HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, May 4, 2011

Wedding Dress Yuyu di Sponsor oleh Vera Wang.

Assalamualaikum ^^

Selamat Pagi Semua. berita gembira kepada yang menunggu hari perkahwinan yuyu! kerana, hari perkahwinan yuyu nanti akan di serikan oleh Wedding Dress ,Spring 2011 dari Vera Wang. Alhamdulillah. akhir nya, dapat juga tajaan dari beliau..


cantik kan . terima kasih Vera Wang kerana sudi sponsor baju kawen untuk yuyu! sayang Vera Wang sangat sangat. lepas ni,cakap je, bila bila nak makan cekodok pun yuyu sanggup buat.

-..-'

minta maaf, itu adalah angan angan semata mata. cantik kan wedding dress tersebut. yuyu suka sangat. ia sebenar nya lagi cantik kalau yuyu yang pakai.

ade saiz ke? :'(

dah la. perlu masak cekodok untuk 5 biji kepala dalam rumah sarapan. emak, abah , adik , adik sekali lagi, juga yuyu yang tak pernah kenal erti berhenti makan.

dah la. sedih je cerita pasal wedding dress ni. jom Vote yuyu untuk DiGi WWWOW Awards. kelik SINI untuk vote ya.
                                                      
terima kasih sudi bace ^^

121 comments:

  1. mesti kak yuyu wedding dress nanti cantik.
    mana tau da org betul2 sponsor.

    ReplyDelete
  2. huhu ingat betul betul nak kawen ^^


    comel betul yuyu niee :DD

    ReplyDelete
  3. haha..ingat ke btUL yuyu nak kawen..

    Kiut la yuyu nie ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe kelakar la yuyu ni.Tapi dress tu memang cantik lah :)

    Jom baca ni: WOW!! Savers..50% Discount at Pizza Hut..Jom la..

    ReplyDelete
  5. ade je saiz
    huhu
    nanti ade la yang sponsor tu
    yuyu kan cun n glamer

    ReplyDelete
  6. ekekeke...verangan memang best wooo
    ape salahnya...boleh kumpul duit dari sekarang kann...ala2 muslimah gitu gaun tu kannnn....semoga impian menjadi kenyataan...
    sudah2..pi nengok cengkodok tu kang jadi kuih bom plak:)

    ReplyDelete
  7. Muahahah nape Vera Wang?hiihi.Btw,meh la sy yg sponser.nak?

    ReplyDelete
  8. ala xpe angan2 dulu mane tau jadi nyata kan kan :))

    ReplyDelete
  9. hahhaa..ingat nak kawin dh...hehe

    ReplyDelete
  10. NAMPAK SUCI JE WEDDING DREE TU.KANKAN ? XD

    ReplyDelete
  11. hahahha..
    suh la die buat kan saiz XXS..;)

    ReplyDelete
  12. TAPE TAPE.NANTI YAN JAHITKAN BAJU KAWEN KAK YUYU.KIHKIH

    RANDOM GIVEAWAY.GRAND PRIZE:RM100,COKLAT BROWNIES,CONTACT LENS SPONSORED BY PRETTYGIRLS LENS,REVIEW BLOG :D

    ReplyDelete
  13. vera wang punye baju kawen memang mantop!!!!!! duit pun kena masyuklah kalo nak pakai baju die time kawen nanti.

    ReplyDelete
  14. chantek..sruh dia sponsor tuk i skali okeyh..=P

    ReplyDelete
  15. ni ke wedding dress?? macam kobis je.. "buang wang" hahah ^^

    ReplyDelete
  16. hampeh betol yuyu ni..

    ingatkan yeye je nak kawen pahtu siap dapat sponsor lagi mcm rtis...

    eheheheh...pepe pon,may ur wish come true kupu2

    ReplyDelete
  17. kaka yuyu niy suke wat suspen jerr taw .. ingat betol nk kawin .hehe
    btw baju tu ..sangat cantik ,,

    ReplyDelete
  18. ko ni yuyu..pe cerite komen semalam weh

    ReplyDelete
  19. bile di inner kan dan dipakaikan tudung... nampak santek sangat!

    ReplyDelete
  20. perempuan kalo sbut jer nak 'kawen'
    mcm2 kner pk,,,
    n x sah kalo x impikn bju pgntin yg cntik...

    suka2....

    ReplyDelete
  21. adehhh ingatkan betol yuyu nak kawen..suspen betol la..hehe
    mesti comel kalau yuyu pakai dress 2..

    ReplyDelete
  22. ske masuk blog yuyu sebab blog yuyu ringan je...hehehe.
    entry pn best2,tajuk sllu suspen jew.

    ReplyDelete
  23. berangan lagi yer..hehehe...

    apapun baju tu mmg cantik amats...

    ReplyDelete
  24. smoga angan2 menjadi kenyataan.. :)

    ReplyDelete
  25. sesungguhnya da lama aku x kaco blog si kecix yuyu ni..sorry yuyu..vera wang bawu kol fiq..xde size tuk yuyu..la la la

    ReplyDelete
  26. kalau pasal saiz, yuyu jangan risau la.. dari sekecil-kecil kepada terbesor diorang boleh buat..

    ReplyDelete
  27. kehadapan cik yuyu,

    sila selesaikan pembelajaran anda dahulu kerana dirisaukan tentang masa depan anda.hahaha

    terima kasih :P

    ReplyDelete
  28. wahhh cute je dress tu .. xpe cik yuyu, angan2 dulu kut2 jd kenyataan mana tau kan

    * salam kenalannn

    ReplyDelete
  29. teringat filem Brides War yg kate hudson dgn anne hatheway blakon tu.

    we have to fit vera wang's dress, not the other way round. hehe

    ReplyDelete
  30. pkaila ape2pn yuyu..jnji cntik d mata n cntik d hati..:)

    ReplyDelete
  31. apa lak..sempat la kalau yuyu nak kumpul duit tiru design baju tu..kalaupun x dapat nak beli yang vera wang punya la....hehe

    ReplyDelete
  32. hahaha... dah gatal nak kawin ek budak kecik ni :)

    ReplyDelete
  33. Sabar je lar yuyu ni eh..

    Betul-betul la ingatkan tadi..

    Good angan2..

    ;)

    ReplyDelete
  34. well done atas apa yang anda lakukan kat gambar tu...
    SHM respect kat yuyu

    ReplyDelete
  35. lau xdpt sponser dr vera wang pun yuyu leh suh org lain buat mcm tu..cam akk adik tailor senang time kawin dia yg design n jahit baju akk

    ReplyDelete
  36. suka yang kate aritu. yuyu pakailah begitu. nanti jemput akak yer. hihi

    ReplyDelete
  37. keh2~ SABAR JE LA EK~

    xpe nnit kita wat dress snow white nak? :)

    ReplyDelete
  38. cantikkkkkkkkkk!! jom tawen jomm!!^^

    ReplyDelete
  39. mati2 ingat yuyu dah nak kawin :)

    ReplyDelete
  40. cantik dress tu.. mmg menarik :)

    ReplyDelete
  41. insyallah ada orang sponsor baju wedding kak yuyu nanti . hee :))

    ReplyDelete
  42. Walaupun da di edit,wedding dress itu memang cantik!

    ReplyDelete
  43. salam yuyu chumel..

    yuyu, nanti ur wedding yaya nk sp0nser cek0d0k satu baldi ye

    ReplyDelete
  44. salam kenal..comey la yuyu ni lg comey kalo pakai wedding dress tu hehe

    ReplyDelete
  45. amboi yuyu..tak sabar kahwin dh ke?

    ReplyDelete
  46. Dress tu cantik . Kalau yuyu pakai mesti bertambah cantik . Heh .

    Rajinnye buat cokodok ^__^

    ReplyDelete
  47. cantikkk..
    berbolit2 mato den nengok eyh..XP

    ReplyDelete
  48. yuyu , kenapa comel ?
    saya tidak mengharapkan kak yuyu menjadi kak kerana kak yuyu sangat kecil molek . saya sedang berasa hati atas kecik molek itu.

    bai .

    hehe

    ReplyDelete
  49. Hahahaha! Sopan nye wedding dress ni. Pasni Yuyu boleh mintak keje part time ngan Vera Wang.. ^_^

    ReplyDelete
  50. huu.
    laju jugak kita komen pg td duk atas nun^. masuk dlm personal book of records.
    double doa kak yuyu baju wedding cantek2. :)

    ReplyDelete
  51. cik fza: hahahah.. nak cari sponsor la sekarang ^^ padahal tak tahu bila nak kawen -..-'

    ReplyDelete
  52. cik bubu: jangan la puji. dahku malu :')

    ReplyDelete
  53. Dalila : hahahaah.. teringin kawen je la ^^

    ReplyDelete
  54. Dalila : hahahaah.. teringin kawen je la ^^

    ReplyDelete
  55. hanani0210 : kannn :( teringin nyaaa T_T

    ReplyDelete
  56. Axie04: uishhh! takde makne nya la.. grr!

    ReplyDelete
  57. risa : tengah kumpul duit belog. mintak beli dengan Vera Wang :P cis.. perasaan

    ReplyDelete
  58. safiah sokher: hahah.tolong sponsor yang lawa lawa ye :P

    ReplyDelete
  59. baju vera wang sehelai brape ek harge?

    ReplyDelete
  60. Hackers: uwarrrr T_T nak kawen dengan sapa????

    ReplyDelete
  61. mynameismy: Vera Wang tak menerima apa apa suggestion, kita yang kena berusaha sendiri T_T

    ReplyDelete
  62. Izyan Masri : hahaha.. baju nikah ye :p

    ReplyDelete
  63. 0sh!Nz d' sen0r!ta: hahahah.. entah entah dekat 50k kan?? pehh :( bazir nya

    ReplyDelete
  64. Syiera Bucuk: mane bolehhhh! yuyu ja laaa T_T awak ni!

    ReplyDelete
  65. FATIN HIDAYAH MUHAMAD: aminnn! doa tau sayangg! tapi Vera Wang tak pandang la yuyu T_T

    ReplyDelete
  66. gadis cadbury : kann sayangg! jeles tengok nak gak T_T

    ReplyDelete
  67. JIJI YU : hahahah.. tu la kannn.. bersambung di episode akan datangg~

    ReplyDelete
  68. alin~hazlin~ : heheh.. lawa kan beliau pakai cam tu ^^

    ReplyDelete
  69. Sara Ali : cantik kan baju dia ^^ hehehe, nak jahit sendiri la <3

    ReplyDelete
  70. Awan Fantasia : macehh akademi fantasia :P

    ReplyDelete
  71. Awan Fantasia : macehh akademi fantasia :P

    ReplyDelete
  72. cheq sue dieyha: hahah.. tu la pasal, entah kenapa yuyu suka buat tajuk cenggitu :(

    ReplyDelete
  73. !✿❤Cik Puan Izan❤✿! : yuyu suka sangat baju tu! nak kawennnnnn!

    ReplyDelete
  74. ejulz: aminnnn! hahaha.. Vera Wang tak kot:P

    ReplyDelete
  75. u r z a i z z : takkk.. vera wang ada buat 1 saiz ja.. :( kita kena berusaha untuk dapat kan saiz tu :(

    ReplyDelete
  76. Cik Tqah : hahahah.. jaahatttt! malu nye :P

    ReplyDelete
  77. fazilzura: hahah.. Vera Wang buat untuk artis hollywood je la... dress dia mahal :P

    ReplyDelete
  78. Dawa : kalau yuyu?? takkan nak suruh si Vera kerat bawah dress :(

    ReplyDelete
  79. Budak Botak: benci Kate! dia amik William yuyu :(

    ReplyDelete
  80. O'gosh: kena kumpul dengan segera ni!!! yuyu nak macam tu!

    ReplyDelete
  81. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: nak kawennn! tolong laa!!

    ReplyDelete
  82. Azree: hahah.. yuyu nak macam tu.. cantik sangat ^^

    ReplyDelete
  83. etiey.com© : dah jemput, akak wajib datang tau ^^

    ReplyDelete
  84. fatin farhana : uwarrr!laki masa depan nak keje dulu la pulak T_T

    ReplyDelete
  85. Amirrah Zawani : teringin sangat nak ada dress tu :(

    ReplyDelete
  86. Alin Meli : heheheh.. yuyu suka dress tu.. sangat cantik bagi yuyu ^^

    ReplyDelete
  87. KALAU KAK YUYU PAKAI NI CONFIRM MELETOP GEDEPOP ! AWW :D

    ReplyDelete
  88. they said; you don't alter vera to fut you, you alter yourself to fit vera. ;P

    ReplyDelete
  89. wah..cantiknya cik yuyu..siap ad sponsor..meletup tu..hehe

    ReplyDelete
  90. dress tu memang cantik.. sangat!!

    ReplyDelete
  91. Assalamualaikum

    ingatkan kakak betul-betul nak kawin dah

    ReplyDelete
  92. perghh..egt btol2..terkezut mak tau nyah~HAHA..alaa~sampai masa nnti adelah org nk sponsor kot..amin..

    ReplyDelete
  93. hmmm...yuyu kena potong sket bawah dia kowt...hihi...gurau je....

    ReplyDelete
  94. wah..cantik dress wedding tu tapi nampak mcm berat je..hehe :)

    ReplyDelete
  95. SEP SATU WEDDING DRESS NI UNTUK YAN KAWEN NNTI.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  96. cantik..cantik..siap beredit lg versi muslimah..terbaik!

    ReplyDelete
  97. cantik sangat tu yuyu ..yuyu dah vote yuyu nak mintak tolong boleh ? vote akk pualk heee


    http://puanbee.com/tolong-puanbee-menang-prudential-family-ni-boleh-tak-sticky-post/

    ReplyDelete
  98. waa..yuyu nak kawen da??dapat sponsor gitu~~ala2 sitinurhalija pulakk :D

    ReplyDelete
  99. tapi dress ni sangat cantikkk..kalau la boleh pakai~~hihihi :D

    ReplyDelete
  100. pergh..cun2..x pe2..kita pakat2 cari sponsor tok yuyu nnti..hu3

    ReplyDelete
  101. pergh..cun2..x pe2..kita pakat2 cari sponsor tok yuyu nnti..hu3

    ReplyDelete
  102. memey jugak yg dapat gown dr verawang ni..HUHU

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)