HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Sunday, April 10, 2011

Misi Terbaru Untuk Mulakan Hidup Yang Baru

Assalamualaikum ^^

ohh. sedap menaip kali ni, sebab dah tak memikirkan sesuatu yang menserabutkan kepala otak. cuma kena fikir sekarang pasal satu benda ni :

memulihkan hubungan silaturrahim bersama sahabat lama. sobbsobb. jujur yuyu cakap, selepas yuyu bergiat aktif dalam dunia belog, kepala hotak yuyu hanya pikir nak buat entry ape ye? hari ni kenapa belog suram ye? ehhh, best ya belog hakuh hari ni!

ha. pasal tu sahaja. kawan kawan sudah lama berkepam di fesbuk langsung tak terusik ke page dorang. kadang kadang rasa rindu.
 I'M SORRY :(
  Ayin 

                                   Apple                                                                      Cici


                                           Sya                                                                     Qiqi

                                                                                darlinah

                                         Yuyu Zulaikha                                                 Yuyu Lopehh ^^

selalu kalau dahulu tak kenal erti gila belog, masa di habes kan dengan mesej bersama besties yuyu ni. bergossip, bercerita mengenai bopren. ala. perempuan. benda semua tu amat wajib bukan?

bila masa waktu sangat sangat buat hati rasa bosan, terus capai talipon, call dorang semua, tak pon mesej tak pun wall di fesbuk. tapi sekarang? yuyu asik pikir pasal belog. bangun tidur belog. tengah hari belog, semua nya pasal belog sekarang.

mulai sekarang, ini misi yuyu yang ke tiga selepas beli lappy baru dan mendapatkan rawatan secara percuma yang harus yuyu langsai kan. kerana, kawan ada di mana mana sahaja. tapi kawan yang baik dengan kita, harus di jaga walaupun kita berada di mana sahaja. 

yuyu amat berharap sangat sangat, semua mereka faham akan diri yuyu. ya, yuyu kenal dorang. dorang akan faham.

sekarang ni,. yuyu ada lagi ramai kawan. terlalu ramai. kawan belog. yak ni sebanyak 5786 orang. banyak kan? bukan susah nak ada kawan. tapi kawan yang baik? nak jumpa sangat sangat susah.  


dan kenapa yuyu beria sangat nak pulihkan silaturrahim bersama sahabat lama? kerana yuyu ingin mula kan hidup baru. agar hidup baru yuyu lepas ini lebih bermakna. aminnn. yuyu akan cuba membuat perubahan kepada kehidupan yuyu.

p/s : haishh. teringat zaman dulu dulu la pulak -.-'

Terima Kasih sudi bace ^^

70 comments:

  1. mmber sume meletop!!!!..nak sorang!!!..

    ReplyDelete
  2. auni suke yang Yuyu Lopeh tuh! Haha...cam artis ! ;p

    ReplyDelete
  3. wahh...sume chumil..tp nape muke lebey kurang je sume2 tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. cun2 sumenye..same macam yuyu.. ^^

    ReplyDelete
  5. betoi2..kawan senang nk cri...tp kwn yg baik..ssh kann..btw,comel la sume kwn2 akak yuyu comel..cm akak gak..:)

    ReplyDelete
  6. hot hot aih membe yuyu..hope yuyu dpt kembalikan zaman macam dulu dulu=)

    ReplyDelete
  7. (o_o) <-- terbeliak mata! HAHAHA

    ReplyDelete
  8. BILA DH asyik bebrlog..amalina dh makin kurang bersembang dgn kwn2 sekolah,kwn2 lama yg lain..asyik dgn kwn dunia maya..pastu berblogging..

    ReplyDelete
  9. comey² ler sis best pren awak nih.. wokeh.. memang kena jaga diorang nih.. ada masa bila kita memerlukan atau diduga cabaran.. merekalah yang akan membantu.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhh... bgus2... aiza pun nak buat gtu lah... dah lama terniat nak buat... cuma blom ada kesempatan lagi.... masing2 bzzzzz....

    ReplyDelete
  11. kawan yg bule kwn smpai napas terakhir ssah bebeno nk cari.
    muka semua mcm kak yuyu lar.

    ReplyDelete
  12. sume muka mcm anak patung la. comel la yuyu :)

    ReplyDelete
  13. <-- Yuyu lupa kat kawan sorang ni. sedih aa.. :P

    ReplyDelete
  14. keep it up....i am newbie. sogan silu drop komen kat sini.HIHIHI...

    ReplyDelete
  15. ika pon same macam akak

    http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/kawan-rapat.html

    entri 3 april

    ReplyDelete
  16. kawan kita adalah kita pd hari esok.
    tanpa besties x bez kan ?

    kwn2 yuyu semua meletop. hehe

    tp yuyu lopeh paling meletop ! hee

    ReplyDelete
  17. wow!! hotnya member2 yuyu..auwww seksa u! hehee

    ReplyDelete
  18. mmber baik, pi mana pun.. mesti sentiasa ingat depa, walaupun dh beribu kwn baru... Hope depa ingat kita jugak kn...

    ReplyDelete
  19. yuyu yuyu , ni semua mmber yuyu ke artis ??? huhu trbeliak mak aihhh T_T

    ReplyDelete
  20. bila gila blog ni mmng ada mereng2 sikit.

    ReplyDelete
  21. biasalah tu...sis pun lbh kpd rakan blog dah skrg..huhu

    ReplyDelete
  22. semoga brjaya berubh jadi lebih baik...amin..:)

    ReplyDelete
  23. Xde ker sorang yang berjubah...

    tapi cun jugak?

    hmm..=)

    yuyu xkalah,memang cumel..<3

    ReplyDelete
  24. jaga sahabat maya, jaga sahabat realiti...:)

    ReplyDelete
  25. WAAAH.YAN PON BARI TERINGAT KAWAN2 LAMA.SAMA2 SEKOLAH RENDAH DULU T_T

    ReplyDelete
  26. salam kenal : )..comeynyer cik yuyu ni...jejalan sambil follow yuyu..klu sudi jdla kwn wawa yg bru nk xtive ngan blog ni yer...klu suka lehla follow...hiks : )keep in touch

    ReplyDelete
  27. darlinah tu ade mcm yuyu cket la...tp kawn2 yuyu sume cun2 mcm yuyu jgk...=)

    ReplyDelete
  28. woww. sume gojes2 ! termsuk yuyu lah kn . hee. :D

    ReplyDelete
  29. kalo kite seorg kwn yg baek..pasti bertemu kwn yg sme baek ngan kite..truz me! (^^,)

    ReplyDelete
  30. waa... kawan2 yuyu sumenye hot2.. cantek lah ! dah mcm korea pun ye gak :)

    ReplyDelete
  31. Fuuhhh macam korea la YUYU..SUKE SUKE

    ReplyDelete
  32. style la kawan yuyu. hehe. :)comey !

    ReplyDelete
  33. aaaaaa..
    o.o hehe.. *speechless*
    chaiyok, ganbatte & hope hidup akak hepy, bahagia, cool, fun, cheerful selalu.. oyeah.. hehe..

    ReplyDelete
  34. miss kwn2 kat sekolah dulu..hurmm:(

    ReplyDelete
  35. yupp... hubungan dgn kawan kena jaga kan.. kena saling memahami .. emmm

    ReplyDelete
  36. haishh. rindu kwn2 dlu. tak sbar jmpe dorang nanti! T_T

    ReplyDelete
  37. yuyu zulaikha n yuyu lopeh tu ada nk mcm ayu raudhah sikit..
    hee..comell+cantekk!!
    ^_^

    ReplyDelete
  38. rindu kengkawan skolah dulu.. eh kawan2 skola rendah dulu.. huhu

    waa, member lawa2! sume nak same je sis? ehehe ^^

    ReplyDelete
  39. wahhh..cutenyee..

    hhehe..
    eh3...rindu kengkwan mase skul laa..hii

    ReplyDelete
  40. kawan yuyu sume gojes jee :)
    yuyuyuyuyuyuyuyuyu pon ! :)

    ReplyDelete
  41. seksinye emmm.. :) jaga hubungan tu elok2 naaa...

    ReplyDelete
  42. mak ai, akwan2 yuyu sume macam artis korea...yuyu pun sama comel...comel..comel... hihihi...

    sila abaikan kesalahan typing...sy pun mcm yuyu jugak...banyak sangat typing error ketika menaip...contoh di entry saya yang ini ---> ENTRY TANPA BACKSPACE

    ReplyDelete
  43. btol tu kak yuyu ,
    kwn yg baik susah nk dicari taw ,
    nk cri pengganti lagi susah .
    smoga dpt kejayaan hidup di dunia and akhirat ;)

    ReplyDelete
  44. huhu...komen yuyu same ngan entry saye la..psal kwn gak..huhu

    ReplyDelete
  45. mak aiii macm artis jer...tp awat lebih kurang jer rupe...=0

    ReplyDelete
  46. thanks coz ingatkn mima ttg kwn2 mima jugak...

    salam singgah
    new entry post:
    http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/pre-wedding-aishah-shamsul.html

    ReplyDelete
  47. cantek sgt-2 kawan sis yuyu . sis pun comel ! :D whoaa . mmg susah nak dapat kawan yang baik :/

    ReplyDelete
  48. faz pon camtu gak...cam da gilekan belog je...benda laen da tak kisah..belog 24 jam..hehe.. :)

    ReplyDelete
  49. semue chantek!da macam awek korea.macam model konteklens.hhaha.aku pon macam tu.sekarang macam da xbape nak kawan jek dengan besties2.padahal mereke lah yang besame dengan kite sebelom ni. T.T

    ReplyDelete
  50. yuyu dulu freehair ea ? sbb ada jumpa fb yuyu gambar semua freehair tapi tak sure tu fb betol or fake . sorry kalau mcm tak sesuai tnye soklan ni . no offence :)

    ReplyDelete
  51. yg cici tu, macam yuyu lah...

    ReplyDelete
  52. fuiyohhh...comey2 BFF u laa...

    ReplyDelete
  53. MUKA DIORANG MACAM KOREAN.CUTE MIUT XD

    ReplyDelete
  54. KAWAN2 SIS YUYU SEMUA CUN.JELES T_T WUWUWU

    ReplyDelete
  55. aisehhh.. comel2 nye kengkawan yuyu.. cam yuyu jugak ! :D

    ReplyDelete
  56. ASSALAMUALAIKUM

    COMEL KAWAN YUYU.CANTIK-CANTIK JA.NAMA PUN GLAMOUR-GLAMOUR

    ReplyDelete
  57. kawan memang senang nak dapat...tp kawan yang baik...sukar nak dicara...kalau dah jumpa...hargai dan pelihara persahabatan tu...

    ReplyDelete
  58. kisses??udah2 la tu
    alhamdullillah zu da berubah ye,
    bguih2,tc n jga diri elok2 ye:)
    just dun overdose k,i think u know what i mean..
    gudluck n do ur bes zu in ur life but dun forget ALLAH always with us:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)