt dunie nih..

    ReplyDelete
  106. sebok je hater tuh ! sebook sebooookk !! tak de asas la ape yang dicakapkan tu..

    ReplyDelete
  107. kejam,tak de budi bahsa lansung..
    kot ye pon xsuka jgn la kutuk cam gitu..cam la diri die perfect sesangat...ni yang buat sy bengang nihhh

    ReplyDelete
  108. comey bahasa dia.. biasa la orang ada PHD ni..(prasaan hasad dengki)

    ReplyDelete
  109. assalam ~
    1st thing , abaikan je orang macam nih
    reason : dia just nk bg you moral down saja to stop blogging
    2nd thing , dy dengki sbb tak ramai follow dy
    reason : blog dy pun maybe lbh kurang or lbh truk ...
    ok my andaian saja .
    jgn marah ~


    ^^ !

    ReplyDelete
  110. Bahasa kasar.. tapi ni blog yuyu apa pun boleh janji tak kacau hidup org. hidup yuyu.

    ReplyDelete
  111. cian betul laa budak yang bg mesej cam tuuu...otak dye sakit kot ehehehe

    ReplyDelete
  112. sabola kan yuyu.. dni pon kena.. dekat 3 hari semangat down gara2 haters tu :'(

    ReplyDelete
  113. hater tuh wat cmtuh sbb dye jelez apew yg yuyu ade..ta yah d'lyn owng cmtuh..yg penting yuyu tetap t'hebak.. :)

    ReplyDelete
  114. hahaha cik yuyu.. lawaklah hater nii. kalo benci cik yuyu. kenapa lak nak baca blog cik yuyu dr awal smpai habis ye ?? weird kan cik yuyu. hahaha.. dia JELES letew. blog dia tak ramai follower kan kan. its ok cik yuyu. sabar2. shenyum ckittt.. COMELLNYA :p

    ReplyDelete
  115. HaHa , nampak sangat jelez ! Adehh xD
    sabo je laa kak . .

    ReplyDelete
  116. yuyu ohh yuyu
    (wordless wednesday la)



    -banyak nye words..hehehe;p

    ReplyDelete
  117. gila kurang ajar. kita bakor je org camtu.

    ReplyDelete
  118. gila kasar bahasa dia.. belog yuyu best laaa. :)

    ReplyDelete
  119. Lawak la. Orang macam ni pon ada ke? Nampak sangat tak matang..

    ^_^

    ReplyDelete
  120. kurang ajarnye...sabar ea kak yuyu..owg cm tu tk yah lyn..

    ReplyDelete
  121. eei selekehnya -_-' yuyu jangan pedulik kan and jangan dgr cakap dia . dia jeles tu ,kira dia baca belog yuyu jugak . orang yang tak puas hati dengan org lain memang selalu carik salah org tu . kan =)

    ReplyDelete
  122. sabar ye kak yuyu .
    biase la orang tuhh jeles dengan kak yuyu gamaknyer , itu yang dye cakap camtuhh . jangna cepat putus asa okey . :)

    keep berblogging ye kak (:

    ReplyDelete
  123. suka suki jer ckp gelar org betina sundal?ingt pompuan murah paaa?huhuhu.prinsip ahkak cmni,"aku mmg pantang laa ngan org cmtu.aku xkaco ko..nape ko kaco hidup aku".

    p/s : sabar yea dik yuyuuu..ahkak slalu baca gak belog yuyu ni bila taim boring.ok paa.santai :D

    ReplyDelete
  124. eeee.. siapa la yang berani kutuk yuyu ni.. ni rasa nak babab ni..

    yuyu.. sabar k.. chill2 :)

    ReplyDelete
  125. 1st.. die tu msti pompuan..
    2nd.. die tu mengalami tekanan emosi berpanjangan sebab blog die yg penuh dgn citer hott lgi ghairah tp org yg follow hanyalah 0.000000001 % dri blog kak yuyu..
    3rd.. die mengalami penyakit x sng duduk tgk kesenangan org lain..

    ni antara hypothesis2 yana..
    sabar la kak yuyu..

    ReplyDelete
  126. dengki sbb blog dia x dpt smbutan...

    ReplyDelete
  127. apa dia ckp btul.
    memang takde input.
    NOTHING.


    asyik show off nuffnang,follower.
    dalam kubur nanti,takde disoal brp byk duit nuffnang,follower dlm blog pun.



    btw, tak perlu show off all those things. just lay low, k? peace. ;)

    ReplyDelete
  128. ishhh.. nape teruk sgt bahasa dye gune tu??

    yuyu byk2 bersabar eh yuyu.. yuyu jgn kesah ape yg haters yuyu tu ckp..
    dye cakap mcm tu sbb dye dengki dgn yuyu tu..

    yuyu sabar byk2 k?? ramai lg yang sokong yuyu. :)

    ReplyDelete
  129. eh3,,ade owg jelez x de follower nampak..hahahaha

    saba ek yuyu..persetan kan ape owg kate..yuyu nak post ape kat blog yuyu ske aty yuyu la kan??

    kalau cik hater tu x ske,,X YAH LA BACE!!

    spe stuju sile angkat tangan macam sy~~~

    chill keh yuyu.. :)

    ReplyDelete
  130. kalo denngki gatu..x payh nak sumpah2 orang..nampak sangat jeles...cuekkin aje sis yuyu oi..saye suka pe bace belog ni..

    ReplyDelete
  131. life cn be hard sometimes. teruskan aje apa yang dah dibuat. sorang suke,ganti sorang lagi yang suke

    ReplyDelete
  132. erm life can be difficult sometimes k :)

    ReplyDelete
  133. alahaii.. x abes2,x perlu la nk kata mcm tu.. awk tu pun x bgus mne...

    gelabah semacam..

    sis yuyu,this is life.. sabarr keyh..

    kdg2 mst rse sdeh & down sat..kn?

    but,like some of them said this is your test to make u become a stronger person :)

    ReplyDelete
  134. geramnye eika baca...klu xsuka pon,xyahlah ckp mcm tu skali,dh mcm org xdew maruah...sabar jelah yuyu...apa2pon,eika tetap suka blog yuyu nie...

    ReplyDelete
  135. Ya Allah, what's up with this kind of people nowadays? Kalau dah taknak baca tu takyah la nak kutuk sampai camtu, menambahkan dosa. Aish. Sebaik Yuyu terrer kuatkan semangat! :)

    ReplyDelete
  136. Haha betul , betina sundal je perempuan ni . Cari publisiti murahan . Kerja mencapap je lebihhhh butoo .

    ReplyDelete
  137. aiyakkk! dah tahu benci yg pi gatal tangan taip "http://kupukupukecik.blogspot.com/" buat ape kan?
    sengal jugak itu budak.. adessss~
    tp dia hebat la, sbb bole baca semua entry yuyu..
    akak pon tak terbaca SEMUA entry yuyu.. pape pon, just ignore la makhluk Allah tuh..

    ReplyDelete
  138. kepada anon2 yang suka mengutuk blog org...aku nak tanya korang ni baik sgt ke nak menilai org??nanti di akhirat ko ke yg nilai yuyu ni macam mana??takde der...allah yg nilai kita..jadi jgn sesuka hati nak nilai org bukan 2...kita org melayu n islam jgn menghina atau mengutuk orang..kitakan ada budi bahasa..kalau pun ada salah or yang tak puas hati terus terang cakap elok-elok..jangan nak kutuk2...ko fikir baik2 anon...aku pun xboleh nak nilai ko..but kata2 ko mmg takde budi bahsa langsung..sori to say that...

    ReplyDelete
  139. hmm diorg yg x ske ni x perlu komen n baca kalau x ske....sabar ek

    ReplyDelete
  140. hakikatnya dia la yg mcm tu..cara komen pun dh tau betapa uneducated nye dia..sabo jela..

    ReplyDelete
  141. hakikatnya dia la yg mcm tu..cara komen pun dh tau betapa uneducated nye dia..sabo jela..

    ReplyDelete
  142. Allah syg org yg di tindas..so, bersabar la wahai cik yuyu...kesah pe kan..yuyu bukan mintak tenaga dia pon nak update entry yuyu..kalo tahi sekali pon, yg dia jadik lalat tu knp..dr awal smpai habes lak tu ...bingai btul kan

    ReplyDelete
  143. hmmm.....name pon haters.....cembburu latu.......abaikan j org mcm tu....org2 yg mulut mcm longakang ni mmgmcm tu......

    ReplyDelete
  144. kepada orang yang menulis bahasa mcm tu kepada yuyu, cermin dulu diri sendiri sebelum nak mengata, kita ni manusia sama sahaja, kalau x suka dengan input dia jangan baca, ramai lagi orang lain yang nak baca,kalu ko sorang benci dia , esok ko tgk bertambah lagi yang follow dia.xda orang sempurna,sblom terkena musibah NYA berhenti dari PHD ni...pada yuyu teruskan usaha,

    ReplyDelete
  145. haters nie de points yg dia nk smpikan.. tp d way he/she deliver agak kasar but i'm understand wut its mean.. yea.. sy tgk blog nie..mmg tiada input/info yg boley di share bersama2.. hanye de gambar sndri yg dimbil yg kononye dikira budget comel sgt wpun hakikatnye nmpk very annoying n gediks.. honestly.. sy xjeles pon sbb i got my income every month.. xmengharapkan duit dari nuff..dan saya selalu baca belog hanis zalikha.. xperlu post pic yg gedik dlm belog dia ( sbb hanis mmg sgt cantik dan pandai )..n blog dia bnyk info yg kite boley dapat..n dat a true blogger..

    ReplyDelete
  146. boring tapi baca jugak..sengal je..ntah pape..pd sy blog kak yuyu best :D

    ReplyDelete
  147. ini adalah belog yuyu zulaikha so ikut suka la dia nak tulis ape pun..kisah hidup ke,kisah cinta ke tulis la..yg ade nak sibuk2 nape...buat blog sendiri then ko letak la banyak2 info...x pyh nak paksa org lain letak...kalau x suka x pyh baca kan sng....

    ReplyDelete
  148. eiissh...kureng punya orang..ignore kan aja kak yuyu

    ReplyDelete
  149. ape la bangang benau anonymous ni semua. semua pengecut. komen lebar lebur. kalau berani letak la nama. persetankan semua tu yuyu. blog kita. gasak kita lah nak tulis pasal info ke, pasal life kita ke. kita tak paksa org baca pn kan? pedulikkan diorg semua. masing2 jeles bila yuyu tepek gamba yuyu yg COMEL. bukan GEDIK. hish. nyirap pulak tgk anonymous ni semua. saba banyak2 ye yuyu.


    tak pasal2 komen panjang. maaf yuyu. u go girl! (^_^)

    ReplyDelete
  150. ADEKAH BELIAU CIK ANON YANG PENGECUT?HARUS DISTAPLER MULUT SEBEGITU.:D

    ReplyDelete
  151. dasatnye~~~~~~ hey kalau tak suka,you nampak tanda pangkah belah atas kanan screen tak?click je situ wahai cik anon :)

    ReplyDelete
  152. Ya Allah,terkezut beruk bace nieh..kasar giler..dye yang sundal ckp dekat Kak Yuyu lak..sabar tau kak

    ReplyDelete
  153. orang kuat jelesh memang lagak dye camtu..hurm

    ReplyDelete
  154. haishhh.kalau x suke jgn la bace,,xde org pakse pon...jeles la tuh yuyu rmai follower..sabar tao :)

    ReplyDelete
  155. mak aii.. teruknya blog ni kena maki, sedih-sedih.. blog politik pun tak kena teruk maki macam ni.

    tapi apa pun teruskan berbloging... setakat kena maki tu biasa la, orang dengki. kalau tak ada imput sape suruh dia baca. betul tak....

    ReplyDelete
  156. Aduii..kasarnyaaa si magkuk itu..
    mmg nak kena cabai..
    bersabarlaahh wahai jelo ku

    ReplyDelete
  157. kesiannye orang tu.. huhu.. takpe, yuyu sangat comel bila maafkan dia dan anggap macam angin lalu okeh! ramai yang sayang yuyu kupu2 kecik dan belog yuyu.. moga2 satu ari dia sedar la yang dia telah memalukan dirinye sendiri.. :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)