Tuesday, March 29, 2011

Yuyu Zulaikha bertudung sempurna

Assalamualaikum ^^

mempersembahkann! yuyu bersama tudung labuh! heheh. gambar tudung labuh semua ni di ambil ketika nak ambil peperiksaan, sebab nya, kalau tak pakai tudung labuh, nanti kena macam macam dengan pengawas peperiksaan.

muka pun dengan masih terok lagi masa ni akibat permulaan meninggalkan krim mula. teruk sikit muka. asal kan tak tipu korang. tak edit tau. ni muka yuyu dulu.

agak agak nya, bila la yuyu akan bertudung sempurna ni ya? labuh jatuh dari dada, tebal dah tak nampak bentuk badan. InsyaAllah. selooow selooow.



muka basi tanpa edit dan mintak puji ^^

sekarang masih lagi dengan selendang. :)

sikit sikit la. cuma sekarang, Alhamdulillah, yuyu dah cuba pakai selendang yang tak jarang dan bawah dari dada. sikit sikit peningkatan atas kesedaran.

hikhik. ^^ korang penah pakai tudung labuh?

p/s : nak makan ubat dan tidur.

terima kasih sudi bace ^^
SHARE:

121 comments

  1. err..err..takut tngk mata dia..huhu

    ReplyDelete
  2. moga yUyU comey cpt sembuh ek..nice tudung labuh.. :D

    ReplyDelete
  3. tudiaaaa.. yuyu pernah pkai tudung labuh ???? bella tak pernah pakai.. comel jer macam dak sekolah ugama + ustajah yuyu..

    ReplyDelete
  4. Eishh. ayu nya lah si yuyu ni, comel techikkk. Jealous nyaa :D

    ReplyDelete
  5. as salam!mimie pnah pakai tdung labuh..huhu
    sbb mimi skola agama dulu!
    tp insyaallah skrang pun nk cuba kekalkan=]

    ReplyDelete
  6. aku pernah je pakai telekung kain semayang tu ...

    ReplyDelete
  7. pernah...mase nak sembahyang laa..pakai telekung...labuh gak tu kan ? hehe...:P

    ReplyDelete
  8. pernah2.. tyme skula dulu~ ngeee~

    ReplyDelete
  9. k.yuyu..so sweet...comel sangat sangat yang dulu..natural beauty...insyaALlah..sama2 la kita.. dulu pon sekolah yang tudung labuh gak..huhu..

    ReplyDelete
  10. suke! suke!

    suke tengok yuyu pakai tudung pape pon. tetap cantik jugekk ^_^

    ReplyDelete
  11. kak yuyu nampak sngt comel bertudung labuh ;)

    harap2 dapat teruskan di masa hadapan ;)

    ReplyDelete
  12. comel!! ayu gitu ;) zyra pakai tudung labuh ^^ hikhik~ lawak gila ^.^'

    ReplyDelete
  13. akak pernah pakai tudung labuh dulu... sebab akak sekolah agama... ^___^

    ReplyDelete
  14. ain pena pakai tudung labuh mase kat asrama dulu .tapi skang pakai tudung biasa balik .tgah pelan-pelan otw nak kembali ke tudung labuh .betul ,nak berubah kalau drastik sgt takut tak kekal .mcm dlu mase kat asrma pkai tdung labuh ikut kawn ,tgk skang dah habis sekola tdung biasa balik .insya Allah one day ain akan pakai tdung labuh sblum kawen .amin .hihihi :)

    ReplyDelete
  15. yg penting eyeliner x tinggal tu..mmg setia dr dulu..hehe

    ReplyDelete
  16. takpe .perubahan amik masa ^^
    nite kaka comel ..

    ReplyDelete
  17. yuyu sgt comel. i love u hahahahahahah

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah. all the besh kamu. ;D

    ReplyDelete
  19. akak doakan yg terbaek utk yuyu :) apabila terdetik dihati yuyu memperkatakan sesuatu yg baik..bermakna yuyu telah menerima hidayah dariNYA..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  20. 5 tahun pakai tudung labuh kat skola..

    pastu kat kuis pun sama.. masa exam dan masa kursus kawen..

    ReplyDelete
  21. penah jugak. mase sekolah dulu.hihi

    ReplyDelete
  22. yang tudung pink tu bakal menantu mak...

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. masa sekolah menengah memang kena pakai tudung labuh kan??

    ReplyDelete
  25. saya cuma nampak keparutan didahi, kejerawatan didagu. kecomelan disitu. kahkah. yuyu comel. jum kawen yuyu.

    ReplyDelete
  26. yuyu skola agama ke dulu?

    hm..penah aje pakai..
    selesa ^^

    ReplyDelete
  27. dulu pernah merayu ngan mama suh beli tudung labuh . sebab tergoda tengok tudung tu lembut di tiup angin . hhaa

    ReplyDelete
  28. bagusla mcm tu..alhamdulillah..bgs la mcm tu yuyu..maera pun dulu btudung labuh..hopefuly lepas nie slow2 pakai tdg labuh semula =)

    ReplyDelete
  29. tdg labuh tu mse skolah ke dak comel??

    dulu My pn penah tudung labuh taw. sbb dulu sekolah agama mase skolah menengah.. hehe..

    ReplyDelete
  30. erm kesedaran atas kite...jnji niat ade..jgn tak nk brubah suda..sme2 kite=) ske shawl jgk

    ReplyDelete
  31. Wish YUYU all the best,,
    InsyaAllah akan tibe hari YUYU akan pakai tudung dengan sempurna..
    Kalau dah cantik pakai ape pon tetap cantik..
    juz like you my idol..

    ReplyDelete
  32. tengok gambar yuyu nih, tringat masa skolah teknik dulu, mesti and wajib pakai tudung berjahit macam tu! =D

    ReplyDelete
  33. x penah pakai tudung labuh..huhuhu~ insyaAllah, nanti2 akan pakai jugak..amin~

    ReplyDelete
  34. manis yg amat yuyu ni kan..suka tengok tau!!!
    dulu ms skolah..ada gak la pakai tudung labuh.. n isnin lps br attend interview kt ofis yg sumer staf2 pompuannya kai tudung labuh..terasa bnr kekerdilan diri d kalangan mereka tu..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  35. haa..lebih manis bila bertudung macam tu.

    ReplyDelete
  36. panahan matamu itu.. nanti bila kita jd photographer yuyu!

    ReplyDelete
  37. nice la yuyu sayang...sangat sweet~ :)

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah...
    setakat ni masih istiqamah dan semoga selamanya camtu....
    biasa lah jiwa muda kan. kengkadang teringin gak nak macam2. hehe...

    apapun all the best utk yuyu. semoga sentiasa dalam lindunganNya :)

    ReplyDelete
  39. alhamdulillah...
    setakat ni masih istiqamah dan semoga selamanya camtu....
    biasa lah jiwa muda kan. kengkadang teringin gak nak macam2. hehe...

    apapun all the best utk yuyu. semoga sentiasa dalam lindunganNya :)

    ReplyDelete
  40. SIS YUYU.SANGAT COMEL GAMBAR LAMA TU ? TIME SEKOLAH KE ? :D

    ReplyDelete
  41. TAPI KAN,YANG SEKARANG PONGG COMEL JUGAK.DOUBLE COMEL LAGI :D

    ReplyDelete
  42. comel yuyu pkai tdong labuh tu..hehe..

    ReplyDelete
  43. syada pun tringin jugak tp bak kata yuyu lah kan?
    seloow seloow~ hehe

    ReplyDelete
  44. sojok mato mak metuo pandang.keke.

    ReplyDelete
  45. kebanyakkan komen cakap penah tudung labuh, tapi mase sekolah je... hmmm... kenapa jadi cmatu ea??

    padahal gadis2 bertudung camtu nmpk sgt manis dan ayu~ siyesly... hhahahaha



    jom baca dan komen Gambar dan simbol jiwang yang menarik di FB

    apa2 pon terpulang la pada anda, 5tahun bertudung macam tu kat sekolah.. mungkin dah jemu. nk bergaya dan sebagainya.. yg penting, labuhkan lah tudung tuhhh

    ok??

    jom baca dan komen Poco-poco HARAM!

    poco2yang haram

    ReplyDelete
  46. tak pernah pakai tudung labuh camni. selalu tudung bawal. masa sekolah pun tudung tak selabuh ni.

    ReplyDelete
  47. shumel tol yuyu dgn tdung labuh...natural beauty lagi cantik..xpayah di edit2..tu yang kawan saya selalu cakap...heee

    ReplyDelete
  48. yuyu, sis dah send dekat fb yuyu, dapat tak, kalau tak boleh gak, yuyu cek email ok, sis send kat sana jugak :)

    ReplyDelete
  49. insyaAllah nnt boleh kekalkan bertudung labuh... pelan2 kayuh... :D

    p/s : boleh je kalau nk share entry sy tu.. =)

    ReplyDelete
  50. pakai tudung pink tu sgt coooooomeeellll =)

    ReplyDelete
  51. akak adalah bekas studen sekolah agama menengah tinggi ehem ehem...dan jugak bekas ustazah standard 5aliff...sekarang jadi seketeri..jauh tak beza?? jauhkan...janji niat kite ikhlas pasti ALLAH akan tunjukkan jalan ye sayang:)

    ReplyDelete
  52. yuyu : sekolah menengah.kalau tdung pndek,ats siku mmg nk kena gunting dgn ustazah.
    sbb dlu sekolah arabic high school:)
    tp otai.tak mcm stdnt skema2 tu.hehe

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah yuyu...teruskan niat murni..insyaAllah boleh... sesungguhnya Islam itu indah... :)

    Blog Nizam

    ReplyDelete
  54. pkai tdung labuh just bcoz nk elak dri pengawas peperiksaan je??Owhh..

    ReplyDelete
  55. x pernah lagi pakai tudung labuh.. tapi tak derlah singkat smpai nampak toott.. toottt.. ngeee~~
    cntik yuyu pakai tudung. tak kira labuh or selendang..

    ReplyDelete
  56. tak pernah la pakai tudung labuh..nurul pun baru blaja pakai tudung tahun lepas..tp start ngan selendang sebab lagi senang..memang tak reti pakai tudung bawal huhu..

    ReplyDelete
  57. tudung yuyu sempurna je. tp jgn sempurnakan tudung kat atas je. dr lengan ke kaki kena sempurnakan gk, jgn ketat2 sgt. hehe

    ReplyDelete
  58. auni penah pakai tudung labuh !

    mase tu ade spotcek skola..auni skema sikit.tudung da labuh da. ikut peraturan tp de sorg pengawas tak puas hati ngan auni.xtau la nape..die paksa auni pakai tudung labuh paras lutut.kalo x nnt die report kt cikgu.

    mmg seharian duk dlm kelas xkuar2.jahat betol pengawas tuh kenakan budak skema cm auni.huh

    ReplyDelete
  59. santekk!! ^^
    saya pon pernah pakai tudung labuh..masa sekolah2 la..uhuu~

    ReplyDelete
  60. yuyu.. betowl tu. hehe.. time exam jer masing2 sebuk pakai tudung labuh kat SIIUC tu sbb klw x pkai tdung labuh x ley msuk exam ^^.

    ReplyDelete
  61. anak dara sape la tu...berkenan pakcik buat menantu..

    ReplyDelete
  62. SHAHJIEHAN:NANTI SEDAR LAH TU KOT.:D

    ReplyDelete
  63. pernah pakai masa sekolah menengah dulu...lepas sekolah,tudung tu simpan dalam gobok je :)

    ReplyDelete
  64. yuyu tetap cantik tanpa mekap. hehe. dulu saya sekolah agama. mmg kena pakai tudung labuh :))

    ReplyDelete
  65. saya sekolah asrama dulu pakai la..agak islamik la skola saya..haha tapi skrg terlipat rapi kt almari..dh tak pakai..hehe..biler nak pakai balik taktahu la

    ReplyDelete
  66. comelnya kak yuyu.
    penah pkai tudung labuh waktu form 1 dlu.
    lma dh tu. :P

    ReplyDelete
  67. penah...tapi tak lama.sebab budak2 baru nak membesar..konon baru nak UP..hahaahaha....tp insyaAllah..oneday ana pon akan brtudung labuh...cuma bukan skrg...skrg nie pon pakai tudung / selendang yang tutup dada...mmg rasa pelik dan "sesuatu" kalau tak tutup...hehe :)

    ReplyDelete
  68. parut ape kat dahi tu kak ? :)

    ReplyDelete
  69. lagi cntik pakai tudung labuh tu..
    lebih sopan..
    sejuk bakal mak mentua nampak..
    hik3

    ReplyDelete
  70. acece tudia ustazah yuyu mai dah ^^ hikhik

    ReplyDelete
  71. sy pakai tudung dr drjah 1..hehe~ (g sekolah je..kuar tak pakai gak!hehe)

    ReplyDelete
  72. ehh tapi sekarang Alhamdulillah masih lekat lagi tudung..n pelan2 nak pakai tudung yang betul2 tutup aurat^^

    ReplyDelete
  73. penah.mase sekolah dr form 1 sampai form 5..hehe

    ReplyDelete
  74. improve is a need.
    tapi tak apa kalau improve sikit2..


    p/s:like2..

    ReplyDelete
  75. ok..asal bertudung..perubahan tu skt demi skit..hehe..anyway saya baru berjinak2 dalam bisnes online..tumpang iklan blog yang separa siap ni.tgk2 la kalau rajin XD

    http://philemaboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  76. macam budak sekolah menengah.hehe :)
    awet muda . haha :)

    ReplyDelete
  77. sweet nyer gmbr dulu tu...hihi.nite yuyu

    ReplyDelete
  78. c0mel sgt yuyu pkai tdung labuh..yg kaler itam 2 nmpak ala2 ustazah dh...hihi~sme2 laa kte p'baiki diri ke arah kebaikan..niat yg baek akn dp'mudahkan Allah..insyaAllah..^^

    ReplyDelete
  79. erk..tak penah la yuyu.. hehe..:P

    ReplyDelete
  80. pernah pakai tudung labuh masa form 4 dan form 5...

    yuyu still comel walaupun tudung labuh...hehe...

    ReplyDelete
  81. dlu time sklh pna la yuyu.skrg x.istiqamah ye yuyu.insyaALLAH bley. :)

    ReplyDelete
  82. YUYU..seorang yang baik.InsyaAllah kita dipermudahkan untuk berubah dari masa ke semasa ye ukht.. salam

    ReplyDelete
  83. penah sesangat. fai kene denda pakai tudung labuh, hehehe sebab mase tu, fai pakai tudung bawal tu g sekolah. mase tu time koko :)

    ReplyDelete
  84. erkkk..x pernh lar....tyme sek pun pengawas rock...yeay!!
    hahaha

    ReplyDelete
  85. http://qistinasumaiya.blogspot.com/2011/03/saya-rasa-dilindungi-sejak-menutup.html

    alhamdulillah dah buka hati kak yuyu,,,,
    btw,saya agak tak suke ngan fesyen akak skrg..
    suke yg gambar kat atas nih..manis..
    sopan...
    =)

    ReplyDelete
  86. http://qistinasumaiya.blogspot.com/2011/03/saya-rasa-dilindungi-sejak-menutup.html

    alhamdulillah dah buka hati kak yuyu,,,,
    btw,saya agak tak suke ngan fesyen akak skrg..
    suke yg gambar kat atas nih..manis..
    sopan...
    =)

    ReplyDelete
  87. http://qistinasumaiya.blogspot.com/2011/03/saya-rasa-dilindungi-sejak-menutup.html

    alhamdulillah dah buka hati kak yuyu,,,,
    btw,saya agak tak suke ngan fesyen akak skrg..
    suke yg gambar kat atas nih..manis..
    sopan...
    =)

    ReplyDelete
  88. gambar yg first tu kaannn...kite ade jugak baju same mcm tue... =))

    ReplyDelete
  89. syukur~
    insyaAllah, lama lama kak yuyu mesti boleh pakai tudung labuh.

    saya pun masih dlm proses lagi.
    :)

    btw, ni facebook kak yuyu ke ?
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001298646513&sk=wall

    saya mcm tak prcaya sangat.
    maybe fake profile?

    ReplyDelete
  90. Kak Yuyu, nak tanya ni. Kena pakai tudung labuh ke kat UIA? Kite pun nak masuk UIA ni, nak amek law. Dh mohon dh kt upu. Hopefully dpt. Hihihi XD

    ReplyDelete
  91. Wani kat sekolah pun pakai tudung labuh jgak..hehehe
    manis betul la tgk kak Yuyu pakai tudung labuh..terserlah keayuan kak Yuyu...hehehe...wassalam

    ReplyDelete
  92. parut kita sama. DEKAT DAHI.
    HAHAHA

    ReplyDelete
  93. saya dah start pakai tudung labuh. tudung 6o inci tu, itupun semuanya bermula daripada pemberian orang :). sangat selesa, tak panas pun :D

    ReplyDelete
  94. hye there...jom singgah blog saya..ada jual handbag...shawl tutorial..makanan kesihatan..mcm2 info pelik2 ada..jgn lupa follow n tinggalkan komen yaa!!! http://www.einzone.blogspot.com..jom laa... :)

    ReplyDelete
  95. comellah, tp apasal pakai 'eyeliner' kat mata tuh...tak kena denda ke? :)

    ReplyDelete
  96. Ye la kak. Slow-slow. Takpe, so far, akak ni masih menutup apa yang perlu ditutup :)

    Mana lah tahu suatu hari nanti, akak pakai purdah. hehe InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  97. Alhamdulillah..
    cantik pakai tudung labuh tapi niat tu kena betulkan balik ^_^
    semoga suatu hari nanti yuyu dapat pakai tudung labuh dan istiqamah

    ReplyDelete
  98. moga kita semakin baik hari demi hari,, amiin

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig