Saturday, May 21, 2011

Gambar Bersanding Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum ^^

mempersembahkannnn! ini lah gambar kahwin yuyu!


errr. okaylah. jujur je la. ni la gambar kawin kawan yuyu yang telah menyebabkan yuyu tak online selama dua hari berturut turut tanpa berita tu. oleh sebab beliau kawen juga lah yang telah menyebabkan yuyu ponteng kelas Fiqh Islami pada jumaat lalu.

sanggup.

sikit saja gambar? rilekk der. ni entry buat lepas rindu yuyu yang tak ketahuan hala terhadap korang semua saja. atau lebih jujur lagi, entry supaya bagitau yang yuyu masih hidup tak lemas dek makan nasi minyak kawan sendiri hingga lemas pun.

kawan je kawin, yuyu bila lagi? haaaa.. tu jangan di tanya. suprise *padahal tak nak bagi korang tanya* . dah dahh. perlu sambung sambungan entry ini yang panjang berjela jela cecah ke lantai untuk besok hari. malam ni nak rehat.

p/s : happy nya tengok kawan kawen T_T

terima kasih sudi bace :)

84 comments:

  1. tak sbaQ tunggu kembaQ nadh.. hehehe

    ReplyDelete
  2. lek ah yuyu!
    umur kite masih mude kan
    enjoyyyy dulu!
    laki mase depan mesti sanggup tunggu punya
    cari duit byk2 sampai tak larat nak pegang duit dah
    kuikuikui~

    rindu yuyu!
    :P

    ReplyDelete
  3. Tajuk nye , perghhh , wt semua owg nervous , fkir tadi yuyu yg kwen :)

    ReplyDelete
  4. heeee...lisa ingatkan yuyu yg kawen. wat saspen jer. nak tahu gak lelaki bertuah tu. heee

    ReplyDelete
  5. ingat ke cik yuyu nie dah kawen tadi..hehe

    ReplyDelete
  6. hihi..yuyu kawen jgn lupa jemput lynda tau !:P

    ReplyDelete
  7. moga yuyu cepat2 naik pelamin :)

    ReplyDelete
  8. dah ramai kwn2 kawin.. kite je blom lagi.. muda lagi kot kite nie ^_^

    ReplyDelete
  9. Bila sis Yuyu pulak nak kahwin? Hehe

    ReplyDelete
  10. huh,wat suspen je la k.yuyu ni..hihi.nt k.yuyu kawen jemput la ye :D

    ReplyDelete
  11. Tahniah YUYU...hehehhehehee e'eh slap2 tahniah utk kawan yuyu tw...

    ReplyDelete
  12. jom main kawen2...hohoho


    cis..jelesnya tengok orang kawin!

    ReplyDelete
  13. bergegar malaysia kaka yuyu kawen :P

    ReplyDelete
  14. dla tunggu masa je ni nak kawen..hahaha..tunggu sapelah yg masuk meminang dla nt..asek tgk org kawen je..wuhuhu..yuyu xpe muda lg..

    ReplyDelete
  15. nnt kalo yuyu kawen, biar saya plak yang ponteng class.. haha

    ReplyDelete
  16. Hepinya kawan kawin tapi kenapa ada nangis pulak. hehe.

    btw, profile pic page FB yuyu nampak macam Nora Danish versi pakai tudung. lahai cutenye ;)


    Penghancur Lemak Semulajadi - Buang Lemak Perut & Kurangkan Berat Badan

    Rawat Jerawat Dengan Berkesan Dengan Bahan Natural & Organik

    ReplyDelete
  17. lah ? kena tipu je..

    ptutlah pelik kenapa gambar pengantin tu comel sangat, sedangkan yuyu memang tak comel sebegitu..

    kahkahkah !

    ReplyDelete
  18. hackers kene tipu..pandai ye buat tujuk gempak...

    ReplyDelete
  19. Cik yuyu,
    Memula tengok tajuk tu tkejut gak.yela, ilang 2 ari an.tapi tau da...mesti cik yuyu buat lawak ni....hehe....

    ReplyDelete
  20. tkejut sat tengok entry.moga lepas ni turn yuyu plak.hehe

    ReplyDelete
  21. ingatkan dah kawen betol2 td, hehee.

    ReplyDelete
  22. hehe..saspen jap..ingatkan betol2 tadi..

    ReplyDelete
  23. cepat hupdate gambar chomel yuyu lak taw :)

    ReplyDelete
  24. haha..mahu kawen jgk.. * tbe2 ^^

    ReplyDelete
  25. tak sabar nak teengok gambar Yuyu pulak. Eksaited ni!!!

    ReplyDelete
  26. yuyu, akak so excited jumpa yuyu kak jeti ari tu..remember me? ala yang jumpa kat lam toilet tu..huhuu..yuyu sgt cute!

    ReplyDelete
  27. (dpt kisessssss??!) hehe!
    Semoga kawan aka pengantin baru tu bahagia n penulis blog ini juga bahagia (w/pon belum bertemu jodoh!). tak jadi pengkapet pgantin ke cik yuyu oitt? (",)

    ReplyDelete
  28. tnsion tgk sume owg kawen sbb tak kawen2 lagi, uwaaa~~

    ReplyDelete
  29. okeh..ko ni dah sampai tahap wajibul kawen dah ni..

    ReplyDelete
  30. ala kak yuyu cute, mesti kawen punye lah.:)

    ReplyDelete
  31. mana gambo yuyu interframe...nak gak tgk yuyu g kenduri cemana....huhu

    ReplyDelete
  32. yer yer jer gmbr kawin yuyu...akak cecepat masuk tau....adeh!

    ReplyDelete
  33. hensem lah pgapit tu , hahaha, :P ~

    ReplyDelete
  34. ta sabar nak tunggu jadi menantu yuyu...
    ^^''

    ReplyDelete
  35. ingtkn betul2 yuyu.. ;) sis doakn yg terbaik utk yuyu..amin..

    ReplyDelete
  36. bulan 6 ni panjang berjela2 list kawan kawen..dr utra smpaila slatan...haishhh!!

    ReplyDelete
  37. ehem ehem..kak yuyu dah tak lame dah tuu :)

    jom singgah blog yana lak ^^,

    ReplyDelete
  38. xlama g turn yuyu la tu..hehe

    ReplyDelete
  39. tak sabar tunggu entry seterusnya.
    nak tengok gambar yuyun. -_-

    ReplyDelete
  40. kalau yuyu kawen, team blogger nak ade group meja khas... baru meriah! haha.. :p

    ReplyDelete
  41. alolololo kalo yuyu sanding akk nak jadi tukang renjis renjissssssssssss
    nak jugakkkkkk hehehe

    ReplyDelete
  42. ingatkan betulll . hahaha . ala xper chill je . ada jodoh ade lah kan ? :)

    ReplyDelete
  43. haha, napa takde pom gamba yuyu kat majlis diorang? nak tengok jugak ! hehe .

    ReplyDelete
  44. haha, napa takde pom gamba yuyu kat majlis diorang? nak tengok jugak ! hehe .

    ReplyDelete
  45. kenduri kawen tuh kat mana yuyu ? lanakawi ke?

    ReplyDelete
  46. sampai cecah ke lantai ke yuyu ??? hehehe dahsyat2 :D

    ReplyDelete
  47. suke bace blog yuyu. yuyu manje. heheh

    ReplyDelete
  48. hepi kan tgok kwn2 kawen. cti kali nie mmg rmai giler member kawen..

    Ps : tgok member kawen dn berangan dengn berjaya hehe

    ReplyDelete
  49. sekarang mmg musim org kawen. yuyu cpt kawen dgn lelaki masa akan dtg! hahahaha

    ReplyDelete
  50. x sabar nk tunggu giliran yuyu plak..hihi

    ReplyDelete
  51. aikk cmner ni , kawn kawin .. yuyu plak cuti berblog ye.. support kengkawan ye..

    mmg besh time kawin, lepas kawin ..banyak dugaan ..

    SELAMAT PANTEN BARU tuk kwn yuyu

    ReplyDelete
  52. sabar yer yuyu..:)
    kakak pon umo dah 23 tahun..xkawen ag..ilek jer..(padahal dalam hati nak kawen jugak..)
    hehe...
    KAMAL ADLI FOLLOW BLOG SAYA..:)

    ReplyDelete
  53. i pun x sabar nak kawin...

    ReplyDelete
  54. follow u...

    jom join contest kami....

    http://citarasaanggun.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-from-citarasa-anggun.html

    ReplyDelete
  55. ehh tertipu dgn tittle entryy yg sebegitu hot. ckckck.

    ReplyDelete
  56. umur yuyu ni brapa eh...muka dah kecik...tp comel..ahahhaha..! yuyu zulaikha..em...

    ReplyDelete
  57. amboi , amboi . yuyu verangan nak kahwin ya . haha .

    kalau yuyu kahwin nanti , jemput kami ya . :)

    ReplyDelete
  58. alaaa...mana gambar yuyu? huhuu!!~

    ReplyDelete
  59. salam yuyu..dila da kawen..yu bla lg?
    jee harap yuyu cpat2 naik plamin..he3

    ReplyDelete
  60. yeahh.ieqah klu bff kawen pn sggup ponteng..t wedding yuyu hajak laa ieqah..leh p terjah..HHAA

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)