HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, June 22, 2011

Impian Yuyu Zulaikha Hujung 2012 Tercapai Petang Ini. Alhamdulillah.

Assalamualaikum ^^

betul betul kan tulang temulang yang hampir rapuh akibat hanya menghabiskan sisa hidup dengan terlentang di katil empuk. betul betulkan juga urat urat yang bersimpul kasih yang utuh akibat kemalasan telah bermaharaja lela dalam jasmani dan rohani. 




tengok! kawan belog yuyu dah ada 9000++. kalau sorang sorang sedekah kan yuyu sorang singgit. kayo! boleh pergi melancong Korea jumpa Super Junior ni! jadi, kepada sesape yang nak dermakan kepad yuyu, sila masukkan ke number account tertera di bawah ni ya :

Nama : Jelo Zulaikha
Acc Number : 847124783714817498167849189237482094914141837871247145281738

pernah tak korang tahu pasal manusia?

manusia memiliki sifat tak pernah puas dengan apa yang ada walaupun  dah dapat depan mata? selalu berasa apa yang ada sekarang adalah sesuatu yang jauh lebih terok dari orang lain. dan selalu membandingkan dengan kelebihan orang lain?

pernah tahu tak? yang tahu, sila beratur sebelah kiri kaunter. yang tak tahu, sila amik perhatian. kelas hari ni kita lanjutkan sampai pukul seblas.

Yuyu adalah sejenis spesis manusia. dan contoh manusia adalah Yuyu sendiri. maka, sifat yang tertera di atas tadi, tak terlepas dengan yuyu. siyes. tengah buat muka ketat ni. siyes punya pasal. terserlah sifat mazmumah di situ.

tapi, terpaksa akur. buat apa bak hipokrit. korang nak tahu tak? masa zaman muda muda yuyu dulu, yuyu terlalu impikan follower lebih dari 50 orang. kemain susah. selalu promote dekat Myspace, tapi selama setahun dengan 24 follower saja.

dalam hati "kan best kalau ada 50 orang. hmm. best nya tengok Sepiah anak perempuan Sarip punya belog, dah 50 lebih follower dia"

tapi masa tak cukup 50 followers lagi, bila dah cukup, rasa macam ehh, sikit nya 50 followers tu, nak la pulak 100 followers. bila dah ukup 100 followers, terasa macam, 50 followers yang yuyu impikan dulu tu, hanyalah jumlah yang kecil.

tengok. boleh nampak bukan sifat tak pernah puas dengan apa yang ada. masa awal awal kenal abang benggg benggg boom dulu, follower beliau ada 9000 lebih. pada masa tu, yuyu target dalam 9000 follower dalam pertenghan tahun 2012. huhuu. 

sebab masa tu yuyu ada 464 rakan belog. tak sangka dalam masa yang singkat, yuyu dapat juga 9000. sobbsobb. nak lap ingus yang hamir cecah ke lantai jap.

macam tu juga korang. mungkin antara korang, ada yang rasa 9000++ rakan belog yuyu tu macam agak banyak. tapi percaya lah, macam tu juga dengan blogger lain, mesti dorang tengok belog korang, dorang pun nak sebanyak bilangan follower korang. syukur lah dengan apa yang ada.

bukan apa, bagi yuyu, banyak banyak rakan belog, seronok juga, sebab rasa penulisan kita banyak yang di baca kan kan kan? tapi, dalam 9000++ tu, entah entah 1000++ yang benci yuyu. haaaa. tak mustahil tau.

maka, kat sini, tok sah la terlalu terkejar dengan jumlah follower berjuta lemon. buat entry yang best best. promosikan belog kita supaya orang notice akan kehadiran belog naif kita. nanti, orang akan follow dan selalu membaca idea kita :) best bukan.

walaupun rakan belog yuyu tak la ramai mana. tapi sekarang yuyu makin belajar bersyukur, sebab musabab, ada saja yang membaca hasil kerah kepala otak nak buat satu entry pun. Alhamdulillahhhhh.. begitu juga dengan korang.

buat apa kalau orang follow, tapi tak baca kan. :) terima kasih kepada semua yang sudi follow belog yuyu dan selalu saja baca entry entry yuyu.

p/s : err. apehal rasa macam diri ini bagaikan seorang yang berhati kudus lagi murni di entry ini?

p/s lagi : kepada yang korang yang ada follower bawah 50, sila bagitau yuyu. pelis.

terima kasih sudi baca :)

272 comments:

  1. saba ,. itu yang penting ,. akan ter capai jua kalau ber saba kan ? ^^

    ReplyDelete
  2. wooww ! thniah thniah :) blog sy bwh 50 follower -.-' masih baru .. hehhe

    ReplyDelete
  3. tahniah yuyu..besnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    jeles..hahaha

    ReplyDelete
  4. yuyu antara blogger yg bertuah tau ;)

    smga yuyu sentiasa menjadi yuyu yg merendah diri dan ceria!

    ReplyDelete
  5. bestnye yuyu ramai follower.. yuyu datang la melawat blog kita yang tak seberape ni..:)

    ReplyDelete
  6. wow!!!!
    dah 9000++!!! Tahniah Yuyu!
    bilalah nak dapat jumpa yuyu lagi kan...

    Entry Terkini:
    WOW! Perodua Myvi 2011 ada Warna Hijau (Limited Edition) !

    ReplyDelete
  7. congrats yuyu! oh ye,sy lah insan yg cume flwr 50 ke bwh tuh. wuwu.

    ReplyDelete
  8. 1st time komen sini, apa2x pun congratz..ada masa reviewlah blog aku hee

    ReplyDelete
  9. haha nanti saya bank in ya jelo zulaikha... muahahahaha ;p

    ReplyDelete
  10. triple LIKE.manusia x akan puas.same goes to me

    ReplyDelete
  11. hebat lah yuyu. sayang yuyu :D:D muuaahhhhhxxxx ( saya komen, saye kiss yuyu ). huahua

    ReplyDelete
  12. wahhhhhh...tahniahh dak yuyu :) ...

    ReplyDelete
  13. saya bwah 50 !




























    tapi tahun lepas... *jgn mara* :)

    ReplyDelete
  14. Saya setuju dgn entry ini! Manusia tak pernah rasa cukup... But ape2 pon ain happy for yuyu! :)

    Ain punya followers bawah 50! huhu. But it's ok because baru tahun ni pon ain aktif kat dunia blog ni! Tapi memang ada je perasaan yg tak sabar menyabar nak followers melebihi 50! haha.

    ReplyDelete
  15. btol 2..manusia xpnh puas ngn ap yg da ad..huhu..
    kte pn cm2 gak dlu..
    tp biar la..ase2nye da ckup ngn 100 folower yg kte ad..
    xsmstinye byk kn..:)
    niway,tahniah cik yuyu..:))

    ReplyDelete
  16. haaaa buleh la tulun miss cheche mendermakan ke blog miss cheche pulak pas nie....

    ReplyDelete
  17. berkat usaha..akan trcapai jgk ape yg d inginkan...Alhamdulilah

    ReplyDelete
  18. akakkkkkkkkkkkkkkk!!!
    ai ada 9 followers jer...sian ai tau
    hehehehe tahniah dear...u memang ada aura...ai dah lama cakap kan..erks tulis...lalalala
    tetiba nak jadi adik beradik omputeh plaks...lalalala

    ReplyDelete
  19. oh yeah.. dgn bangga nye... hnya 3 follower.. huhuhu... tapi tak heran pun... it personal kinda blog... huhuhu...

    ReplyDelete
  20. kadang kadang sedih gak tp kita buat blog bkn sebab nak follower yg ramai , tp alhamdulillah, hampir nak dekat setahun husna buat blog nie . ade 52 follower . tuu pun byk kali promote . hihi

    ReplyDelete
  21. yuyu..tahniah!!! :) ahhh...bestnya.. namee lambatt lagii woohhh.. waaa...TAHNIAH LAGI! tak lama dah smpai 10k! :)

    ReplyDelete
  22. alolo betol tu. aslkn org dpt something dr bce blog kte :)

    ReplyDelete
  23. tahniah yuyu!! nanti sebelum o selepas raya mesti dapat 10k punya..percayalah!! tahniah yunk!

    ReplyDelete
  24. hai yuyu! sy, sy! sy xfamous cam yuyu~ hehe. btw, tahniah krne mencapai target! tp xpelek lah, sbb blog yuyu mmg bgus. n u are one of them who influenced me to get involve into this world ^_^

    ReplyDelete
  25. tahniah yuyu ! keep it up cute girl ! ;)

    ReplyDelete
  26. YUYU...namee bawah 50 follower. count me in!!!

    ReplyDelete
  27. entah2 1000++ tak suka yuyu.

    i pon dah rasa, dalam semua follower kita, bukan semua yang suka kita.kan~

    ReplyDelete
  28. yuyu.. congret.... heheheh!!!~


    ^^

    ReplyDelete
  29. yuyu.. nak jadi macam yuyu gak.. saya baru je cecah 1000 orang... hehe :)



    ^^

    ReplyDelete
  30. tringin nak jadi mcm yuyu 1 ari nnt ... tp nak jadi cute mcm yuyu da tentu mustahil kan? hahaha~

    ReplyDelete
  31. yuyu.. hari ni xde WW ke? teringin nak tgk gambar yuyu.. xpon doodle comel yuyu.. weeeee~~



    ^^

    ReplyDelete
  32. yuyu.. hari ni xde WW ke? teringin nak tgk gambar yuyu.. xpon doodle comel yuyu.. weeeee~~



    ^^

    ReplyDelete
  33. wah ~ congret ! suke tengok org bahagie ! dlu nak sangat 5o follower tp sekrg da x kejar sngat asal kan ade org komen entry kite ! tade la kite shok sendiri kan3 ??

    *kat komen tade botton like ke ? ehehe

    ReplyDelete
  34. pehhh...bapak ramai fllowerz yuyu..jelez tahap gaban ni...ni sampai akhir taun ni mesti lebih
    15 000++.....! tahniah....

    ReplyDelete
  35. hehe,klaka btul la yuyu ni,
    ni yg akak suka singgah sini hehe.. erm, cmtu la akak.. dlu kn masa blog lama, akak ada follower 8 org je,.kwn ada 15.. pastu ckp kt dia.. best nye follower awk 15 org... hehehe...
    yg penting, apa yg kte smpaikan org baca & berkesan smpai ke hati

    ReplyDelete
  36. wah...tahniah yuyu!
    semoga akan terus maju jaya..


    akak pun bawah 50 jugak...hehehe!
    tapi beberapa bulan lepas lah..

    ReplyDelete
  37. wah!! tahniah yuyu...ni nk mimpi yuyu ari3 ni.. mn tau ley jd mcm yuyu.. hik3.. btl ape kate yuyu tu bersyuko0r pd ape yg ade... sy bersyukor ade follower bwh 10.. sekurang3nye ade follower gak kan... hik3 (^_-)v

    ReplyDelete
  38. kak yuyu, saya punya follower bawah 50 :) apa-apa pun, congrats !

    ReplyDelete
  39. http://tebakoo.blogspot.com/
    hehehe

    ReplyDelete
  40. waaa..bestnye la..sy bru ade 17 follower jek..;(

    ReplyDelete
  41. tahniah yuyu..jalan la kat blog sayer..follower pun x ramai

    ReplyDelete
  42. congrats ya kak yuyu ! byk jgk tuu..hee ~ ^^

    ReplyDelete
  43. Sokong sangat2 apa yang yuyu kata tue..dulu 1st buat blog nampak blog ada follower 50 dah rasa mcm dorang ada follower 5000 ja..heheh

    TERPANAS SAAT INI :
    GAME TERBARU DI FB YANG GEMPAK!!!
    MAKCIK HAJJAH SITT HINA ISLAM!!
    MAYA KARIN JUAL DARA!!

    ReplyDelete
  44. wahhh kejap je blog yuyu dah ramai .. egt lg dlu yuyu follow timun time tu blog timun lg ramai follower dri yuyu .. time timun follow yuyu pon timun yg ke ratusratusan je ..

    yuyu memang hebakkkk ^^,

    ReplyDelete
  45. salam yuyu...

    hakak pon bwh 50!
    wat to do??..:P

    http://mrspuex.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. y pnting yuyu da capai tahap yuyu nk hehe

    ReplyDelete
  47. best nye yuyu :) tahniah yee

    ReplyDelete
  48. congrats ddik yuyu! sgt impressive tu :) lg few months sama level dgn cik epal & abg ben ni heheh

    ReplyDelete
  49. sya.... tlog2.... ahhahaha congrats da 9k follower.... nk dpt 1 pn payah.... ehhehehehe sya below 50.... help me yea...... :)

    ReplyDelete
  50. <-- baca belog yuyu dan suka cara penulisan yuyu tp jrg2 komen sbb dh belambak dh yg komen pun.. ;)

    btw. tahniah dah capai 9000 follower. teruskan menulis lagi k =)

    ReplyDelete
  51. atas 50 tapi nak kejar 10 orang setahun pun payah *air mata berjuntai ke lantai. T_T

    ReplyDelete
  52. gorgeous..tahniah.... bila la dpt ikut jejak lgkah yuyu....

    followr sy br 59 org...huhu

    ReplyDelete
  53. tahniah babe ;)

    sy percaya yang setiap orang bermula dengan kosong. jadi tak perlu rasa rendah diri.

    btw, betul cakap Yuyu, tak guna ada folower ramai kalau diorang tak baca entry.

    Sekeping Gambar Itu Boleh Menipu

    ReplyDelete
  54. wahh bestnya yuyu! jom jalan blog sy yg tk seberapa nih, hehe :)

    ReplyDelete
  55. tahniah dik yuyu..jom follow blog akak..pleaseeeee..hikhik :)

    ReplyDelete
  56. kak yuyu,congrates!betol,kita kena sentiasa bersyukur kan kan ;D

    ReplyDelete
  57. sy msh lagi dlm angkan x smpi 30 org...kdg2 terfikir kenapa erk bila bc blog org lain ayat sm je ngan shira..cuma shira x promosi "PAKWE" sbb shira x cantik mcm yuyu..., shira x se slim blogger2 yg lain boleh menarik minat org utk membaca, shira hanyalah seorang babysitter yg pagi ke tadika dan petang menjaga baby yg masih kecik...

    ReplyDelete
  58. betul tu. dlu salwa target 1000 hujung tahun ni, tapi dah dapat bulan lepas. dah dapat 1000, nak 2000 pulak. kihkih :p
    keep blogging yuyu. :)
    kalau rajin komen sini sekali ya? hehe

    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  59. kak yuyu...blog saye 5 pn x smpi~ huhuhuhu~

    www.lovelyaesyah91.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. salam yuyu..nice blog & entry..kejap je kn dpt follower beribu2 lemon ni..hehe..tahniah ye..meh jln2 blog iqa..tq yuyu..:)

    ReplyDelete
  61. tahniah yuyu.. wow byk tu.. 9000++ fuiyohhh. :)

    semoga yuyu sukses selalu. :)

    ReplyDelete
  62. kak yuyu, belog saye...5 pn x smpi...saye baru bertatih2 dalam dunia blog...minx tunjuk ajar yea sifu yuyu!!

    www.lovelyaesyah91.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. tahniah yuyu . cnfirm boleh dapat berjuta lemon dalam masa yang singkat tau =)

    cici baru 25 -.-''

    ReplyDelete
  64. wah. tahniah2! :)
    follower sy kurang 100. bole tolong follow? hehe..

    http://sigadiseykaa.blogspot.com/
    maceh2 ^.^

    ReplyDelete
  65. tahniah dear.. tercapai gak impian tu =)

    ReplyDelete
  66. cmtu la manusia.... xpenah ade rase puat ati dlam idup nie.... slalu nak lebih....

    duhai manusia~~

    ReplyDelete
  67. wah bestnye..tahniah yuyu..blog awk best..sb tue ramai follower..(^_______*)

    ReplyDelete
  68. tahniah kak yuyu . fatin baru de 8 orang yang follow . mintak tolong ajar ye .

    ReplyDelete
  69. Yuyu, bg la ilmu mcm mn nk tmbh followers...sng bg la ilmu nk tmbh traffic blog....hihi

    ReplyDelete
  70. yuyu..kalau follower baru 335 boleh tak??hehehehe

    ReplyDelete
  71. Jay pun teringin nak ramai kawan macam yuyu...kena usaha pelahan-lahan juga kan..

    ReplyDelete
  72. Wah wah, baru berapa hari tak singgah blog yuyu, dah naik 9000++ terus, mantapppppp :D

    ReplyDelete
  73. today , lpas join segmen encik ben. . .bru dpt 51 follower :) alhamdulillah. . .

    ReplyDelete
  74. sye bru 3 followers..huhuhu... but im new in blogging.

    ReplyDelete
  75. tahniah berjuta lemon yuyu..pasni pasti dpt be berjuta lemon jgk kan...hehe...ape2 pon enjoy bc belog yuyu..yuyu, bloger folower bwh 50 je ke..bwh 250 xley ekh...hehe...congrate dear..keep blogging...

    ReplyDelete
  76. wahhhh..congrats
    ena nye follower bwh 50..huhu
    btw kalo free singgah blog ena,hehe: )

    ReplyDelete
  77. congrats...my followers only but im new in bloging...

    ReplyDelete
  78. bagus yuyu ni ;) merendah diri je

    ReplyDelete
  79. congratz sweety!!!!follower sy bru 21..:'D

    ReplyDelete
  80. fuyooh 9000++ tuh.. congrats yuyu!

    ReplyDelete
  81. congrates!!!!
    saya below 50,below 30..je

    ReplyDelete
  82. yuyu akak ade 11 org jer follower sob...sob...sob...

    ReplyDelete
  83. bestnye yuyu..but ur blog mmg best pon.suke suke bce ur blog.hehe. dtg la visit blog sy juge :)

    ReplyDelete
  84. taniah kak yuyu.. teringin nak jd mcm kak yuyu. hahaha....

    ReplyDelete
  85. blog naz baru 32 orang follower. sob sob sob :'(

    btw, congrat kak yuyu! :D

    ReplyDelete
  86. http://pinkaholicx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  87. yuyu...bile nak follow kite..sob sob sob jugak la...

    *congrats.teruskan berblog.

    ReplyDelete
  88. weweitttt, dh 9k dhhh, ehem blog ynn 160org jeee, xnk tlg promosikan keee? wuuwuwuw :"))

    ReplyDelete
  89. sy singgah. cuma nak khabarkan, blog awak ada di sini. entry pendek. sudah cukup. harap sudi jenguk dulu. maaf kalau tak suka. :')

    ReplyDelete
  90. tahniah yuyu sebab dah ada follower 9k.. melly ni baru je dlm dunia blog. xsmpi setahun pun lagi. agak2 brape lama la kan bru dpt follower sbnyk tu. hrp2 yuyu sudi la jenguk blog melly wlaupun hnya sekali. lg skali, congrats :)

    ReplyDelete
  91. thniah yuyu cunn! >.<"

    hepi bloggim oke. =D

    ReplyDelete
  92. tahniah yuyu ^_^
    bestny ramai followers.
    follower sy bwh 50 .:(

    ReplyDelete
  93. Sis yuyu . Tyra ade follower bawak 50 jaa . :'(

    http://troublexapple.blogspot.com
    rajin sis singgah okay

    ReplyDelete
  94. dyan suka YUYU
    blogger femes yang tak sombong
    :)
    terharu yuyu follow dyan :D:D
    bukan cam blogger lain dah femes mana la nk support blogger yang follower sikit kan . BUT U LAIN :) like like :D

    ReplyDelete
  95. yuyu..congrat..insyallah pasni yuyu akan da 10 000 lak follower.
    yuyu meh laa singgah : BLOG IEQAH
    Thankss.ye ieqah pn baru .follower pn baru 50lebihjee. hope yuyu tak tggu ieqah rAmai follower lu bru follow ieqah.pepun ieqah da happy bila yuyu kwn dgn fb ieqah :) lau follow blog pn mmg syok laa :)

    ReplyDelete
  96. uuiisshh,manyaknyee yuyu,.huhu,.malu kalo yuyu snggah blog CN,alahai ciput je,ngan entri xmntop!,.huhu

    ReplyDelete
  97. hye yuyu comel..(:
    best nye follower dh cecah 9000++..congratz!!
    kte nye blog..xsmpi 50 follower pown..
    sadis kn?..:(

    ReplyDelete
  98. hye yuyu comel..(:
    best nye follower dh cecah 9000++..congratz!!
    kte nye blog..xsmpi 50 follower pown..
    sadis kn?..:(

    ReplyDelete
  99. tahniah yuyu..hehe sya blogger baru jugak. kalau sempat jenguk la blog sy jugak..hehe

    ReplyDelete
  100. Yuyu, Mizah pun jadi follower Yuyu yang menyumbangkan follower kepada Yuyu. Okay Yuyu, you deserve that. I love you...

    ReplyDelete
  101. bestnye main kat header yuyu ni. flying thumberlina? so cute laa. hehe. btw. tahniah. blog winna baru je 190. urm, tak layak nak jadi cam yuyu. hee. all the best yuyu :)

    ReplyDelete
  102. belog yuyu zulaikha bez..sbb tuh lar org folow..plus yuyu cumel..ske tgk..hehe

    ReplyDelete
  103. eira pun follower de bawah 50 je..maybe sebab entry entah ape kenapa.masih berjinak dengan berbelog nie :)

    ReplyDelete
  104. best la cik yuyu ....
    cik Qaseh pun follower bru 50 owg je...
    sebab cik qaseh blogger baru....

    ReplyDelete
  105. yuyu yg comel. saya ada 133 followers. macam mane eh? hehe

    http://oasisofheart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  106. seronoknye kak yuyu... kite nak jugak! :(

    nak orang bace karya kite.. :')

    bravo3!!! <3

    ReplyDelete
  107. tahniah2..

    saye ade 50 follower.. ececece..lawokss je..

    btol tu apa yang yuyu kata. bila ada 50 follower, nak 100.. kita serupa..hihih

    ReplyDelete
  108. tahniah yuy.betol2.lisa dulu masa follower baru 10, sebok teringin nak 50, pastu da dpt 50 teringin 100..skg da 1000 teringin nak 9000 cm yuyu! hehehe. bersyukur dengan apa yang ada kan kan kan:)

    ReplyDelete
  109. tahniah cik yuyu~~ hehe =D
    Comey la...sye br mgikuti cik yuyu...
    nice gurl ..keep it up~
    tke cre...

    ReplyDelete
  110. congrate kak yuyu..memang patot ada banyak follwer cerita yang dikarang ohsem2 semua..hihi..sy br 2 minggu lebih wat blog ada 11 follwer saja..sob

    ReplyDelete
  111. sis yuyu dh follw blog ici..tq so much sis.....i love u..kawan2...boleh tgk2 blog ici k..baru cecah 50 followers blog ici...http://genci83.blogspot.com..ici sntiasa fllowed back kawan yg fllowd blog ici...^^

    ReplyDelete
  112. blog mimie pun ada bawah 50 orang follower..skrang baru ada 37 orang..

    http://akukankaklong.blogspot.com/

    ReplyDelete
  113. tahniah akak yuyu... saya still tak da follower.baru je bape hari start berblogging. selalu baca blog orang lain, termasuk kupukupukecik. tapi blog sendiri tak update

    http://duniablogekin.blogspot.com

    ReplyDelete
  114. wow banyak nya follower . sumpah jeles . hahaa . xd lah . tipu ja . rezeki manusia lain2 . so kene terima n bersyukur dengan apa yg ada <3

    tahnia yuyu :)

    ReplyDelete
  115. salam singgah yuyu...dah setahun sy ikuti yuyu dlm diam...nice blog...
    sy budak baru belajar je...salam kenalan ye.

    ReplyDelete
  116. saya baru je dlm dunia blogging nie,baru nk blajar..follower pun baru skit jek...kalo de mase singgah la ye...
    http://zulaikhazainuddin89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  117. hai yuyu, tahniah ye...
    sy mggu ni bru smpai 50 follower...hehe

    ReplyDelete
  118. hye yuyu :) tahniah :) teruskan berkarya.hehe.myrha tak sampai banyak tu lagi :) harap2 biarlah orang yg follow kite tu betol2 bace,bukan nak kejar manyak2 follower je kan? :)

    ReplyDelete
  119. blog saya tak sampai 40 pun walaupun dah setahun lebih jada blogger..sob sob..takpe yang penting sabar kan yuyu?? :D :D

    ReplyDelete
  120. tahniah yuyu .
    slalu stalk blog yuyu senyap2 . hehe . sukee .
    1 of my idol , yuyu cumil ! hee .

    ReplyDelete
  121. yuyu, janganla tulis pepanjang. penat baca :p

    follower saya 0. kesian kan?

    ReplyDelete
  122. sy punye follower baru 32 org..ish3

    ReplyDelete
  123. saya kak yuyu!!!43 follower!tpi saya tahu klu usaha macam kak yuyu..mesti bolekan!!

    ReplyDelete
  124. manusia memang xkan puas.. tapi kerana sikap ne la kita kan makin berusahakan :)

    ReplyDelete
  125. kta nya bwh 50gak...ishhh sedih tau...yuyu promte blog kta sket

    ReplyDelete
  126. agree with your entry. :)

    singgah2 la sini http://heloakhmal.blogspot.com/

    masih baru :)

    ReplyDelete
  127. jelo..!!!

    aku nye bawah 50 . hahaha. ..

    CONGRATZZZZ ey yuyu (:

    ReplyDelete
  128. blog YUYU best mesti la ramai yang FOLLOW tak terkecuali saya la tu . tahniah YUYU .blog saya tak ramai pun FOLLOw tapi tak kisah la janji orang ikhlas betul betul suka dengan blog kita jer yang akan FOLLOW :)

    ReplyDelete
  129. congrate kak yuyu. dh jdi star dh!
    btw, sy pom bwh 50 gk,,blogger bru..

    ReplyDelete
  130. wah! congratez dear! samalah ngan kte. dulu2 susa nak btambah followernya. sekarang pon sme je. hehe

    ReplyDelete
  131. tahniah yuyu....
    kdg2 terberangan gak nk ade follower cam yuyu..hehe...tpi dalam mimpi jelah...hehe

    ReplyDelete
  132. terima kasih kepada semua yang sudi baca entry yuyu ya.. yang sudi komen siap follow.. tenkiuuu sangat! yuyu dah baca semua komen... tapi tak dapat nak reply semua la :'(

    ReplyDelete
  133. saya baru 2 bulan dlm dunia blogging. hehe. baru dpt 17 follower. ;(

    ReplyDelete
  134. cik yuyu zulaikha saya
































    follower bawah 50 ! sob sob sedih :'( ! baru follower 15 orang !
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  135. wahhh ramainyer +.+
    hehe.betul cakap sis yuyu,jgn sllu terkejar2 followers, sbb kalau rmai pon xguna jgk klw xda yg singgah bca entry kita kann^^

    ReplyDelete
  136. wahhh,congritass yuyu...:D
    banyak tuuu

    ReplyDelete
  137. errr,follower saye bawah 50 tak ea...lupe lak

    ReplyDelete
  138. saye kak yuyu ! baru ade 41 followers tu pun sbb join blog abg benggg

    ReplyDelete
  139. i tyme kmen at cnie..slalu jerw jdi silent follower..tahniah akk..sonoknye da dpt 9k followers..i juz hve below 50 followers..sobsob..best kalo jdi mcm kak yuyu..

    ReplyDelete
  140. kite selalu bace blog yuyu tau. lalala.

    tahniah ^^

    ReplyDelete
  141. saye punye pon bawah 50. lagi kuduss. haha

    ReplyDelete
  142. Yuyu, Bdk Botak ada kurang 50 follower. He3, kena penampar la dgn Yuyu lepas nie...

    ReplyDelete
  143. tahniah yuyu. blog awak memang best, fun and i'm really enjoy read it.
    be my follower.
    fiesazuki.blogspot.com

    ReplyDelete
  144. kite pon kadang2 tak puas dengan diri sendiri, lagi2 bab makan, hukhuk ;(

    ReplyDelete
  145. TAHNIAH Yuyuuuuuu!Manyak gileee.
    saye punye 5 jee. pathetic betoi. wuwuwuu

    ReplyDelete
  146. saya ada 39 follower je kak yuyu sobsobss :'(

    ReplyDelete
  147. yuyu,onie punya follower kurang 50,lalalalalala *salah satu org yg tak reti bersyukur ni,kekekeke....

    even yuyu da glamer n dikenali (sama je kot,hehe) yuyu tak penah lupa diri.. sentiasa menghargai ,tengs yuyu :D

    ReplyDelete
  148. sye 14 follower je ... amcm ?? hahahahaha ..

    ReplyDelete
  149. Alhamdulillah rezeki... Semoga terus success dlm bidang blogging ni...

    p/s: EHEM EHEMMM! Blog saya kurang dari 5K followers :P

    ReplyDelete
  150. followers saya sikit je. Sob.sob.sob :( Hahahah.

    ReplyDelete
  151. di pagi hari mmbuka belog ampa..
    usaha tangga kejayaan..sesungguhnya tangga batu kalah dengan tangga kejayaan..keep it the gud work.

    ReplyDelete
  152. tahniah dpt follower 9000++....semoga terus meningkat.hehehe...

    tp kan bese dh kalo kita selalu xpuas ngan apa yg kita ada ^_^

    *follower sy bawah 50.sebab entry xbest (-_-")

    ReplyDelete
  153. bestnye yuyu...
    bilelah nak jd mcm yuyu...
    follower baru 30++
    hurmmmm

    ReplyDelete
  154. sy bkn bwh 50..tp ag dahsat,20 pom xsmpai ag..sob3...huhuhuhu...(wat muke kecian...;0.....)

    ReplyDelete
  155. yuyu, follower saya baru ade 21 orang :(

    ReplyDelete
  156. congrats yea kak yuyu....

    jom singgah blog sy...follower pun bwh 5o...sob sob...

    ReplyDelete
  157. yup betol. kita tak pernah puas dgn apa yg ada. hehe. feel free to drop mine yerr yuyu. :D

    ReplyDelete
  158. Wahh ,Wahh YUYUZULAIKHA ! :) hehe .
    Kita mempunyai impian yang ter-SANGAT lah sama ! :)
    Nak mencapai 9000++ sewaktu pertengahan 2012! wahh . Tapi , Lyssa pun agak terkezuttt GILAKK sebab dalam masa 6 bulan je. Lyssa boleh dapatkan Follower seramai 9000++ . Sama macam Yuyu :) Alhamdulillah . Bersyukur tak terkata !. :) hee . Yuyu ! jom kita 2 orang buat lah apa-apa GA or Contest nak takk ?:) sempena follower sudahh mencapai 9000++ haha . Nak ke ?? :)

    ReplyDelete
  159. wah ramainye peminat cik yuyu...

    ReplyDelete
  160. Yuyu,
    ahkak punye blog pun bwah 50.
    Padahal 1thn lebih ahkak berblog.
    tpi takpe kesabaran tu penting kan...

    ReplyDelete
  161. taniah yuyu....cumelll lahh yuyu nie

    ReplyDelete
  162. yuyu chomell, hari ni baru genap 5bln cahaya berblog ni.. now ade 65 follower.. tul la cam yuyu ckp, memula berblog dulu rasa nak sangat atleast ade 50 follower tapi bile da capai 50,nk 100 plak.. ragam manusia kan, cm xb'syukur la.. haishhh... tapi serius jeles ngan blogger2 lame.. ssh tul nak up ai punye list follower tu ekk... T__T

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)