Monday, April 18, 2011

Hadiah Lukisan

Assalamualaikum ^^

tengok! dah gembira sangat dah ni


best kan korag jadi blogger. rasa macam di hargai sangat. entah la apa yang seronok lagi kan. tapi yuyu takda la macam krang dapat best best. tapi, dah syukur sangat sangat. selalu saja ada benda yang buat yuyu rasa di hargai. makin semangat nak berbelog.

dengar kata juga, sebaik yuyu sampai di Kolompo, ada la kan blogger yang nak belanja yuyu makan Meatball. yehaaaaa ^^

p/s : terima kasihh semua yang terima yuyu yang naif ini dalam dunia belog.

Terima Kasih Sudi Bace ^^
SHARE:

104 comments

  1. untung jadi yuyu. ramai org syg :)

    ReplyDelete
  2. sweet la diorg ne kan...huhu.. best dapat hadiah..wewitt!!ehem3x..tetibe sakit tekak...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hehehe..bestnye kan kan kan
    nanti dapat small gift dari akak pulak..yeayyyyyy
    im hepi for u dear

    ReplyDelete
  4. wahh , best la dapat tu . lukisan tu comel comel :))

    ReplyDelete
  5. bestnye kak yuyu..moh le lanje kte lak;p

    ReplyDelete
  6. yuyu kalau happy comel gila.. kalau time marah......tak berani nak tegur. :D

    ReplyDelete
  7. untg lah..huhu..yuyu..follower yuyu sama mcm no plat sy 6262

    ReplyDelete
  8. alaaa...sweetnyer! nk alamat umah gak. anta lukisan. wuwwuu..nak jugakkk.haha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah. syukurlah adik otomen makin semangat.. :D

    ReplyDelete
  10. follower yuyu ramai sgtkn u!!! jgn wat kitowg sedey2 ok! =)

    ReplyDelete
  11. bestnya kak yuyu.
    macam2 dapat.
    nk jugak...






    saya kasi yang ni kat kak yuyu :P -->http://blogcikfza.blogspot.com/2011/04/muka-blogger-sama-macam-muka-artis.html

    ReplyDelete
  12. nanti aku nak hadiahkan cik Yuyu kita pokok bunga dengan taman-taman sekali..pasu bunga siap dengan taman permainan..

    ReplyDelete
  13. ada yang nak belanja? benda free tu yuyu! cepat2 balik kolompo! nanti dia tukar pikiran pulak. haha.

    bestnye dapat hadiah. siapa nak bagi kat yati?? haha

    ReplyDelete
  14. sapa2 nak anta kat aku hadiah? hehe

    ReplyDelete
  15. seronoknye dapat hadiah...
    nak jugak.. jeles.. :p

    ReplyDelete
  16. yuyu,akak tgk followers yuyu skrg dah ada 6262.. cantiklah nombor tu.. six two..six two.. @ situ..situ.. hihi..

    ReplyDelete
  17. nak bunge gakkkkkkk...huhu...

    ReplyDelete
  18. bestnye jd yuyu.. keep on blogging.. kami syg yuyu...<3

    ReplyDelete
  19. bestnyer jadi YUYU...muka cantik...bijak lak...ramai fan...memang lucky betul lah

    jom join
    Segmen : Handphone Ku

    ReplyDelete
  20. saya tak pernah dapat.. =(

    nak gak org bagi bungeeeeee....

    ReplyDelete
  21. perghhh...cantik no followers...






    6262 tuh!hehehhe~~

    ReplyDelete
  22. best jadi yuyu...bnyk dapat mende..



    alhamdulillah..rezeki yuyu..ALLAH bagi ^___^V

    ReplyDelete
  23. inilah hasilnya kalau kita pandai menghargai pembaca2 kita. yuyu ni kira contoh terbaik :)

    ReplyDelete
  24. best nyerr....... =)
    untung la yuyu..

    ReplyDelete
  25. bestnye dapat bunge.nak jugak! hehe ^^,

    ReplyDelete
  26. waaaaaaa! bestnya yuyu :) meh la kita kongsi meh. hee :D

    ReplyDelete
  27. Ye ke? wah2..

    Yuyu Semakin Popular..hehe..

    Jom Afundi Yuyu..hehe

    Hepi BerbLogging ;)

    ReplyDelete
  28. wah~ beshnyeeeer

    keep up blogging yuyu!

    ReplyDelete
  29. wahh..untung la yuyu..

    err..btway..

    thanx sb sudi singgah dengan komen entry fad..

    kalu betol btw ea..

    mood:pening nih,,konpius

    ReplyDelete
  30. WAAH.BESTNYA SIS YUYU.GOODLUCK IN FUTURE :D

    ReplyDelete
  31. untungnya yuyu!

    semoga terus success! :)

    ReplyDelete
  32. asyik akk je dpt..ika bile pulak :(..
    ehem2..sape yg nk blnje meatball tu??

    ReplyDelete
  33. kak yuyu!meyhla sekuntum!..^_^..xnk bagi kite??hehehe..memangla orangnye comel and fames..hehehe..meyh sini fiera nk semakkan ruangan komen kak yuyu..haaa


    http://fierapirot.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. wah..da popular..rami nk lnje

    ReplyDelete
  35. k.yuyu bak sini alamat. nak anta bunga jugak la. hehe ^^

    ReplyDelete
  36. whoa..! byk dpt adiah :)

    http://ams-whitelover.blogspot.com/2011/04/gajet-kesayangan.html

    ReplyDelete
  37. syukurla cik yuyu..
    rezeki tu,best gak kalau dapat ni..hehehee

    ReplyDelete
  38. syukurla cik yuyu..
    rezeki tu,best gak kalau dapat ni..hehehee

    ReplyDelete
  39. bertuahnya yuyu,x pernah lagi saya dapat bunga ke apa ke..

    ReplyDelete
  40. HADIAH BEST2 PULAK TU.WUWUWU T_T

    ReplyDelete
  41. cantiknya yuyu ni... next time boleh la nana nak ajak buat photoshoot sekali...

    ReplyDelete
  42. Cik Nathrah : alaaa.. semua ada orang sayangg kann comel :(

    ReplyDelete
  43. Zyash: ehemmmm ehemmm.. ehhh.. tetiba kann saket tekak ^^

    ReplyDelete
  44. risa : grrrr! tengah tak sabar ni akak ^^

    ReplyDelete
  45. zuhaida : kan kan sayangg! comel kan dia lukiss ^^ suka sangat <3

    ReplyDelete
  46. ya allah .comey nye..sambil guling2 gelak..

    ReplyDelete
  47. elyzatul nastaysah: pehhh! ni yang best ni benda free. hahah~

    ReplyDelete
  48. tulus sweet : hahahhaha... yuyu sentiasa sweet la :P

    ReplyDelete
  49. Syafiq Rosli: hahahahah.... print screen, pastu tampal kat dinding cepat!

    ReplyDelete
  50. seronoknyeeeeeeeeeeeeeeeeee yuyu !
    dapat adiah !!!!!!!!

    ReplyDelete
  51. ♥yaya budak suka embun♥ : amikk la! amikk semuaa ! uwarrrrr T_T

    ReplyDelete
  52. fRaMe+LenSeS: mesti laaa! abang otomen selalu ada dengan adik otomen ^^

    ReplyDelete
  53. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : InsyaAllahhhhh! yuyu akan hargai semua! tak mo bagi korang kuciwa !

    ReplyDelete
  54. ern elyna : Alhamdulillahhh~ rezeki leih sikit je sayang :)

    ReplyDelete
  55. cik fza : wahhh! lupa pulakkkk! japppp ^^ heheh

    ReplyDelete
  56. abadi romeo: jangan lupa baja bunga tauuuuu! grr~

    ReplyDelete
  57. yatie's EPISODE: mehh yuyu yang bai kat awak ^^

    ReplyDelete
  58. Muhsin Aminudin : hahahah.. bak alamat cepat! heheheh

    ReplyDelete
  59. Salim Harmanain: meh nak bagi gule gule ^^ hahhaha :P

    ReplyDelete
  60. siti norlaili yusof: hahah.. dah perasan la sayanggg ^^

    ReplyDelete
  61. d_LA: tok sahh! akak amik batang bunga dah ^^

    ReplyDelete
  62. Diya Edhayaa: yuyu sayangggggg semua sangat <3 terima kasihhh!

    ReplyDelete
  63. Pendekar Berkuda : PB tak bagi ape ape pun kat yuyu :(

    ReplyDelete
  64. Chegu Zubir : ala.... cikgu ni! buat saye kembangg 6 cm persegi pulakkk!

    Alhamdulillahhh~

    ReplyDelete
  65. muhammad iqbal hakimi bin tahir : awak amik je la bunge saye tu!

    ReplyDelete
  66. Bella Bell : hahahah.. kenapa banyak perasan number tu????

    ReplyDelete
  67. Dawa: Alhamdulillah abang dawa! rasa semangat pulak :)

    ReplyDelete
  68. Mizz Intan : heheheh.. seronok juga.. tak pe.. awak un dapat gak nanti :)

    ReplyDelete
  69. NAK BUNGA JUGAK.DENGAN CEKELAT XD

    ReplyDelete
  70. wahh syiokkkkkkkkknye,, ramai org syg :')

    ReplyDelete
  71. wahh syiokkkkkkkkknye,, ramai org syg :')

    ReplyDelete
  72. yuyu!! tocuhing tu ape??? ekeke.. typo typo:P hihi. all d best in ur life yuyu! ^^

    ReplyDelete
  73. haha.yuyu, thanx atas sana tu :p sori la lmbt pasan, dh 2 hari x online sbb bz sgt.thank u yuyu :')

    i love you!

    ReplyDelete
  74. bestnya dapat hadiah. tahniah yuyu :)

    ReplyDelete
  75. bes ny kak yuyu..dpt bunga..hehehhe...

    ReplyDelete
  76. nak jugak..hihihihi..suke nyer header ayeem buat.tu...comel2..

    ReplyDelete
  77. wah coemlnya... gambar yuyu makan kat mc D ye..

    ReplyDelete
  78. pergh syioknyeee ngalahkan lisa surirumah!

    ReplyDelete
  79. ingat yuyu selalu

    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/liza-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  80. comel lukisan tu~~ ramainya peminat yuyu kecik ni^^

    ReplyDelete
  81. best gile en dapat camtu..kalo xdapat dalam reality,dapat dalam mimpi pon dah cukup bahagia.hehe,btw yuyu orang kedah ea? eh sama la kita ! jangan lupa singgah blog bella ea? blog yang xseberapa ni :(...hehe :P

    http://qalbisakinah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  82. best sesangat..
    comel lak lukisan tu.. pandai dia lukis..

    ReplyDelete
  83. Assalamualaikum

    bestnya jadi akak.dapat hadiah lagi

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig