HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha Kini Agen Cari Jodoh. Sila Hubungi Saya Untuk Gades Pilihan. :)

Assalmaualaikum ^^

kepada yang masih mencari jodoh, dan tak berkenan dengan gadis gadis cantik dari bumi. mungkin teringin tak ketahuan hala nak mencari jodoh yang lain dari yang lain yakni gadis gadis ayu dari planet lain, sila lah kontak yuyu ya.

ini kerana, yuyu telah dengan rasmi nya menjadi agen cari jodoh Planet Vlavdatokdustok. sedikit pengenalan mengenai gadis gadis alien dari Planet tersebut :


Nama : Tipah Junab

Umur : 18 Tahun 7 bulan 9 hari 6 jam

Sifat Bagus :
  • serios dalam segala hal
  • tegas
  • tak gedik


mencari yang banyak duit $_$




Nama : Munah Tapa

Umur : 20 Tahun Seminggu

Sifat Bagus :
  • pemalu kemain
  • penyayang
  • memiliki Master

kepada yang manja gitu, sila Vote i yewww~




Nama : Leha Jukiman

Umur : 26 Tahun 10bulan 18 hari

Sifat Bagus :
  • memiliki mata Magibon
  • manja tak ketahuan hala
  • pandai memasak bubur Kachang

helo helo helo! jangan lupa! AFUNDI LEHA! i loike~









Nama :  Jeton Sameon

Umur : 22 Tahun 3 bulan 9 hari 7 jam

Sifat Bagus :
  • suka senyum tak tentu arah
  • tak pandai marah lansgung
  • selalu berjaya dalam interview

yuhoooo! Jeton di siniii~



kepada yang masih mencari, gadis gadis menawan di atas adalah pilihan tepat sekali! kerana kami di sini hanya mementingkan kualiti!

heheh. dah. tok sah merepek.

sebenar nya, pagi tadi godek godek thumbdrive yuyu, terjumpa la gambar gambar spastik ni. huhuhu. bila tengok balik, tergelak pulak yuyu. mana pernah yuyu upload gambar gambar hudoh kemain ni kan kat korang, jadi, ni la julung julung kali nya yuyu upload.

hehehe. lepas ni, nak tulis kat diari. cewahh. kepada yang trauma, dila tarik nafas panjang panjang. yuyu tak sehudoh tu ye korang. >.<

seram pulak tengok lama lama -.-'

p/s : gadis mana menjadi pilihan korang? hikhik

terima kasih sudi bace ^^

132 comments:

  1. hahahah! comel gile lelaki2 nh!! asip nk kawen ngn dorg lah!! hahahah..sengal3!!!

    ReplyDelete
  2. hahhaa buruk3,
    tak suke tgk gambar tu :)

    ReplyDelete
  3. jeton semeon satu!!!
    hahaha...apa pesen gmbr ni yuyu??

    ReplyDelete
  4. hahahahhahaha ! lawak lah muka dorang.

    tp yg last tu mcm ada iras2 yuyu je :p

    ReplyDelete
  5. haha nape haz cakap lelaki lak... haha...
    nk pilih ni kak yuyu..
    nk yg ke2 la...
    cam sopan malu2 gitu.. haha

    ReplyDelete
  6. xde ke org yg sudi nk ambil empat2 skali bersanding atas satu pelamin? hehe

    ReplyDelete
  7. yuyu sengal tol..sume muke yuyu...kang jd betol2 bawu taw..haha

    ReplyDelete
  8. jeton semeon comel yuyuu . hehek ^_^

    ReplyDelete
  9. errkkkk... terkezzuuutttt.. sengal la kak yuyu~ hee!

    ReplyDelete
  10. okay....takde dalam senarai.... heheh...

    ReplyDelete
  11. syieda gurl2..nak la yg no2..wat teman spermainan..hahahaha

    yuyu2..klkar tol..^_^

    ReplyDelete
  12. grr nama bapak gua skali keluar. (jemain)

    ReplyDelete
  13. kak yuyu, lelaki pilihan tadak ke??hehe

    ReplyDelete
  14. kakkoii nak yang kat header tu boleh?

    teeeet

    gurau2 jek haha

    ReplyDelete
  15. hahahaa lawak taw,, lelaki ensem xde kee? hehe

    ReplyDelete
  16. hahaha. nak munah tapa untuk abg yana. bulehh? haha!

    ReplyDelete
  17. huh! kompem jejaka-jejaka yg sdg melihat nie akan lari lintang pukang smbil melalak!! :)

    ReplyDelete
  18. Munah Tapa tu comey.. nak voe dia lah...heheee

    ReplyDelete
  19. lawak bebeno lar.
    smua spisis sama ni.hehe.
    mmang bule gelak guling2 entry ni. :D

    ReplyDelete
  20. haha , comel gila yang mata besar tu kak yuyu :D

    ReplyDelete
  21. haha , comel gila yang mata besar tu kak yuyu :D

    ReplyDelete
  22. ahahahahah.. Comel.. Suka2.. Lalalalalalala

    ReplyDelete
  23. ahhahaha...

    kelako abis lah yuyu..

    huhu.

    p/s: yuyu...fad takde dah ea kat gule2 manis?..tanye jek..

    ReplyDelete
  24. yuyu uui,

    zaman bila gambar tu ??
    siap eye bag lagi..
    hee,
    sekarang dah meletopss you..
    :D

    bila buat benda-benda mengarut macam ni, buleh gumbira jugak..

    ReplyDelete
  25. hahahahah


    sengal la kau NYAH.!!!!!

    ReplyDelete
  26. eleyh.... konon2 nak nyamar jadi org lain la tu???

    along kenal la Yuyu!! hahahah!!

    laki mase depan letak mane?.. =p

    ReplyDelete
  27. comel ape!hehehhehe...

    kak yuyu..link faiqah kat gula2 manis tu salah:)
    yang nama blog
    rainbow.after.rain tu..

    link baru yang ni

    http://blogcikfaiqah.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  28. fensan seploh kali bangun and fensan lagikkk...tak terbayang langsung dak yuyu dalam gambo tu..mak aihhh ekau takdo keroje eh..mintak simpang aihh

    ReplyDelete
  29. semua vogue u..xtau nak vote yg mana...hehehe..

    ReplyDelete
  30. HazHand : uwaaaaaaaaT_T tu semua perempuan laa!!!

    ReplyDelete
  31. faraa halim : hahahahah.. jangan tengokkkk! ngigau nanti ^^

    ReplyDelete
  32. perasan tak, kalau main freak face ni mesti yg no. 2 macam professor tu yg paling comel. hikhik.

    ReplyDelete
  33. yuyu..awat hang comey sgt..huahuahua... HAHAHAHAHA..
    hebaaakkkkkkkkkkk :DD

    ReplyDelete
  34. yang last tu YUYU ZULAIKHA kan? hehehe...

    ReplyDelete
  35. walawehh. klaka la. n mnakutkan. hahhaha..

    ReplyDelete
  36. Nur Fatin Nabila Zeeyan: awak pilih la satu ^^

    ReplyDelete
  37. mizzkechique : hahhaa.. freak face ^^ awak nak???

    ReplyDelete
  38. Qaseh chenta: hahahah.... magibon tuuuu ^^

    ReplyDelete
  39. mynameismy : hahahah.. dah jumpe gambar lamee ^^ guna je :P

    ReplyDelete
  40. mynameismy: hahahah.. dia mintak buku otograp tabuk bedak ^^

    ReplyDelete
  41. farahin :) : hahahah.. awak ni! dah memang yuyu pun ^^

    ReplyDelete
  42. yuyu, jgn amlkan tabiat ni lagi yee. tak cantik..

    ReplyDelete
  43. yuyu! yati nak empat semua sekali boleh tak?! nak ambik kakak angkat dan adik angkat! haha.

    ReplyDelete
  44. Nabila Shamsudin : hahahah.. dia sangat pemalu tauu~ pilih la.. dia bagus :P

    ReplyDelete
  45. Saye nak Munah Tapah ! malu2 gittew...:p hehehe

    ReplyDelete
  46. 20 ada master.. haha.. hebat... Afundi Leha.. mata magibon...

    ReplyDelete
  47. naz nak yg nama munah tapa tu. sesuai jd bibik kucing naz. hehehee

    ReplyDelete
  48. Hehehe... lawak gila! tu yuyu ke?? :D

    ReplyDelete
  49. macam comel je dengan jeton sameon . ngehhh ngehhh .

    ReplyDelete
  50. cumel doe munah tapa.. haha.. tapi serius seram tengok sume gambar nih.. ngee~~

    ReplyDelete
  51. hahaha! pmpuan ke!! ingtkan laki!!!! muahahaha... aduhai.. kne at putih ckit.. cm iban da asip tgk.haha

    ReplyDelete
  52. hahahha sy nak vote munah tapa hehehe

    ReplyDelete
  53. kak yuyu ! nak leha jukiman.. nak jadikan org gaji..akhir bulan ni amik dy tw ! mekacihh..

    ReplyDelete
  54. Dawa : hahaha.. kann.. amik la semua... idaman jejaka :P

    ReplyDelete
  55. Ikemal : wahhh! yuyu juga jahat~ sampai hati T_T

    ReplyDelete
  56. Dea : hahahah... awak tak leh vote.. kedit awak dah habes :P

    ReplyDelete
  57. kelakar pulak bila tengok..
    hehe..
    tapi yuyu still cantik la..ngee :p

    ReplyDelete
  58. rupa tak penting..hati yang ikhlas & kepercayaan kunci kebahagiaan..<-- tetiba ayat poyo lak.. hahaha.. mari vote jeton sameon..angkat tangan mcm usop soley2..

    ReplyDelete
  59. jeton tu chun. mcm nemo skit2 pon ada

    ReplyDelete
  60. nabihancakap: hahaha.. gmbar lame la sayangg :)

    ReplyDelete
  61. hahaha,yuyu nape la bt muka cam tu...lawak tol la..terbaek..

    ReplyDelete
  62. hahaha,yuyu nape la bt muka cam tu...lawak tol la..terbaek..

    ReplyDelete
  63. LELAKI PILIHAN TAKDE KE?

    meoow..(mcm bunyi kucing miang)
    hahaha :)

    ReplyDelete
  64. hahaha,yuyu nape la bt muka cam tu...lawak tol la..terbaek..

    ReplyDelete
  65. fiq: hahahah.. saje je laa.. dah jumoe pic lame :P

    ReplyDelete
  66. KEHKEH.SERIES KIUT SEMUA ! NI MESTI KES BORING TENGAH WEBCAM KAN XD

    ReplyDelete
  67. SIS YUYU ! TOLONG COPKAN NUMBER 4 TU,NAK SIMPANKAN UNTUK ABANG YAN XD

    ReplyDelete
  68. Dudu : dia nak kawan dengan awak tau tak :p

    ReplyDelete
  69. nk munah tapa la cucu
    dia comel je..hehee

    ReplyDelete
  70. ahaha.. lawa sesangat.. +.+ << pengsan.. haha..

    ReplyDelete
  71. haha..lawak lah yuyu ni..kcian abeh muka owg dia ejas2...hehe!

    ReplyDelete
  72. HAJAR hasan : hahahah. cantik tak sayang???

    ReplyDelete
  73. ko ni sengal gak kan yuyu. ni mesti kes x de kerja. hahahaha. adeh..

    ReplyDelete
  74. Pendekar Berkuda : hahahah.. ye la tu. entah entah, minat semua <3

    ReplyDelete
  75. SYIEDA : hahahah.. dia baik hati tauuuu ^^ kawan la dengan dia <3

    ReplyDelete
  76. apsal nisa kay tak tersenarai??haha

    ReplyDelete
  77. hi yuyu comel..i've posted special post bout u in my blog www.sakurashawl.com :)

    ReplyDelete
  78. yang nama dia yuyu zulaikha ade?
    hahahahaha

    ReplyDelete
  79. yuyu, ieb tengok meremang bulu roma keseraman.. hahahha, ak berenti gelak lagi nie

    ReplyDelete
  80. hahah..chumel jew.....nam2 yang kelakar...

    ReplyDelete
  81. sayammm...u marah ngan ai ke?
    uwaaaaaaaaaaaa....sayammmmm ooo sayammmmm...cian akak;(

    ReplyDelete
  82. Tipah Junab cam lawa jek..wakakaka

    ReplyDelete
  83. Hahaha~ comel gile name bagi. Pe'oh ade tak? hahaha~

    Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

    ReplyDelete
  84. YANG LAST TU MACAM SPONGEBOB KAN XD

    ReplyDelete
  85. tak berani akak nak tenung lama-lama...takut terbawak dalam tidur..naye je kalau termimpi dorang..haha!

    ReplyDelete
  86. HAHA K.YUYU NAK KENAL DGN MUNAH PLESSS^^ BHAHAH

    ReplyDelete
  87. nak pilij yang nama yuyu zulaikha ada dop?
    hahahaha ..yuyu gambar gambar ni menakutkan

    ReplyDelete
  88. comel giler sume gambar tuh.. nak jadikan adek angkat boley??

    ReplyDelete
  89. ahahaa klakar laa yuyu nie..bleh ilang stress tau bce bl0g yuyu..semp0i je..^^

    ReplyDelete
  90. typo kt c2.. sila yer bkn *dila

    ReplyDelete
  91. bg la mne2..
    asal kan pndai masak..hee ^^

    ReplyDelete
  92. hani nak munah tapa la...chumel jew....ada master lak tu...

    ReplyDelete
  93. munah tapa tu. comel!! i loike!! haha ;)

    ReplyDelete
  94. haha..munah tapa uh comel gak laa..suka pulak nengok nye..kih3

    ReplyDelete
  95. haha..nak gambar hak mata bulat besaq tu boleh?

    ReplyDelete
  96. hahaha. saya vote munah tapa! sbb muka die nmpk mcm prof genius. ekekekeke

    ReplyDelete
  97. wakakaakkaakakakka !!!!!!!!!!!!!!

    yuyu ni , elok2 ceq tgh sedih ni sebek ada lawak skit .. hihi

    ReplyDelete
  98. hehhe...
    macam2lah Yuyu nie tau...
    (n_n)

    ReplyDelete
  99. huwaaaa. siyes gila kelakar la yuyu ni .haha sejibik cam alien ^^

    ReplyDelete
  100. huwaaaa. siyes gila kelakar la yuyu ni .haha sejibik cam alien ^^

    ReplyDelete
  101. woyooo saia suka MUNAH TAPA seyh ! chumelss ~ :)

    ReplyDelete
  102. serius macam alien lak~hahahah :P

    ReplyDelete
  103. jgn kata trauma, fobia terus nak dtg blog yuyu lagi. =='' haha

    ReplyDelete
  104. cantik betoi...nak pilih mana satu ha..

    ReplyDelete
  105. ASSALAMUALAIKUM

    LAWAK BETUL TENGOK AKAK.AKAK MEMANG KREATIF DALAM PENULISAN BLOG NI

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)