HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, May 21, 2011

Hadiah Yang Membuatkan Yuyu Terharu Di Lahir Yuyu Yang Ke-22 :')

Assalamualaikum ^^





comel tak video ni? yuyu la yang buat. siyes. yuyu telah mengerah jasmani yuyu berhari hari demi siapkan video ni. siyes penat sangat sangat. habis kopi opah yuyu habiskan demi video untuk diri sendiri ni. pandai kan yuyu buat :')

hmmm. itu adalah dusta semata mata. nak buat video tuto pakai shawl pun tak lepas, nak buat video ni. harapannnnn..

terima kasih kepada Baginda Syafiq a.k.a AX yang telah bersusah payah membuat sesuatu sweet tak ketahuan hala seperti ni! siyes yuyu touching tengok video ni tau. rasa nak lari mengada ngada ke tiang sekolah rendah kebangsaan kampung dusun lalu cekup muka tanda terharu T_T

first time orang buat video yang se-sweet ni untuk yuyu. AX! tahun depan awak buat lagi untuk yuyu ya. bukan tahun depan je, nanti yuyu bertunang, kawen ke, anak yuyu bersunat ke, tak pun kenduri kesyukuran anak yuyu ke, awak buat juga tahu.

sebenarnya AX ni baru sahaja menjadi BFF yuyu di mana beliau ni suka sangat menyakat yuyu di facebook. haish. terima kasih AX! jom singgah belog beliau! beliau ada buat kontest hadiah hebakk kemain! jomm singgah!

nak simpan video ni dalam pendrive la. nak tunjuk kat cicit yuyu. "cicit ku sayang, ni la Atok AX buat video kat Tok Mummy. sweet gile kan. sila g  ngorat cicit atok AX untuk dapat video se sweeet ni pulak -..-' "

ye yuyu mengaku. mula mula sebelum Hari Lahir Yuyu yang ke 22, yuyu rasa macam "sape lah yang nak wish kat yuyu kan" "sape je la yang ingat birthday yuyu kan". tapi tuntasss... 

yuyu hargai semua yang telah buat yuyu happy sangat. siyes korang made my lovely day with tear and smile. pehh. omputih la pulak dah kan. ada entry Birthday daripada blogger. jomm singgah bace! siyes korang wajib bace -..-' :
  1. Abang Bengg Bengg Boom Ashaari Sifu Belog Kuh.
  2. Pok Cik Mat Tak Berapa Gebu siyes buat yuyu terharu!
  3. Bro Framestone Yang Nak Kena Lepuk Dengan Yuyu.
  4. Island Girl Yang Comel Lotey
  5. Erna Erliyyana si comel lagi gebus!
  6. Yaya Si Gadis Embun !
  7. Cik Eka Kembar Setahun Yuyu
  8. Siti Nur Haslinda Yang Ayu Sangat
  9. Hasya Si Gojes! siyes nak gojes macam dia.
entry entry korang telah buat yuyu senyum telinga ke telinga. kan telinga kan, awak pun senyum kan :')


terima kasih juga kepada 487 orang yang telah wish yuyu di Facebook dan Fanpage yuyu. terima kasih semua! sayang sangat sangat. ingatkan dah takde sapa yang akan wish birthday yuyu. dengan harapan yuyu akan deactive terus facebook tanda kuciwa. tapi tak. tuntas. korang buat yuyu gumbira. siyes.

tengok. kan dah yuyu cakap tahun ni yuyu sangat gembira dengan birthday yuyu. banyak lagi entry menyusul dengan motip sama. yakni "selamat hari lahir yuyu" -..-'


dan terima kasih kepada Nuffnang juga, sebab musabab bagi BE baru pada Birthday yuyu. macam hadiah pulak. sobbsobb. terima kasih menambah duit poket yuyu ya Nuffnang. lepas dah buat beli ikan bilis nak buat nasi goreng puasa nanti. :')

p/s :  entry ke-3 pasal birthday. baru 3. tak 300 lagi.

terima kasih sudi bace ^^

73 comments:

  1. sedih tak sempat buat entry utk yuyu,...sobs2...

    ReplyDelete
  2. yuyu beruang memegang pisau seperti ingin membunuh..hgahaha

    ReplyDelete
  3. mcm tau tau je nuff ni kan..hehe.. nak wish lg, HAPY BESHDAY KAK YUYU !

    ReplyDelete
  4. ololo yuyu jadi doremon pulak huhuhu

    ReplyDelete
  5. wuuuu..... bestnye bila ramai yang ingat beeday Yuyu kan?

    err.. yuyu ! line haritu memang poblem ah. tak sempat nyanyi. sori T.T

    ReplyDelete
  6. alololo comel nye AX ni.. sweet je kan yuyu.. hehe.. tp x tahan tang pisau potong daging tu je.. lol..

    ReplyDelete
  7. yuyu !! happy birthday sayangg !! semoga cantik macam ayu raudhah. ;)

    ReplyDelete
  8. helo assalamualaikum. neh ke budak yg mrajok sbb akk lupe nk wish besdey die? ihihihih ;p ssoryyyy syggggg!!happy belatedd birthdayyy k yuyu? smoge makennn cuwnnnn! comelll!! sehhattt n bjaye dunia akhiratt!! ttiommmmmmmmmmmmm shikit! uhuh ;)

    ReplyDelete
  9. rzeki masuk tetiba jer time besday...tu la yg best

    ReplyDelete
  10. 5. erna erliyyana si comel lagi gedus!

    waa. ta sangka sis yuyu baca blog erna..
    walaupun sis eja nama erna salah.. haha.

    ReplyDelete
  11. Awlololo suweetnyeee ^^ happy bday sekali lagi kupu-kupu yang tak berape nak kecil dan sememangnya kecil :D hakhak

    ReplyDelete
  12. maseh terlambat lagi kah ? haha sorry lambat. happy bufday kak yuyu.. haha part yang paling lawak time nak taip uh. serius nak tergelak sebab salah eja. hahaha papepon. niceee comell

    ReplyDelete
  13. Dah berbulan Awan xdapat...huwarrrr..apa rahsia cik Yuyu???geram dgn nuffnang....nak rompak cik yuyu lah!!!^_^

    Jom Tengok :
    KELAKAR : RACUN!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

    ReplyDelete
  14. soo sweeett..t'sentuh n t'haru tgk video 2..selamat ulang tahun kelahiran yg ke-22 dik yuyu..semoga pnjg umur, murah rezeki, sihat tubuh badan, happy alwys..hope x lmbt wish..

    ReplyDelete
  15. perghh kak yuyu ade admire la..haha

    sweet kot video ni ;)

    ReplyDelete
  16. wallawehhh!!!,.rmai gilak yg wish besday yuyu,.ku bru nk wish,..lagi sedih!,.sob sob sob,..hepi besday sis yuyu,.smoga jd anak yg solehah ye,dn doa2 la jgk dpt laki mase depan yg soleh,.hik,..smoga Allah merahmatimu,sayang,.=))))

    ReplyDelete
  17. haha chumeeeyylye video eh macam yuyu jugak...Heppy Burfday Yuyu..sorry lambat wish..hehe ^_^

    ReplyDelete
  18. Agak cemburu dengan Yuyu..hahaha!

    ReplyDelete
  19. comelnye video tu.. happy bufday yuyu.. again. hehehehe..

    ReplyDelete
  20. wah mesti ax tu hensemkan .mesti dia baik hati kan .wahhhh

    ReplyDelete
  21. ade2 aje yuyu ckp org tak sayang, ni berlambak-lambak org sayang yuyu. happy birthday :)

    ReplyDelete
  22. sweett nyeeee ! Yuyu ! jom join.. Hehe Kompom Yuyu menang... Nngeee~:)


    http://bysandraazwan.blogspot.com/2011/05/malaysias-next-top-female-blogger-2011.html

    ReplyDelete
  23. happy birthday ... kak yuyu zulaikha.. :)

    ReplyDelete
  24. Bestnye video tu . hihi^.^
    Happy birthday :D

    ReplyDelete
  25. yuyu..hepi befdey girl..

    tp kite nak share satu cerita..blogger wordpress hina islam..

    kalau bole ajak la followers yuyu report blog tu eh..

    http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/

    cara2 report ade kat entry kite..

    ReplyDelete
  26. comel video tu..heheheh
    hepi besday yuyu.. :)

    ReplyDelete
  27. WAH TILAM AX TUH SGT LAWA CORAK NYE KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  28. ahhaaii.. nk wish lagi sekali laa..
    HEPY BESDAY YUYU...
    yuyu tua dr saya.. sy bln 11.. huhu^^

    ReplyDelete
  29. eh..yuyu 22 tahun??

    masa kat TS ari tu yuyu kata 23 :P

    silap ek??hehe...

    kalau 22, sebaya lah kita..hihi

    ReplyDelete
  30. oppsss..nak wish lagi sekali..

    hepi besday yuyu bidadari :)

    ReplyDelete
  31. hehehehe................

    yuyu ni kuat merajuk yer..hikssssssss..

    nak add laki masa depan yuyu boleh tak?? ahahahaha

    ReplyDelete
  32. adek comellll. sowee lambat wish. selamat hari jadik adek comel. semoga panjang umur n dimurahkan rezeki. amin. :)

    ReplyDelete
  33. walaupun dah wish kat entri lagi satu..nak wish lagi kat cni..Happy besday :)

    ReplyDelete
  34. eh eh..
    nama cik pulau ada jugak la kat atas tu,,
    hahaha..btw.. hepy bufday again yuyu...^^,

    ReplyDelete
  35. makin lame makin segan lak aku nak komen kat sini..eheheh

    ReplyDelete
  36. haHa.. kreatif.. hepy bday jugak..

    ReplyDelete
  37. Happy Belated Birthday Yuyu!

    May god bless you :))

    ReplyDelete
  38. Selamat Menyambut Hari Ulang Tahun Yuyu,

    Tahniah, semoga hidup lebih beerti dengan fasa hidup baru selepas ni.

    Cari calon siap2x yer.

    ;)

    ReplyDelete
  39. WAAAAAAAAHH.MANIS CM CEKELAT LAH VIDEO TU.KALAU YAN MAU TAK TIDUR TAK PON GULING2 SAMPAI PUAS SEBAB DPT VIDEO MCM TU :D

    ReplyDelete
  40. BANYAK BE?BOLEH BELANJA YAN MAKAN CEKODOK MILO NI XD

    ReplyDelete
  41. KAK YUYU KAK YUYU ,NAK WISH HAPPY BIRTHDAY LAGI UNTUK KALI KE-3 :D

    ReplyDelete
  42. he3, sweet video tue. Nak bgtau cucu2 nnti sweet tak video orang bagi kat blogger Yuyu nie. Ha3...

    Entry terbaru -> Budak Botak Terpaksa Dedahkan RAHSIA Ni Kepada Cik Anon Semua... (",)

    ReplyDelete
  43. alahai comey tol adik manis nih..erkkk, tak tak, kite seumo..hehe, tpi yuyu lagik tua 3 bulan dari zinnirah..^^

    ReplyDelete
  44. alololooooo.... cik yuyu kertas :)

    epi bday...kali ke 8 da wish :)

    ”Artis Dah Kahwin Tak Laku?”

    ReplyDelete
  45. comelnya ada orang buat video cenggitu untuk Yuyu. sweet jek!

    Btw, Happy Birthday girl! You're not getting older with years, but getting newer each days ! Enjoy the moment.


    Satin Maniac, It Is All About Satin : Shawl & Maxi Skirt

    ReplyDelete
  46. aceeehhhhh..kami ada dalam entry ni..terharuuuuuu :)

    ReplyDelete
  47. happy birthday cik yuyu

    jom ramai2 join contest ni
    cash prize menanti pemenang tau..

    http://ineedtoblogmyself.blogspot.com/2011/05/blog-contest-contest-saya-nak-menang.html

    dun missed out =D

    ReplyDelete
  48. sgt suwit..comel je video ni..tehee...yuyu bruntung cam bukit bruntung hoke :))...bestnye dpt vdeo comel cam ni..rase nk sv lam pendrive jugak..hahaha..hepi belated bufday yuyu comel ^__^

    ReplyDelete
  49. sgt suwit..comel je video ni..tehee...yuyu bruntung cam bukit bruntung hoke :))...bestnye dpt vdeo comel cam ni..rase nk sv lam pendrive jugak..hahaha..hepi belated bufday yuyu comel ^__^

    ReplyDelete
  50. Happy birthday, Dear..

    semoga hidup diberkati dan mendapat pengakhiran yg baik =)

    ReplyDelete
  51. wahhh..bestnyer...dapat penghargaan mcm nie skali...

    ReplyDelete
  52. untng nye yuyu. ade vdoe khas la!

    heheheh.. sori wish lmbt. Happy Birthday!

    Kekal kan kecomelan Yuyu tuu.. Auuwwww! ;)

    ReplyDelete
  53. masih terasa bahang besday die..;)

    ReplyDelete
  54. epi belated bufday..yuyu tomei..kite satu umo la..hek2

    ReplyDelete
  55. tau dah sape laki masa depan yuyu tu. hahah :P

    ReplyDelete
  56. ANYONYONYO.SWEET GILA VIDEO TU.KALAU LELAKI MASA DEPAN YAN YANG BUAT,MEMANG KAWEN TEROS :D

    ReplyDelete
  57. wah.. ramai wishh.. see.. yuyu semakin diminati ramai.. hehe

    ReplyDelete
  58. lelaki masa depan ye. hehehhehe

    ReplyDelete
  59. mmg sgt sweetlaaa..klu ieqah dpt video mcmni mau ngs guling guling..jeles en masa dpn yuyu t..

    #untunglaa org femes

    ReplyDelete
  60. wahh .. gabaknya pisau potong kek? haha .. nice ~

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)