HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, May 5, 2011

TORA! kini kembali lagi dengan permainan yang baruuuu.

Assalamualaikum ^^


cakk! selamat pagi! setelah seharian Jumaat yuyu langsung tak hapdet apa apa. terbaik Yoyo Julekha! selalu lah buat untuk nampakkan prestasi anda menurun secara mendadak. lepas tu boleh la amik tisu lalu menangis mengada ngada.

bukan apa, pagi Jumaat, yuyu kan menjadi pekerja 8 jam  di Batik Gallery.lepas tu, dah balik kerja, yuyu terus tidur tak hengat dunia. mungkin sebagai ganti rugi tak boleh tidur tengah hari nya kot. dah tidur sampai Magrib, yuyu jadi panas baran pulak. nak marah tak ketahuan hala.

takut takut nanti bawa kesan tak baik pada belog, lebih baik yuyu reda kan marah yuyu ni dahulu.

tapi, rindu ni tok sah cakap la kan. buka saja belog, terus tangan macam nak menaip. tapi yuyu amalkan dari yuyu mula serius dengan belog ni, yuyu takkan berbelog takkala yuyu tengah marah. bukan apa, takut nanti terlebih emosi, kita tak tahu apa yang kita buat. tertaip perkataan tak sepatut nya ke.

dah menyinggung perasaan pembaca. ye dak? tak pun, kita menaip benda yang tak sepatut nya, takut takut nanti orang akan fikir bukan bukan kat kita. ye la, masa kita tengah marah, emosi yang mengawal semua nya. kita macam hamba kepada marah pulak.

maka, reda kan dulu marah sebelum menaip.

oo.. sapa sapa yang naik join kontes atau segmen? mana tahu, boleh dapat lbih ramai kenalan ye dak. naik sikit traffic tu. jomm pilih kat sini ya.
ehhh.. korang, tolong la vote yuyu jap untuk hari ni. tekan SINI untuk vote ya.
                                                    
terima kasih sudi bace ^^

88 comments:

  1. muahah tak hengat sekang ni ko dah bekerjaya..

    ReplyDelete
  2. muke anda 20% kecik drpd mask tu!..teranalisis scr rawak lak!hehe

    ReplyDelete
  3. bila marah dah kuasai diri, mmg byk benda boleh trjadi lah,

    tak mo marah2 lah, tak kiut nanti, hehe ;)

    ReplyDelete
  4. tora datang lagi!...hahahaha...iklan mase kecik2 dulu...kuang3...

    ReplyDelete
  5. as salam..
    ahaha~ dah femes~ tambah lagi sibuk
    sabau jer la yep~

    =p

    tora!!
    eh! hari tu masa kenduri kawen, ramai yang mention pasal yuyu. ahaha~
    y"uyu dade blog dan dot dot dot"


    XD

    ReplyDelete
  6. taknak tora..nak ding dang..hahah! yg kotak ada muka doraemon tu! =P

    ReplyDelete
  7. hahaa..patot la yuyu x hupdate blog..

    errr...morning yuyu! ^__^v

    ReplyDelete
  8. yuyu ni best la..fikir sampai mcm tu.. :)

    ReplyDelete
  9. yuyu, tukar la setting bila nak bukak link laen, senang nk bukak banyak link dr belog yuyu ni..:).. susah nak bukak tab bnyk2 sebab xleh right klik n new tab... :).. tengsss yuyu.. lep u..

    ReplyDelete
  10. btul tu kak yuyu..xmo marah2 ye.

    maehla singgah blog faez..ad kisah tentang hari ibu
    http://faezrusni.blogspot.com/2011/05/cerita-kuih-pau-dan-mama.html

    ReplyDelete
  11. Yuyu marah2 semalam? Seram! ^_^

    ReplyDelete
  12. hehe...tora tak tora muka yuyu comel jugakkk...ekeke....eh eh...nak ajak jenjalan kat blog kite nih...jommm jommm....*puppy eye*

    http://munirahomar.blogspot.com/

    haaa...yg lain2 pn jommm...bgi sokongan...ekeke...

    ReplyDelete
  13. KIHKIH.PATUTLAH KAK YUYU TADA POST ENTRY SEMALAM :D

    ReplyDelete
  14. RAMAINYA ORANG BUAT CONTEST :D

    ReplyDelete
  15. KIHKIH.TAJUK ENTRY TU COMELL JE XD

    ReplyDelete
  16. laaaaa, mana Toranya, Bdk Botak masuk sini nk tgk mainan tue, he3...

    Entry terbaru -> Jangan Cuba2 Meraba Peramugari Hong Kong Airlines... (",)

    ReplyDelete
  17. Selamat pagi Yuyu! Have a great weekend ^___^

    ReplyDelete
  18. hahaha.. TORAAA dtg lagiii :) byk jugak ehh segment tp tade mse nk join ahahhaha

    ReplyDelete
  19. syg segmen My tak masukkan pun...;D

    nak tutup dah sok taw....-.-'

    ReplyDelete
  20. nie belog yuyu zulaikha la...yeah! saya da jumpa!! chumil rupenya yoy julekha nie..hehe..suke!suke!!

    Klau la saya bole jadi mcm yuyu...hehe

    ReplyDelete
  21. miss u akak... :-* betul cakap akak tu, kite kene reda kan marah kite sebelum wat ape2...sbb terlajak kate tak ley undur daahh.. :)

    ReplyDelete
  22. Setuju..waktu tgh marah apa2 pon blh berlaku n mgkin akan disesali kemudian

    ReplyDelete
  23. ya allah cantiknyer tuan belog ni .
    banner comel sangat !

    ReplyDelete
  24. ye...yuyu dtg lagi...patot la xhuddate smlm ... =(

    ReplyDelete
  25. yuyu buat batik @ jual kain batik???

    ReplyDelete
  26. jom join contest sempena hari ibu :)

    http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/05/1st-contest-mama-my-inspiration.html

    ReplyDelete
  27. thank you yuyu sbb tlg promote. :D

    ReplyDelete
  28. thanks yuyu coz promote contest ida =)
    yuyu comel pakai selendang cam 2..jeles =p

    ReplyDelete
  29. jom join segmen dan GA yg ada :)

    ReplyDelete
  30. Muka Yuyu macam artis Ayu Raudhah la bila sekali imbas..Adik dia erk?Haha..Bagus jugak apa yg Yuyu praktikkan dlm berblogging..Menarik3!!!

    Jom Tengok :
    Kereta Termahal Dunia

    ReplyDelete
  31. betul...jgn menaip semasa sedang marah. nanti ayat2nya panas.

    ReplyDelete
  32. Salam.. Yuyu..

    Saya ada menganjurkan pertandingan anugerah blog paling popular.

    peserta terkini seramai 78 orang.

    Hadiah terkumpul setakat ini:
    Hadiah pertama : RM500
    Hadiah Ke2: RM300
    Hadiah ke3: RM200
    Hadiah utk 10 kategori : Masing2 RM100
    Banner pilihan : RM200
    Hadiah misteri utk 30 peserta yg mendapat undian tertinggi

    Saya menjemput Yuyu dan rakan-rakan Blogger lain untuk memeriahkan pertandingan ini..

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  33. tolong click ek~ hhehhehe http://says.my/fatinnanad/nestlehowami

    ReplyDelete
  34. nak beli batik seeerrr..buleh dok akak kupu2? =P

    ReplyDelete
  35. keje kuat memang penat.tambah pulak cuaca yang panas terik..

    ReplyDelete
  36. hei sayang mana kamu nih!!!!!
    rindu!

    ReplyDelete
  37. wahai si penguna belackberi! hahahhhaa ni ada info untuk kowang! http://says.my/fatinnanad/bb-messenger

    ReplyDelete
  38. hai jalan-jalan blogwalking dan follow, yuyu cantik, cerita dekat blog pn menarik :)

    ReplyDelete
  39. dah berapa hari yuyu tak update. hope semuanya ok.

    ReplyDelete
  40. sabor je la cik yuyu .
    neway . singgah belog ni nmpk plk psl2 vote tu . tgn pun rasa gatal nak picit2 vote tu . jgn mrh ek . hehe :)

    ReplyDelete
  41. yuyu..di manakah kamu??rindu sudah ^__^v

    ReplyDelete
  42. sunyi tanpa yuyu..



    plizzzz...cepat lah update entry baru T__Tv

    ReplyDelete
  43. sorry sangat lambat bagi respond..terima kasih banyak2 yuyu ^ ^
    sayang yuyu!!=)

    ReplyDelete
  44. terasa macam lama je yuyu tak update blog.. hihi. :)

    ReplyDelete
  45. yuyu !!
    dah 2 hari x update..
    rasa sepi dunia blog rsenye =p hehe
    mane mghilg?
    cepat cepat cepat update, qodo' 5 entry sehari ye ^^

    ReplyDelete
  46. knp yuyu blum update nie...xbest lew...

    ReplyDelete
  47. rindulah pada yuyu........rindu pd entry yg lucu-lucu tuh....cepta2 update ya adek shayang

    ReplyDelete
  48. lama tak datang komne kat sini..



    and baru prasan muka yuyu ada iras nora danish..ooppss!



    nak vote.. tapi mae la follow cni yuuy

    act, lupe yuyu dah folo ke x.hahha

    ReplyDelete
  49. yuyu, me dtg vote utk yuyu :)

    naper yuyu dh beberapa hari tak update blog??? windu ;)

    nak meraih undi ni...ari ni last day

    JOM vote MZ kalau sudi!

    ReplyDelete
  50. yuyu.....................
    sihat ke awak?

    ReplyDelete
  51. yuyu...miss u like crazy T__Tv

    ReplyDelete
  52. assalamualaikum .. yuyu!! oh yuyu!!! kemanakah menghilang sudah 3 hari .... sihat tak ???

    ReplyDelete
  53. org bz ngan kerjaya la katakan:D

    lama tak mai kiss..meh sini nak kiss puas2 pari2 kecik molek nih!

    ReplyDelete
  54. datang memeriahkan walaupun tuan rumah takde :(

    ReplyDelete
  55. eh ,, xde entry baru lagy ? da lame tggu ni .. mne kak yuyu nih.. =(

    ReplyDelete
  56. Tajuk entry ni yang buat rasa teruja nak pegi cari Tora ~ :P

    ReplyDelete
  57. He he... teringat citer the mask :-D

    ReplyDelete
  58. lama yuyu tak update..yuyu sihat x?

    ReplyDelete
  59. Salam Yuyu! Jangan lupa join contest Sandra yer......;-)

    ReplyDelete
  60. follow here..yuyu ni yang masuk contest shawlsayucinta hari tu kan

    ReplyDelete
  61. sabo2..angkat wuduk reda lah kemarahan kita..

    ReplyDelete
  62. btol2 . bila tersinggung perasaan orang susah plak . tak pun kita cakap pasal orang lain , orang lain yang trase -.-

    ReplyDelete
  63. yuyu!!! ok kah kamu????
    dah lame sgt tak berhapdet nih!!!!!

    ReplyDelete
  64. http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/kisah-dulu-dulu-emi-bakal-isteri-sallih.html

    ReplyDelete
  65. yuyu..mne yuyu mhilang????rindu la nk bc entry yuyu...busan la klo x bc yuyu nye entry =)

    ReplyDelete
  66. muat2 ke mask tuh dgn muka Akak..uhuk3

    ReplyDelete
  67. alaaa..klu da hlg rasa marah..nanti tak feel pulak..HEHEA

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)