HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 12, 2011

Malam Yang Romantik.

Assalamualaikum ^^


malam ni yuyu ingat keluar jalan jalan dengan family lagi. ish. macam setiap malam je keluar jalan jalan dengan family. ye la, anak perantauan emak dan abah baru balik kampung untuk cuti semester, pasti nya masa yang ada di luangkan bersama ye dak.


nanti dah balik kampus, luangkan dengan air mata je. sobbsobb. cukup tak best bila berjauhan dengan mak bapak.

kata emak, malam ni, sekali lagi nak pergi pantai. dah 2 kali kami ke Pantai Tengah. kali ni konon nya, emak nak makan makan di sekitar Pantai Chenang. memang terbaik la Pantai Chenang. pantai nya memang membuat hati ni rasa macam romantik sangat.

lagi best sebab emak dan abah nak bawa makan makan kat sana. Seafood adalah yang terbaik. ish. best betol emak dan abah yuyu ni.

dan lepas makan, agenda terakhir kami, wajib lagi mesti adalah menyaksikan keindahan pantai di waktu malam yang tenang, dan bintang bintang yang berterabur bersepah di angkasa nu. hebakk kan emak dan abah yuyu meluangkan masa dengan anak perantauan mereka?

apa yang best, kami akan hampar tikar di sana sambil mencari anak ketam. heheh.

itu la. kalau di beri pilihan handbag Gucci dan luangkan masa bersama keluarga, sudah tentu yuyu akan pilih luangkan masa bersama keluarga. apa lagi kan yang best dari bersama keluarga yang kita sayang. yang handbag Gucci tu tak pe, boleh ambik seloow seloow. hikhik >.<

dah la.. nak iron baju sambil makan kuih pau.

p/s : malam ni agenda nak mintak alamat pemenang Ferrero Random GiveAway pulak.

terima kasih sudi bace ^^

49 comments:

  1. ohohoi..
    best laaa.. le jejalan.. cek lepak kat dalam umah jaa.. huuu..
    eh.. seafood..? ta berminat sangat.. haha.. tgok bintang... ermm.. dh lama
    tak tgok bintang kt luar.. bila kuar jaa.. gelap memanjang.. ahaha..

    -kebosanan-

    ReplyDelete
  2. walla, best tu yuyu ! hehehe, hve fun yek ! :)

    ReplyDelete
  3. SONOKNYA MAKAN TEPI PANTAI.ROMANTIK HABIS.JELES.BAWAKLAH YAN PEGI PANTAI CHENANG TU.MCM BEST JE XD

    ReplyDelete
  4. muahah hepi femily togeder geder

    ReplyDelete
  5. yer lah,.. saat bersama keluarga lah yg paling berharga.

    p/s : hujung minggu nie yy mau coti2 ke langkawi,..cik yuyu mau jadi pemandu pelancong kah?? hihiiihi

    ReplyDelete
  6. Cari ketam banyak2, boleh bawak balik rumah buat masak lemak ketam! Perghh terangkat! Haha :)

    ReplyDelete
  7. wahh.seronok lah dia..mak sy asek outstation je =(

    ReplyDelete
  8. "LuaNGKaNLa MaSeR BSaMe MeReka SLaGi MReKa aDeR D DooNia Ni... SaYaNGi KLuaRGa aNDa..." PeSaNaN RiNGKaS iNi D Bawa KHaS DaRi BLoG SiS NaD... (^_____^)V

    ReplyDelete
  9. apa lagi ber BBQ tepi pantai baru best

    ReplyDelete
  10. bestnye!!tibe2 rasa nak balik rumah..T___Tv

    ReplyDelete
  11. cenang sekarang dah tak setenang dulu..bising sangat..

    ReplyDelete
  12. bestnye!!tibe2 rasa nak balik rumah..T___Tv

    ReplyDelete
  13. jealous , nk GA ! huhu T_____________T

    ReplyDelete
  14. jalan-jalan ngan family mmng best

    ReplyDelete
  15. bestnye!!tibe2 rasa nak balik rumah..T___Tv

    ReplyDelete
  16. bestnye!!tibe2 rasa nak balik rumah..T___Tv

    ReplyDelete
  17. yuyu..kenapa cepat sgt followers yuyu naik?dah 5932..

    perghhh...hebakkk yuyu ni..

    nak jadi macam yuyu gak...hehehhe~

    ReplyDelete
  18. tak sabar nak habiskan final exam skrg ni. huhuhu.

    ReplyDelete
  19. yuyu wat kte ase nak balik umah!!!
    miss my hometown..tapi xleh balik sebab ada exam,:(

    ReplyDelete
  20. malam bulan dipagar bintang...lalalalala

    sangat romatika de amor :)

    ReplyDelete
  21. sayammm..biasalah parents mesti bagi yg terbaik untuk anak2 kan kan kannn...bila nak amik alamat akk plak...hehehe oppsss yuyu silalah bagi alamat yuyu kat akak neh..nak bagi goodies adehhh..bila yuyu balik kl ??

    ReplyDelete
  22. alo cik yuyu,
    kalau diberi pilihan nak gucci ke nk spent time ngan family...nak dua2 bule?spent time ngan dorang pas tu bodek nk beg gucci.keke...

    ReplyDelete
  23. amboii...sakan yee cik yuyu jaLan ngan famiLy...nie yg Lagi renduuu kat rumah...xsaba nak tunggu hujung minggu nie =)

    ReplyDelete
  24. KALAU DENGAN LELAKI MASA DEPAN ROMANTIK TAK SIS YUYU ? KIHKIH XD

    ReplyDelete
  25. waahhhh bestnyeee ddk tepi pantai dngn famly nak itot huhu

    ReplyDelete
  26. beshnya jln2 kat pantai ;)
    esok akak bertolak balik msia dh ni ;)

    ReplyDelete
  27. i love my mak n abah. ecece. hehe. kak yuyu, nak ikut pi pantai. ;D

    ReplyDelete
  28. comel je bentang tikar sambil tgkp anak ketam >.< keluarga comel!

    ReplyDelete
  29. haha romantik aww makan tpi pantai . aha

    ReplyDelete
  30. nnt leh la post seafood kt mn yg best...,bln 7 nie nak terbang ke sana....leh try...best2..

    ReplyDelete
  31. hadiah ujang bg kat my pls!!!!sob sob

    ReplyDelete
  32. yuyu kita dapats jugaks, jangan luper tau :D hihi

    ReplyDelete
  33. cilonoknyee...bkn nk ajk kite cik yuyu...hehehe..(^_^)

    ReplyDelete
  34. ala.. bez nye bole makan seafood. tak aci! saya allergic la.. :(

    ReplyDelete
  35. eleh..pergi cuci mata la tu..hahahahhaa..aku suka lepak belakang underwater world..best siot kena angin kat situ..layan!!!

    ReplyDelete
  36. HADOI! NASEB BAEK ENTRY YUYU ZULAIKHA BUKAN PASAL JIWANG2 KARAT! Dah 10 blog SM baca semua pasal CINTA! Yang ni title je cinta, tp lain cerita. :)

    Entry khas buat Yuri Gagarin!

    http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/berak-dalam-seluar-kisah-sedih-yuri.html

    ReplyDelete
  37. cari anak ketam tak pe..
    jangan cari anak ikan sudah..
    hahahahah

    ReplyDelete
  38. wallaweyh..ssyiiookknyee laa aii..hhooyyee!!ika punye by hand taw! \(^_^)/
    | |
    / \

    ReplyDelete
  39. bila yuyu sebut pantai chenang,tiba2 why rindu sgt2 kat langkawi..
    huwaaaaaa..
    nak p lg!!

    ReplyDelete
  40. sonoknyeeeeeeeeeeeee yuyuyuyyuuyuyyuuyuyu . besama keluarga :)

    ReplyDelete
  41. sy pun pilih keluarga! mereka lebih memahami dr beg gucci!hahah :P

    ReplyDelete
  42. yuyu, malam2 nampak ke rupa anak ketam tu, hehe =)

    ReplyDelete
  43. KLIK2 OLDER POST, RUPENYE ADE ENTRY YG BELOM DIBACE... KEH3...

    TERINGAT PULAK KAT PANTAI PORT DICKSON... HIHI...

    XPE.. X LAME LG DA NAK ALEK POLI, DAPAT LA BERSANTAI KAT PANTAI PEE DEE TU SETIAP HUJUNG MINGGU.. KEH3... =)

    ReplyDelete
  44. CUTI YAN DAH NAK HABIS.TAPI TAK SEMPAT BEROMANTIK ROMANTIK KT PANTAI.TACING RR.WUWUWU T_T

    ReplyDelete
  45. ASSALAMUALAIKUM

    ADIK TAK BOLEH MAKAN SEAFOOD SEBAB SENSITIF.NANTI KALAU ADIK PERGI LANGKAWI AKAK BOLEH LA TUNJUKKAN KEDAI MAKAN YANG SEDAP-SEDAP

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)