HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, April 26, 2011

berhenti berbelog? hmmm..

Assalamualaikum ^^

yuyu teringat lagi semangat yuyu dalam berbelog dahulu. sangat bersemangat yuyu dengan belog. sanggup yuyu tepek bijik mata berjam jam demi belog. tapi kini? yuyu dah tak ada semangat semua tu macam dulu. yuyu sendiri tak tahu kenapa.

ni lah header yuyu yang pertama. dengan header yang yuyu buat sendiri lah, yuyu sangat bersemangat nak berbelog. tak jemu langsung.





ini yang terbaru. tapi, masih rindu dengan hasil header buatan sendiri.


tapi sekarang? masih bersemangat. cuma yuyu ada sedikit masalah dengan jiwa. pehhh.. jiwa la sangat kan .

yuyu terfikir untuk berehat dari berbelog untuk satu tempoh masa yang agak lama. tapi, yuyu masih ada kerja yang masih belom di langsai kan. yakni, review 5 pemenang Ferrero Random GiveAway tempoh hari. nak buat sekarang, takut hasil tak seberapa. kesian dorang

yuyu terpaksa cari waktu yang sesuai yakni bukan sekarang. minta maaf ya kepada 5 pemenang tu.

entah apa yang ganggu kepala hotak yuyu sekarang, hingga yuyu jadi macam sekarang. bukan masalah cintan cintun sehingga yuyu terpaksa frust tersimpuh sebab yuyu takkan menonggeng. yuyu kan sopan santun tak ketahuan hala. ^^

ini masalah dengan jiwa raga yuyu yang berserabut saja. mungkin sebab musabab belog sudah jemu dengan yuyu. ye ke? tak tak.

cuma yuyu yang tengah dalam keadaan tak bagus sekarang. dah la.. nak rehat. nak makan. nak blogwalking je. apa apa pun , yuyu sentiasa sayang kan belog yuyu, pembaca, rakan blogger yuyu semua. I love you.

sedih sedih juga, promote tetap kena promote. meh la vote yuyu untuk hari ni. meh kelik SINI untuk vote ya.
                                                      
p/s : doa kan yuyu jiwa yuyu kembali pulih ya :)

terima kasih sudi bace ^^

68 comments:

  1. lar baru jerk kenal blog ni daaa nak brenti da...tapelar...moge rohani dan jasmani yuyu kembali sehat walafiat sokmo2...amin...

    ReplyDelete
  2. ii comel...i`m ur silent reader..hoho..kalau tak memdatangkan msalah yg besar...truskn la "berbelog"...kamu punya blog so nice..sy suka..

    ReplyDelete
  3. kak yuyu.... kat SINI tu tak de link..

    ReplyDelete
  4. sis pinky lurve u tooo.. ;)
    jiwa kaco nape plak kupu2 kecik nih?

    ReplyDelete
  5. yuyu..jgn la berenti..i like ur entries,,anyway,cantik la ur headers..camner nk wat mcm ni ek?huhu

    ReplyDelete
  6. hari ni hari tak bersemangat sedunia kot ...
    Relax dik oiii...biasalah org perempuan mood always kelaut...macam akk ni lah ada time bersemangat sampai 2 3 pagi dok ngadap lappy..ada masa tu pandang lappy pon nak muntah..
    Take ur time dear..kena buat sesuatu sebab ikhlas kerna allah kan...so, dok rehat2 jenjalan baca ape yg patut....dan yg penting..makannnnnnn hehehe

    ReplyDelete
  7. kak yuyu . jangan la berhenti berblog :(

    ReplyDelete
  8. yuyu !

    yuyu boley, yuyu boley !

    caiyokk yuyu !

    tak hidup dek pujian,
    tak mati dek kejian..

    kami sentiasa sokong yuyu ;)

    ReplyDelete
  9. it's okay, jangan tertekan dalam berbelog ni.. nanti hasil tak menjadi pula... cukup2 kan rehat tu..

    ReplyDelete
  10. Alaa, jangan stop blogging laa yuyu. :) Blogging is a passion, it can never be stopped :)

    Jemput singgah blog : www.syazanazura.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  11. kak yuyu, jangan berhenti tau
    nak berehat jap tak pe

    tapi jangan lame-lame nanti rindu ngan akak sayang

    ReplyDelete
  12. Takde tulisan Yuyu..hilangla keceriaan kami..hu hu

    ReplyDelete
  13. jom join teka-teki, mana tahu bernasib baik. :)

    ReplyDelete
  14. rehatlah elok2... jger kesihatan mental dan fizikal....

    ReplyDelete
  15. YUYU chayok2 jgn bersedy..farah adew di sini ^^

    ReplyDelete
  16. alaa .. kurang syok r dunia blog kalau takde cik yuyu .. hehe :)

    ReplyDelete
  17. motif post nih? tak paham. sekian.

    ReplyDelete
  18. KAK YUYU.JANGAN SEDIH2.KEEP ON BLOGGING YEAH.MUAH! :D

    ReplyDelete
  19. untuk pertama kalinya komen dekat sini..huhu

    masalah kita hampir samalah..T_T

    ReplyDelete
  20. KALAU KAK YUYU LAMA TAK BLOGGING NNTI SUSAHLAH YAN NAK MAIN KOMEN2,BACA2 ENTRY XD

    ReplyDelete
  21. semangat tu penting! chayok. :)

    new post: http://sigadiscomel.blogspot.com/2011/04/rindu-aku-pada-majlis-perkahwinan.html

    ReplyDelete
  22. yuyu, faten pun tetiba rasa tak bersemangat hari ni. sama lah kita..
    anyway, yuyu jgn sedih sedih. keep smiling and chill dear yuyu :)

    ReplyDelete
  23. dun give up syg!

    meh join GA my meh.. hadiah dr ho chi minh! ;)

    ReplyDelete
  24. never give up ;)

    psstt~yuyu power mata bape?

    ReplyDelete
  25. jgn stop berblog...
    kamu berbakat

    ReplyDelete
  26. napa nak berhenti..sdh dekat praya, sdh undipun. jangan bhenti ya yuyu syng. ramai penyokong ni..

    ReplyDelete
  27. nape ramai yg nak berenti berblog nih..

    ReplyDelete
  28. ehh jangan laa
    saya enjoy dengan blog yuyu
    sangat bersahaja dengan aura tersendiri

    teruskan berblog ok
    peminat yuyu tetap ada menanti :)

    chill ok dear

    ReplyDelete
  29. rileks la yuyu...macam mana nak ajar hackers ni

    ReplyDelete
  30. teruskan usaha yuyu..

    go!! go!! hee~

    ^^,

    ReplyDelete
  31. sabo tau yuyu..tenang kan hati kamu yg resah itu.. nuru start knl yuyu tyme yuyu gune banner yg ke 2 tu eheheh..almaklumlaa bru lagi kn dlm dunia blog ni ngeh2~

    ReplyDelete
  32. yo la tu... ao ekao kono buek yolah tohuih bangon n jangan tido2 keh :D

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    ReplyDelete
  33. yuyu jangan lah brenti berblog ! :(
    kuatkan smgt, go yuyu ! :)

    ReplyDelete
  34. aloo...x best la klw yuyu benti blogging..zie nk bce ape nnt..jgn patah semangt taw..

    misskhuzie.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. yuyu jangan lah brenti berblog ! :(
    kuatkan smgt, go yuyu ! :)

    ReplyDelete
  36. nk komen tp x nk kiss..hehe...
    xyah belog dlu..lek2..bce blog org..pastu smbung blik..

    ReplyDelete
  37. oloo..baru nk rapat dgn yuyu.. dia dh nk benti berblog plek.. ala yuyu, nape sume org namo kwn shira ni? nape ni? nape ni?? shira nk yuyu jgk!!!!

    ReplyDelete
  38. semangat kita pun da makin ciput.
    ada masa, xda prob pun.
    masih dlm usaha mencari identiti blog kot. :)

    ReplyDelete
  39. mase 1st time adik masuk blog nie dulu, adik tgk muka akak sama gila ngan ayu raudhah ;P

    ReplyDelete
  40. aminn...semoga jiwa itu kembali yea...
    biase la tue masalah...
    ira pon kdg2 jemu dgn blog..tp takkan nk berhenti tgh jln... :)

    ReplyDelete
  41. awatnye cik yuyu comel..
    bnyakbnyak kan solat...t mesti fikiran cik yuyu ok balik...

    ReplyDelete
  42. AUNI PON SAYANG KAKAK YUYU JUGAKKK!!

    ReplyDelete
  43. ak pun dah takde semangat nak berblog,saket otak pikir ni pikir tuh,tapi nak benti rasa sayang pulak kat belog tuh.

    memandangkan semangat dah kurang ape kata yuyu kasi entry macam mana nak semangat bila berblog,kasi semangat yang takkan pudar punya,bertahan 2,3,4,5,6 tahun punya la bole?

    ReplyDelete
  44. jiwa kacau...jgn kamu kacau dik yuyu ini...kesian dia...kami semua sayangkan dik yuyu...^__^

    ReplyDelete
  45. jgn berhenti lagi yuyu.. kalo penat pun just berbelog selow2... hhuhu...
    saya xdapat lagi shawl.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  46. xbest la k.yuyu xdak kat dunia blogger ni.

    ReplyDelete
  47. @Arpiiz haha samer r kite xsgke jmpe dlm ni aku pun 1st komen cini...hehe

    ReplyDelete
  48. yuyu jangan sedih ok.. la tahzan innallah ha ma'ana..

    meh tgk tutorial sy ajar pakai shawl meh.. (lelaki pertama dalam dunia yg ajar) :P

    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/04/tutorial-lilit-shawl-aku-lelaki-pertama.html

    ReplyDelete
  49. join la blog jiwa jiwa saya no.. haha.. sebab nampak ada masalah gan jiwa jiwa.. woww... saya budak baru belajaq.. jangan mare :)

    ReplyDelete
  50. yuyu dah xnak bblog lg ke? ke yuyu nak focus pada study?

    take time to rest baby.. ^_^ nti dah ade mood baru start lik..lau pksa2..kang ade yang tguling2 atas katil..

    tp jgn lupe follow syieda..pliz...teringin sangat..uwaaaa...(nada merayu)

    ReplyDelete
  51. yuyu sedih sebab nak kena sambung study balik kot..Tabahkan jantung dan kuatkan semangat cik Yuyu!!!

    ReplyDelete
  52. biasalah 2 yuyu,org ppuan kadang2 perlukan masa untk diri sendiri,yg penting jgn smpai ptus asa tau!sy knl yuyu dgn header ke 3 tp header ke 4 ag lawa...n header skang lawa gk tp ag lawa header ke 4.:P

    ReplyDelete
  53. heyy heyy , lawaa lah shawl <3
    *sorry comment tak de kaitan ngan post kamu . hehe
    mana nak dpat tu ? kat Kelantan tak byk choice lahh =='

    ReplyDelete
  54. jgn la stop yuyu~erin salu baca blog yuyu even busy sgt2 smpai nak update blog sndri pun tak sempat..baca blog yuyu je sempat tau T_T

    ReplyDelete
  55. cantiikkk semua header yuyu~~jeles! buatkan 1 plss :D

    ReplyDelete
  56. YAN MULA KENAL KAK YUYU WAKTU HEADER KE3 :D

    ReplyDelete
  57. WAKTU TU JUMPA DALAM BELOG KAK HANIS ZALIKHA ;D

    ReplyDelete
  58. HEADER SMEUA CUTE2 JELES LAH :D

    ReplyDelete
  59. RANDOM GIVEAWAYS DAN RM100 MASIH DIJALANKAN

    ReplyDelete
  60. pencarianamin@yahoo.comDecember 5, 2011 at 5:14 AM

    salam...
    hehehe....itulah lumrah kehidupan..keinginan manusia sentiasa mahukan yang terbaik....clever,beauty,nicer,greatly..etc...me too...bt nw nk try b a fated nye org an always great full to the creater...hihi...nice yuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)