HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, June 3, 2011

Memperkenal kan Laki Masa Depan Yuyu Pada Umum.

Assalamulaikum ^^

quick update sebelum ke kelas. sapa laki masa depan yuyu?
beliau adalah seperti ciri berikut :
  • empunya rambut Mee Maggi Cepat Di Masak, Sedap di Makan!
  • ada tahi lalat di kanan dagu. sama dengan yuyu. cuma yuyu kiri.
  • muka bujur.
  • hidung mancung kemain.
  • sawo matang sebab tak boleh kate TIDAK pada sport
  • suka senyum macam nak tak nak senyum. 
  • mata yang sekseyyyy idaman yuyu. tapi di lindungi dengan glasses nerd kemain
  • kulit bersih sebab pakai LOREAL facial form
tak boleh bayang? okay, sikit bantuan supaya korang boleh bayang degan lebih bagus. 

mempersembahkannnnnnn!

banyak yang bertanya, kenapa yuyu tak tunjuk laki masa depan yuyu pada umum. yuyu ada sebab yuyu sendiri, tunngu ya di entry akan datang. nak g kelas dah ni..

terima kasih sudi bace ^^

90 comments:

  1. yuyu mmg bukan seorg yg memilih. =) hehehe.pas ni mst ramai yg berambut kerinting nk isi borang.biar rara jd PA yuyu nk.hehehe

    ReplyDelete
  2. i have all dat.. cume tahi lalat same mcm yuyu.. belah kiri..

    ReplyDelete
  3. hensemnye laki masa depan yuyu
    lagi hensem dari abg BEN
    HIKHIK

    ReplyDelete
  4. dah macam artis lak budak kecik ne ek.. hehehe

    ReplyDelete
  5. mata sexy macemtu ke kak yuyuuuu? kekekekekekeke

    ReplyDelete
  6. alah comeinyeee tahi lalat ngan meggi tu..nyum3

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. oh,hensemnya ! hehe..meh nak tolong buat doodle untuk laki masa depan yuyu.sah owhsem ! ekekke..gurau2 je

    jangan lupa singgah sini : coklat boleh menyebabkan kematian ?

    ReplyDelete
  9. waaaahhhh...nsemnyer laki msa depan yuyu..semoga bahagia..:)

    semangat tau pi click link yuyu...

    ReplyDelete
  10. wahhhhh . taksabar nak tahu ! homaigod ! :DD

    ReplyDelete
  11. macam taw ja..sat nak tgk balik video youtube yang yuyu letak dulu. HAHAHA

    ReplyDelete
  12. ceh.. punye semangat nak tengok..hensem sungguh :p

    ReplyDelete
  13. Sara baru nak tengok lelaki idaman kak Yuyu , duhh xD

    ReplyDelete
  14. hahaha..kesian kne lukis gitu
    xpe
    lukisan buruk x mkne tuan pn burok

    ReplyDelete
  15. smart kemain lagi..nasib baek dah kawen..hihi..

    ReplyDelete
  16. drpd lukiasan suspek tu...mcm gambar kawan saye la...ni link die..hehehe..

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=147334798643965&set=t.100001023366937&type=1&theater

    yang belakang tu...

    ReplyDelete
  17. yuyu tipu sern! nakmo la lagi kawan yuyu!!!!bluek!cucuk kang mata tu..ahahha

    ReplyDelete
  18. oh yuyu! ensem sgt tuh! nanges hakakkk! hehehe!


    ticesu.com

    ReplyDelete
  19. sangat sangat hensem. terpukul ! bukan terpukau ! HAHA.

    ReplyDelete
  20. sangat sangat hensem. terpukul ! bukan terpukau ! HAHA.

    ReplyDelete
  21. adoi...naper yuyu bgtau pasal saya kat diorang..kantoi la :(

    ReplyDelete
  22. lagi baik simpan je yuyu, tak payah tunjuk. nanti ada yang usya kang, melepas. heeee.

    ReplyDelete
  23. hasy..hasy..hasyemnyerrr katun tuu,ehehe^^

    ReplyDelete
  24. wah HENSEMnyer lelaki masa depan yuyu ngeh3

    ReplyDelete
  25. ala...x besh..ambut sejemput.....

    ReplyDelete
  26. comel je abg rambut ketak tu

    ReplyDelete
  27. mcm bapak orang jerkk..hehe


    http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/06/kawan-kawanku-dilanda-stunami-korea.html

    ReplyDelete
  28. AKU JER PERNAH JUMPE LELAKI MASE DEPAN YUYU, KAN YUYU KAN?HAHAHA

    ReplyDelete
  29. sangat rendah diri sis yuyu ni....hu3

    ReplyDelete
  30. sangat rendah diri sis yuyu ni....hu3

    ReplyDelete
  31. elele.. saje lettteewww nak bagi kite tertunggu ^_^

    ReplyDelete
  32. mieya tertipu tipu lagi.. ececehhh, ingatkan yuyu letak gmbr laki masa depan tadi.. rupenye lakaran je -_-

    ReplyDelete
  33. kebal ada tahi lalt kat dagu sblh kanan..haha

    ReplyDelete
  34. mcm mamat dkt belakang rumah kite jea
    sllu jugak usha.
    xkan kot yuyu?

    ReplyDelete
  35. Wahh . Laki masa depan kak yuyu mesti hensem . Ssuai dengan kak yuyu .

    ReplyDelete
  36. tersangatlah hensemmmm lelaki masa depan kak yuyu ! ;D

    ReplyDelete
  37. dah dapat Jay bayangkan camne rupa lelaki masa depan yuyu tu..hehehe..hensem mmg hensemkan...hehehe..

    ReplyDelete
  38. Kehkehkeh. Dah agak dah. Tau Yuyu takkan tunjuk laki masa depan secara nyata.

    It's your princip, and i respect that ;)

    Wanita Dengan Kecantikan Palsu

    Kesilapan Utama Yang Harus Dielakkan Lelaki Dalam Memikat Wanita

    ReplyDelete
  39. hensem gilaaaaa! nk jugak nk jugak! hahaha

    ReplyDelete
  40. cepat taw yuyu! nk nengok laki idong mancung kemain itu!

    ReplyDelete
  41. wahh.. encemnye.. lukisan tu orang yang sama ngan pic paddle boat yang yuyu blurkan tu ker?? :)

    ReplyDelete
  42. jangan tunjuk kat umum.nanti kena kebas :P
    gurau2.theeee

    ReplyDelete
  43. btw,cik putih dah buat doodle untuk yuy.sila lihat di wall fans page yuyu.tenkiu ;)

    ReplyDelete
  44. eheheh...pikirkan nak perkenalkan betol2 heheh.apa pun nice lukisan yuyu ngehhh....

    http://kenaliakudiadankehidupanku.blogspot.com/2011/06/eh2dia-tak-sombong-pun.html

    ReplyDelete
  45. nuru penah tgk ehehhe :) secocok ngn yuyu :)

    ReplyDelete
  46. adoyai..berahsia pulak Yuyu. Bila nak buat pendedahan ekslusif ni..

    ^_^

    ReplyDelete
  47. yuyu,kita nak tanya yuyu ada tak buat fb guna nama cik cokelat??
    tadi kita tengok satu fb nie guna picture yuyu.

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.187190997997436.46727.100001196115881#!/profile.php?id=100002321598538

    ReplyDelete
  48. ensem nyeww....hehehe :D
    best3...

    teringin nk jd mcm yuyu..huhu
    n rasanya yuyu tak pernah singgah blog efa..kalau sudi,jemput singgah...hehe :))

    http://efagurlz.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. errr... itu btul ke...tak tipu kan..huhu

    ReplyDelete
  50. abehla yuyu lepas ni ramai le yg nak buad rambut maggie...hehe...sume berpusu2 ke pasa raye mencari maggie kari

    ReplyDelete
  51. kemainn dia ehhh..
    bagitau kat mak nanti haiipp !

    ReplyDelete
  52. yuyu yg baik hati
    can u help help help me
    promot my contest
    with joining my contest
    this my 1st contest exclly
    hope dis contest success!


    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html

    ReplyDelete
  53. ala tomeynyee laki masa depan yuyu ^.^

    ReplyDelete
  54. hihi. yuyu ni.. igtkan dpt la tgk laki masa depan yuyu.. rupanya tadaaa! bikin suspen je :(

    ReplyDelete
  55. wiwiwttttt~ ohsemnnnnyeeeeeee. hehe

    ReplyDelete
  56. dh Tgk n tau dh... hehehe...tkpe.. kita duk diam2 je.. hehe...jgn isaw. hehehe.. siyes.. both of u so sweet..

    ReplyDelete
  57. ensemnye laki mase depan yuyu,.hik3,.

    ReplyDelete
  58. Bf kita pun rambut megi gak! !Macam x sedap dimakan je..Hahhaha

    ReplyDelete
  59. haha.kat facebook ada tak>kena terjah ni

    ReplyDelete
  60. rara pinkmafia : yuyu nak Josh Groban je :P

    ReplyDelete
  61. Umar Faruq : mungkin kah awak laki masa depan yuyu??? ^^^

    ReplyDelete
  62. comei jeh entry kak yuyu yang ini :) kalau boleh like banyak2,dah lame Meen tekan button like sampai esok pagi..hihi :D

    ReplyDelete
  63. amboi bukan men lelaki masa depan yuyu hehehhe

    ReplyDelete
  64. seriyes!!ciri2 tu lbih kurang same cam sy,tapi hensem lg drpd gmbr tu,hahaha

    ReplyDelete
  65. rambut tu tak boleh belah. hahahha!

    ReplyDelete
  66. sorok jgn tak sorok..kang kena kebas kang...aaaaa ekekeke
    nak add dia kat fb boleh tak sayam?

    ReplyDelete
  67. noti ye awak nie..xpe yuyu simpan dulu..nnt dah dtg merisi ke..apa ke..blh la tunjuk..malu2 tapi mahu gitu..

    ReplyDelete
  68. "cantek" tol drawing nih....huhu moga menjadi husbeng masa depan yuyu

    ReplyDelete
  69. aiyamak ghambut dilukisan tu,ouh tidak,kekekkeke......

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)