HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 26, 2011

Jommm! Nak kongsi barang baikkk punya!

Assalamualaikum ^^
mempersembahkan! -..-'
               

yuyu terasa yuyu dah jumpa blogshop yang menyediakan shawl yang paling perlu ada walaupun satu untuk setiap wanita atau perempuan atau nenek atau adik perempuan! tak kira yang keje bank atau pelajar! pehhhh! siyess!

takkan la benda best nak senyap biar kepam sorang sorang kan? mesti la nak kongsi biar sama sama dapat rasa teruja macam makan cekelat hingga lekat gigi kan kan kan? nak tahu blogshop apa? mehh tengok!

Saya Punya Shawl!

ada satu shawl tu sangat sangat senang nak pakai. Shawl Pakistan. yuyu rasa, kalau nak ke kelas ke, nak pergi interview ke, nak ke sesuatu yang sibuk, shawl ini adalah pilihan tepat. kerana, korang tak perlu nak gosok, tak perlu nak pakai pin banyak banyak. cuma satu pink dah cukup.

dah tu, senang di gaya kan apa apa gaya pun. serius yuyu suka gila dengan satu shawl yang ada di Saya Punya Shawl ni. ni contoh nya!


korang tak caya shawl ni sangat senang nak di gaya kan? dan sangat sangat mudah nak urus kan? meh tengok video ni. yuyu tunjuk yuyu buat satu gaya yang simple dan tak perlu nak pakai pin banyak. 1 pin pun dah cukup. siyes boleh buat masuk bag pakai takkala shawl yang kita pakai menggeleber degil tak ketahuan hala. boleh tukar pakai shawl tak degil ni!

sori suara perlaham sangat. yuyu kan sopan santun -..-'
video

sekarang dah percaya kan? senang kan. tok sah nak kalut kalut dengan Shawl Pakistan ni. dah la senang, mudah, dan ikut cakap kita pulak tu. memang wajib ada setiap sorang. 

korang wajib singgah Saya Punya Shawl ni. dan pasti korang takkan rasa rugi. sebab musabab, ada macam macam jenis shawl yang mereka tawarkan. dan harga yang di tawarkan sangat sangat murah walaupun buat kita yang masih lagi bergelar seorang student ni.

Saya Punya Shawl juga ada buat Shawl Combo. dengan menawarkan harga termurah la! korang wajib singgah tengok. memang tak rugi wa cakap lu! Inner dengan harga murah pun ada. kira nya, Saya Punya Shawl memang terbaik lah untuk di jadikan Blogshop pilihan kalbu! jommmmmm Singgah sekarangggg!

sebelum shawl pilihan korang Sold Out!

ohh.. promote promote juga, jom Vote yuyu juga jomm!. tekan SINI ya. atau terus tkan gambar ni!
                                                      
Terima kasih sudi bace ^^

69 comments:

  1. malangnya bukan barang baik utk saya. huhu

    ReplyDelete
  2. jom join.

    http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

    ReplyDelete
  3. yuyuyuyu!

    fai giler kemain shawl .

    adess -.-'

    ReplyDelete
  4. yuyu memang ayu dan sopan!! hahaks

    ReplyDelete
  5. ni bukan suara slow sgt , mmg slow . ta dgr pape . uhuh . btw , thanks sharing . nak g usha :)

    ReplyDelete
  6. waa..berminat berminat!nak g terjah lah skng..hik3 *sempat ag tolak buku ketepi T_T*

    ReplyDelete
  7. haa..santek2...mudah lak tu..we..nk serbu sat g. :)

    ReplyDelete
  8. AWAT KAKSHA TGK MUKE YUYU DLM VID NI MACAM MUKE NORANIZA IDRIS EK? EHEHE..

    ReplyDelete
  9. haipppp adik kicik..sore lenkali kasi jerit2 skit leh tak..dh mcm telinga nabil okeh..

    kesian akak tau ;p

    ReplyDelete
  10. hahhaa,chumel la yuyu ni,hikhik,,besh kan pakai shawl,,,

    ReplyDelete
  11. erk...fad leh tak beli..hahaha

    ReplyDelete
  12. Salam, leh laa pakai Shawl Paksitan pas nei hehehe...
    New Entry "Rakan Facebook buat kenduri seks."

    ReplyDelete
  13. baek punya.. memang nak kene hempok bos gune bende ni.. apekejadahnya laki gune.. huHu

    ReplyDelete
  14. yeaa, kena serbu satgi.. thanks sis yuyu! alahaii, comelnyerr soree.. ekeke

    ReplyDelete
  15. mak aihhh halus benor sorenye..ekekeke
    cantekkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  16. ahaks!!! suka2...tapi shira kne gayakan shawl yg boleh tutp dada.. tahukn knp yuyu? so tpaksa la guna byk pin.. :)

    ReplyDelete
  17. sayangnya ahkak tak pandai pakai shawl...

    ReplyDelete
  18. wauu yuyu senang je cntek shawl ni ^^

    ReplyDelete
  19. x penah pakai shawl...tp yg ni terasa nk cuba la...

    ReplyDelete
  20. Salam dari Nz,
    wahh comei jer yuyu pakai shawl!
    sgt terserlah kecomeilan anda^^

    jom tgk New Zealand,
    http://kisahkami83.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. alololo cumelnya kak yuyu yang baru 4a taon nih :P

    ReplyDelete
  22. COMELNYAAA KAKKK YUYUYUYUUYUYUYU ! :D

    ReplyDelete
  23. LEPAS NI MESTI SEMUA SERBU BLOGSHOP TU :D

    ReplyDelete
  24. Kalau beli pun nak buat ape, bagi kat yuyu jelah kot ^_^

    ReplyDelete
  25. perempuan mmg tidak dapat dipisahkn dgn tabiat membeli...hehehehe...selamat membeli...

    ReplyDelete
  26. yuyu berbisik eak..???ke takut kantoi ngan mak...

    ReplyDelete
  27. http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/SHAWL
    http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/TUDUNG
    http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/SYIRIA
    http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/PIN
    http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/INNER

    ReplyDelete
  28. mcm mana hackers nak pakai ye..xjadi je ni

    ReplyDelete
  29. nice!;)

    yuyu nak tanya yg yuyu pakai kat leher tu mane ade jual? puas da my cari....T_T

    itu memang pakai kat leher je kan?

    ReplyDelete
  30. cantik nye yuyu pakai shawl... :) suke

    ReplyDelete
  31. Alololo...,CAntik Kak YUYU!..,terasa nk cuba lah..,tapiii,,...

    ReplyDelete
  32. yuyu suke wat mlot cmtu ek..tgode haha :) nice yuyu ^^,

    ReplyDelete
  33. shawl kalau pakai labuh tutup dada lagi cantik :)

    ReplyDelete
  34. barang baik untuk aweks..hehe

    ReplyDelete
  35. walupon xdengar..xpe...
    cantik shawl dorang..nih nk try beli satu nihh

    ReplyDelete
  36. kak yuyu comel je . hehe


    btw kak , saya tak tahu la ni account twitter yuyu yang betul ke tak http://twitter.com/#!/YuyuZulaikha

    ni twitter yuyu yang lama ke apa ? takut yuyu fake je . sebab twitter yuyu yang baru saya dah add juga .

    ReplyDelete
  37. anak2 akak suke benor makai shawl..soh mama dia lilitkan...hampeh terbelit2 leher bebudak tu ahakss..
    memang tak reti dok nonnn..kalo makai bawal tu akak expert!

    ReplyDelete
  38. nmpak snng la tp suara x dgr..huhuhu

    ReplyDelete
  39. yuyu mmg manis pakai ape pun nmpak ayu jer~hee. selamat malam

    ReplyDelete
  40. alahai..mang sah cik yuyu ni sopan santun..sy da wat highest volume pn still xleh dgr..asyik dgr prktaan "syawl" je..hehe..anyway,cute (^_^)

    ReplyDelete
  41. tak lama lagi capai 10,000 followers la kamu... amin..

    ReplyDelete
  42. walaupon xpkai tp bile tgok yuyu pakai mcm nk jugak pakai plak..yuyu bg yaya ble x??hihihihi ^o^

    ReplyDelete
  43. sumpah comel kot..da la kecik..sore pon kecik..nk kene culik ke?

    yuyu..inner tuh mabeles la..nak juge. katne ek yuyu beli? da cek da 'saya punya shawl' tp takde..yuyu..tolonglaa

    ai lebiyu!

    ReplyDelete
  44. cantiknya shawl2 dia ! O.o
    btw, yuyu comel as usual ! :)

    ReplyDelete
  45. cantiknya shawl2 dia ! O.o
    btw, yuyu comel as usual ! :)

    ReplyDelete
  46. cantiknya shawl dye tapi kak yuyu lagi cantik..

    singgahlah my blog yang biasa jer coz baru mula jinak2 bloging..
    wealltogether04.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. a,ah memang sopan santun suara yuyu..hihi.

    ReplyDelete
  48. yuyu comel laa~pakai ape pu mst comel!^^

    ReplyDelete
  49. MUKA YAN TAK SESUAI GUNA SHAWL PAKISTAN.PELIK JE T_T

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum

    akak pakai apa pun tetap cantik

    ReplyDelete
  51. MUKA YAN TAK SESUAI.WUWUWU T_T

    ReplyDelete
  52. RANDOM GIVEAWAYS DAN RM100 MASIH DIJALANKAN

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)