HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, June 3, 2011

Siapakah Yang Layak Menang Blogger Of The Year | DiGi WWWOW Awards?

Assalamulaikum ^^

entry kali ini bukan nak ajak semua orang kampung Vote yuyu untuk blogger of the year, sebab memang dah tahu yuyu hanya mampu menyandang jawatan blogger of the second je. tu pun selepas jadi simpanan. tak layak kot.

*dah tahu ko tak layak, pehal ko join, tak sedar diri * dengar desas desus jahat.

tapi yuyu nak ajak sangat korang tolong tolong tolong la vote Sifu yuyu yakni abang Bengg Benggg Boom untuk memenangi kerusi Parlimen Daerah Kampung Dusun. okay tipu. untuk memenangi Blogger Of The Year.

bagi yuyu, abang Benggg sangat sangat sesuai di jadikan sebagai Blogger Tahun Ini *ayat ni abang bengg bagi  upah makan koew teow sup free* . yuyu rasa, bukan yuyu saja yang berpendapat macam tu, tapi banyak blogger pasti mengharapkan abang Bengg juga kan sebagai Blogger Of The Year?

lagi kuat yuyu perasaan nak abang Beng menang sebab musabab, kalau abang Beng menang, gumbira la kita semua! abang beng belanja bowling kottttt! sape tak nak benda free kan. kalau abang beng belanja cungkil gigi pun, dah happy kan. asal kan free.

tapi apa apa pun, sebenar nya, yuyu nak sangat abang Beng menang. sebab nya, abang beng dah banyak berjasa kat belog yuyu. beliau lah yang ajar yuyu dari yuyu punya follower 400++ sampai sekarang. beliau la yang guide semua nya pada awal nya

*masuk fasa emo kemain dahhhhh*


beliau juga dah banyak ajar yuyu supaya kuat melawan anasir anasir yang selalu membenci kita dalam dunia realiti atau dunia belog. sampai sekarng yuyu aplikasi kan semua yang abang beng cakap, dan dah boleh jadi kuat untuk lawan semua nya sekarang. InsyaAllah.

banyak jasa abang beng sebenar nya. jasa beliau yuyu takkan lupa sampai mati. nanti tua nak bagitau kat cicit "atok ni name Beng Ashaari, dia la Aaron Aziz Putrajaya". hikhikhik. dan jujur yuyu cakap, sampai sekarang, yuyu masih perlukan abang beng untuk belog yuyu, siyes!

dah la, apa pun , yuyu menyeru kepada semua penduduk Kampung Petai Segerombolan semua, supaya meng-vote abang Aaron Aziz Putrajaya ni. jomm jom! memang kalau beliau menang, tak rugi kita tau! bowling free! ingat ! bowling free!

kelik SINI untuk vote.


terima kasih sudi bace ^^

41 comments:

  1. Ingtkan spe td.
    Mr.Ben rupanya.. Hurm dia mmg layak!
    i ill vote for him!
    yuyu pun jgn putus asa..

    Bloggers let join contest,

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html let join!

    ReplyDelete
  2. semoga dia menang kan..hehe yuyu pun all da vest

    ReplyDelete
  3. sbb abang beng mmg best dan suka wat beng beng boom ! (^___^)

    ReplyDelete
  4. WAN YG X JOIN LAYAK MENANG X.HAHA

    ReplyDelete
  5. 2 orang je le menang
    x abg ben...


    msti kak "hanisssssssssssss zalika"...
    cum melecun!

    ReplyDelete
  6. all da best! undi adalah rahsia.. hgeheh =)

    buleyh plak cmtuh kan..

    ReplyDelete
  7. wahh.. ni kipas-susah-mati abg ben nie ;P

    ReplyDelete
  8. Kalau bowling tak free pun memang yaya nak sangat dia menang lah yuyu!!! selain dia baik hati, dia juga hensemmm! eh bukan. ohsemm!

    ReplyDelete
  9. yeayyyy...selalu dah jalankan tanggungjawab termasuk for u my dear...cuma boleh doakan semoga sifu dan my adik ada disenarai teratas..insyaallah:)

    ReplyDelete
  10. nak jadi blogger of the year gak. hehehhehe

    ReplyDelete
  11. huuu..nak vote..tapi adakah orang akan menghargai kita..?chewah...mula nak emo!hahhaha..yelah3 vote ha..

    ReplyDelete
  12. of coz vote abg ben..submit dh! :))

    ReplyDelete
  13. yuyu ku syg.. npe xbls sms bihah darling?? need ur acc plz ;))

    ReplyDelete
  14. eh eh , kak yuyu pon boleh apa menang ! nak vote kak yuyu boleh ? Haha . by the way , blog abang Ben was awesome ! :D

    ReplyDelete
  15. haha,abg ben ad name gelaran baru lg

    ReplyDelete
  16. yuyu ngn sifu yuyu mmg layak sgt sgt utk menanggg dan belanje kitorang bowlinggg

    ReplyDelete
  17. Betullah yuyu.Bila tengok Aaron Aziz, teringat kat En.Ben.Personaliti dia sama kot! Sokong En.Ben 100%

    ReplyDelete
  18. serius!! abg ben mmg layak.. tapi yuyu pn layak la... jgn kate cmtu... :)

    ReplyDelete
  19. akan ku undi abg aaron aziz putrajaya ku ini..hahaha....Jay pun ada promote untuk Abg Ben ashaari menang kerusi parlimen kampung dusun..heheh..

    ReplyDelete
  20. Abang aaron aziz putrajaya ni memang best!!! jom undi beliau..

    ^_^

    ReplyDelete
  21. abang nara lagi layak kot. :)

    ReplyDelete
  22. undi kak yuyu la.......bia len dari yg len.....

    ReplyDelete
  23. yuyu xnk menang jugak ker?win-win situation per salahnya kan...hehehe

    p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

    step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
    Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
    Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

    Thanks!

    ReplyDelete
  24. dah vote dah.:)
    akak, kalau baik hati nanti singgah lah blog Dayah.
    knp tibe2 nme miss Sushi ♥♥ takde dlm list yang rajin komen? sblm ni ad.:(

    ReplyDelete
  25. aku rasa bro ben yang paling layak..

    komitment dia dalam dunia blogging sangat tinggi..

    setiap hari ada banyak entri baru..
    always up to date..

    ReplyDelete
  26. memang patut pon abg beng monang :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)