HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, May 25, 2011

Yuyu Zulaikha sebagai gadis solehah berusia 22 tahun.

Assalamualaikum ^^

Selamat Pagi Semua! baik lah. sebelum memula kan karangan tak melebihi 1000 patah perkataan, bagus lah kira nya, kalau yuyu gelek gelek kanan, gelek gelek kiri, lompat binatang bintang dan betul betul kan urat urat 22 tahun yang dah hampir putus ni.

buat kali ke 72872146871329 yuyu nak ucap Happy Birthday kepada diri sendiri. rasa 22 tahun ni macam 2 tahun. masih bayi comel yang memerlukan perhatian seluruh manusia sejagat di bumi yang indah permai lagi sentosa ini ^^

Alhamdulillah. Allah masih bagi peluang yuyu untuk mengembangkan lobang hedong untuk hirup oksigen secara hirup sekali percuma 2kali. Allah masih lagi bagi peluang untuk yuyu makan Char Koew Teow tanpa cili jeruk, masih lagi dapat terlompat lompat takkala ingin mengedik kan diri di khalayak ramai .

dah 22 tahun ni, yuyu masih lagi tertanya, apa saja la benda yang bermanfaat pernah yuyu buat selama ini. rasanya, selain mengikuti secara "wajib join" program khidmat masyarakaat, dah tolong emak buat kari untuk dapat duit lebih, tak da lagi dah kot benda bermanfaat.

mungkin ada tapi yuyu kan humble. -..-'

saya la pemilik kebun kebun cinta ini.


nak sunatkan stoberi yang dah baligh ni.


suka gambar ni, muka nampak telus suci murni.

makan ice cream time. bila makan ice cream, kena buat muka bajet comel macam ni.


pose khas bersama Otomen Taro~


sape lagi lawa? yuyu ke bunga?


less make up, much better. am i right?


shawl nampak sememeh kemain adalah bukan penghalang untuk buat muka sebegini.


ee! tak senonoh bunga ni! bau taik ayam!


ni bukan titian siratul mustaqim. ni laluan untuk berambos ke Genting.


lawa gile kete maroon kat belakang tu.


nak beli bunga ni semua la. buat kari masak bunga.


derr. baru Amerika buat pose macam ni. -..-'


yuyu mengharap sangat, yuyu akan lebih matang dari sebelum ni. matang dari semua aspek. pemikiran, tingkah laku, dan semua la yang memerlukan kematangan. matang juga dalam segi penulisan belog.

doakan lah untuk yuyu ye semua. semoga rezeki yuyu makin hari makin melimpah ruah mengada ngada. doa kan juga untuk yuyu supaya sihat memanjang. asik asik bersin 72748 kali je bila hujan baru setitik dua turun. hmm. memang yuyu tak bagus bab kesihatan.

tu semua dugaan kan. mana ada orang yang semua sempurna dalam hidup nya. kan kan kan.

22May2011 bagi yuyu, tarikh yang mengembira seluruh limpa hati gigi juga ginjal yuyu. opss. seluruh organ yuyu sebenar nya. seronok sangat sampaikan ada banyak entry pasal Birthday yuyu yang akan menyusul lepas entry ni.

maka, korang harus lagi wajib bancuh kopi sampai buat buat tak mengantuk pabila baca entry yuyu yang berkisar tentang motif yang sama yakni "Happy Birthday Yuyu Zulaikha" -..-'

selama mana yang yuyu tahu, yuyu telah berkongsi tarikh lahir dengan 2 orang lagi blogger. kepada :

hye kakak ku sayangg. Selamat Hari Lahir Cik Eka. semoga Cik Eka punya hidup di berkati Allah, murah rezeki, dan di berikan hidup yang lebih bermakna lepas ni. sampai hati kerana potong kek tak ajak. touching 72731 hari. bye



hye Otomen ku kembaq ku. Happy Birthday semoga kembaq ku hidup dalam keadaan lebih di restui segala nya oleh Allah swt dan terus berjaya di dunia akhirat. dan sampai hati kerana tak bagi hadiah janji nak main tukar tukar hadiah. touching 7232 jam 727 saat!


dah dah. rasanya ni dah lebih 1000 patah perkataan. lebih bagus yuyu berhenti di sini dulu sebelum terus melalut kemain. terima kasih kepada semua yang wish birthday yuyu di entry INI ya. terima kasih semua. i lap you!

p/s : tajuk hanyalah sebagai doa -.-'

terima kasih sudi bace ^^

119 comments:

  1. dh wish dah in ur fb!...
    comel cik yuyu ni =)
    wah pg jalan2 ye.. best2.. mna tu?

    ReplyDelete
  2. rasa nak cubit tengok gambar yuyu makan aiskrim. :p

    ReplyDelete
  3. muke comel. tp sudah 22 tahun. he. sepatutnya 18 tahun

    ReplyDelete
  4. yuyu mmg comel ... hehehehhee ... utntung sape dpt yuyu kn ?? hehehee ..

    ReplyDelete
  5. umur smkn meningkat, fikiran semakin matang...

    ReplyDelete
  6. happy birthday dear yuyu.. semoga dipanjang umur...dimurahkan rezeki.. dikurniakan kesihatan yang baik2 dan hidup lebih diberkati oleh-Nya...

    ReplyDelete
  7. semoga bertambah matang yee laling....& mentenkan kecomelan anda...yeah!!

    ReplyDelete
  8. muke yuyu semakin membulat la..ehehe..

    epi besday sekali lagi..semoga apa yg diidamkan akan tercapai..amin..

    ReplyDelete
  9. semoga semua impian yuyu tercapai ye.. :)

    ReplyDelete
  10. weeeeeeeeeee...i'm hepi for u dear
    time to be matured women okehh!!
    tapi dalam hati ada nakal2 untuk jadi baby comel takpe..kat luaran kena sentiasa matang dan sentiasa berani melakukan aksi2 melampau..erksssss oppssss bukan bukan...hehehe berani menjadi wanita comel yg matang!
    akak doakan yg terbaik ye dear..don noti2 okeh..belajar dan belajar..

    ReplyDelete
  11. hepi bestday dik yuyu... semoga apa yg yuyu cita2kan dan impikan tercapai... take care! ^__^

    ReplyDelete
  12. happy birthday lagi sekali yuyu hehe moga apa yg diimpikan menjadi kenyataan (^_^)

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir yuyu sayang... moga sentiasa sihat, bahagia dan yang penting diberkati Allah selalu...

    kecik saja adik chomel neh

    ReplyDelete
  14. semoga panjang umur dan murah rezeki. dari kamihidup crew. :)

    ReplyDelete
  15. alolo..comeynye adik angkat saye nie ;)
    hapy birthday yuyu~!! moga kita akan sentiasa dibwh lindungn dan bimbingan Allah..amin..

    ReplyDelete
  16. AMIN :) semoga suksess yuyu !!!

    btw nice pics :)

    ReplyDelete
  17. apsal mata tu bsar sgt?
    kekeke.
    hepi bestday yuyu.
    hadiah xde.
    hu3

    ReplyDelete
  18. heheh..muke yuyu..cute sgt..x nmpk 22 thun pun..heheh

    ReplyDelete
  19. kak YUYU , sorry lambat wishh :)
    HAPPY BELATED BIRTHDAY yoww .
    semoga panjang umur and murah reseki insyaAllah .
    semoga bahagia dan ceria selalu

    love ; zieha hisham ^^

    ReplyDelete
  20. HB yuyu.moga berjaya dlm apa jua benda yg yuyu lakukan ye.

    p/s : ada parut nakal di dahi ye =)

    ReplyDelete
  21. mmg comel la ini budak!! hehehe~~
    Selamat Hari Lahir!

    ReplyDelete
  22. epi bufdayy yuyuu..eee comell gilee laa ^__^

    ReplyDelete
  23. Semoga allah lebih memberkati Yuyu...Dimurahkan rezeki di panjangkan umur..Smile always!!!!

    ReplyDelete
  24. eh, psssttt...yuyu kecik! itu bukan blog nadh lahhh...:p

    moga jadi wanita solehah yuyu kecik~ ameen....

    ReplyDelete
  25. selamat hari jadi YUYU,kah3.

    Yuyu lagi tua dari gua nampaknya,walaupun kecik molek comel lote..

    gua yang bermuka garang ni pun masih muda beberapa bulan dari yuyu,cait.

    goodluck for your life.

    ReplyDelete
  26. yuyu nampak mcm budak kecik je dalam gbr...huhu...comell..

    ReplyDelete
  27. comeynya adik yuyu ni!
    kecik sngt tak nmpk pon macam 22 tahun..awet muda la syg..ekeke :P

    ReplyDelete
  28. selamat hari ulangtahun kelahiran dik yuyu..semoga berjaya di masa hadapan di iringi doa dari mak di kampung tu.. :)

    ReplyDelete
  29. yuyuuuuu..comelnyee
    cam umur 2 tahunnn :)

    ReplyDelete
  30. Assalamaulaikum,Yuyu... npe kwn2 sy kata.. Yuyu xnk follow org?.. Yuyu nk org je yg follow Yuyu.. Ramai geng sy yg kutok Yuyu abes-abesan... Sy buat dono jewk.. :) Semoga Allah memberkati Yuyu.. Dunia & Akhirat.. Jazakallah khairun Jaza':D

    ReplyDelete
  31. warr..tomeinyer cik yuyu ni..setomei atomen taro lah..hepy bezday nyer..cepat2 matangkan dri tu ....

    ReplyDelete
  32. alaarrrkk ! kak yuyu dengan pagar tu lebih kurang je... HOHO






    btw .. happy belated bufday kakak..
    hugs <3

    ReplyDelete
  33. harap yuyu jadi muslimah yg sejati..berlandaskan alquran dan sunnah. bukan mudah tetapi tidak mustahil.. :D

    --> fashion sense

    ReplyDelete
  34. heppy bufdayy kak yuyu . moga bertmbah2 choomel .. =)

    ReplyDelete
  35. aamak yuyu..takmo merajuk tau..hehehehe...eka pun apple belikan kek.lepastu menumpang bday budak kecik..hahahaha...
    tq yuyu.....muah skit...jgn marah nnti tak comel...haha

    ReplyDelete
  36. Solehah sambil tunjuk tetek... bagus2

    ReplyDelete
  37. salam perkenalan...akak suke tgk gmbar yuyu, comel...happy belated birthday dik ;)

    jom singgah blog akak, ada n3 pasal kecantikan dan kesihatan. sharing is caring! ;)

    ReplyDelete
  38. waaah , happy birthday . hehe .
    moga menjadi orang yang lebih baik dr sebelum ni .
    dan jadi lagi comel . ahaha

    ReplyDelete
  39. hepi besday cik yuyu.. sweet gila muka cik yuyu..

    ReplyDelete
  40. cik yuyu,

    cik yuyu ngan cik bunga cik bunga lagi lawa...hehee...ci yuyu bagi comey je cukup...hehee

    nak matang, lama lagi.kadang2 umur da 40 pon x matang lagi....

    ReplyDelete
  41. yuyu nah...

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/05/arrkkkkk-panik-yuyu-merajuk-72731-hari_23.html

    ReplyDelete
  42. kecik comel la yuyu nih. tak macam 22 taon taw. ehe

    ReplyDelete
  43. happy belated burpday yuyu comey... moga makin comey, sukses slalu n bahagis d samping org t'cyg... comey jer yuyu ni kn.. grm pula tgk.. =p

    ReplyDelete
  44. kiut je yuyu ni kan..macam budak sekolah je lagi..kecik molek je.. ^_^

    ReplyDelete
  45. comel molek yuyu ni.tapi lagi tua dari pak cek.huhu

    ReplyDelete
  46. kakak yuyu comelll!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    dah 22 tahun nie.. bila mahu kawen!!!!!! :)

    ReplyDelete
  47. Alaa comelnye kecik je cik Yuyu. Agak-agak tinggi kita sama tak ek? cik Yana pun tak tinggi mana. Hahaha~ Tak sempat nak wish birthday cik Yuyu. HAPPY BELATED BIRTHDAY!!! May ALLAH bless you always :)

    Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

    ReplyDelete
  48. hope dapat mematang kan diri cam aku ni ek.. hahaha :)

    ReplyDelete
  49. semoga akan membesar lebih tinggi dari den

    ReplyDelete
  50. alaaa comelnye yuyu...HAPPY BFDAY YUYU ^^

    ReplyDelete
  51. comel yea kak yuyu kt gmbar tue :D

    ReplyDelete
  52. selamat hari lahir yuyu ^_^

    ReplyDelete
  53. apa maksud 'sebagai gadis solehah berusia 22tahun' ? :)

    ReplyDelete
  54. http://norhafiszahahmad.blogspot.com/2011/05/iklan-mencari-housemate-di-ttdi-jaya.html

    ReplyDelete
  55. happu birthday kak yuyu . :)
    amin for the tajukk .

    ReplyDelete
  56. Comel comel sume evendo without mekup ! ;)

    ReplyDelete
  57. selamat hari jadi kak yuyu...
    comellah kat yuyu nie...rasa mcm nk cubit jew pipi tu...hehehehe,
    semoga kak yuyu semakin tabah n lebih matang dlm segala cabaran,amin..

    ReplyDelete
  58. happy bufday kak yuyu ! :)
    moga panjang umur dan murah rezeki ,
    n hidup dipenuhi keberkatan ,aminn ^-^

    ReplyDelete
  59. happy bday budak yuyu...hehehe...yuyu gila :P *tetiba

    ReplyDelete
  60. ada lagi orang yg lebih kecik dr saye. heee

    hepi birthday yuyu~~

    walaupon kita lahir tahun yg sma, tp yuyu lagi tua dr saye ;p

    hee

    ReplyDelete
  61. BABY FACE BETUL KAK YUYU NI.KIDNAP NNTI BARU TAU XD

    ReplyDelete
  62. ANYONYONYO.COMEL SEMUA GAMBAR.:D

    ReplyDelete
  63. Hey Dear, ingin beli ANAK TUDUNG JERSEY? (INNER JERSEY)

    ada free gift sempenan pembukaan blogshop kami
    ada 39 warna, anda pilih sendiri, trendy menjadi kegilaan young adult, muka x nampak bulat + murah dari blogshop yg lain x percaya?
    COME AND VISIT OUR STORE : MANJA'S STATION BLOGSHOP ON9
    http://manjastation.blogspot.com

    ReplyDelete
  64. HAPPY BELATED BESDAY. WAH MAKIN TINGGI =.="

    ReplyDelete
  65. tu gambar umur 15 tahun tu bukan 22 tahun.hik!menten comel

    ReplyDelete
  66. yuyu semakin matang dan semakin chumel,,pape pon happy bezday yuyu..

    ReplyDelete
  67. Sandra Azwan ingin mengucapkan 'HAPPY BIRTHDAY' may god bless u. Yuyu, ur so cute!;-P

    ReplyDelete
  68. syok sangat tengok pic sampai lupa nak baca entri Yuyu tulis..gagagga!!! ^-^

    ReplyDelete
  69. kak yuyu g genting ngn sape tuu? laki mase depan ye.?? hihi. comeeell cgt kak yuyu.. 77623529 kali comel dr bunge tuu.! :D

    ReplyDelete
  70. happy bday kak yuyu..
    Moga cepat tggi :P

    ReplyDelete
  71. hepi belated bufday yuyu.
    kita kongsi satu bulan yg sama.i 20 mei.
    semoga yang baik2 untuk kamu ye..

    ReplyDelete
  72. eheh, happy birthday girl...
    lulu pun dah dekat ni.. 28.05.11
    hoho bulan yang sama...
    semoga menjadi lebih matang dan dewasa, juga semakin cute...weeee

    ReplyDelete
  73. hepy k.yuyu..
    comel btol k.yuyu ni :)

    ReplyDelete
  74. bln 12 ni baru aida ckp umur 22 tahun.. XD

    ReplyDelete
  75. hepi besday yuyu...;)
    My baru dapt online...
    dah besar dah budak kecik nih.. hehe

    ReplyDelete
  76. Comel..kecik molej je..mcm bukan 22 je tengoknyer....nak panggil kak tapi mcm kena panggil adik je..hehe

    Jom Tengok :
    KELAKAR : RACUN!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

    ReplyDelete
  77. epi besday dik yuyu comel :)
    esok birthday my zharfan :) beza sehari ajer rupanya dgn yuyu :)

    ReplyDelete
  78. happy birthday yuyu yg comel lote..he3..

    ReplyDelete
  79. saya da follow blog kamu..do follow me ok!

    ReplyDelete
  80. KAK YUYU SEBAYA DENGAN SIS FL.TAPI MUKA KAK YUYU SERIES BABY FACE GILAAAAA.I LOIIKEEE :D

    ReplyDelete
  81. hepi belated befday yuyu..semoga Allah memberkati hidupmu selalu
    eh! umur 22 akak dah kawin tauuuu :P

    pst..pst..befday kita selang 3 hari lah :)

    ReplyDelete
  82. yuyu g genting tak ajak pun~~T_T

    ReplyDelete
  83. siapa cameraman bertuah yuyu tu?wink3 ^^

    ReplyDelete
  84. hepi besday yea dik... keep writing n i will keep reading ur story...

    ReplyDelete
  85. comel la yuyu ni..macam budak2..btw,happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  86. wey yuyu!!geram gile tgk gmba xnyempat2 bce abeh entry trus nk komen kate yg yuyu ni comey gilaaa~ hihikk

    ReplyDelete
  87. SUKANYA TENGOK ENTRY NI PENUH GMBAR KAK YUYU :D

    ReplyDelete
  88. comey nye si kecik ni...haha..sengal tol xuxu zabedh ni..:p..lame x komen blog yuyu..da windu giler ni nak komen..uwaaa..terharunya pat leave komen kat cni..wakakkakaka...peace!!!

    ReplyDelete
  89. best nye dpt petik buah tu ....

    ReplyDelete
  90. mmg kecik cenonet.. but comel.:)
    org kecik2 ni akan sentiasa nmpk muda. :)

    ReplyDelete
  91. siap posing amerika tu. will be amerika next top model la tu. ahhahahha

    ReplyDelete
  92. http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/

    just for your reminder dear!

    ReplyDelete
  93. comelnya. btw hepi belated bday for u. :)

    ReplyDelete
  94. ala tecik tomei jek.hehe. ha,ni ley jd mkwe amirr mhrjalwk tu.kecik2 molek .:P

    ReplyDelete
  95. ohh baru tawu kite same baye..
    tapi u nampak kecik molek..

    ReplyDelete
  96. cantik gambar-gambar tu semua ^^,

    ReplyDelete
  97. gadis 22 taun yang comey dan kecik molek.. :) <3

    ReplyDelete
  98. oyeahh tak sabaq nk tggu besday yuyu next year pulakk :)

    ReplyDelete
  99. Took me time to read all the comments, but I genuinely enjoyed the post. It proved to be Pretty helpful to me and I am sure to all the commenters here It is always great when you can not only be informed, but also entertained Im certain you had fun writing this write-up.
    Vimax

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)