HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, April 8, 2011

Hari Yang Terindah Bersama Yang Tersayang.

Assalmaulaikum ^^

hari ini, perut yuyu amat bersyukur akan pemberian sesuatu yang telah di tunggu tunggu oleh perut selama ni. sesuatu yang pehhhhh tak boleh cakap hingga terkedu hanya mampu nganga mulut dan telan halkum kadar segera.

tahu tak apa? yeahhh! hari ini yuyu lahap dengan choomel akan Muffins yang choomel. muffins yang amat choomel di luar, gebu di dalam, enak di makan. pehh. memang hari ini hari terindah la. kerana hari ini, makanan yuyu di sponsor oleh The 7th Muffins.

tengok ni sudah la. badam nya melimpah ruah. besar gedabak tak kedekut la senang cerita. rangup rangup sampai nak makan pun perlu berdrama. rasa sayang nak habis kan. terbaik! rasa muffin penuh dengan rasa sebenar. kalau yang cekelat tu, pehhh.. macam telan Cadbury Dark Cekelat.

yang original flavor memang terbaik juga. Bagi sikit je kat mak, sebab kalau boleh memang tak nak kasi kat sape sape. rasa nak lahap sorang sorang bawah katil tak nak sape sape tengok. nanti korang mintak. ya. ia sedikit bersifat keji. -.-'

tengok pun dah tahu sedap nya macam mana kan? sampai tak tahu nak makan bila. takut takut nanti habes cepat. haishh -.-'

packaging nya tak tak leh tahan. cute miut. nak bagi bopren untuk Anniversary pun boleh. besday yuyu pun dah nak dekat. korang beli ni je la bagi yuyu. muhahah. untuk buat party semesti nya lagi boleh.

tak rugi kalau keluar kan sedikit duit PTPTN atau duit gaji untuk hujung bulan demi merasa sesuatu yang enak seperti ni.

mana sangka, selalu perut yuyu agak memilih dengan makanan, nak yang sedap sedap saja. tapi bila tengok saja the 7th Muffins ni, perut makin mengada. 6 bijik memang tak cukup. memang kalau boleh, nak 60 bijik makan sampai terlentang. pehhh.

korang nak? baik lah. korang hanya perlu buka website rasmi the7th Muffins  ohIloveYou ni! terbaik .atau terus call kalau tak sabar sabar nak tengok harga dan jenis package yang di sediakan. 


muffin lain yang boleh buat korang terngaga menetes air liur, nahhhh!


korang nak tapi nak free akibat duit sesak di poket ? jom join kontes dorang pulak! kontes dengan hadiah mengiur kann . ohh. tidak. yuyu pun nak join kontes tu la.

p/s : dah lebih 400 orang join Yuyu Zulaikha Ferrero Random GiveAway. agak agak kalau yuyu tambah hadiah muffin ni, korang nak tak? jom join lagi!

Terima Kasih sudi bace ^^

111 comments:

  1. oh sedapnya muffin ! nak jugak :DD

    ReplyDelete
  2. sis yuyu..dh laa belum lunch nie..
    terliur jerr tngok kt ats nie...

    ReplyDelete
  3. Arghhh!!! sedapnya tengok muffin. Dah la gambar tu nampak cam gebu semacam je muffin tu. Nakkk!

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  4. ermmm.... sedapnya... suka muffin... =D

    ReplyDelete
  5. WOW NAMPAK SEDAPNYA..JELES.NAK T_T

    ReplyDelete
  6. nak ckit2.
    bule lar*sambil kenyit mata. :P

    ReplyDelete
  7. sedapnya.. nk sikit bole x sys yuyu ? hehe

    ReplyDelete
  8. huuuuihhh!! meleleh air mata terharu tengok muffin camni! sedapnyee T__T

    ReplyDelete
  9. wuaaahhhhhhhh................mintakkkkk..............

    ReplyDelete
  10. meleleh ayag liuq ceq...yuyu perut bella minx sponsor gak *dang*!

    ReplyDelete
  11. adoiii yuyu *tengah tadah air liur yg meleleh ni* hikhik. sedappp

    ReplyDelete
  12. Perrggghhh, mmg terangkat betul ar... :)
    GA Yuyu harap sempat join, coz skg cbuk dok study nak exam..huhuu

    ReplyDelete
  13. wwwaaaahhh!!meleleh air liur nih!!jom join kontes dia rmai2..

    ReplyDelete
  14. sambil minom cendol tgk muffin syomell yuyu~

    ReplyDelete
  15. waa, sedapp nyerr! grr, sape suh tayang..

    ok larik g dapur, tetibe lapar

    hehe ^^

    ReplyDelete
  16. perghhh...sedap gila kot...

    sambil makan burger 1.50..hahaha~

    ReplyDelete
  17. sedap gila nampak yang cekelat tu >.<

    bestnya yuyu nie.haish haish.*jeles -__-'

    ReplyDelete
  18. eh jap..yuyu..sekejapnya blog yuyu bertmbah followers...terbaik la yuyu...hehhe~

    ReplyDelete
  19. nak muffin jugak! lapar2..hehe...^_^

    ReplyDelete
  20. astaghfirullah...yang perisa coklat tu buat syarq meleleh =p~

    ReplyDelete
  21. OMG! It looks freaking yummy!! :))

    ReplyDelete
  22. whoaaa, sedapnyeeee muffin tuu, yummyyy

    ReplyDelete
  23. http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html


    yuyuyyuyuyuyuyuyu!!!!!!!!!! fai join taw random ferrero giveaway ini :)

    nak muffin tuuuuuuuuuuuuuuuuuu .
    please! :)

    ReplyDelete
  24. wahh sungguh mengiurkaann tengok muffin-muffin gebu tengah-tengah ahri nie..huu,

    ReplyDelete
  25. terliur eda kak yuyu :D tapi syg, kt teregganu xde kedai nie..kene pergi kL dulu.. 2 pn entah jmpe kt x kedai nie..hahah

    ReplyDelete
  26. sangat-sngat setuju tambah hadiah muffin nie kat random giveaway yuyu tuh..bagi kat semua yg join..~~ohh melampau~~ -.-

    ReplyDelete
  27. sodapnye..meleleh air liur den..

    ReplyDelete
  28. waaaaa..lapa2..nk kn muffin ni...

    ReplyDelete
  29. Hai yuyu..akak follow awak..selamat berkenalan..sedapnye tengok muffin ni semua..nak sikit..hihi

    ReplyDelete
  30. pehh orang di sini hanye mampu telan air liur sambil scroll ke bawah , erghh tensen nyeee sedaaaap HAHA =))

    ReplyDelete
  31. wuhuu.. tensenye tengok gamba tuh ! nak jugak. ish2. tak baek tau makan sorang2~

    hai cik yuyu. kita baru je dtg sini. asek dok dgr org cita pasal cik yuyu yg tomei :) CIK DIREKTOR !

    ReplyDelete
  32. pergh.. meleleh air liur. cam nak jilat2 je kt screen. hehe

    ReplyDelete
  33. sedap 7muffin neh ke sedap lg muffin kat famos amos?? =)

    :: frenzy fm ::

    ReplyDelete
  34. alaa jeleznye yuyu dapt makn huhuhu

    ReplyDelete
  35. Pycah Abd Rahim : sedapp woo! jom singgah website dia!

    ReplyDelete
  36. nur amalina athman : lunch muffine enak atas tu je ^^ sedapppp!

    ReplyDelete
  37. Cik Yana : jom jomm g gbeli kat saneeeee!! jomm serbu the 7th Muffin!

    ReplyDelete
  38. SiTi HaJaR : terliur kannn.. memang sedapp sangat woooo!

    ReplyDelete
  39. fatin farhana : jomm singgah dan beli kat website diaa! jomm!

    ReplyDelete
  40. Izyan Masri: yan tak leh makan.. budak budak g :P

    ReplyDelete
  41. da sampai oit cekelat tu..ahaha..dah habes da aku rembat..

    ReplyDelete
  42. faraa halim : jommm g beliii! order terus sane ^^

    ReplyDelete
  43. Izyan Masri: jomm beli untuk party kat umah!

    ReplyDelete
  44. cik fza: tak lehh! nak makan sensorang :P

    ReplyDelete
  45. perut tetibe je jadi lapa nihh :p

    ReplyDelete
  46. yuyu suka buat kita terliur tauuuu ;0

    ReplyDelete
  47. uish bukan takat meleleh menitis air liur, siap pusing2 lagi cam kipas!

    ReplyDelete
  48. kyaaa~ sdapnya kak yuyu muffin tu!
    dah la hani memang peminat tegar muffin. aisy~ sedapnya la hai~
    nyum nyum! tiba tiba jadi lapar =]

    ReplyDelete
  49. sis yuyu~~~~ sangat sedap! ayu dapat bayang kan camne rase sedap nye, owh2~ nak3~ sila la letak chocolat etu dlm GA skali, sgt teruja walaupon xtau lg naseb nye 0,o

    ReplyDelete
  50. ern elyna : tak leh! tak leh! habes nanti~

    ReplyDelete
  51. zyra toink toink: heheh.. sedap kannnnn :P mehh jemput makan sesame :P

    ReplyDelete
  52. hADOiii~ Leleh air liur tgk. sungguh menggoda muffin2 tu. terasa jer perasanya dlm mulut ni. yuyu jahat..wat naz terliur...huhuh

    ReplyDelete
  53. yummyy :D hehe .. hye sys do follow me back k ! muahhx xP

    http://sesucisaljiputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. FariehanIbrahim [LBC]: hahahaha.. apa lagi! jom order cepatttt!

    ReplyDelete
  55. LuLuLaLaLengLeng : tak lehhhh! yuyu kedekut!

    ReplyDelete
  56. holaulala: jommmm g order cepat! sedap ni!

    ReplyDelete
  57. bella bellitos: hahahaha.. tak leehhh! order sendiri! murah ja!

    ReplyDelete
  58. Amiera Hilton : glupp.. gluppp~ sedapp nya! order la cepat!

    ReplyDelete
  59. yuyu, npe kt atas muffin tue bentuk dia mcm kek batik je? hehe.. alamak! tiba2 air liur sy meleleh pula.. dah la lapar nie.. hee~

    This is my latest entry :
    Blogger Popular Sombong?

    ReplyDelete
  60. nak jugak!!betul2 menguji kesabaran nak diet neh!

    ReplyDelete
  61. tudia..terliur tgk mufin gitu.. :P

    ReplyDelete
  62. OMG!!!sedapnyer..keliur nad kat mesir ni..huhu..nanti la bl dah blik malaysia kan..hehe

    ReplyDelete
  63. Myra Jay : cepat join! kang tak sempat kanggg ^^

    ReplyDelete
  64. *47!k@# : jomm semua! akak pun nak join tau!

    ReplyDelete
  65. ms dyana: ngahhh ngahh ngahh! terbaikkk arr!

    ReplyDelete
  66. Scha Aryana : hahahahaah.. lari cepattttt! sambar tepon order the 7th muffin cepattt!

    ReplyDelete
  67. Bella Bell : beger tu tak sesedap muffin ni tauu! heheheh

    ReplyDelete
  68. errr...hadiah muffin klu pos pstu posmen xjmpak umah..dah tuu berhari2 kt post opis dah tuu basi la muffin tuu...sob sob..

    ReplyDelete
  69. KEHKEH.SIS YUYU,BUDAK2 LAH YANG PATUT MAKAN MCM NI.XD

    ReplyDelete
  70. awek2 xbleh makan..nk diet.. meh sini shah yg balunn!! nyummmm


    jom baca dan komen Pantau Anak Stady Melalui SMS Dan Internet

    ReplyDelete
  71. Sedapnyeeee ! awwww kak yuy syng bil nk belanje iteww ? heee


    aina join ye contest tu ; http://ainayusob.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  72. perghhh...
    tgk pon da kecuq ni...
    saje je yuyu ni, da la kt tgh lapa

    ReplyDelete
  73. http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html


    alaa,, sedapnya ! hehehe
    fie join kak yuyu punyer give away taw !
    nk coklat nak coklat

    ReplyDelete
  74. nafsu mkn ku tak dpt dibendung lg tgk muffin ni adoiiiii tensen mcmne nk diet ni

    ReplyDelete
  75. aiya.. sedap mngiurkan gila laa..
    lapo lapo lapo.. haha.. kontes dia susah laa.. haisshh.. malas suda.. :P

    ReplyDelete
  76. yuyu recommend flavour ape ek?? nnti leh order jugak :)

    ReplyDelete
  77. xnak kasi mufin, feroroshe pon bule lar. :P

    ReplyDelete
  78. hai yuyu! baru datang komen belog yuyu nihh. busy like gila lah hari nih. T_T

    muffin nih tidak menyeksa perut yati kerana yati telah dapat makan mekdi! =p

    ReplyDelete
  79. sedapnyer... siryess terliur..:P

    ReplyDelete
  80. Haha yuyu..ekin nk jugak! Nk bg kt org trsyg..
    hehe

    ReplyDelete
  81. ish ish ish murah le rezeki adik sayam neh...macam2 ado...cayalah kamu adik....hari ni lambat baca entri le sayam...emmm

    ReplyDelete
  82. peh! meleleh leleh hingus saya tgk muffin nih -.-'

    ReplyDelete
  83. sedapnyerrr...terliur niehh...

    memalam lak tgk..

    ReplyDelete
  84. nampak sangat sedap lah cik yuyu...

    ReplyDelete
  85. Sedapnyee. Naaaakkkkkkkkkkkkkk :D

    ReplyDelete
  86. nak komen buat ke 100x kat entry ni..

    meleleh tgk muffin ni..wuuu..sedapnya..

    lapar T__Tv

    ReplyDelete
  87. perghh..muffin... sedapppppppppp

    ReplyDelete
  88. nape tak amik pic yuyu makan muffin ni.

    ReplyDelete
  89. sedap gila mufin yang coklat tu.
    drooling je tengok gambar.
    heee.

    ReplyDelete
  90. TIME TENGAH HARI MCM NI.PERUT LAPAR.NAMPAK SEDAP UNTUK KUDAP2 MUFFIN NI T_T

    ReplyDelete
  91. ya allah, terliurnye tgk. YUYU KALAU BULAN PUASA JANGAN UPDATE ENTRY PASAL MAKAN NIIII. WARNING AWAL-AWAL. BLOG YUYU PUN KENE PUASA TAW!. haha :) bnyak sgt update entry pasal makanan. ta boleh tahan taw! ;)

    ReplyDelete
  92. ASSALAMUALAIKUM

    SEBAP MUFFINS TU.DAH LA ADIK LAPAR,TENGOK PULAK MAKANAN SEDAP MALAM-MALAM NI

    ReplyDelete
  93. Really Gr8 ! Thanks For sharing..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)