HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, June 12, 2011

Japawan Kepada Entry Sikit Sejak Kebelakangan Ini.

Assalamualaikum ^^

kebelakangan ini, hidup yuyu di landa kekurangan masa. kalau boleh beli masa sekilo RM 7.63 kat kedai Apek, yuyu akan beli 18 kilo siap siap untuk menampung masa yuyu yang sangat sangat kritikal kurang ni. tapi, masa tak boleh beli.

jangan kata nak berbelog banyak banyak entry macam dulu, nak fikir bab nak taip apa pun dah tak sempat. sibuk tak sibuk yuyu ni sekarang, sampai kan bilik pun kadang kadang dah tak boleh susun rapi rapi siap boleh edit gambar letak glitter glitter tepi buku tak pun atas meja.


jelas sudah. atas meja study, kat situ la ada Febreez, kat situ la ada bedak kat situ la hanger, botol air. memang dah malas nak pandang meja study. pagi simpan, petang semak balik. yang yuyu tahu, kelas kelas kelas.

 atas meja nak online pun sama. dah macaam macam benda selama satu hari ni. kira nya, bila kepala otak teragak nak online, terpaksa kuis kuis sikit baju terlonggok atas katil. sobbsobb. terlalu jelas sifat mazmumah di perenggan ini.


bukan nya malas sampai langsung tak kemas bilik, tapi, sejak kebelakangan ni, kalau kemas bilik pagi, malam boleh la tengok penderaan mata. hmm. dasar balik kelas, terus berebut letak barang kat situ kat sini. bila nak tidur, baru la padan muka nak kemas balik.

jadi, entry simple ni, cukup la nak beri jawapan kepada blogger yang sering tanya yuyu :
"kenapa sekarang dah tak macam dulu, rajin sangat yuyu update blog. sekarang ni, selalu sekali sehari"

biasa lah, orang lain, satu semester amik belas belas credt hours je, yuyu mengada terlebih, amik 21 credit hours setiap semester dengan harapan dapat habis belajar cepat dan kawen cepat. ehh. kawen pulak. boleh keje cepat ^^

cuma sekarang, yuyu mula berfikir nak urus kan masa dengan bijak. nak urus kan keje sekolah, belog, bilik, diri sendiri, macam macam la nak kena fikir. hmm. dah dewasa la kata kan. cececehhhh.

p/s : sejurus publish entry ni, terus yuyu nak buat keje sekolah banyak kemain tu.

terima kasih sudi bace ^^

63 comments:

  1. macam cari barang tersembunyi dah..

    ReplyDelete
  2. typing error lagi ye cik yuyu. hehe

    ReplyDelete
  3. ala dont worry yuyu syg..
    setakat ni yg ieqah pasan mmg yuyu la paling rajin update belog selain cik epal..tp mmg pasan belog yuyu da kurg entri kit.tp skali post sume beshkn..


    : KAMI SENTIASA SUPPORT YUYU-MUAHH

    ReplyDelete
  4. wah3..hehe..habis cepat, kerja cepat kawin cepat yea..hehehe.. Gud Luck!!

    ReplyDelete
  5. Biasalah tue Yuyu kan hidup sebagai seorang mahasiswa..tue tak kerja dan kawen g tue..t berapa hari sekalilah Yuyu updated blog..huhu..

    Jom Tengok :
    RAHSIA LAJUKAN INTERNET 6X GANDA!!
    RAHSIA TERMUDAH KURUSKAN BADAN!!
    RAHSIA SIMPLE DAPAT TRAFFIK 4K BAGI BLOG BIASA!!

    ReplyDelete
  6. ni mmg btul2 sibuk ni...xpe2, asalkan sibuk pada yg berfaedah n ada manfaat je..xpe kan??

    ReplyDelete
  7. amboi busy kemain lagi cik yuyu kita nih.=p

    hmm,kalau masa boleh beli . . .

    best jugak ek.

    ReplyDelete
  8. kemain busy lg kak yuyu. skng ni org dah ddk hostel bau lah nak merasa cane busynya org2 kat U. huhu

    ReplyDelete
  9. wah pttla selalu dpt dean list.rajinnye yuyu study

    ReplyDelete
  10. pttla kurg entri skang ni yer... typing error tu yuyu japawan.. 3,4 kali pandang br perasan...huhuhu...=)

    ReplyDelete
  11. takpe la. janji kak Yuyu update sbb sy disini utk membaca dan mengomen entry kak Yuyu :)

    ReplyDelete
  12. sempat g2 amik gmbar.. bole wat kenangan eh? hehe

    ReplyDelete
  13. ok yuyu.. dah paham dah.. hehehe!!~


    miss you yuyu :D

    ReplyDelete
  14. yuyu.. jom kita cari barang tersembunyi.. ngeh3..

    gurau2 je sayang ^^

    ReplyDelete
  15. yang penting japawan pun boleh, takde hal. haha

    ReplyDelete
  16. student yang rajen mmg camtu yuyu~!
    hehehhe...gudluck~!

    ReplyDelete
  17. perggghh!! rajin yuyu!! study2!! mmg duk hostel bz gilerrr... :P

    ReplyDelete
  18. begitu juga kehidupn bila bekerja.bizi sana sini.lbh2 lg kalau jd pegawai tinggi.asyik meeting memanjang.hehe.

    ReplyDelete
  19. biaselah name pun student.hehe

    ReplyDelete
  20. saya paham yuyu....life sebagai student mcm tuh...

    kadang kadang sehari tu lupe nak makan. hua3.

    ReplyDelete
  21. selamat buat keje sekolah yuyu!

    ReplyDelete
  22. aiyok..credit hour kite same r sis yuyu oi...da x berbelog da skang..x de takok pon lam otak ni..hu3..kelas..apepon gud luck!!

    ReplyDelete
  23. yuyu suka moo moo ker? yay! ada geng. akak ada bnyk moomoo stuff. mug, cwn, bear 4ekor. mcm2 la. smua mooo

    Flying kick atau silat, mana kau mahu?

    ReplyDelete
  24. macam tu lah life orang belajar. nanti bila dah kerja, baru lah tau bestnya zaman belajar.


    uwaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  25. japawan yuyu?? hahaha. heee

    ReplyDelete
  26. kesian nye kat Yuyu..nak bagi ape kalau dapat cari barang lain yang tersembunyi tu?

    hehehe!

    ReplyDelete
  27. xsangke yuyu rajin bace novel rupenye.. :)

    ReplyDelete
  28. haha..yuyu sama macam saya bila saya dah studi gila2..habis bersepah meja. permukaan pun dah xnampak agaknya..

    ReplyDelete
  29. never mind eh yuyu , sklai sehari pon okayla . klu xde langsung mcm xde pnyeri kat blog la plak . hehehe . btw , yuyu stdy rajin2 k :)

    ReplyDelete
  30. kak yuyu kena jugak update blog tau . kalau tak mesti tak best :'(

    ReplyDelete
  31. kak yuyu kena jugak update blog tau . kalau tak mesti tak best :'(

    ReplyDelete
  32. kak yuyu kena jugak update blog tau . kalau tak mesti tak best :'(

    ReplyDelete
  33. kak yuyu kena jugak update blog tau . kalau tak mesti tak best :'(

    ReplyDelete
  34. buat mane yang mampu ye kak yuyu. shiema sentiase menunggu kak yuyu update entry :)

    ReplyDelete
  35. oh,patot pon kak yuyu xselalu updet dah.xepa la kak yuyu,jnji updet jugak kan.wah,busy gk an,20lebey credit hours ;D

    ReplyDelete
  36. aah la macam main game yg cari barang tersembunyi tu best wo...

    ReplyDelete
  37. wahh..meja kita mcm hampir sama jer kak yuyu huhuhu..

    especially botol air tu.. mmg penoh haha..

    nak buang asa macam malaas..
    macam berat jerr walaopon dah tinggal setitik je air dlm tu hahah

    ReplyDelete
  38. yu,kenapa gambar kat meja setadi tu blur2..muahahahahahaha

    ReplyDelete
  39. aww <3 meja die kemasnyee ahhahaha...
    tape yuyu,,ilek2...nuru tetap akan bace blog yuyu even yuyu tak update blog..tapi nuru akan tetap tunggu blog yuyu di updatekan eheheh :)

    ReplyDelete
  40. sama lah yuyu..
    ambik 21jam kredit juga this sem..
    last sem 22mjam kredit..
    memang xda masa nak update blog..

    nasib skrg cuti panjang 4 bulan..
    ble lah puas2 blogging..

    entri terbaru > Pegang Batang | Pegang Tetek

    ReplyDelete
  41. gelak je bace tajuk entry JAPAWAN??yuyuuuu..busy sgt ehh?hehe

    ReplyDelete
  42. wahh busy kalah PM dah kak yuyu :)

    ReplyDelete
  43. HAHA "Japawan" perkataan baruuu tuuu

    ReplyDelete
  44. Salam YuYu..
    If yuyu da masa silalah jenguk

    : Blog Pilihan Hati Ini YuYU

    ReplyDelete
  45. pergh.. lawa sngt2 header tu^^

    ReplyDelete
  46. takpe misscha paham bebeno...dulu amik 25 credit hour...kelas smpi mlm..........

    ReplyDelete
  47. huhu yuyu takpelah kan. tak hapdate pun orang still ingat kat yuyu. hehe :)

    ReplyDelete
  48. cik yuyu,
    sumer paham, cik yuyu busy study...at least 1 entry everyday is a must...kena puaskan gak hati kita org follower nih...hheee

    ReplyDelete
  49. xpe..janji tetap ada buat entri baru....

    ReplyDelete
  50. biasalah student....
    nape tak tepek gambar baju yg atas katil yg nak kene kuis2 bila nak online...??? heheheh juz kidding

    ReplyDelete
  51. saya tau awk takde masa tapi selalu pasan salah eja atau saje2 ekekekke

    ReplyDelete
  52. rindunya zaman meja berselarak time study dulu...hahaha

    ReplyDelete
  53. time study je dapat meja selerak macam ni. :)

    ReplyDelete
  54. juz nak ckp sy copy banner yuyu n letak kt my blog ~ ~tp kalau x suke i will delete it ok

    ReplyDelete
  55. KIHKIH.COMEL JE BARANG2 KAK YUYU XD

    ReplyDelete
  56. BANYAKNYA BARANG DIA ATAS MEJA XD

    ReplyDelete
  57. KAK YUYU YANG COMEL,YAN PON SANGAT SANGAT TADE MASA SEKARANG .UWUWUWU T_T

    ReplyDelete
  58. wahh,mcm2 atas meja..mcm tiru style yana je yg mls2 nie..hakk3

    ReplyDelete
  59. kak yuyu xupdate pon kitorang still engat dekat akak laa

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)