HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, May 5, 2011

Day 01 Challenge - My Current Relationship | Laki Masa Depan

Assalamulaikum ^^

kusyuk bebenau beliau sunatkan stoberi tu. 
-..-'

cukup tak minat kalau soalan berbaur pasal relationship ni. tapi nak buat macam mana, dah nama cabaran 30 hari. nak tak nak, kena la buat juga ye dak. sebab yuyu memang tak suka dedah kan kat seluruh makhluk di dunia ni, sapa laki masa depan yuyu.

Alhamdulillah, sekarang , yuyu ada laki masa depan. kenapa laki masa depan? bukan bopren ke Future Hubby ke? sebab musabab, yuyu suka "laki masa depan" nampak unik juga lain dari yang lain.

malas nya nak cerita pasal ni. hmmm.

kami berdua dalam keadaan bagus seperti pasangan lain. Alhamdulillah. semoga ni adalah jodoh yuyu yang kekal sampai yuyu mati. tapi kami baru sangat sangat lagi. tak cukup pun lagi setahun. 15 May ni, genap lah setahun kami kapel kapel ni.

tak lama lagi dah. sebab tu tengah rungsing tak tahu nak buat apa. yuyu tak pernah kapel lebih dari setahun sebenar nya.

siapakah gerangan beliau ya? yang pasti, beliau bukan lah Prince William yang sanggup pilih si Kate. bukan juga Aaron Aziz. beliau berusia lebih tua dari yuyu. tapi tak la tua sangat. dan yang paling penting, beliau adalah pelajar.

masing masing tak belajar habis lagi tapi gatal nak kapel -..-'

banyak yang bertanya kan kepada yuyu, kenapa tak bagitau sapa laki masa depan yuyu. dan yuyu memang sangat tak tahu nak jawab apa, cuma yang yuyu tahu nak jawab " tak penting pun" tu saja.

yang penting, yuyu bersyukur takkala tuhan bagi beliau pada yuyu. yuyu berdoa sangat sangat beliau adalah jodoh yuyu. aminnnn.  *terasa macam jiwang la pulak* korang doa kan lah yuyu dan laki masa depan yuyu di jodoh kan ye.

sebab musabab, yuyu rasa, beliau lah calon tersesuai sekali untuk jadi bapak kepada anak anak yuyu. *jiwang lagi -..-' *


dah dah, malas cerita pasal ni. sebenar nya, yuyu tengah sibuk. komen pun tak boleh reply lagi yang tadi, ni buat entry pun setelah penat cat pagar rumah. nak sambung balik, lepas tu nak terbongkang tidur. dah penat sangat dah ni.

ehh. jommm Vote yuyu dulu untuk hari ni. tekan SINI untuk vote ya.
                                                    
terima kasih sudi bace ye ^^

95 comments:

  1. yuyu..ni eka tau kat mana..hehehehe..
    rasa2 lah ni kat genting stobery...betol ke x???? heheehehehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh ! sedapnyaa boleh petik sendiri stobery . pycah pergi tahun lepas , tak boleh petik . semua dah habis kena petik . sobsob T_T

    ReplyDelete
  3. semoga selamat semuanya...

    ReplyDelete
  4. hehehe :) pasni kak yuyu la pulak buat entry kawen2 macam ujang haha :D !
    kak yuyu ti kawen jmput ea hehe,

    ReplyDelete
  5. suke style rambut abg laki mase sepan..hhehe..

    ye..fad doakan..aminnn

    ReplyDelete
  6. semoga hubungan yuyu & encik masa depan yuyu kekal hingga ke akhir hayat...^^

    ReplyDelete
  7. hoho.. rmbut yg menarik.. mesti anak masa hadapan yuyu comel cam Rangga..

    ReplyDelete
  8. semoga hubungan yuyu dan laki masa depan yuyu berkekalan. amin :)

    Jemput ke:
    1. Blog Miza Yusof
    2. Miza Yusof & Photo Blog

    ReplyDelete
  9. yuyu!
    http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

    contest survey =) tlg bg cadangan ape nk ubah..hehehee

    ReplyDelete
  10. sy pon ade wanita masa dpn..hee :p

    ReplyDelete
  11. wah...semoga berbahagia dik.. =)

    ReplyDelete
  12. WOWO.NAMPAK CAM COMEL JE LELAKI MASA DEPAN KAK YUYU.AWW.I LOIKE :D

    ReplyDelete
  13. semoga panjang jodoh yekk... =]

    ReplyDelete
  14. TAK LAMA JUGAK EYH KAKA YUYU KAPEL DGN DIA.15MAY NI SETAHUN.EYH,BIRTHDAY YAN 12 MAY.WAKAKA :D

    ReplyDelete
  15. moga kekal sampai dimasa depan oke yuyu! :D

    aminnn~

    ReplyDelete
  16. ur time will come eventually dear without u even realize ur prince is just right in front of u :)

    ReplyDelete
  17. finally dpt tgk price yuyu hehee

    ReplyDelete
  18. bkn main lagi ye yuyu... hopefully... kekal... good luck 2 both of u.. jrng komen sini sbnar nya tp sbb tertarik ng strawbery tu so rs nk komen... ok x alasan tu? :DDD

    ReplyDelete
  19. bagilah gambar full nampak muke sket...;D

    ReplyDelete
  20. semoga dipanjangkan jodoh dengan si dia... amin~ :)

    ReplyDelete
  21. saja je tak nak tunjuk muka JELAS JELAS EA? hehehe

    moga berkekalan amin..

    ReplyDelete
  22. semoge jodoh kalian berdua berpanjangan.... ameennnn... wanita yang baik akan dapat lelaki yang baik...insyaallahh..

    ReplyDelete
  23. semoge jodoh kalian berdua berpanjangan.... ameennnn... wanita yang baik akan dapat lelaki yang baik...insyaallahh..

    ReplyDelete
  24. laki masa depan yuyu mie rambut dia comel la..hihi
    siap galas handbag tu...hihi ...

    ReplyDelete
  25. ada jodoh, pasti tak kemana yuyu,
    banyak kan berdoa je moge dia la yg bakal jadi bapak kat anak2 yuyu, ;)

    ReplyDelete
  26. semoga hubungan yuyu dengan lelaki masa depan yuyu berkekalan sampai akhir hayat... amin...

    ReplyDelete
  27. wahhh comelnya lelaki masa depan kak yuyu ni. hehe semoga kekal kak yuyu <3

    ReplyDelete
  28. SaLaM YuYu...

    oH... iNCHiK STYLo YaNG B-LaRi2 aNak DaLam ViDeoCLiP SaL NuKLeaR Tu Ye? HeHe!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  29. phewitttttttttttt semoga kekal hingga ke anak cucu cicit piut :)

    ReplyDelete
  30. kecikkecik dah pikiq kawen..gatai na..

    kahkahkah !

    ReplyDelete
  31. agaknya sape te laki masa depan yuyu ni ek..ermmm...nanti la nak skodeng dalam mangkuk air..hihihi :)

    ReplyDelete
  32. Heh . Laki masa depan adalah lelaki yang banyak fikir pasal depan which is good for long term relationship ^__^

    Papepon, zatie doakan Yuyu bahagia :) Amin .

    ReplyDelete
  33. semoga berjaya kak yuyu selesaikan semua tugasan

    hehhehehhehe

    ReplyDelete
  34. auwwwwww....abg ni pakai spek laa...rambut pon smart..heeeeeeeee

    ReplyDelete
  35. waaa...hafiz af!!!!! Masih jelasss......!!!! nak sign.. hahaha3..gurau jer.. jgn marah ye yuyu.. Papep0n kitorang semua doakan yang terbaik utk yuyu.. ^_^v peace!!!

    ReplyDelete
  36. wah3..... jiwang sket2 xpe la pari2 kecik. skali skale. hehee... sem0ga Allah permudahkan segala urusan ye yuyu si pari2 kecik ^_^

    ReplyDelete
  37. 15 MEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Macam mana boleh sama ni cik YUYU ??? 15 mei ni pun genapla setahun saye n pompuan masa depan saya..hehe...leh sambut anniversary sama2...hahaha... amat KEBETULAN :D

    ReplyDelete
  38. nk staun dh...bgus la.. yuyu, jom celebrate besday same2...huhu

    ReplyDelete
  39. comellllnyerr laaa rambutt dia...haha..sweet..hope kekal~ amin..:)

    doa utk eyka sekali tau yuyu..walaupun eyka tak ada lgi laki mase depan..=.="

    ReplyDelete
  40. Tunjuk la full face, Yuyu. Nak kenal jugak laki masa depan Yuyu tu. mane la tahu jumpa kat tengah jalan lepas ni. Boleh ucapkan tahniah kat dia..Hehehe ^_^

    ReplyDelete
  41. Samalah.. Tak pernah lagi kapel sampai setahun.. Uwaaaaaaa..



    Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

    ReplyDelete
  42. abang lelaki masa depan yang mencarik² hatiku.. tapi takpelah, selamat pengantin baru diucapkan kepada yuyu dengan OST, pelamin anganku musnah.. eh, da nak kawen ke ape aku komen² cani?

    ReplyDelete
  43. laa,kuning comel mane ??hehhe ...
    akhirnya,terkeluar jugak gmbar laki masa depan kak yuyu ...hehehe ..die mcm bawak handbeg,kak yuyu punye eh ??hehehe ..buli eh kak ??hehehe

    ReplyDelete
  44. laa,kuning comel mane ??hehhe ...
    akhirnya,terkeluar jugak gmbar laki masa depan kak yuyu ...hehehe ..die mcm bawak handbeg,kak yuyu punye eh ??hehehe ..buli eh kak ??hehehe

    ReplyDelete
  45. adeh..baru ingat nak isi borang calon lelaki masa belakang =D

    moge berbahagia ke anak cucu!..cepat2 kawen leh meriah cam ujang ..hehe

    ReplyDelete
  46. semoga berkekalan hendaknya...=)

    ReplyDelete
  47. wah..akhirnya muncul jugak lelaki masa depan yuyu..sbelum ni sorok je kan...hehee

    semoga berkekalan hingga akhir hayat! jom challenge jijah sampai 9tahun kapel...wee~~

    ReplyDelete
  48. semOga dipanjangkan dan dikekalkan jOdOh sampai syurga ye...

    ReplyDelete
  49. nampak segak.
    ngeh2~
    moga kita semua mendapat kebahagiaan yang diredhai Allah sentiasa.
    teringin nk mkn nasi minyak kak yuyu.
    langkawi dekat je tu ;)

    ReplyDelete
  50. yehhh akhirnya yuyu crita jugak psal laki masa depan yuyu huhuhu

    ReplyDelete
  51. sama-sama sebab sudi taip. :)

    ReplyDelete
  52. ketara nampak handbag yuyu.. hehe

    ReplyDelete
  53. woww..heheh moga2 allah panjangkan jodoh yuyu dan laki masa depan yuyu amin..banyak2 berdoa yuyu moga2 itu la jodoh yang dah ditetapkan oleh NYA

    ReplyDelete
  54. wah!! nanti Maya nak kad jemputan tau!!!! ingat tau yuyu !

    ReplyDelete
  55. wah..nak dekat setahun ye..hoayeay!!!moga hubungan yuyu berkekalan ye =)

    ReplyDelete
  56. akhirnye yuyu tunjuk jugak laki mase depan dia :) hopes happy always .

    ReplyDelete
  57. semoga kekal selamanya dan dapat jadi ibu anak2 dia..aminn :)

    ReplyDelete
  58. kaka yuyu jgn lupaa ajak bubu nanty dh nak kawen okayy ! ^^ hee

    kak yuyu comel , si lelaki masa depan kak yuyu pon comel :))

    ReplyDelete
  59. semoga bahagia dgn dia yuyu :)

    ReplyDelete
  60. rambut beliau stylo mcm rambut yuyu...hehe

    ReplyDelete
  61. pewwwit. ade pakwe rupenye :p

    ReplyDelete
  62. baru ingat nak rekemen yuyu kat cousin i. hehee

    ReplyDelete
  63. KENAPA LAH TADA MUKA DARI DEPAN.AUU.I LOIKE :D

    ReplyDelete
  64. semoga yuyu n incik laki masa depan bahagia aman sentosa selama2nyer...aminnnn

    ReplyDelete
  65. AMBOI.DAH MACAM CIK EPAL DAH NI.ADA CHALLENGE 30 HARI.ITU KE LELAKI MASA DEPAN YUYU.X NAMPAK MUKA LA..HEHE

    P/S SUKA RAMBUT DIA.SURUH DIA SIMPAN TAU BAGI AFRO.HUHU

    ReplyDelete
  66. waaa..da brani tunjuk lelaki masa depan!pewiiittt~~ nanti ajak dia makan meatball sama2 k!^^

    ReplyDelete
  67. nak tlg kunyah stroberi tuh boleyh??

    ReplyDelete
  68. mesti comel macam yuyu kan??hehhehehe!!~

    bila tgk dia ni dr tepi teringat kat budak maktab kat tempat saya belajar ni..siyes kiut! ^__^v

    ReplyDelete
  69. wahh..dia baikk!bawakkan bag yuyu!! hee.smoge kekal yerr! ;DD

    ReplyDelete
  70. jelez tgk header baru..wahhh..nak!

    ReplyDelete
  71. aiks??mane bloglist utk segmnt yuyu dulu? da buang?erk..

    ReplyDelete
  72. Semoga kekal ye yuyu.
    Inshalllah, harap bersabar dengan dugaan & cabaran hidup.
    Memang bukan senang hubungan nak kekel lama, bergantung kepada cara kita menjaga rsesuatu relationship tu. Amin. :) saya doakan.

    ReplyDelete
  73. Tahniah3!!Cik Yuyu..Semoga berkekalan hingga ke syurga..Dua2 bagai tembikai dibelah dua..pinang?mana sedap..hahaha

    dAH bACA? :
    ISU MAKCIK HAJJAH SITT ALWUZARA HINA ISLAM

    ReplyDelete
  74. blogwalking & suddenly jmpe blog yuyu..ahaa..

    hope, the relationship will last forever..insyaAllah..doa bnyk2 ye yuyu..

    :D

    ReplyDelete
  75. erk ? die pakai beg yuyu eh ? hehe
    moge kekal hendaknya ;)

    ReplyDelete
  76. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html

    oh lupa..sini..disebut..

    ReplyDelete
  77. yang dalam video clip nuclear ... (tak egt) tu eh?? hee :D

    wlaupun ayat agak cliche, p ttp gak nak cakap --> semoga kekal & bahagia selama-lamanya! :)

    ReplyDelete
  78. RANDOM GIVEAWAY DITUTUP PADA 7 MAY 2011 11.59 MALAM :D

    ReplyDelete
  79. ololo..sweetnya..takyah la reveal..bagusla macam tuh :)

    ReplyDelete
  80. hamboooiiiii...ehem ehemmm
    bukan main lagi ye...abihlah, satu donia dah tau..hehehe

    ReplyDelete
  81. ehem ehem sy macam dah jumpe yuyu + laky ni.. kat gath cikgu blogger :P

    ReplyDelete
  82. dah 4 hari tak hupdate belog..dah kawen dgn laki masa depan ke?
    ke buat hantaran stoberi celup cekelat...

    YuYuuuuuu cepat la hapdet :P

    ReplyDelete
  83. siapakah beliau yuyu?mahu berkenalan! :P

    ReplyDelete
  84. phewiittt..semoga cpat2 kawen lah kak yuyu..huu

    ReplyDelete
  85. Sumpahhlaaaa sgt sweet..semogaa yuyu kekal la dgn laki masa depan yuyu tu.. mesej sampai haus jari k

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)