HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, May 15, 2011

Sekalung Padan Muka Buat Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ^^

selamat pagi semua. abaikan masa yang dah dekat sangat dengan tengah hari. buat buat je konon nya, ni di hening pagi yang indah. ini bukan bermakna yuyu bangun lambat derr. wa bangun awal, tapi wa tidur balik je derr.

banyak yang bertanya soalan yang penting antara yang hidup dan separa mati ni. maka, entry ini, hanya di taip demi menjawab soalan soalan subjektif seperti berikut :
"yuyu, kemana yuyu menghilang, blog langsung tak update"
ada blogger yang buat andaian sendiri, konon nya:

  • yuyu di hentam dengan blogger, maka yuyu nak rilek
  • yuyu frust menonggeng.
  • yuyu dah sibuk di Kolompo.
  • Lappy yuyu rosak.
  • yuyu kena cabar dengan blogger.

tengok, banyak andaian bukan. baiklah, sebenar nya macam ni. yuyu mula tak sentuh blog semenjak 8 May hingga lah 14 May. bukan apa sayang sayang yuyu sekalian. ini adalah di sebabkan beberapa faktor. mari yuyu terang kan satu per satu.

menghabiskan masa bersama keluarga.
di sebab musababkan yuyu dah nak balik Kolompo akibat cuti semester mula di saat saat akhir. maka, masa yang ada yuyu luangkan bersama keluarga. 11 May, yuyu dah nak balik ke Kolompo, jadi, yuyu amik 3 hari untuk bersama keluarga. 
bawa family jalan jalan, makan makan, macam macam aktiviti la yang yuyu buat selama 3 hari sebelum yuyu balik ke Kolompo. bukan apa. belog ni boleh je luangkan masa bila bila pun. tapi dengan keluarga ni terhad. memandangkan belog adalah perkara ke sepuluh dan keluarga adalah perkara utama, maka, yuyu simpan hebakkk laptop dalam beg. 

sibuk dengan mula semester baru.
dah mula semester baru, biasalah, nak kena register itu ini, nak kena buat itu ini. memang masa terus padat macam Milo Fuze. padat tapi enak. enak kejadah-.-' , malam nya sampai lenguh kaki tak boleh nak tidur. ni la paling tak best bila mula semester baru. hmm.

tapi, semua nya akan beransur pulih. 4 atau 3 entry sehari akan bermula selepas ini. hikhik. dan, sekalung padan muka kepada yuyu kerana berjaya menurunkan UV dalam masa seminggu. padan muka juga kerana berjaya menurun kan total view. yes.  nak ni.



pehh. turun banyak nak mampos. selalu UV yuyu maintain 4000++ sehari, terus turun kepada 1000++ saja. tak mao dah buat keje macam ni.

dah dah. nak siap siap pergi the Curve. jumpa sana ya semua.

terima kasih sudi bace ^^

82 comments:

  1. turun cenggitu tak pe YUYU
    Allah tambah akaun kat akhirat sebab menggembirakan hati keluarga YuYu

    u r so sweet with good attitude.

    tapi pasni hapdet semula ek :)

    ReplyDelete
  2. yuyu tak aktif pon lg byk dari blog sy yg aktif.huhu

    ReplyDelete
  3. haa.. ade pun.. sila hapdate dengan gigihnya ye yuyu^^

    *meh singgah tengok en3 bulan cantik

    ReplyDelete
  4. ha , kan dah menurun UV !!
    Padan muke !! hehe gurau .

    Takpe , luangkan masa dengan Keluarga lagi bagus.

    singgah2 la Blog Zakwan yee

    ReplyDelete
  5. hoho..patutlah...lepas ni kembali mnenghapdate dak yuyu..yeah

    ReplyDelete
  6. tak pegang laptop pown 1k UV omaiGOD!! memang retiss hiks3.. hebak hebak.. dah boleh guna Innity Yuyu ahaks..

    ReplyDelete
  7. hu berbeza dari saya..hahahha~~

    =D

    ReplyDelete
  8. patotlh perasan yuyu cm hilang. tak per dear..lepas ni aktif keyh.

    ReplyDelete
  9. UV yuyu still mantap sbb cecah ribu raban gak tu :)

    ReplyDelete
  10. ve fun di curve!!

    jgn lupe mkn meatball!

    ReplyDelete
  11. huhu rindu sama kak yuyu. pasni sokmo2 la updte belog yeee ^^

    ReplyDelete
  12. byknyeeeee miss yuyu nye visitor :)

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Biasalah tu cik yuyu...

    Ada kesempatan boleh berblog lagi...hehehe

    ReplyDelete
  14. yuyu!!!!!!!!!!!!!! cak ..hehe.. da lame tak singgah blog yuyu.. bukan ape da lame tak on9.. ni dah kembali aktif.. yuyu jgn sombong2 tau :) hee

    ReplyDelete
  15. PEH..xaktif pon still lagi beriban..byk tuu~

    ReplyDelete
  16. wahhh... rindu gile nak baca entry yuyu.. setelah sekian lame :'(.. akhirnya yuyu muncul ^^

    ReplyDelete
  17. Yay.. Kak Yuyu kembali berblogging.. :).. BTW kak Yuyu.. Saya ter-printscreen blog akak dalam post ini. Jangan marah ye? :)

    ReplyDelete
  18. tetap terbaik yuyu oi..


    gua pun jatuh rehat blog sebab honeymoon ari tu...hee..sekarang kena kejar balik..BE berjalan..=)


    selamat kembali bergadoh dgn gua..=)



    NAK CEKELAT..!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. perggghhh banyak turun dik...xpe keep it up.... tp kalo akak kn, dpt uv 1000 sehari tu mmg suka gila...tp apakan daya, nk dapat seratus pn semput dik oi

    ReplyDelete
  20. akhirnyaaa...yuyu kembali the movie. haha :D

    ReplyDelete
  21. Alaaa turun pon still byk lagi yuyu, sy nih nk smpai beratus2 tu sakit, tak pernah pon rasa hehe, bila la nk merasa, huuu.. Bersyukur k hehe.. Papepon, update la sokmo, sy suka baca..Tak komen pon, silent reader, ceewah, nk jgk gtau

    ReplyDelete
  22. wahhh,kencang gila traffic yuyu...

    ReplyDelete
  23. Kira ok lagi la tue..saya x updated 200 je..teruk nak mampus..Hahaha..

    Jom Tengok :
    Fesyen Terlampau Lady Gaga!!

    ReplyDelete
  24. turun pun masih da yang sudi menjenguk kak yuyu.
    jelesnya tak bule g gath lagi, lagi dan lagi.

    ReplyDelete
  25. hehhee kite faham kakyuyu busy
    tapi happy jugaklah coz hari tuh nmpak kakyuyu lalu depan kite
    walaupon lalu jehh
    rase mcm artis jeh yg lalu depan kte hehhe
    hebatlahhh

    ReplyDelete
  26. walaupun trun sikit pun tak per..
    psal sumer 0rang still akn tngu update dari yuyu...

    ReplyDelete
  27. akhirnye.. sibuk ye kamu:)

    ReplyDelete
  28. ok letewww. blog kita tak sampai 50 pun UV sehari. hehehehe. keep up the good work ;)

    Sharing..

    Tips berkesan rawat jerawat dan parut

    ReplyDelete
  29. takpe..boleh bagi naik blek..hehee

    ReplyDelete
  30. wuhuuuuu.....
    riban riban visitors yuyu.....

    hapdet banyak banyak k pasnih ! :)

    ReplyDelete
  31. org hot memg lambat updatee! muhahahahaa :)

    ReplyDelete
  32. PASNI MESTI NAIK BERDENTUM DNTAM BALIK UV KAK YUYU.KANKAN :D

    ReplyDelete
  33. hebat sungguh! ini hari2 update pun lom leh dpat camtu ar....

    ReplyDelete
  34. yeay!!! nasib baik Yuyu sihat walafiat.. ^_^

    ReplyDelete
  35. cik yuyu,

    aura cik yuyu, x update blog, dibiarkan sepi pun uv cam gitu. kagum kagum...heheee....

    tunggu 4 post sari dr cik yuyu

    ReplyDelete
  36. xupdate UV da 1k++,
    kalu update lgi lar beriban. -.-'

    hepi bloggim yuyu! \(^^)/

    ReplyDelete
  37. pasni, komfem2 dah boleh hapdate laju2 macam dulu kan? hehe

    ReplyDelete
  38. follow me back !
    www.aienhashimm.blogspot.com
    tQ .

    ReplyDelete
  39. byk gak yg review.macam dilaz nie seratus pun susah kekadang nak jejak. selamat maju jaya

    ReplyDelete
  40. boleh tk ajar macam mana jampi blog supaya ramai viewer nie...=p

    ReplyDelete
  41. oh gitu rupanya..yang penting Yuyu masi Yuyu dulukan.

    ReplyDelete
  42. banyak tu visitor.. :) blog sy 100 pon ssh..huhu

    ReplyDelete
  43. Oh! Baru saya tahu, sebab tak update blog lama2 camni plak jadi nya.

    Happy blogging ;)

    ReplyDelete
  44. sian sis yuyu, rindu dengan blog dyaa. xpee, kami paham :D

    ReplyDelete
  45. xupdate pon ramai yang jengok yerk.. tabik la :)

    ReplyDelete
  46. boleh tak tumpang tinggal jejak kat blog yuyu :) gud luck tuk blogger of the year :)

    ReplyDelete
  47. adik yuyu kiut...
    entr 4 u..
    http://masslurve.blogspot.com/2011/05/at-last-terjumpa-juga-cik-yuyu-zulaikha.html
    akk masukkan pic aritu..jgn mara k..
    tq dik...
    still supporting u... =)keep updating k..

    ReplyDelete
  48. xpela dik yuyu..ms bersama family adlh lbh pntg kn?..:)

    ReplyDelete
  49. selamat kembali dear..semoga sentiasa cekal dalam mengharungi liku2 hidup ini:)
    chaiyokkkkkk!!!

    ReplyDelete
  50. cepat cepattt..update belog eh

    ReplyDelete
  51. Ohmygod yuyu u shud be thankful. xda entry pon boleh ada 1000++ UV. I pon tasampai. Helppp~~~ Dush~~~

    ReplyDelete
  52. Takpe Yuyu, biar turun UV asal kita puas dapat spend time ngan family kan :)

    ReplyDelete
  53. memang la tak bertambah, sebab tak hapdate entry.. hehe..

    tak kesah la yuyu, yang penting jangan sia kan masa bersama family (^__^)

    ReplyDelete
  54. Hebat!!!

    p/s: Yuyu, join la contest Sandra tu....kalau Yuyu join, sandra akan tersenyum sampai ke telinga!! hehe

    ReplyDelete
  55. hehe.. sume org carik yuyu...;)

    ReplyDelete
  56. yuyu..sy pun sama..tak rajin update blog..follower pun tak bertambah T_______T

    ReplyDelete
  57. pergi the curve tak ajak~nak majuk laa T______T

    ReplyDelete
  58. waniey ske bce blog yuyu. klo yuyu boley ajar cm ne nk upgrde blog. sdi2 la sngah ye :)

    ReplyDelete
  59. banyaknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

    ReplyDelete
  60. wahh byak nyer pengunjung belog Kak Yuyu..bertuahnya..tak cam kita..sob2 :(

    ReplyDelete
  61. amboi sempat lagi jejalan ye cik yuyu ni..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)