HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, May 21, 2011

Sebelum Tidur, Nak Minta Maaf Banyak Banyak :')

Assalamualaikum ^^

pukul 10.30 pun belom sampai lagi. tapi bijik mata yuyu letih lesu tak bermaya. rasa macam dah 16 abad dah yuyu tak tidur. tapi, takkala bijik mata nak sangat tidur, kepala hotak yuyu terus ligat berfikir bab belog. mata dengan otak langsung tak nak bekerjasama. -..-'

mula nya, yuyu ingat sebelum tidur, yuyu nak reply komen di entry sebelum nya. tapi rasa nya, tuntasss. memang mata sangat tak sokong yuyu buat masa sekarang. maka, hanya mampu buat satu entry ringkas tak ketahuan hala saja la.

minta maaf ye semua.

maka sekarang, apa yang perlu yuyu buat sebelum tidur adalah, Minta Maaf banyak banyak kepada blogger blogger yang terasa dengan yuyu. selama yuyu berbelog, tujuan yuyu hanya untuk menghabiskan masa dengan hobi menaip yuyu. tak nak cari musuh.

jadi, yuyu minta maaf sangat. yuyu serba tak matang sangat lagi. belog yuyu pula, serba kekurangan. banyak lagi yuyu perlu tingkat.dalam proses nak mematangkan diri dan belog, banyak yang yuyu perlu sokongan dan tunjuk ajar dari semua.


yuyu nak berbelog cara sihat. yuyu tak nak ada yang tak berpuas hati dengan yuyu, lalu makan cekodok sorang sorang tak ajak yuyu. sampai hati! fine! yuyu goreng cekodok ikan bilis sendiri je lah lepas ni!

*apesal cam sinetron je ni*

dah dah. emo pulak sebelum tidur ni. nak tidur dah. jommm! selamat malam semua.

terima kasih sudi bace :')

57 comments:

  1. xmo maafkan Yuyu..wek!! okeh2..maafkan da..pi tido nuh..hehe..niteZz Yuyu..

    ReplyDelete
  2. takde siapa lahh nak bermusuh dengan Yuyu. Semua orang sayang Yuyu

    ReplyDelete
  3. woahh awalnye yuyu tido...nyte dear ^__^

    p/s : ye2..saya maafkan hehe ;P

    ReplyDelete
  4. baiklaa..cik yuyu...slmt mlm..mintk maaf jgk...pd malam..ini..=)

    ReplyDelete
  5. dah..dah..xmo emo ye..nanti termimpi2 buruk pulak..nite ye syg :)

    ReplyDelete
  6. ok fine, good night too sweetyyy ;)

    ReplyDelete
  7. gud nyte kak Yuyu :D
    esok pukul 9 baru bgun taww :P
    Kidding jea :)

    ReplyDelete
  8. baiklah, saya akan maaf kan..hehe (tetibe)

    ReplyDelete
  9. selamat malam yuyu :)
    p/s:maapkan onie kalau-kalau onie salu sakitkan hati yuyu ye...

    ReplyDelete
  10. baiklah saya maapkan..maapkan saya gak ye..huhu
    gud nite yuyu..
    sweet dreams.. :)

    ReplyDelete
  11. malam ni lena tidur sebab dapat be-balas message dngan kak yuyu . haha . thanks layan :D

    selamat malam . # kali ke-dua wish .

    ReplyDelete
  12. sorry naik lorry lar~ muahahahaha
    gurau jek =p!
    sy n yg len mesti phm..
    nite2 :)

    ReplyDelete
  13. okey . taknak maafkan kak yuyu sebab kak yuyu tak buat salah pun kat sy , heee . good night kat yuyu :)

    ReplyDelete
  14. yuyu, kita buat apa pun, pasti akan ada orang yang tak suka...tengok contoh sekeliling kita sudah la...kalau kat kelas, kita dapat highest orang cakap sombong pndai, kita diam tak bercakap orang kata sombong, mulut ada emas...kita byk cakap orang kata cari publisti murahan...

    Bila saya mula ambik keputusan nak berblog secara aktif April lepas, mind set sy memang dh accept yang satu hari nanti akan ada orang tak suka dengan cara sy..dah lumrah sikap manusia yang sentiasa termakan hasutan syaitan..

    yang penting, yuyu ada ramai orang yang support yuyu, so, jangan la yuyu jatuh hanya kerana segilintir orang macam tu k...=)

    ReplyDelete
  15. setiap org ad kekurangan and kelebihan masing2,,btw good luck for ur tomorrow life..gud nite yuyu

    ReplyDelete
  16. tido la sambil mimpikan sy ni,hehe...

    ReplyDelete
  17. selamat malam =). setuju,maafkan kesilapan semua orang.

    ReplyDelete
  18. hehe,xpe yuyu..kuyam maafkan..sama2 kita memaafi satu sama lain k :)

    ReplyDelete
  19. selamat malam yuyu.
    have a sweet dream..(:

    ReplyDelete
  20. dalam berblog ni, kita kena bersikap tenang dan concern trhadap readers.

    jgn rasa down.

    ReplyDelete
  21. kita xmampu memuaskan hati setiap orang ~

    gudnite .. semoga mimpi yang indah2 :)

    ReplyDelete
  22. sabar jelah yuyu, nak berjaya memang banyak dugaan. :)

    ReplyDelete
  23. saya TAK NAK maafkan yuyu..


    sebab yuyu TAK PERNAH BUAT SALAH kat saya.. hehehhe!!`




    ^___^v

    ReplyDelete
  24. yuyu!! I LOVE U.. hhehehe!!~



    good nyte dear :D

    ReplyDelete
  25. yuyu.. followers yuyu skrg 7878.. perghh.. sedap no.. hehehhe!!~

    ReplyDelete
  26. xnak maafkan YUYU sebab tak follow saya balik...hahhahaha gurau jer la YUYU

    jemput lah ke blog saya :)
    ”Nabil... Rilekslah”

    ReplyDelete
  27. fine! law macam tu...go ahead wif ur life...sbb ta sabar nak tunggu esok hari dgn entry yuyu..keh!keh!

    ReplyDelete
  28. alamak!! saya antara yang banyak komen erk....nyorok2 hehehee :)

    ”Nabil... Rilekslah”

    ReplyDelete
  29. Morning yuyu..Jom Jay belanja kek tiramisu...tak bestlah asyik cekodok je..hahahaha....Meh Jay belanja yuyu breakfast.hehehe

    ReplyDelete
  30. kesihatan kita lebih penting kan..:)

    ReplyDelete
  31. mintak maaf pg ptg siang malam. heeeeeeee

    ReplyDelete
  32. kak yuyu ! header comel xD ehh, mcm mana mau buang kotak putih dalam blog ea? gamba kak yuyu xde pun kotak putih tu mcm dalam blog Alia ade..

    hurm ha one more thing, mcm mana kak yuyu lukis gmba pkai paint kan, then bila upload gamba terangg jee.. xde gangguan pon..

    sila tunjuk ajar, mekasih ;D

    *kalau kak yuyu baca sila la singgah blog Alia yg xseverapa mana tu and repy disitu yee. mekasih mekasih mekasih bebanyak yewwww xD

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)