Friday, April 8, 2011

Impian menjadi kenyataan. nak tukar impian baru. Alhamdulillah.

Assalamualaikum ^^

Jom Join Ferrero Random GiveAway!

alaaa.. pelisss. nak kongsi sikit je, hmmm. adakah impian yuyu sebelum ini akan menjadi kenyataan? sila jawab. sebab baru baru ni, yuyu teringin sangat UV yuyu mencecah 4000++. bukan setakat mencecah, tapi maintain 4000++.



Alhamdulillah.dah maintain la. heheh. nak tengok esok lusa tulat tungin pulak. cecah tak 4000. Alhamdulillah. tercapai juga akhir nya. kalau macam tu, yuyu nak la pulak try UV cecah 5000++ sehari kan. haishh. bila la. nak jadi kan.

apesal la yang 6 April tu tak jadi 5000 kan. heheh. Alhamdulillah. apa pun dan bersyukur. makin meningkat hari demi hari dengan sokongan rakan blooger yang lain. terima kasih semua.

jangan tengok entry ini seperti entry berbaur takbur riak ya, waluapun ade la juga sikit -.-' ambil secara positif, yang blogger naif macam yuyu boleh capai apa yang yuyu ingin kan, apa lagi korang yang hebakk. korang pasti boleh. cuma kita kena berusaha lebih.

mungkin cara kita berbeza. bagi yuyu, yuyu serious dalam dunia belog. di samping berbelog adalah hobi yuyu di  masa lapang ni. tapi mungkin ada yang tak heran dengan semua ni, sebab nya, berbelog hanya lah untuk suka suka. kita mungkin berbeza cara :) tapi, kita tetap wajib hormat cara masing masing.

semoga kita semua sukses, dan dapat apa yang kita nak dalam dunia belog juga dunia realiti. aminn..


p/s : suka juga la dengan pencapaian kali ini, yuyu amik semua ni sebagai satu semangat untuk terus berbelog walau di maki sekalipun. 

Terima Kasih sudi bace ^^
SHARE:

78 comments

  1. bila la nk establish mcm yuyu...
    congrtz yuyu.. :)

    ReplyDelete
  2. camne lamaran lappy sy?terima x?hehe..cewahhhh..

    jom singgah baca entry kontroversi..hehe
    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/04/pagi2-naik-moto-peluk2.html

    ReplyDelete
  3. wah!!hebat 4000+..lepas ni target lagi tinggi ye

    ReplyDelete
  4. kat tajuk tu: Imian tu apa?
    hehe

    tahniah yuyu
    ala jeles sgt2 dgn blog yuyu ni
    xtaw la bila nk dtg UV byk mcm 2



    Entry Terkini: Komen Daripada Anonymous - Kenapa Blogger Harus Takut?

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. Terbaik laa. Tahniah yea Yuyu! Kita berblogging secara sihat ea.

    ReplyDelete
  6. wah tahniah yuyu..bilalah agaknya jijah nak naik camni...huhuhu

    100uv pon tak lepas...muahahaa

    ReplyDelete
  7. thniah yuyu..goodluck gurlz..(^^,)

    ReplyDelete
  8. wah,.. best nyer. kita nak sampai 1k pun susah tau...

    cik yuyu jom join 1st GA kite. amat menghargai nyerr..

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/04/yana-yassin-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. WOWWI...SGT TERUJA MELIHAT ENTRY INI...

    TAHNIAH DAK TECIK...:)

    ReplyDelete
  10. wah!!hebat la kak yuyu ika!! sat2.. 6april ika paling tinggii!! terima kasih kak yuyu sayang!! even akak punye memang gilerrr aaarrhh.. ika tak mampu nak lawan.. tp bagi ika yang baru lagi ni 6 april tu cecah 491 overview..

    http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/bahaya-serangan-bertubi2-dikala-malam.html

    semak yang terbaru ade 1,602 pageview untuk post yuyuzhulaikha.com ! n referring sites 1,301 dari akak.. peh!

    akak..akan kukenang tarikh ni..:)

    ReplyDelete
  11. amboiii.. hehehehe.. sgt terujer

    ReplyDelete
  12. yuyu......nak sikit..... bagi seribu pun cukup lah...he he he

    ReplyDelete
  13. jga2 nnt ade org kata yuyu show off..

    ReplyDelete
  14. yuyu....jangan buat qbal tacink tgk traffic yuyu..nak sikit traffic tu..peliiizzz =D

    ReplyDelete
  15. wahh , mmg hebakk ka yuyu nihh .
    eyja nk dpt UV cmtu pn mmg payah laa . haha

    ReplyDelete
  16. jelesnya dengan kak yuyu. kak yuyu doakan sue boleh?

    akak bila turun kuantan cakap eh. sue nak jumpa kak yuyu <3

    ReplyDelete
  17. same je kite eh..aku kureng satu je kosong..

    ReplyDelete
  18. same je kite eh..aku kureng satu je kosong..

    ReplyDelete
  19. alamak... cabaran ni! cabaran! hehe terbaek lah yuyu

    ReplyDelete
  20. tahniah darling .... bestnye jadi yuyu zulaikha ... mintak sikit boleh ?

    ReplyDelete
  21. yeah!!! yuyu hebaakkkkkkk!! nak jadi cam yuyu ah..hihihihi :DDDD

    ReplyDelete
  22. wow! beribu-ribu uv..
    aq nak sampai 50uv sehari pown susah sangat..

    bila la dapat mengecapi detik indah seperti ini..

    ReplyDelete
  23. wowww, tahniah yuyu, keep it up :)

    ReplyDelete
  24. nak ucap tahniah kat yuyu. :)

    smoga lebih berjaya lepas nie.. :)

    ReplyDelete
  25. wahh tahniah yuyu ^^, jauh lagi den nak sampai thap yuyu nieh,..

    yuyu, disebabkan pencapaian yg cemerlang gemilang terbilang yuyu nieh, apo kato yuyu tmbah adioh giveaway tuhh..hahah =pe kene mengene da= -.-'

    ReplyDelete
  26. wah....tahniah yuyu...terbaiklah...
    deqdeq ni baru dlm 400 je UV...

    yuyu dah 4000...tahniah

    ReplyDelete
  27. grr... Bila pulak turn den nih? Emm i nak dengki2 dengan yuyu lar... Menci menci! Ahaks gedik pulak :P

    ReplyDelete
  28. perghhh.. hebakk sungguh.. tahniah :)

    ReplyDelete
  29. betul tu kak..teruskan berusaha untuk mencapai 5000 uv.

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah. Hebat yuyu :) semoga sama² sukses jugak :)

    meh le singgah blog kite jugak.. **saya budak baru blaja**

    Suka suki by zanox.

    ReplyDelete
  31. wah untunglah,bila la boleh jadi macam yuyu.padahal dh kire blogger sepenuh masa dh lepas benti belaja ni.

    ReplyDelete
  32. wahhh...bestnye yuyu..murah rezeki yuyu..alhamdulillah...hehe

    saya ni nak dapat 100 uv pon susah..sempat mati tercekik dulu..hahaa..

    ^__^v

    ReplyDelete
  33. ha??saya dah jatuh tempat ke-2 dah kat jejari rajin komen 2??ini tak boleh jadi! hehehe~

    ReplyDelete
  34. sgt kagum dgn pencapaian yuyu!! keep it up dear!! kalau yuyu maintain momentum ni utk few years to come, memang boleh jd Red Mummy tau!!!

    ReplyDelete
  35. sangat kagum dengan budak genit nieyh...

    visit:
    sophieisa.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. woahhhhhhhh! tahniah cik yuyu.
    nanti buat kenduri kesyukuran. jemput ceq sekali noh :)

    ReplyDelete
  37. yuyuuuu! jom join ni, mana tau ada rezeki dalam cabutan bertuah, dapat menang ipad, macbook and macam2!

    http://iknowyouwillstalkme.blogspot.com/2011/04/siapa-taknak-ipad-iphone-dslr-free-kan.html

    ReplyDelete
  38. uhuk2, mampu tumpang gembira je ngan cik yuyu. happy blogging ^^,


    entri terkini:Triberr Melebarkan Rangkaian Anda

    ReplyDelete
  39. tahniah..huhu..kalo ada masew jenguk2 lah blog sata..heeee

    ReplyDelete
  40. yuyu syg ,,, header kamooo comel sgt2 ... tahniah ... ;)

    ReplyDelete
  41. Tahniahhh yuyu!!!..Pcm bangga dengan anda!...just be ur self yeaa, biar apa orang kata, kalau kita rasa apa kita but tu betul dan tak de sentuh hal peribadi orang lain, teruskan...

    ReplyDelete
  42. giler ar beribu2...
    saya ni nak dapat and mantain 50 pun susah . .

    tapikan.kan.kan semalam buat pertama kali dalam hidup dpat lebih 60 . . bangga ni wlupun berpuluh juta lemon kali lagi sikit dri yuyu punya uv :)

    ReplyDelete
  43. uaaa...jelosnya,....an baru maintain 200 je..huk2x

    ReplyDelete
  44. ummmm sem sem.. ummm.. hey wale wale hey wale wale.. heyyyy.. tukartukartukaryuyumenjadiakueyhsilapUVnyamenjadiakupunya

    Jampi serapah kasi turun balik!

    *inilah manusia tak boleh tengok orang lain berjaya skit nak jampi² teruk betul.

    Taniah yuyu teruja ni nak kejar yuyu.. akanku usahakan lagi haiyakkkk!! ^.^

    ReplyDelete
  45. tahniah.. http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/andai-al-quran-bisa-bicara.html

    ReplyDelete
  46. Any tips to share? Blog it out plsss.. *said puppy eye*

    ReplyDelete
  47. congrats yuyu, wish you all the best dalam dunia blogger ni :)

    ReplyDelete
  48. ENTAH TAHUN BILA LAH YAN BARU DAPAT MACAM NI.KE TADE LANGSUNG KOT XD

    ReplyDelete
  49. ASSALAMUALAIKUM

    BERTUAH SUNGGUH AKAK DAPAR PEMBACA SETIA YANG RAMAI.BLOG AKAK BEST DAN MENARIK,SEBAB ITU LA RAMAI YANG SUKA BACA BLOG AKAK

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig