HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, May 21, 2011

Nuffnang Buat Yuyu Sedih + Gembira Gembira Gembira Pagi Ni :')

Assalamualaikum ^^

pagi pagi lepas Subuh, check semua belog. approve komen, tengok pulak kat Fanpage, blogwalking kejap bace entry blogger yang yuyu follow. baru tengok Nuffnang. nak tengok kat earning. benda pertama yuyu tengok Metered Earning. pejam mata, celik selooow seloowww.

sobbsobb :'(

DiGi DEP Music K-Pop LR yang sebelum ni penyumbang BE tertinggi telah meng-stop-kan diri belia untuk menyumbang kat earning kat belog yuyu dah. terima kasih DiGi  Music K-Pop. telah lama awak dengan saya. awak telah membuat impian saya untuk menabung lepas ni. i lap you. nanti datang la balik ya.

tapi tapi, ingat kan terasa pilu hati dahku. rupa nya tak! Nuffnang sangat baik hati wa cakap lu derr! pergi 1, beliau bagi 3 lagi BE baru! Alhamdulillahhhhhhhh! tambah lagi pendapatan nak beli kuih keria puasa nanti! gumbira hati ni tak terkata.


tengok tengok ada EON Bank Transformers 3, DiGi iPhone 4 dan juga DiGi WWWWOW Awards (video). Alhamdulillahhh. bersyukur sangat. mungkin sebab semalam yuyu ada update bio yuyu di Nuffnang rasa nya. dan yuyu ada hantar ticket merapu kat Nuffnang untuk ucap terima kasih. -..-'

pehhh. berhati kudus ye yuyu kat Nuffnang. dah dah. tengah senyum dahi ke dahi ni. ingatkan Nuffnang kedekut tahi ayam masin. tapi tak. tuntasss. Nuffnang baik je. kan kan kan :')

rezeki kan korang. waktu ada, ada la. waktu takda, tak ada juga. bila dah dapat, bersyukur saja la. tingkat kan kualiti belog. bila dah tak ada, yuyu akan terus sabar menunggu. dah banyak berjasa Nuffnang dengan yuyu sekarang. Alhamdulillahhh.

p/s : korang try update Bio & Survey!


terima kasih suid bace ^^

67 comments:

  1. wahh kak yuyu :) bestnyeee jd kak yuyu :D haha..

    ReplyDelete
  2. betul tu yuyu..bersyukurlah dengan apa yang ada..insyallah kita sentiasa dapat keberkatan;)

    ReplyDelete
  3. rezeki. bestnye. nak jugak dpt be. sob sob.

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. masyok la ko ek yuyu.. ulur2 la siket... hehe :)

    ReplyDelete
  5. bestnya! sy dr dl sampai skrg x naik2 earnings sy... berapa kerap yuyu update bio kt nuffnang tu? camne yuyu tulis bio kt nuffnang tu? (:

    ReplyDelete
  6. bestnya jadi cik yuyu!! BE berlambak..earning mesti masyukk22 kan..tahniah!! teruskan berblog cik yuyu :)

    ReplyDelete
  7. wah best betulll... BE yuyu bertambah2 dah...terbaikla...ewan pun baru ade 2 BE...hehe...

    entries terhangat>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    ReplyDelete
  8. nak jugak BE..heranlah nape xdpt :(
    last ai2 bulan 4 jewk...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..rezki yuyu sempena birthday yuyu tu..hehehe...Semoga allah murahkan lagi rezeki yuyu lepas ni....hehehe..tp jgn lupa juga pada org2 sekeliling yg susah ye yuyu...hehehe Smile always...

    ReplyDelete
  10. salam
    tahniah ya cik yuyu,kita baru 2 minggu pasang nufnang kat blog..masih samar2 @ mamai lagi nih.....fuhhhh

    ReplyDelete
  11. rezeki yuyu ler tuu :) me pun ada 1 be yg baru!

    ReplyDelete
  12. rezeki yuyu ler tuu :) me pun ada 1 be yg baru!

    ReplyDelete
  13. wah bestnyer. dh lm sy tak dpt BE

    ReplyDelete
  14. wahhh..bestnyew bnyak masyukk...huhu3..

    ReplyDelete
  15. wallawehhhh BE sokmoooo...

    jelesh...-.-'

    ReplyDelete
  16. hey kak yuyu , akak tahu tak hari tu ada orang name dia yuyu zulaikha add saya . Gambar dia semua gambar tak pakai tudung ;'> erm , pelik laaaa

    ReplyDelete
  17. same le kite yuyu..muhehehe..aku tak dapat lagi metered earning..ajor aku weh

    ReplyDelete
  18. tahniah , tk pernah dapat byk cam ni lagi yuyu

    ReplyDelete
  19. seronoknya tengok org punya duit..

    ReplyDelete
  20. tahniah yuyu...^^ semoga sentiasa bertambah rezeki yuyu dan rezeki akak izan juga...^^

    ReplyDelete
  21. beshnye yuyu..
    fae sekupang pon tak dpt..huhu..
    sedeyh..nak teriak kuat2..

    ReplyDelete
  22. CIK YUYU,
    ALHAMDULILLAH DIMURAHKAN REZKI...KALU NIAT KITA IKHLAS, REZKI TU MESTI ADE KAN? KEEP BLOGGING YA...

    ReplyDelete
  23. aahhhh seronot nye!
    syufa nye earnings xnaek2..
    adehhh =.="

    ReplyDelete
  24. Nuffnang gatal..kat nuffnanger comel2 dia kasi banyak..kat Awan satu BE pun susah hamat..huh!!hehehe..dah bpe bulan dah nie tak dapat BE..semua tips Cik Yuyu dah patah jari Awan buat...hwarrrrrr :'(

    Jom Tengok :
    GAYA RAMBUT UNIK!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

    ReplyDelete
  25. alolololo best betul jadi budak nama yuyu ni ye...ramai orang sayang dia kannnn...semoga menjadi semangat untuk terus berbelog eh...akak ni semangat jugak walaupon haram satupon tak tau menda2 yg korang dapat neh...ekekekeke

    ReplyDelete
  26. waahh syiok la die...jom belanja kite aiskrim pop XD

    ReplyDelete
  27. wah,,untung org yg bernama Yuyu Zulaikha..btw congrats ye..:)

    ReplyDelete
  28. Dapat la Yuyu bagi duit raya kat followers nanti..hehehe!!!! ^_^

    ReplyDelete
  29. Best la kak yuyu...suka2...camna nk dpt cmtu kak yuyu...?

    ReplyDelete
  30. yuyu..eka nak menjeleskan diri eka boleh..hehehehe

    ReplyDelete
  31. i wish i could earn somethin like this. congrats n keep it up! :)

    ReplyDelete
  32. yuyu ! camene nak anak pinakkan nuffnang yerrrr ?

    ReplyDelete
  33. bila la bley jadi anak emas Nuff ni, huhu

    ReplyDelete
  34. BOLEH BELANJA YAN BANYAK2 NI XD

    ReplyDelete
  35. FUUH2.BE TAK GERAK2 KALAU YAN.HAHA

    ReplyDelete
  36. wah bestnya..betul la org kata kalau nak rezeki kene usaha kan yuyu...all d best dear!

    ReplyDelete
  37. siyes jelez!!!
    dah lama BE ta mlekat kat bloh..sob3

    ReplyDelete
  38. wahhh bestnya yuyu...dulu ngn nuffnang satu habokkkk pon tadak.. sobb sobb :(

    ReplyDelete
  39. meletop!wan punya BE Kpop pon dah jadi ME hari ni

    ReplyDelete
  40. yeayy~!!yuyu la yg kena blnje meatball lepas ni! hoyehhhh :P

    ReplyDelete
  41. bole la belanja makan karipap lpas ni. kuang kuang .

    ReplyDelete
  42. wowooo..banyak nye BE,,bak 1..hehe

    ReplyDelete
  43. bestnya yuyu..nak2 juga...
    adoi bila lah bawu leh merasa...hurmmm

    ReplyDelete
  44. http://www.groupsmore.com/r/najilaa yuyu!!kelik ni meh! ;)

    ReplyDelete
  45. this blog is so cute..siap ade flying thumberlina..1st visit here... :)

    ReplyDelete
  46. pehhhhh BE deret ! jeles onie,hehe..sat nak update survey jap :)

    ReplyDelete
  47. bestnyerr yuyu... yuyu, jmput dtg belog kite.. ^_^

    http://whitelewfblack.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. amboiii best nyer..ble la kte plak kan..hurmmmm

    ReplyDelete
  49. bestnye!! jeles nieh jeles.. bhahaha

    ReplyDelete
  50. wah bestnya...rezeki melimpah ruah :)

    ReplyDelete
  51. yeyyyy! t leh lahblanje mmbe2 blog.. hehehehe

    ReplyDelete
  52. salam yuyu...nadia nie,xtau la ampa ingt x.kmi bru nk bljar berblog (nnj2u.blogspot.com). sudi kiranya mgajar cara mncari duit tmbhan skali...harap sudi bgi tunjuk ajar.tq. :-)

    ReplyDelete
  53. tak fhm lagi pasai nuffnang..silaa jarkn..huhu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)