HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, May 14, 2011

Yuyu Zulaikha Masih Hidup. Menaip sambil mengunya cekelat DAIM empat puluh bijik serta merta.

Assalamualaikum ^^
p/s : lukisan hudoh tak bermaksud tuan pun hudoh

cakkk! sila buat buat terkejut lalu tertelan halkum seraya berkata "opocot opah ko tercabut gigi pelesu!". akhir nya selepas seminggu belog di tinggal berkepam sendirian. kupukupukecik terus menjadi kupukupukecikhati. T_T sungguh sadis.

apa kan daya. memang sejak zaman purba lagi, yuyu dah di kenali dengan sifat jiwang nya. kecik kecik gatal nak bercintan cintun. bila gaduh sikit, mula la nak frust tersimpuh malu sebab yuyu sopan maka yuyu tak frust menonggeng. akibat nya, belog malas nak sentuh.

konon konon nya, macam protest la.

pehh. terharu 1686349729 kali. berjuta juta lemon *hiperbola agar korang rasa terkesima* blogger tanya bila nak update belog. sobbsobb. terima kasih kerana perasan juga yuyu tak update belog kan. rasa terharu hingga cekup muka dengan batal busuk lalu menangis teresak esak sendirian.

entry kali ni pun, ringan ringan je. cuma nak bagitau khabar yang yuyu masih hidup di muka bumi ni dengan keadaan masih mampu mengunyah cekelat secara dramatik hingga lekat celah gigi. masih juga mampu melompat lompat terkinja. mampu lagi semua tu. sebab ada personal message yang di terima di fesbuk :
salam akak, kecoh kawan kawan ika cakap akak tak update belog sebab akak bunuh diri pasal kes semalam. harap akak cepat update blog ya untuk buktikan yang akak masih hidup.
kejam nya. sampai macam tu sekali korang ni :'(

dah dah. tak nak taip panjang panjang. sebab musabab, ada cerita best nak kongsi dengan korang panjang panjang esok. biar korang terkedu membaca. macam qodho tak update belog untuk seminggu la kan.

ye la. korang happy la, dashboard korang tak semak dengan 4 entry yuyu setiap hari selama seminggu ni. jangan harap la lepas ni! yuyu mula operasi balik la 4 entry setiap hari, biar semput dashboard korang tak larat nak update entry yuyu!

terima kasih yang suid tunggu entry yuyu. siap komen kat entry walaupun entry dah lapuk. terima kasih yang cari cari yuyu. terima kasih yang tanya kabar kat fesbuk. i lap u! meh kongsi makan DAIM!

dah dah. nak tidur. esok baru cerita panjang panjang. :')

p/s: esok jom jumpe kat the Curve.

terima kasih sudi bace ^^

81 comments:

  1. AKHIR NYE MUNCUL! MANA MGHILANG?

    ADA APE KAT THE CURVE?

    ReplyDelete
  2. yeessss u r back !!

    i miss u YUYU
    bak cekelat sikit :P

    ReplyDelete
  3. yuyu g mne??? mish u laaa :( jgn g mne2 dah tahuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. selamat kembali cik yuyu :) nasib baik kembali hari ni, klau kembali kemarin dulu memang x leh update xD ekekeke....mentenance bewak apa tah..haha...ape2 pun happy goodnight to you :)

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. amboi dik yuyu..panjangnya tajuk entri..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. waa...lamenya tak nampak si yuyu nie..hehe
    tertanya jugak, mana la si budak comel nie.. selalu dashboard penuh entry die je

    ReplyDelete
  7. yey!!!!!!! yuyu da balik buat entry...

    rindu giler lah entry2 baru dari yuyu :)

    ReplyDelete
  8. finnaly u back dgn mam cekelat..hoho.!

    ReplyDelete
  9. mesti makan meatball dekat IKEA tuh?huhu

    ReplyDelete
  10. yeahhh.
    yuyu is back.
    dah lama tunggu entry manja-manja dari yuyu ni.

    ReplyDelete
  11. akhirnye,,bercelotwweh jugak yuyu..
    nak la daim sikit..hohoho. ;p

    ReplyDelete
  12. yay !! akhirnya kak yuyu dah pulang . hahah . boleh lah tggu 4 entry sehari dari kak yuyu . huhuh =) .

    ReplyDelete
  13. he3, selamat kembali...
    Bdk Botak rindu YUYU...

    Entry terbaru -> Lambang Salib Pada Logo Monster Energy... (",)

    ReplyDelete
  14. kalo gi curve td da bole jumpe ash dah :P hehe

    ReplyDelete
  15. patot a dashboard saya sunyi je...seb bek da muncul balik =D

    ReplyDelete
  16. lamenye yuyu x hapdet...rindu huhu :p
    dapnye cokolat...

    ReplyDelete
  17. yeay , kupukupukecik da kembali :D
    rinduu kak Yuyu ^^,

    ReplyDelete
  18. mari singgah innerneck termurah abad ni!

    http://lookwhatchagot.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. MISS akak yuyu ,,da back ye! ..selamat ye!

    ReplyDelete
  20. muncul kembali juga yuyu selama seminggu menghilang..

    ingatkan yuyu kena culik..haha
    rindu laju2 nk baca entry terbaru yuyu..

    Entry Terbaru > 20 Tanda Anda Jatuh Cinta

    ReplyDelete
  21. pehhh ! frust nonggeng ke ?? tak pe.. kite kan ade..kekekeke :P

    ReplyDelete
  22. finally...finally... miss kak yuyu... ngee...

    ReplyDelete
  23. finally ;)
    lama no awok nunggu nye . hehehe. welcome back.



    btw, sape yang ada masalah jerawat, meh tengok sini. Opps, saya tak jual produk. cuma nak share sesuatu yang berkesan pada saya.

    Apple Cider Vinegar - Rawat Jerawat dan Parut Jerawat

    ReplyDelete
  24. akhirnya..
    kita pun jarang update minggu ni.

    ReplyDelete
  25. YES!!! Yuyu dah kembali... ^_^

    ReplyDelete
  26. nasib baik yuyu tak hilang lama lama macam abang Zackzukhairi :)

    ReplyDelete
  27. dan2 je yuyu update lepas blogspot meroyan beberapa ari..hehe..

    jumpe kat the curve??dah blk kl ke??cuti sem dh abis ek?

    ReplyDelete
  28. rindulah...laem entry yuyu tak menyemak kat dashboard...hairan bin ajaib dibuatnya..

    ReplyDelete
  29. rindu yuyu..baru jer balik dr langkawi..cokelat daim dan ferero rese pom x habis lagi ni...hahah

    ReplyDelete
  30. haha , comel la kak yuyu ni . adoi ! jangan frust !! jgn bunuh diri . XD

    ReplyDelete
  31. akhirnya muncul jgk sis yuyu. rindu kat entry-entry sis tu .

    ReplyDelete
  32. akhirnyaaa~

    pheewww~

    :D

    welcme back!!

    ReplyDelete
  33. yeahh.yuyu dah update.rndu entry comelsss yuyu :)

    ReplyDelete
  34. lega adikku shayang telah kembali,,,rindu entry comel yuyu... all the best dear...please be strong selalu...love u

    ReplyDelete
  35. yeah!!! yuyu is back....
    hehehe....cpt3 nak kiss..

    ReplyDelete
  36. ok esok jumpa kat the curve. cewah. haha. teruskan berblog dgn lebih kerap cik yuyu :)

    ReplyDelete
  37. welcome back..kuat kan smgt yuyu..tacink xnk ajak g curve..hehe

    ReplyDelete
  38. lama xnampak budak kecik ni.. setahu aku blogspot problem satu ari jerk :)

    ReplyDelete
  39. yuyu..da mai la!!
    sob3..miz nyew kat yuyu..
    tamo nanges da....

    ReplyDelete
  40. ok..kali nie xsia2 buka page uu, sbb uu dah update..yeay, tepuk tangan...ingat kan uu hilang ke mana la..anyway, hepy anniversary ye uu..wish u happy with him..nite2.. [=

    ReplyDelete
  41. kak yuyu ada cobaan nk bunuh diri hape ?
    glad that u come back ! ;)

    ReplyDelete
  42. yeahhh..tu dia dah balik bwk Daim !

    ReplyDelete
  43. okay, rindu nak bace entry yuyu .sgt pelik yuyu da lme tak update . =) hope yuyu brade dlm keadaan pink yg sihat slalu! hee . (pink of health)

    ReplyDelete
  44. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum join contest Aku Ingin Berubah dengan Nadh nak?

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    p/s : oihh adik otomen, kamu wajib wat tau, kalo tak otomen majuk ng kamu

    ReplyDelete
  45. Hai, Salam perkenalan. Tak tau nak cakap rindu ke tak. sebab baru jumpa blog ni. macam best je hehe!

    http://jangankalot.blogspot.com/2011/05/ingin-kulit-secantik-randy-pangalila.html

    Follow la yer. :D

    ReplyDelete
  46. opocot opah ko tercabut gigi pelesu! buat2 terkejut..HAHA..akak~:(

    ReplyDelete
  47. CIK YUYU,
    4 POST SARI?X KESAH.BUAT LA.BULE LA MSRED DATANG MELAWAT 4 KALI SARI....HAHAAA....

    GLAD U BACK BLOGGING....KEEP ON BLOGGING YA,...

    ReplyDelete
  48. yuyu...yeyy!! iknew u can do it babe!

    ReplyDelete
  49. Hoyeahh ! Welcome back kak yuyu :) . :D lalala.. Kak yuyu dayana nk sket daim ! My favourite !

    With love,
    Dayana AZ

    ReplyDelete
  50. rindu kak yuyu! lame dah tak nampak.. trase khilangan kak yuyu... ceeaa! haha

    ReplyDelete
  51. curve????

    ala..smlm br pas makan meatball kat IKEA....

    ReplyDelete
  52. yang suid tue bf br ke Yuyu.hehe..yuyu silap eja tuh..

    Jom Tengok :
    Fesyen Terlampau Lady Gaga!!

    ReplyDelete
  53. SENANG HATI TENGOK KAK YUYU UPDATE BALIKK :D

    ReplyDelete
  54. TAKMO FRUST FRUST DAH YE KAKA YUYU :D

    ReplyDelete
  55. hahahaha...sangat2 le bosan bila kat dashboard takde itu org..adehhh sunyi dehhh

    ReplyDelete
  56. yuyu busy, erin pun busy~~habislah blog erin..bersawang~~T____T

    ReplyDelete
  57. cerita yuyu best la!rajin2 update entri ^^

    ReplyDelete
  58. yuyu rajin update.. slalu naik kat dashboard.. lantas disinggahi ramai.. cume kadang2 takde mase nak tinggalkan komen..
    papepon daim mmg sedap.. unik taste.. :)

    ReplyDelete
  59. nak lukis2 jugak la. huuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  60. alaaa..update je story kak yuyu tuu.semua org suke kowt :)

    ReplyDelete
  61. yeahhhh u are back..tapi ni balik langkawai pn da senyap bape hari ni..rinduuuu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)