HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, April 20, 2011

derr.. wa emo lebih derr pagi pagi ni. siyes wa emo!

Assalamualaikum ^^



pagi ni juga, yuyu berusaha keras sesi edit mengedit video tutorial pakai shawl. edit macam macam. tak reti sikit. dungu bab bab nak buat video ni. kalau bab tangkap gambar berjuta lemon, mari serah kan kat yuyu. yuyu hebakk dalam bidang ni.

kehkehkeh. eh. sopan la sikit. hikhik. gelak sambil tutup mulut. ayu sikit.

pagi ni juga, abah nak ajar yuyu buat kek keju. tu pun kalau abah berjaya bawa balik cheese mahal mahal dari hotel. kalau cheese murah, tak nak la belajar. yuyu demand. -.-'

dah la. yuyu nak selesai kan sesi meng-edit video yang setengah mati yuyu kerja kan ni.

kepada semua pembaca, mula kan hari hari dengan sesuatu yang lebih baik dari semalam. yang baik bukan hanya untuk diri sendiri, malas untuk sekeliling kita. jangan terlalu rasa diri sendiri terlalu bagus dari yang lain, hingga sanggup jatuhkan orang lain dengan kelebihan yang ada.

apa pun tindakan yang kita akan buat, susuli dengan berfikir. kerana dengan berfikir, akan menhingdar dari segala yang mungkar. kerana dengan hawa nafsu dan amarah akan membawa kita kepada pecah belah.

pehhh.. dah dah yuyu.

p/s : derr, wa tengah emo ni derr. emo lebh ni. wa nak makan cekodok emak wa dulu derr. wa takut wa marah marah. 

terima kasih sudi bace ^^

86 comments:

  1. haha. gambar tu memang kena dgn tajuk entry . ganaih !

    ReplyDelete
  2. tak pe takpe.lex lex.g blajar buat kek cheess dulu eh.t post sini.

    ReplyDelete
  3. pagi ni pon waa emo derr..

    http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/nak-senyum-ke-masam-pagi-ni.html

    ReplyDelete
  4. hadoii~ yuyu, tukar la gmbo kat entry tu. hilang selera naz pagi2 nak bfast camtu -.-

    ReplyDelete
  5. pg2 yuyu dh emo,,ish2..
    cmel je pix tu la,,,haha

    ReplyDelete
  6. yuyu..nnt share la resipi kek keju tu..nak try wat gk

    ReplyDelete
  7. xuxu zabedah tu kembar yuyu ker? hahaha....kelakarla...pandai yuyu lukis...
    abah yuyu pandai buat cheese cake yer? nak masuk kelas dia ah mcm ni...^__^

    ReplyDelete
  8. nak cekodok jugak,,:)

    kak yuyu,,dalm byk2 dah header yang kak ada,,sukalh kak yuyu jadi fairy tue,,hehe,,alih je cursor,,ekot je kat mn2,,heee,,

    ReplyDelete
  9. relaxx yyuyuyuyuyuyu !!!
    pekena teh KaK LISA DULU .

    amek mood positif . sentiasa senyum k.
    haaa kan manis gituu :)
    hihi^^
    senyum sampai telinga yee.

    ReplyDelete
  10. beso nye bunye atas kepa la yuyu..
    boleh buat payung tu..
    hahahah

    ReplyDelete
  11. terer la ayah yuyu pakai buat cheese cake..ngee..

    ReplyDelete
  12. betul tu yuyu jangan ingat kita selalu di atas sebab terasa diri dah bagus. Datu hari jika kecundang mula lah menyalahkan takdir.. :)

    ReplyDelete
  13. terkezuttt nana tgk lukisan tu kak yuyu >.<

    ReplyDelete
  14. mmg betul kalo dengana amarah semua kerja tak leh wat dengan betul... ;-)

    ReplyDelete
  15. pandainye yuyu edit videoo...nnti ajarla ye..

    jom join contest maya =)
    http://maya-dhira.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dan-baju-kurung-by-maya.html

    ReplyDelete
  16. mak aihhhh!!! tersedak kelapa kuih kasui akak ni dik nonnn...gambo tu!! gambo tu!! adehhhh
    nape ni yuyu...pepagi kalo marah2 rezeki takmo masuk tau...meh senyummmm tak perlu kata apa2..SENYUMMMMMMM:)

    ReplyDelete
  17. tang hidung tu xleh blah la derrr

    ReplyDelete
  18. katun tu yuyu lukis eh? cantek..yuyu emo ngn sape nih? nk edit video susah ke? atau sbbbbb....

    ReplyDelete
  19. kembang abes idung tuhhh...nk cheese mahal beli je la dr cheezel.btul2 keju...haishhh,mrepek

    ReplyDelete
  20. aiyaaakkk...nape jadi rupe cenggitu? Xuxu Zabedah ek?? hik3..lucu bebenor..

    ReplyDelete
  21. huhuhu come nye gambo tu .. peghh layan

    ReplyDelete
  22. XUXU ZABEDAH?? ngeee~ kene2 ngn gambo tut

    ReplyDelete
  23. gambar tu...huhu gelak berguling2 sekejap...tapi tetap comel..klakar la yuyu ni

    ReplyDelete
  24. leh aku belajo pakai shawl..muahahah iloike..

    ReplyDelete
  25. yuyu, x melawat sini lagi ke???
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/04/lukisan-chumel-untuk-seseorang.html

    ReplyDelete
  26. aww aww,cantik la gambar dekat atas tu haa.woot woot,,

    ReplyDelete
  27. kelakar lah lukisan tu. yuyu yang buat ke ? hikhik. lucu :D

    ReplyDelete
  28. yuyu comey!

    syafa kena baca banyak kali entry ini.typo bnyk la yuyu..

    hihi.jangan marah ea.

    sebab nk kasi faham ayat yuyu tuh..

    p/s: lawak gambar tuh..=)

    ReplyDelete
  29. smart gambar tu...sebijik mcm tuannya..keke

    ReplyDelete
  30. comel la pic tu ..ngee suke2 .. kak yuyu ....

    ReplyDelete
  31. hehe..suka tgk gambar tu..memang hebak la yuyu nih..kalu akak x mo letak gambo camtu ,,nak yg lawo2 jew..apa2 pun kek cheese memang sedap,

    ReplyDelete
  32. Yuyu yang Pojie kenal dengan Yuyu kini sangat berbeda orangnya..
    Terasa sangat kerdil diri nih.. Nampak Pojie tak? Sure tak nampak lagi kann

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  33. hehehe..idung itu sanagt lah cantekknyer!!

    ReplyDelete
  34. wahwahwah cekodok basi.
    cik yuyu bangunbangun tak gosok gigi..terus update entri..lallala..

    ReplyDelete
  35. DAH SIAP KEK KEJU POS KATYAN YE.XD

    ReplyDelete
  36. SIS YUYU ! LETAK GAMBAR TU LAGI ? LAWAKLAH.KIHKIH. XD

    ReplyDelete
  37. follow cni ye..kalo rjin follow la blik=)

    ReplyDelete
  38. haha lukisan tak leh terima. and btw, chill chill jangan stress stress :)

    ReplyDelete
  39. nak kek cheese

    sedapnyeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  40. la? ko ke ika? xknal dh aku. muka ko dh lain.

    ReplyDelete
  41. wah!!demand..nak cheese mahal..haha

    ReplyDelete
  42. sabor je lah yuyu..

    kang klu di layan kang tmbh parah..

    ReplyDelete
  43. yuyu jgn emo2..sis datang nak meminang yuyu nih..

    http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/duit-hantaran-yg-di-demand-oleh-yuyu.html

    ReplyDelete
  44. seram ok tgk muke xuxu kt atas tu...hehe

    ReplyDelete
  45. kehkehkeh.. lek luuu~ kte kan cekodok luuu~ ngee XD

    ReplyDelete
  46. haha watla lukisan yuyu mcm mne pun still comel semuanya!;)

    ReplyDelete
  47. haha.. good2.. bile rase nak marah jek, cpat g makan cekodok yea kak yuyu... hahaha

    ReplyDelete
  48. phewww...gua pon tgh emo ni der....esok kena hantar asgmnt..1 habuk xsiap....


    pas tu tiba2 ada plak makhluk ckp gua bajet2 comel..adehhh..gua dah hbs ganazzzz pon kena cop bajet comel gak....


    down gila!


    help me yuyu...pliz help me....



    T___Tv

    ReplyDelete
  49. yuyu...bak mai sket cheese cake...ingt ni weh...lapo2

    ReplyDelete
  50. nak rase siket cheese cake tuh nanti!!!

    hehehe
    sabar kak..pagi2 jdn emo
    t xcomel dah kakak nihh

    ReplyDelete
  51. hahaha...tergelak sensorang tengok gambar tu!

    ReplyDelete
  52. lukisan yang menarik yuyu..

    kalo sudi singgah blog kita ye..

    ReplyDelete
  53. jgn laa emo emo sis , t berkedut muka tu tau :D
    btw , is following you :)
    dottsaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. wah tak sabar nak tengok Video Yuyu tu . sure kiuttt

    ReplyDelete
  55. bestnya abah yuyu pakai buat kek..nak ckit boleh..lapar ni...

    takmo ego2 yer darling..be positif :)

    yuyu pernah kena chicken pox tak?

    ReplyDelete
  56. Comel betul lah Yuyu ni.

    Salam kenal.
    http://mummymodern.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. Salam Yuyu..nak mintak tolong yuyu promote this contest boleh( contest nie akan datang tak lama lagi..)Thank you so much Yuyu..;-)

    p/s: Sandra nak sebanyak mungkin feedback dari blogger2 semua..Thanks 4 da help..;-)

    ReplyDelete
  58. err.. kenapa kak yuyu nangis?? takmoh la sedih2. okey? hajar pun dah okey sikit. Alhamdulillah. ;)

    ReplyDelete
  59. untuk kak yuyu. thank you sudi jadi, peminat strawberry~ ;)

    entri khas untuk kak yuyu zulaikha

    ReplyDelete
  60. sys pandai wat kek ! wahh bestnye

    ReplyDelete
  61. SEKARANG NI YAN ASYIK KOMEN LAMBAT JE.TAKNAK RR KAWAN DENGAN INTERNET NI T_T

    ReplyDelete
  62. pagi pagi kena senyum~tak elok emo! nanti tak comelll :D

    ReplyDelete
  63. yuyu si chomell~thnx singgah n komen blog erin! >3 too :P

    ReplyDelete
  64. apa pun kita buat,susuli dgn berfikir..memang hebakkk ayat tu..hehe

    ReplyDelete
  65. lukis sendiri ke yuyu? awesome..hihi..gelak guling2 dah ni ha...

    ReplyDelete
  66. wehhhhh hidung kembang!! hahahaha

    ReplyDelete
  67. haha.. memilih keju lak.. hahaha

    ReplyDelete
  68. hahaha.. giler comel drawing xuxu zabedah tuuu :D

    ReplyDelete
  69. Assalamualaikum

    lepas ni akak pandai la buat kek keju kan

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)