HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, April 8, 2011

Mendapat Kejutan Terkebil Kebil Mata Magibon!

Assalamualaikum ^^

sekali lagi yuyu nak update pasal Ferrero Random Give Away. setelah semalam dengan besar hati telah sponsor oleh Hafiz Rahman untuk membuat banner kepada 2 pembaca bertuah, kali ini seorang lagi blogger yang telah dengan suka rela untuk sponsor mereka banner dan seluruh page blog untuk 2 lagi blogger.

Terima kasih Syafyka telah sponsor untuk 2 pembaca bertuah! baru semalam nak tutup giveAway tu, tapi ada pulak inbox dari Syafyka ni. kalau maa tu, buka sikit je masa lagi, lepas tu, terus nak tutup. dah mlebih 500++. kang ada yang tercicir kang.

maka entry ini hanyalah mengenai Ferrero Random GiveAway.

Hadiah Utama dari yuyu sendiri untuk seorang pembaca bertuah:
satu pembaca bertuah akan mendapat 1 skirt Ala Yuna yang di taja  oleh:
dan tambahan untuk 33 pembaca bertuah yang lain akan mendapat shawl yang di taja oleh :
2 pembaca bertuah akan di reka percuma header di taja oleh : (selalu hanya buka untuk tempahan)
lagi 2 pembaca bertuah akan di reka header dan seluruh belog nya di taja oleh : ( selalu buka untuk tempahan)
1 pembaca terpilih akan mendapat satu kotak muffin dari :
dan 5 pembaca bertuah,
  • akan di review blog nya sebanyak 5 kali dalam masa satu bulan.

haaa. puas hati korang? dah boleh senyum telinga ke telinga dengan lebar. Alhamdulillah. ni rezeki kita bersama ya.

dan sedkit soalan yang yuyu nak jawab mengenai Ferrero Random GiveAway ni :

bila nak tutup GA ni?
yuyu akan tutup bila bila masa saja. mungkin tengah hari nanti, atau petang, atau esok.

macam mana nak pilih pembacaa bertuah? ada step step nya ka?
yaa.. ada, yuyu akan pilih 5 pembaca bertuah untuk di review 5 kali, kendian 1 pembaca bertuah untuk di beri muffin, kendian 2 pembaca bertuah untuk tajaan Syafyka, dan lagi 2 untuk HafizRahman, kendian 33pembaca bertuah untuk Shawl, 1 pulak untuk skirt, dan last seorang pembaca paling bertuah untuk Ferrero Collection.

ada group ke?
ya, yuyu akan bahagikan kepada 6 group. yakni 1 group mungkin akan di bahagi kepada beberapa puluh blogger .

tak adil kalau nama blogger ada 2 kali.
sebab tu yuyu minta kerjasama, kita semua check url list tu. kot kot ada yang sama, sila bagitau di SANA. yuyu akan tukar.

jadi soalan telah di jawab. InsyaAllah, Ferrero Random GiveAway, akan berjaan dengan lancar. amin. doa kan sama sama semoga semua ni berjalan lancar ya.

Alhamdulillahh. GA ni telah dapat sambutan dari ramai blogger, dan ada sponsor. Alhamdulillahh. syukur sangat. tanpa kerjasama semua, mesti GA ni takkan jadi macam ni. Alhamdulillah.

kepada yang sudi join, yuyu berterima kasih sangat tau. kepada yang sudi sponsor, yuyu sangat sangat terharu dan brsyukur sangat, semoga korang lebih sukses dari sebelum ni . Aminnn.

cuma yuyu nak dapat kan sikit pendapat untuk Ferrero Random GiveAway ni, apa yang tak okay? dan apa apa pendapat boleh kongsi?

p/s : sambung nak buat cekodok pisang. Jommm! JOIN!

terima kasih sudi bace ^^

49 comments:

  1. wah smakin btambah2 adiah...syoknyerrrrrrrr~

    ReplyDelete
  2. tahniah yuyu.. semakin mendapat sambutan giveaway ni.. harap2 kita akan bertuah dpt salah satu hadiah tu.

    ReplyDelete
  3. wah!lagi..syoknye..meriah btol GA ni..besar2n..

    ReplyDelete
  4. bestnyer....

    http://taikunmuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. best ni kalau dpt jadi pembaca bertuh..

    ReplyDelete
  6. murah rezeki cik yuyu kite..mybe blsn atas keikhlasan yuyu nie..(^^,)

    ReplyDelete
  7. ramainye nye orang nak support budak kecik ni.. bagui2 :)

    ReplyDelete
  8. semakin banyak sponsor, hopefully semakin cerah peluang linda nak menang ni. haha.

    ReplyDelete
  9. banyaknya sponser..hackers baru je blaja buat segmen..http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-anda-dan-lagu.html

    ReplyDelete
  10. wah ..ramainye ..congrate ...tengok tu dah terbukti ramai yang suppport yuyu

    ReplyDelete
  11. sentiasa mengikuti perkembangan GA ni..huhu..dari nak bagi ferrero je dah jadi macam ABPH lak..siap ade sponsor..alhamdulillah..semoga Yuyu terus dapat rezeki macam ni.

    ReplyDelete
  12. << ingat nak sponsor header gak,tapi header sendiri pun x cantik..so xpe lah..hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh, alhamdulillah..
    murah rezeki sis yuyu ye :)

    ReplyDelete
  14. alhamdullilah.. murah rezeki cik yuyu... ;P

    ReplyDelete
  15. hehe..alhamdulillah..
    harapnye dapat salah satu dr hadiah nih..hehe

    ReplyDelete
  16. tak sabarnye nak tunggu keputusan..hhehehe

    ReplyDelete
  17. BILE NAK ABIS CONTEST NI HAH?

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...rezeki YUYU melimpah2 huhu

    ReplyDelete
  19. RASANYA NI FIRST TIME KOT GIVEAWAY HADIAH SEBANYAK NI.UNTUNGNYA SAPA2 YANG DAPAT KAN (:

    ReplyDelete
  20. harap adalah rejeki utk kakak..ummm beshnya hadiah..

    ReplyDelete
  21. haah sape menang memang untung la ;)

    ReplyDelete
  22. wah...hadiah makin meletop-letop..

    ReplyDelete
  23. GA ney tersangat la ok..hadiah pun bnyk..arap2 ade la rezeki..hehe..

    ReplyDelete
  24. waaa akak yuyu... Buatla give away laptop ke, hanpon ke.. :P

    ReplyDelete
  25. bertambah2 rezeki.
    GA paling dabomb ni.

    ReplyDelete
  26. wah..hadiah semua menarik hati dan kalbu....hehehe...nak berangan jap dpt semua hadiah tu sbb smua best2..xnak cicir satu pon..huh, dgn gaya tamak ni!!!

    ReplyDelete
  27. best2... harap aku la yg dpt tu.... hehehe

    ReplyDelete
  28. yuyu, saya juin sempat lagi x???
    wuwuwuu...


    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/04/141-yuyuzulaika-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. sis yuyu.. list url tu ade error la.. mcmne tu..

    ReplyDelete
  30. wahhh ! hbat lah kak yuyu ^^ sukesukesuke :)

    ReplyDelete
  31. wahhh, makin rancak nmpaknye GA nie..spe lar yg bertuah tuhh..huu

    ReplyDelete
  32. wah thniahla kak yuyu!!murah rezeki.... *gembire tak trhingge!! :)

    ReplyDelete
  33. Harap2 dpt jadi pembaca bertuah. even tak buat apa apa yang special pun untuk kak yuyu. tp rasenye tak dpt kot. huu~

    ReplyDelete
  34. semuanye best2 jer yuyu.. tak der yg tak best pun.. suke2.. hehehe

    ReplyDelete
  35. RAMAI BETUL JOIN EYH.SILAP2 ROSAK PAGE RANDOM TU NANTI.KEHKEH XD

    ReplyDelete
  36. nk join..
    http://miera-mierabuzzlife.blogspot.com/2011/04/ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. GA ni sgt ok!! next GA, me nak jd one of sponsors kalau ada rezeki ;)

    ReplyDelete
  38. ASSALAMUALAIKUM

    NI KALI PERTAMA ADIK TENGOK GIVEAWAY YANG BANYAK HADIAH DAN BANYAK SPONSER.AKAK MEMANG BERTUAH

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)