HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, June 3, 2011

Wordless Wednesday #2 | Reality Hari Ini


=


=

=


103 comments:

  1. berukband sama dengan siput! kan? kan? kan? =D

    ReplyDelete
  2. berukband sama dengan siput. siput sama dengan berukband. kan? kan? jom masuk belog sama,

    http://comelvscomot.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ala..berukben celcom pun mcm siput gak....errkk...ingat kita dapat free ke kan?tensi!....

    ReplyDelete
  4. nampak sangat memang takde mood nak menaip entry kan ? gara gara berukkband lembap macam siput. haha.

    ReplyDelete
  5. hahaha ciput tu lembap..jadik meksis adalah ciput lembap..

    ReplyDelete
  6. siput pun laju kak yuyu HEHEH :)

    ReplyDelete
  7. berukbeng meksis selow yg amat!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. line tenet cam sipot babi, grrrr.. hihihih

    ReplyDelete
  9. siput tu lg laju agaknye.. hehehe.. comel

    ReplyDelete
  10. suka2.. :)
    internet lembab cam siput...

    ReplyDelete
  11. berok ben maxis lembab mcm sipot!!!hahah

    ReplyDelete
  12. comel la siput tu..
    warna pink! hihi ^^

    ReplyDelete
  13. hahahhaa.. comel la lukisan yuyu :)

    ReplyDelete
  14. yuyu.. mai la tengok wordless wednesday saya.. 1st time join.. hehehhhe!!~


    tQ yuyu~~

    ReplyDelete
  15. yuyu.. mai la tengok wordless wednesday saya.. 1st time join.. hehehhhe!!~


    tQ yuyu~~

    ReplyDelete
  16. beruk..beruk..beruk..= siput..siput..siput..

    ReplyDelete
  17. hehe..bb=siput n kure2 lmbapnye..

    ReplyDelete
  18. brodband line lembab macam siput ba ali ba ya..



    http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/06/header-buruk-aku.html

    ReplyDelete
  19. haha , gunelah unifi .. lajju ! haha

    ReplyDelete
  20. Syafiq ada tips..
    Pagi : Guna Celcom Broadband
    Malam : Guna Maxis Broadband.

    Btw, kenapa syafiq tgk picture diatas tiada perubahan? Hehe~ ^^

    ReplyDelete
  21. hahaha sesuai sngat laa tu berukband dgn siput vavi

    ReplyDelete
  22. betul2, incik berukband nie mmg suka menyakitkan ati di saat idea menaip sedang melimpah keluar ke ladang gandum.. hehe :)

    ReplyDelete
  23. slm yuyu..
    akk folower bru awk..sesenang nnti buatla lawatan tapak kt blog akk yee..tq!!

    ReplyDelete
  24. salah tu .
    siput tu yang macam berukband la !
    hahaha :D

    jom lepak wordless uncle plak !!!
    http://unclechungho.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday.html

    ReplyDelete
  25. sma2...mmg mcm siput...hehehe

    ReplyDelete
  26. hehehe lawak la yuyu ni comey je

    ReplyDelete
  27. berukband P1MAX tak macam siput ~ yeappyyy ~~ :P

    ReplyDelete
  28. siput = comel..
    siput itu comel
    miow3

    ReplyDelete
  29. kalo slow cam siput ok lagi.. jgn cam siput mati dah.. x gerak langsung.. heHE

    ReplyDelete
  30. ahaak..memang pun...setuju ngan yuyu..

    ReplyDelete
  31. yuyu comel !!! siput nye comel !

    ReplyDelete
  32. haha, siput sangat ke bodben tu,

    alahai, tukar je lah ke stremix ke, wifi ke yuyu, ;)

    ReplyDelete
  33. minggu ni minggu lembab maxis semelesia....haiihh...

    ReplyDelete
  34. BERUK SAUDARA DENGAN SIPUT ?????

    ReplyDelete
  35. hahahahahaha...betul tu!
    berukband maxis akak pun selalu jadi siput!

    ReplyDelete
  36. hehe yuyuuu, sian siput tu jadi mangsa taww. comel je. ;)

    ReplyDelete
  37. haha. line uia ni pun macam siput je

    ReplyDelete
  38. sama la kita yuyu cute oi (^_^)
    asek berasap je tinge ni time gune berokbengmeksis haha

    ReplyDelete
  39. nasib baik yuyu lukis siput, kalu batu?? tak jalan langsung kot

    ReplyDelete
  40. ahakz..baru cadang nk wt camni,berokbeng selkom pon sama gak.huh...

    ReplyDelete
  41. hahaha! creative
    broadband maxis lembab mcm sipot :)

    ReplyDelete
  42. beruk beng yuyu slow mcm siput tapi kenapa kalenya hijo? tukar lain lah kata orang yes bagus..

    ReplyDelete
  43. im streamyx user..kihkih..

    lawo la siput tu...^__^

    ReplyDelete
  44. patut siput tu kena berlumba dengan kura2, tengok kelajuan masing2 hehehehehehe

    ReplyDelete
  45. eka punya pun..kat rumah payah nak blogging..huhuhu

    nak attach gambo dekat 15 minit

    ReplyDelete
  46. Celcom pon lbih kurang je hahaha adess..

    ReplyDelete
  47. dia kan mmg ada limit...kalo guna byk mmg lagi selo dr siput sedut...

    ReplyDelete
  48. tak guna beruk pon lambat,adoyai~

    ReplyDelete
  49. hehe..kiut..pandai lukis doodle~

    ReplyDelete
  50. memang siput sedut betollah !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-1.html

    ReplyDelete
  51. wakakakak lg besh kalau lukih gambo BERUK pehtu maksis

    ReplyDelete
  52. hahaha comel gila ah ! hee pandai kak yuyu buat ! :D

    ReplyDelete
  53. eh jap . baru dapat tangkap . haha berukband maxis rupanya :DD

    ReplyDelete
  54. alololo ciannya adik akak ni..patut le sonyap jerrr...sabo eh..sat lagi siput vavi jadi siput sedut...sroooottttttttttttt

    ReplyDelete
  55. broadband maxis slow mcm siput..

    ReplyDelete
  56. hahahaha..internet lembab macam siput o lebih lembab dari siput !! wahahah..
    sabar la ye yuyu=)

    ReplyDelete
  57. beruk band = siput = lembab ?
    kan kan?

    ReplyDelete
  58. kita guna dG,, laju jek... :)

    ReplyDelete
  59. zmn skang org pakai unifi la yuyu. ;p

    ReplyDelete
  60. pakai lah unifi yeahhhhh hehehe

    ReplyDelete
  61. hai yuyu,

    interested dgn blog yuyu & follow blog yuyu juga.....

    jemput ke blog misscha yg x seberap ni ek...tq dear

    http://misscha-cecite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  62. cute drawing tu...hahaa....kreatif2 dak yuyu nih

    ReplyDelete
  63. hee , comel ! :P
    berukband lambat macam siput !

    ReplyDelete
  64. hahahahha....nak gelak jap...gile comel....n saya faham....=P

    ReplyDelete
  65. Haha comell la.mmg ad mksud tersirat.hehe.siannn eh brukband lembab cm ciputt.

    ReplyDelete
  66. Farha dulu pakai celcom.
    Laju! Best.
    Tu kalau pakai kat KL/Selangor la.
    try kat Melaka, tmpt bljr farha.
    siput pun lg laju dari BEROKBENG
    hihii

    ReplyDelete
  67. ShidaHaron : sama sebijik dan serupa T_T

    ReplyDelete
  68. NANA: sedih je.. baru ingat nak berbelog pagi tadi :'(

    ReplyDelete
  69. Siti Nurazlinda: wordless wednesday kan sayangg.. mmg tak yah tulis pape :)

    ReplyDelete
  70. Siti Nurazlinda: wordless wednesday kan sayangg.. mmg tak yah tulis pape :)

    ReplyDelete
  71. NADIAH KZAMAN : hahahah.. tahu tak pe... kedua dua menatang tu ada kaitan :p

    ReplyDelete
  72. aqilah mohamad : tu la pasalll! kena tukar la lepas ni.. Kudabeng!

    ReplyDelete
  73. Izamir Ridzwan : tapi sini celcom lagi seloow!

    ReplyDelete
  74. phm.
    try guna yang cell come pulak :P

    ReplyDelete
  75. Isteri Encek Bard: sangat sangat lembab! bencik!

    ReplyDelete
  76. normala_ali : tak tak.. internet lagi lembab dari siput la :)

    ReplyDelete
  77. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: ni dah super lembab dah aka :(

    ReplyDelete
  78. NURUL AINI NORAZMAN : lebih lembab dari siput :'(

    ReplyDelete
  79. teciq: ngeh ngehh.. siput babi pakai makeup la :P

    ReplyDelete
  80. berukband lembab.. tak best guna berukband.. hehe

    ReplyDelete
  81. agak2 la minah, date hari jumaat, tajuk wordless wednesday, ko giler ke?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)