HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, May 3, 2011

Pagi Yang Masih Ceria. lepas tu terus tak ceria

Assalamualaikum ^^

selamat pagi semua! semalam yuyu menghabiskan masa bersama keluarga. ke panggung wayang *ade lagi ke zaman sekarang sebut panggung wayang?* , makan makan di Kepsi, beromantik sekeluarga di Pantai Chenang. best sangat semalam.

belog terus tertinggal tanpa kasih sayang. kasihan pulak rasa nya.

hari ni, macam macam yang yuyu kena selesaikan. dan dah nekad kena juga buat! kalau tak, ia tertangguh macam tu saja. tak best.
  • review salah seorang dari 5 pemenang yang nak kena review tu.
  • nak promote blogshop.
  • nak cari 30 blogger. untuk apa? suprise!
  • nak selesai kan 1 daripada cabaran 30 hari.
  • nak siapkan langsir rumah. ada 1 je lagi tak siap..
  • nak kemas sikit sikit barang. 
  • nak kumpul lagi alamat pemenang shawl. banyak pulak baru hantar. 
  • nak tolong emak cat pagar. ni yang tak best ni. 
pehhh. banyak nya nak kena buat. harap harap, yuyu sempat buat juga. tak nak tertangguh lagi dah.

nak cari 30 blogger? mesti ada yang terfikir kan? untuk apa? siapa? bagaimana? di mana? berapa? taka pa, jangan serabut kan kepala hotak lagi. yuyu akan jelas kan di entry seterus nya. 

apa korang perlu buat sekarang, adalah makan cekodok macam biasa lalu buat buat cool tak ketahuan hala. sebab makan cekodok sambil bergaya cool tu nampak sangat hebakk sebenar nya. dah! nak mula masak bubur kachang ni!

dah dah! jomm tolong vote yuyu untul DiGi WWWOW Awards. kelik SINI untuk vote ya.
                                                      
terima kasih sudi bace ^^

60 comments:

  1. morning Yuyu...dah lama benor x mkn buboq kacang...sgt sodap klu campoq skali dgn sekut hancoq...gegege..

    ReplyDelete
  2. selamat pagi cik Yuyu..^_^

    waaaa..best2..cian awan..family bz..huuuu..tpi x tak se"bz" Yuyu pagi nie..hehe..panggung wayang ler orang panggil?nak panggil apa pulak...hahaha..bz toi yuyu..selamat bercekodok yea..peace..

    Yuyu dan kawan-kawan..Jom tengok :

    Gambar Kek Perkahwinan Putera William Dan Kate Middleton

    ReplyDelete
  3. WAH...30 BLOGGER..RAMAI TU YUYU...YUYU, HACKERS ADA BUAT SEGMEN TAU...

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/05/segmen-hackers-gambar-siapa-di-screen.html

    ReplyDelete
  4. WAH...30 BLOGGER..RAMAI TU YUYU...YUYU, HACKERS ADA BUAT SEGMEN TAU...

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/05/segmen-hackers-gambar-siapa-di-screen.html

    ReplyDelete
  5. morning yuyu...behnye bubur kacang!!!!nyum²...

    ReplyDelete
  6. pagi yuyu.................
    hehehe....
    yg 30 blogger tu rasa nak join ja..hehe

    ReplyDelete
  7. rajin bebenor hari ni yer..hahahaha.. moga berjaya menyelesaikan segala urusan yang berjela tu.... i nak cuti 4 bulan yer..jangan jeles..hahahahhaha

    ReplyDelete
  8. morning yuyu..
    amboi, bnyknye list mende nk buat.. kemain rajin lagik...

    ReplyDelete
  9. Morning, nak cari 30 blogger? Jgn lupa cari akak yer. Salam manis buat semua, moga korang semua happy.

    ReplyDelete
  10. morning yuyu sayaaaang :)
    i lebiuuu <3

    ReplyDelete
  11. Oih3.. Xdak nadh dlm 30 nk majuk 8 jam.. :P

    ReplyDelete
  12. salam yuyu..
    moning utk yuyu..
    err bnyaknya kerja hari ni, pastu sempat x nk cri 30 bl0gger 2??
    kalau xsempat cari, yaya datang menyerah..hakhak

    ReplyDelete
  13. morning yuyu..yes harap2 Yuyu cari Jay.hehehe..nak join jugalah..

    ReplyDelete
  14. hehheheh, kak yuyu buat kumpul 30 blogger

    sekali dapat 300, tak caye cubelah

    ReplyDelete
  15. 30 blogger? carik saye jugak yuyuyuyu ! XD

    ReplyDelete
  16. hehe.. kelakar la kak yuyu nie... asyik2 mkn cekodok je... makanan wajib ke tue?.. hehe

    ReplyDelete
  17. Rajinnya yuyu...

    Baru baca list keje-keje yuyu tu dah rasa penat, belum buat lagi ;)

    Apapun, buat keje molek-molek dan smart..

    (",

    ReplyDelete
  18. rajin betul anak emak ni..hehehe..gud2

    ReplyDelete
  19. yuyu!
    kite nak tolong! boleh? hehehehe

    ReplyDelete
  20. go go kak yuyu...bagi sokongan ni :)

    ReplyDelete
  21. cat pagar? best tu..jangan lupa guna payung ye..hehe

    ReplyDelete
  22. weh..aku nak masok jgk 30 blogger

    ReplyDelete
  23. pasni blh lah elle makan cekodok sambil bergaya cool.

    ReplyDelete
  24. Morning sis! :) and selamat bekerja :p

    ReplyDelete
  25. bab tlg mak cat pagar tu yg best.. heHe.. pandai mngecat rupanya anak mak ni.. haHa

    ReplyDelete
  26. yuyu...yg 30 blogger tu nuru nk join. tp mesti ta sempat kan?? sedehhhh =( nuru nk kne g opiss jp agy..waaaaa....mesti ta sempat da :(

    ReplyDelete
  27. yuyu..yuyu..eyka tercalon tak dalam 30 blogger 2?? eh..eh..kalau tercalon jangan lupe jerit nama eyka dekat fb tauuu~ lalalalala~ hahaXD



    bubur kacang?? laparrr~ adesss...T.T

    ReplyDelete
  28. bubur kacang campur doyan pastu makan dengan roti,
    opeh2, sedap kemain, ;)

    ReplyDelete
  29. yuyu syg,nak jugak masuk list 30 blogger..ngeh3 .

    ReplyDelete
  30. alamak!! padat nye jadual kamu dik oiii...pelan2 dan semangat ye
    30 blogger?? alamak!! harap2 akak tak terlepas neh..hehehe
    terus kan hari2 anda dengan CERIAAAAAAAAAAAAAAAA...senyum seindah suria okeh..sudah vote kamu!

    ReplyDelete
  31. takpe blog tinggal jap.masa bersama keluarga lebih bermakna. =) chaiyok2.

    ReplyDelete
  32. wah pencarian 30 blogger..

    banyak tu..

    macam jejak kasih plak..hehe

    ReplyDelete
  33. rajin anak dara ni....bagus..bagus..

    ReplyDelete
  34. tgk yuyu buat checklist aper yg nak dibuat, trus cik dd raser kna buat cmtuh gak....adoyai....keje banyak sungguh...tpi asyik tangguh jer sbb malas....

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum

    banyaknya keja yang akak nak kena buat.hrap-harap akak dapat selesaikan hari ini jugak.bestkan kalau dapat bersuka ria bersama keluarga

    ReplyDelete
  36. banyak tu nak kena buat...go yuyu go...yuyu boleh punya...

    cat pagar jgn lupa pakai topi tau....kalau dik yuyu dah legam nti saper nak jwb...hehehe...

    ReplyDelete
  37. x sabar nak join 30 blog tu..agaknya sempat ke x akak ni ye :)

    ReplyDelete
  38. teringin nk join yg 30 blogger tu tp mcm tak bule.
    hal yg kak yuyu bincang dlm fb tu erk?
    hmmmm..

    ReplyDelete
  39. selamat pagi yuyu..singgah sat kat blog ai yg xbest tu..kekekeke.. ;p


    rajin2 tlg mak tau!! :)

    ReplyDelete
  40. yuyu,yuyu kalau iklan blogshop tu,yuyu caj eh?

    ReplyDelete
  41. bagusnya ada banyak kerja. takdelah boring. :)

    ReplyDelete
  42. gud luck yuyu..:)
    semoga kerja2 2 sume dpt disiapkn dgn jaya nya *skema*..:P

    ReplyDelete
  43. PART KUMPUL BLOGGER TU TAK SUKA SEBAB YAN TAK DAPAT JOINGG.

    ReplyDelete
  44. RANDOM GIVEAWAY DN RM100 MASIH DIJALANKAN :D

    ReplyDelete
  45. habelah yuyu.lepas ni pipi tembam berotot. bz sangat nampaknye ! gambatte neh !!

    ReplyDelete
  46. monim kak yuyu..jgn stress,buat satu2 kerja kayh ^^,

    ReplyDelete
  47. bila lagi yuyu nk buat entri best mcmni..mcm-mcm hade

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)