HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, March 4, 2011

Update & check Nuffnang Sekali Lagi :)

Assalamualaikum ^^

apa ni yuyu? pagi pagi, bangun mop rumah walaupun tak di suruh sang emak (ada sebab ni), buat nasi lemak sedap tak terkata (suak puji diri sendiri), lepas tu buka blog satu satu siap komen lagi yang sebelum ni hanya belek dan belahh je. ni tak, hari ni belej dan komen ^^

hari ni, yuyu mengupade account yuyu di nuffnang. godek satu satu. huhuhu.. sumpah yuyu tak tahu macam mana nak handle nuffnang. sampai kan tak tahu apa tu BE dan CPC. dah update survey dan bio yuyu. Alhamdulillahhh. dan check Stat yuyu. Alhamdulillah lagi sekali.

Alhamdulillahhh~

Terima Kasih yang sudi support ya :)


yang 25 february dan 26 feburary jatuh merudum sebab tak update kalut dengan balik johor dan gathering. wuuuu T_T sikit kan korang. :(  27 february naik balik seperti sedia kala sebab dah update belog macam biasa. Alhamdulillah. tutuppp pasal kontroversi baru baru ni, nahhhhhhhhh! 7777 views dan 3069 UV.

kali ke empat UV 3k++. esok nya 1mac, turun la, dah kontroversi dan sedikit sejuk kan. tapi esok nya UV makin teruk sikit. hmm. memang yuyu akui, lepas pasal isu hangat tu, blog yuyu dah berkurang orang singgah. wuuu T_T tak pe la, adat berbelog kan. tapi sekarang dah kembali seperti biasa :)

terima kasih yang sudi support penulisan yuyu walaupun ada yang tak suka dan ada yang suka. Alhamdulillah, yuyu syukur sangat sekarang dan akan terus berusaha untuk kupukupukecik ni. ni semua bukan untuk yuyu saja, tapi untuk semua yang sudi support yuyu :)

terima kasih sudi bace :)

116 comments:

  1. ehmm..xpe..
    abaikan suara2 sumbang tu..
    anggaplah tu cuma bunyi lalat2 yang berterbangan di tepi telinga..
    lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  2. huh...ramainyer!!! jeles2...neway, salam perkenalan....opss!!! nak tau...blog yuyu yg selalu disinggah oleh saya...tak cayer...dlm segment disebalik tabir BA blog yuyu jd blog ferebet..tak cayer??? lawat my blog..hehehehhe

    ReplyDelete
  3. 1st time komen blog ni,ehehehe..sangat ramai follower yuyu..congratz..^^

    ReplyDelete
  4. banyaknya akak..jeles..sob3 kita nak 50orang sehari pon susah aih..sob3 ;)

    ReplyDelete
  5. ok la yuyu! kiko lagi sikit aje :((
    xpenaj jejak seribu lagi huk :(

    ReplyDelete
  6. amik kau..gila kentang UV lu nyah...


    bertambah bengang la si gila kat luar tu kan..hahaha

    padan muka dorg..

    ReplyDelete
  7. uiiii..bnyknyaaaa..huhu..nak jgk..^_^

    ReplyDelete
  8. Turun-turun pun lebih 2k gak tu.... ni nak cecah 1k pun tak kesampaian lagi..huhu

    ReplyDelete
  9. singgah jenguk YUYU

    http://noteofmunnyra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. seronoknye ...
    ta penah lagi dapat besar mcm tu ..
    untung nye yuyu..

    ReplyDelete
  11. wow! meriahnye trafik! mintak sikit.. :D

    ReplyDelete
  12. cik pulau : heheheh.. biar lahh.. malas maoo pikirr dah kan^^

    ReplyDelete
  13. Zallyna : hahaha.. ape pulak sayangg~ belog yuyu kat bawah bawah je laa ^^ heheh.. jap.. nak ziarah ^^

    ReplyDelete
  14. bestnye..bile ntah nak dapat traffic camni..:(

    ReplyDelete
  15. fikri razali : hoishhh! takde maknee nyeee!~ hahahah~ seciput duit pon takde :p

    ReplyDelete
  16. perhhhhh ..cayok la yuyu ..eyna selalu ziarah sini tau ...tiap kali buka lappy mesti singgah sini .... tak caya tengok nie
    http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    ReplyDelete
  17. aiEz : uishhhhh~ ramai apee.. nuhhh.. g tengok orang lainn.. lagiu banyakk..


    alhamdulillahhh~

    ReplyDelete
  18. cik_hani : uishhh~ same la dengan yuyu dulu dulu sayangg~

    ReplyDelete
  19. cik ewun: alaaaa..esok lusa jejak laa.. hmm~

    ReplyDelete
  20. AdiSuda : alaaa... rilekk arrr~ esok lusa awak pula :)

    ReplyDelete
  21. Pembawa_Wacana : alaaaa.. hmmm~ nanti awak pulakkk~ tak mo cenggituu!

    ReplyDelete
  22. MUNNYRA AZMIE : heheh.. jenguk dia pulakk ^^

    ReplyDelete
  23. fezaL Mohd : taklaaaa! yuyu Zulaikhaaa ^^

    ReplyDelete
  24. kue ziya : mekasih kat semua laa.. awak sekali.. takde awak, xde la cenggitu T_T

    ReplyDelete
  25. wah..syoknye UV putri zulaikha...hahahah

    ReplyDelete
  26. tahniah yuyu!! yati takde pong begitu pongg. hihi.

    keep it up sayangg (:

    ReplyDelete
  27. makdara TERdiva : amikkk! amikk! amik semuaaa T_T wuuuuu!

    ReplyDelete
  28. Dim Benihana : uishhh~ tok sah kagumm! nuhh! orang len lagiiii banyak ^^

    ReplyDelete
  29. Yana Houry : esok lusa dapat la sayangg ^^

    ReplyDelete
  30. wahh , jeles sehh nuffnang die sbegitu sekali HAHA ^^
    isshh tak leh jdik nehh :DD
    truskan berblog zieha suke blog kak YUYU ^^

    ReplyDelete
  31. fuyo fuyo ramai sungguh la yg jengah k.yuyu ^^
    org pnye blog 50 UV pon ta sampai;(

    ReplyDelete
  32. ana pon x tahu nak handle camner nuffnang nie....hahah..da lama x update..jap lg kot :)

    ReplyDelete
  33. hahaha .. datang blog yuyu tinggalkan komen .. comel~

    ReplyDelete
  34. hm...

    "sikit" nyeeeeeeeeeeeeeee...

    =.="

    ReplyDelete
  35. I lah visitor yang ke-7,777 tuh. Har har...

    ReplyDelete
  36. wow!!! jeles giler kot.. hahahaa yuyu dah naik mendadak, tahniah!!! jelesnye... hehehe

    ReplyDelete
  37. tinggi nya trafik yuyu..bagi sini sikit....hehe

    ReplyDelete
  38. wah tahniah yunk !!
    u deserve it !! :)

    ReplyDelete
  39. ramai yg amik berat dkt yuyu.. nice.. bahagia hidup kn..

    ReplyDelete
  40. OE pun pening dengan nuffnang tu...
    nanti dapat je duit, cash out.. itu je OE tahu...
    OE nampak duitnye je...
    hehhe...
    (n_n)

    bersabarlah ye.. DIA sentiasa ada bersama orang yang sabar...

    ReplyDelete
  41. wow... banyak yek...
    kalau orang 1 2 jek..:)
    hehehe... condrats yuyu

    ReplyDelete
  42. feewiiit ! *tiup wisel. hebakkkk nya yuyuuuu ;) cepat topup more story ;)

    ReplyDelete
  43. woww2,teruja tgk uv yuyu..bak sini skit..:)

    ReplyDelete
  44. wee~tingginya UV..ceq suku pon tak sampai tuh nak kejar yuyu...heheheh :P

    ReplyDelete
  45. takpaham langsung mende alah nuffnang ni.hahah

    ReplyDelete
  46. muahaha..ko yang dah lame berblog pon tak tau..aku lagi la..eheh..

    ReplyDelete
  47. adat buat blog la tue...tapi kagum betul tengok...bila la ramai orang nak skodeng blog aku macam yuyu punyer erk...

    ReplyDelete
  48. eyna azmi : halamakkkkk! yuyu malu pulokk! dah bace dah tadiii ^^ macehhhh!

    ReplyDelete
  49. memang gile kentang hu3 15000 ssebulan tuh :-) nak gak keh3

    ReplyDelete
  50. man yusoef: hahaha.. yusoeffff! bhahahh~ ape laa!

    ReplyDelete
  51. yatie's EPISODE : macehhh sayangggg! ^^ alaaa.. sikit sikit laa.. esok lusa, yatie pulak :)

    ReplyDelete
  52. Tatty Hassan : uishh sayanggg! nuhh~ orang lenn, belungguk ^^

    ReplyDelete
  53. yey,walaupun eyka jarang komen...tp eyka dtg baca. hehe. congrats dear :)

    ReplyDelete
  54. belambaknya!!! bila la nak dapat gitu kan? hehe

    ReplyDelete
  55. waaa...beshnye...ramai btol..
    jeles sgt..
    mcm mner nk dpt mcm tue...
    bg la tips yuyu...

    ReplyDelete
  56. waaa~ ramai nyeee. :D
    tahniah..! tahniah..! =]

    ReplyDelete
  57. zieha hisham : chaiyokkkk! chaiyokkkkkk!! semua orang bolehh ^^

    ReplyDelete
  58. go go cik yuyu comel
    nanti mesti bertambah ramai lagii :)))

    ReplyDelete
  59. NisaAdnan : alaaa! esok lusa cukup laa.. hmmm~ tak mo la cenggituu!

    ReplyDelete
  60. a n a . i z z t y: hahhaha.. jomm kita g update! yuyu pon tak tahu ni~

    ReplyDelete
  61. jeles nye akak neh...uihhhh nyampah ai selalu upkan traffic dia...ekekeke just kidding lah dear!! keep on blogging dear..saye pengkomen dan pembaca no1 anda! hehehe

    ReplyDelete
  62. kue ziya : heheh.. macehhhh! sdui singgah yee ^^

    ReplyDelete
  63. Along Usop : tu laaa.. tak pe.. baru lagi T_T sok lusa yuyu usaha lagi~

    ReplyDelete
  64. logorithm : hahahahah! baby johnsonn ni!!! nasib bek lagiii! ^^ mesti online lewat :P

    ReplyDelete
  65. Tok Esah : hayyaa! tok sah la jeles.. tok esah pun bolehhh ^^

    ReplyDelete
  66. Faizal Fredley: nahhhh! amik semuaa! hahahah~

    ReplyDelete
  67. lynda : nak belanje kopiko ^^ ngaaaaa !

    ReplyDelete
  68. CahayaCintaIlahi : halmakkk sayangg! u pun boleh laaa ^^

    ReplyDelete
  69. wowowow...
    ribu riban tu...nk sikit yuyu..
    bape kalo cash tu??hehhe..

    ReplyDelete
  70. akugumbira & riang-riang : alaaaaa... semua orang same... hmmm~ macehhh!

    ReplyDelete
  71. Orkid Edyliyne @ OrkEd : hahahah.. duit?? sesen yuyu takde sayang :)

    ReplyDelete
  72. norfadillah: halamakk sayanggg! ni sebab korang semua laa!

    ReplyDelete
  73. Faa Eryna : hahahahah! hebakkkkkk ^^ ape daa ;p

    ReplyDelete
  74. nur aisya humaira : amikk! amik la semuaaa T_T wuuuu!

    ReplyDelete
  75. tomatokering :) : halamak sayangg! adehhhh.. tak pe.. sok lusa boleh la ^^

    ReplyDelete
  76. rebecca melessa : elehhhh! tipuuu! akak kan kate sukaa bab nuffnang ^^

    ReplyDelete
  77. JIJI YU : wuuuu T_T baru nak godek godek sat ni ^^

    ReplyDelete
  78. shah-kayrul : alaaa.. esok lusa same la kitaaa ^^ tak peeee.. :)

    ReplyDelete
  79. Areliff : alaaa.. baru je naik sikittt.. tak pee~

    ReplyDelete
  80. eykameow : macehh sayangggg! sudi bace belog naif yuyu ni T_T

    ReplyDelete
  81. ceotgilalensa : alaa sayangg! esok lusa dapat laa! haishh! sabau tao!

    ReplyDelete
  82. fyna : halamakk sayangg! dah bagi tips laa! g tengok tepi sidebar!

    ReplyDelete
  83. sgt mantap ni yuyu :)
    keep it up yer :)

    ReplyDelete
  84. Encik Shino : nuhhhhh! orang len lagi la hebakkkkk!

    ReplyDelete
  85. nadia natasya : tak pe sayangg~ sikit sikit duluuu :)

    ReplyDelete
  86. Akid azami: alhamdulillahhhh! tanpa izin Nya, takde la cenggini~

    ReplyDelete
  87. risa : halamakk akkk! macehh! takde akak, xde la cenggitu!!

    ReplyDelete
  88. Amirrah Zawani : hehehe.. banyak lagi orang yang pehhhh! banyak gilee!

    ReplyDelete
  89. ayucinta : hehehe.. amik la sikitttt! takpee.. same same usaha ye :)

    ReplyDelete
  90. Mama Zharfan : ala akak.. baru mula akak... macehh sudi support yuyu :)

    ReplyDelete
  91. teruskan lagi yuyu..hehe
    go..yuyu..go..(ala-ala lagu stacy..ngee~~)

    ReplyDelete
  92. yuyu memang tak faham maksud sebenar komen along ke hape tu??...

    ngaa... baekk... =.=

    ReplyDelete
  93. yuyu!..pinjam uv skit.. =P

    tahniah2 uu =)

    ReplyDelete
  94. yuyu...sbnrnye sy bru folow awk smlm...tah cne leh trjmpe blog awk ni....then baca2...tgk vlog tu...sy cm 'eh mcm knal jew'....awk ke yg kt bus10 bp tu????

    ReplyDelete
  95. bebelog ni pun ada org dengki jugak ke?
    be strong ye akak..

    ReplyDelete
  96. ada kebaikan juga kontroversi tuh dik non..kekekke :P

    ReplyDelete
  97. memang la suka tapi kalo kua chart2 lagu 2 mmg haram x paham!hahaha

    ReplyDelete
  98. WOOWHH :O
    mesti dpt banyak duit :D
    belanje McD kaak xD
    bahahha

    ReplyDelete
  99. mak aihhhhh..pengsan mak ni haaaa !!! congrats yuyu sayang..hebat rrrr trafik dia

    ReplyDelete
  100. ye cik yuyu. akan bersabar. hehe.

    ReplyDelete
  101. yuyu nak taw tak, nuffnang hana tak pernah ada duit. tapi hana baru letak nuff nang tahun ni la. still tak faham lagi pasal nuffnang. kesian en? :(

    ReplyDelete
  102. I'd like to thank you for the efforts you've put in writing this website. I really hope to check out the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal blog now ;) payday loans for veterans
    My page :: payday loans online

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)