HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, June 25, 2011

Malam Ini Yang Membahagiakan Perut.

Assalamulaikum ^^

hari ni, saja buat entry dengki kat perut korang. biar perut korang tak boleh dok diam. kihkihkih. pagi tadi, entry pasal melantak kat T Forty Two. kali ni, nak cerita yang yuyu dinner hari ni kat Secret Recipe. pehhh. boleh bawa mengamuk perut ni.


dengan siapa lagi. laki masa depan la. reward untuk Marathon beliau tempoh hari. biar lepas ni, beliau lebih bersemangat nak bermarathon lagi dan lagi dan lagi.


Tiramisu sebagai pembuka selera anak tekak.

Grill Blackpaper Chicken hidangan perut buncit laki masa depan. sedap. 

Chicken Cordon Blue yang meleleh leleh cheese tak hengat. pehh. terbaik la pilihan  ni.

tak melepas kan peluang membajet choomel di Secret Recipe.


selesai je menketedarah dengan penuh rakus, perut dah rasa macam minta simpati. macam nak terlentang dengan kadar sangat segera. hmm. sedap betul. hingga kikis celah gigi.

hikhik. kepada perut perut yang sedang riot, sila bawa bertenang ye. amalkan sikap bersabar kalau nak hidup aman sejahtera hingga ke akhir hayat. iklan ini di taja oleh Colgate. -..-'

p/s : korang nak dapat tajaan handbag selama setahun? kelik SINI!

terima kasih sudi baca :)

81 comments:

  1. Yuyu buat MTT lapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........=.='

    ReplyDelete
  2. eh..mcm kecik sgt yuyu dlm gamba nih..hehe

    ReplyDelete
  3. arghhh !! lapoooooo !!

    pe nih sume pakat post pasal makanan nih . . .

    melampau dak kecik sorang nih . hahahah .

    ReplyDelete
  4. uwaaaaa!
    bestnya melantak x ingat dunia hehe

    yuyu, dah pakai tudung simple je ea skang ? ^^

    ReplyDelete
  5. OOOMMMJIIIIII.. Sampai hatinya wat teliuq cengini. Kijam tau.. Ehehe..

    ReplyDelete
  6. yuyu......laparnye.......yuyu ni saje menjeleskan perut kiteorg semua lah..esok nak p secret recipe lah...hehehe

    ReplyDelete
  7. kak yuyu kecik mcm bdk tingkatan 1..comel sgt !

    ReplyDelete
  8. lapo lapo.....nak cari ceken chop lah ...nyum nyum....

    ReplyDelete
  9. kak yuyu kecik mcm bdk tingkatan 1..hehe..comel sgt !

    ReplyDelete
  10. tetiba,inna rasa lapar la kak yuyu bila buka entry nie...adoi..

    ReplyDelete
  11. hmmm..cedapnyer..ayda smalam baru melantak kat secret resepi....masih terbayang2 keenakannya...

    ReplyDelete
  12. dengki betul yuyu dengan perut org hari ni..mujur dah buka puasa...dah telan mcd...esok scret resepi la pulak..hani suka chocolate indulgence cake..sedap =]

    ReplyDelete
  13. alalalaaaa.kita pun teringin secret recipe..nk cikit..cuap pat..hehe
    t nk p dgn "en.msa depan kita laa..oppss pinjam word yuyu..

    *ps: first time nengok yuyu pkai tdung tu..wahh merah persis secret recipe

    ReplyDelete
  14. whoaa.. cdapnye..lapa balik ni...huu..
    kaka yuyu.. singgah la belog kite..
    http://nunuulicious.blogspot.com.. ^^

    ReplyDelete
  15. ku membaca entri ini dikala sedang melantak makanan yg boleh menambahkan berat badan lalalalala..kirim salam ngan org sebelah ye

    ReplyDelete
  16. mcm dkt bdr sri putra je kau mkn weh :p

    ReplyDelete
  17. tiramisu tu wat meleleh air liur aku... hehehe

    ReplyDelete
  18. yuyu bersalah kerana membuat eka lapar..hahahaha

    sedap!

    ReplyDelete
  19. arghhhhhhhhhhhhhhh.. yuyu... lapar... T.T


    hahahha!!~

    ReplyDelete
  20. nasib baek dah kenyang..kalau tak terlompat-lompat Awan nak ikut..hehe.. ^_^y

    ReplyDelete
  21. Akak tak de pulak rasa lapar tengok gambar tu...sebabnya akak baru lepas makan nasi tadi hehehee

    ReplyDelete
  22. Akak tak de pulak rasa lapar tengok gambar tu...sebabnya akak baru lepas makan nasi tadi hehehee

    ReplyDelete
  23. ayoooo lame tak makan kek coklet kat Secret Recipe. ahh mengidammm :D

    ReplyDelete
  24. asyk tunjuk gmbar makanan je. laparrrrr!
    #bila la agaknya boleh tgk rupa lelaki masa depan yuyu tu.
    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. oh no! tiramisu cake... my fav...

    ReplyDelete
  26. tiap2 hari camni bleh naik badan yuyu :)...sedap seh..nak gak huhuhuuu..

    Entri TerkiniRemaja Alor Gajah Menang Cipta Logo Transformer

    ReplyDelete
  27. mkn tiap masa erkk??sedap nih malah perut bhagia lau mlm2 dpt mkn bende nih

    ReplyDelete
  28. kecur air liuqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq..sodappppp :)

    ReplyDelete
  29. sdap nya.. hmm, xda duit nk mkn cmni. even nk mkn nc pn kena pikir bnyk kali :(

    ReplyDelete
  30. nasi dgn ayam with sos black paper tuh sungguh menarikk mulut sy...hehehee my peberet kalu g mkn SR...n Fish n Chips!

    ReplyDelete
  31. wah...jelez ! hahah...sedapny...lme dah tak mkn kt secret resipi...jom p mkn sne...hehehe...wah..yuyu ni kck n cute jek...heheh... *jgn mrh,..sy puji bkn perli...hahaha

    ReplyDelete
  32. chicken cordon................sedaaapppp :)

    ReplyDelete
  33. yuyu!! pinggan tu lagi besor dari kamu.. saya rasa kamu tak dapat nak abeskan..so baik bagi saya je yang makan..hehehe

    ReplyDelete
  34. whoaaa jeles nyee!! ;)

    dah makan pun lapa lagi hehheh

    ReplyDelete
  35. sedapnye dah lame tak makan secret resepi.. esok yuyu kene belanje la..hehe *tetibe

    ReplyDelete
  36. badan kecik ,makan banyak nii...tak overload ke yu ?hehehee

    ReplyDelete
  37. haha..terpakse agreed ngan readers lain..cik yuyu nmpak kecikk...tp entry ni mampu mmbesarkn perutt kami sume..terliur kot...

    selain itu,jemput2 cik yuyu n others to visit mine @ http://basitabdrahman.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. yuyu mmg kasi jeles..meronta2 da dalam perut ni mintak di isi...

    ReplyDelete
  39. boleh tahu..makn dkt secret recipe mne ek???

    ReplyDelete
  40. saja nak buat kite meleleh la to. :D

    ReplyDelete
  41. nyummy.grill blackpepper chicken rice tu sangat sedap kot! lisa pernah melantak dulu time lelaki masa depan lisa (nak jugak lelaki masa depan) belanja lisa. tp skali tu jelah...pastu da takde pegi lagi. nampak entry yuyu malam ni rasa macam nak paksa beliau mnternak lemak esok ahri disecret recipe pulak..hadehh. macam 1st time je lisa nampak gmbar yuyu pkai tudung sarung. slalu shawl. hee.sangat comel!!!!

    ReplyDelete
  42. makan, makan, makan saja la yuyu ni.

    jadi lapar tau tengok semua tu, -_-'

    ReplyDelete
  43. Nom nom nom nom nom nom...... <3

    ReplyDelete
  44. Bertuah sungguh laki masa depan tu!
    ;-P

    ReplyDelete
  45. yuyu,p time lunch hour..dr kul 12-3pm..murah skit..hik3 ^.^

    ReplyDelete
  46. yuyu...memang kuat makn huhuhuhu bahgia perot tu

    ReplyDelete
  47. kenapakah yuyu comel je walaupon mamam byk? ape rahsia?ce cite ce cite, hahaha

    ReplyDelete
  48. Yuyu ni badan npk kecik..Tapi nafsu makan mengalahkan Doremon.

    ReplyDelete
  49. wah bahagianye perut yuyu hahha..tapi ledibet tgok pinggan lagi besar dari yuyu ahaks..

    ReplyDelete
  50. Kdang2 bosan dah dgn Secret Recipe kannn. Bila nak akwen ni yuyu

    ReplyDelete
  51. nak makan jugak ah! grrrrrrrrrr


    http://nadiakiran.blogspot.com/2011/06/sebulan-rm150-sudah-pasti.html

    crik duit tanpa modal tau~ hee :)

    ReplyDelete
  52. Kek penuh krim , nasib baik dah lama diet dari memakan kek berkrim.

    ReplyDelete
  53. yuyu ble kirim ker guna pejabat post..

    terliur dh aku tengok..

    ReplyDelete
  54. btl ker yuyu habis kan. ker ada mintak perut2 lain habiskan

    ReplyDelete
  55. terliur ainnn. dah laa tengah lapar nie..

    ReplyDelete
  56. yuyu.. kalau yuyu baik. yuyu boleh x cam ajak orang joing contest sulung Sofea ni... kalau yuyu joing lagi bagus. takut takde contestant lah pulak kan. hihi :)

    http://engkusofea.blogspot.com/2011/06/contest-sulung-sofea-ada-orang-nak-join.html

    ReplyDelete
  57. waaa ~ kek tiramisu tu plg hot la
    #grr ;p

    ReplyDelete
  58. comel je kak yuyu makan :)

    tumpang promote jap, ade sape2 nk beli tiket dream girls murah2 tak?

    check out this entry:

    http://blackfipper.blogspot.com/2011/06/dua-tiket-teater-dream-girls-untuk.html

    ReplyDelete
  59. KAK YUYU SUKA TUNJUK MAKANAN.LAPAR TAU NI T_T WUWUWU

    ReplyDelete
  60. perghh! sedapnya ayam tu. besoo

    ReplyDelete
  61. yuyu cukupla.. sedap sangat tuu~ *meleleh air liur*

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)