Thursday, March 24, 2011

Telan Pahit Sepahit Panadol Activefast

Assalamualaikum ^^


letih dan akan terus letih dengan sikap orang yang hanya mencari kesalahan orang lain. dan akan lebih letih dengan ragam manusia yang selalu tak berpuas hati akan kesenangan orang lain. hanya sabar dan doa agar terus sabar saja buatkan hati terus kuat untuk terus menaip.
salah kah Yuyu Zulaikha berbelog tanpa mengacau orang lain?

Selamat malam dan terima kasih kepada yang menerima penulisan naif yuyu :)
SHARE:

113 comments

  1. kak yuyu tetap the best dihati linda ! <3

    ReplyDelete
  2. salahkah kita menjadi diri kita?? janji kita selesa yuyu... :) jumpe kang..insyaallah :)

    ReplyDelete
  3. dengki tu biase la akak . dorang ade masalah personaliti tu . tak puas tengok kesenangan orang lain . dari fikir kan yang sorang tu , lagi baik layan kami ni . kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  4. yuyu sedih eh? takmo sedih2...=) ade org degki yuyu eh?? ala, ragam manusia.. bukan sume org perfect.. ade reaeki, ade la.. takde tu takde la.... nk buat camne??

    ReplyDelete
  5. mesti ada yang mengata lagi ni kan...
    haish... depa jeles yuyu femes tu.. cuba kalau yuyu tak femes cam ceq, kompem2 tak dak org nak kata..
    susah klu ada org yg ada sikap sentiasa tak senang dgn kehidupan org lain nih..

    ReplyDelete
  6. aiyark...kenapa nie syg?...sabar ye...manusia...macam tu laaaa...sabar je...buat hal yuyu je...ignore je apa kata dorang..take as cabaran buat yuyu..ok syg?..chill :)

    ReplyDelete
  7. sabar je la yuyu oiiii~
    patutnya bangga tau ade org dengki
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. eyh..yuyu..nape nie??xmo sedey2...nanti jumpe kat gath k??insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  9. manusia memang macam tue...
    tak bole tengok orang laen senang sket...
    selamat malam yuyu...
    xmo sedih2 tau...

    ReplyDelete
  10. alalaaa nape lagi ni..
    biar la orang dengki..buat dekk je..
    tak luak pape pon kan yuyu.. =)

    ReplyDelete
  11. Hadapilah dengan senyuman..pasti berbuah ketenangan !!

    Kak Yuyu tetap di hati..sabar eh! jgn hirau cakap org uhhh.

    You smile, I smile !! :)

    ReplyDelete
  12. hehe,ada misai..hurm,ala,pendengki2 sentiasa ada yuyu..kena banyak2 bersabar..

    ReplyDelete
  13. bila penat..berhenti lah orang itu. Jgn kesahkan die.. ramai lg yg menyokong..
    Selamat malam..tidur basuh kaki tauuuu

    ReplyDelete
  14. knp ni kak yuyu~ tak mao la sedih2.

    ReplyDelete
  15. SIS YUYU.CHILL BABY CHILL.MULUT ORANG SUSAH NAK TUTUP.ASLKAN BELOG SIS YUYU MAINTAIN BEST.CUKUP ;D

    ReplyDelete
  16. kenapa lah lagi ni kan?ada je nak mengacau. memang berharap teros bersabar. tp kdg2 tu msti kita akan rasa "nak sabar smpai bila." kan? kasihan yuyu. teruskn berblog ye (:

    ReplyDelete
  17. biarkan sajo...
    xpuas ati gak...
    kita bako..
    huhu

    ReplyDelete
  18. kenapa kak yuyu?
    sapa buat kak yuyu ni.
    cepuk kepala org tu kang.

    ReplyDelete
  19. telan kepahitan itu sedalam dalamnye yuyu zulaikha..
    yakin bahawa kemanisan akan ada utk mereka yg sabar ;)

    dun eva give up!

    ReplyDelete
  20. PHD tu perkara biasa la yuyu...lantak p kat depa la...hee :)

    ReplyDelete
  21. harap bersabar dan terus kuat dalam menghadapi cabaran hidup.. chill okeh :)

    keep writing coz im reading urs.. alwaysssss yuyu..

    smile

    ReplyDelete
  22. abaikan mereka mereka yg selalu busuk hati tu yuyu. kite pun slalu kena. jgn dilayan kak :)

    ReplyDelete
  23. akak..bukan senang nak senang bukan susah nak susah..memang orang akan tak senang bile kite senang tapi akan senang bile kite tak senang..so,,kita sendiri kene pilih nak jadi intan atau permata..semoga akak terus sabar dan tabah..akak bukan budak2 lagi kan even akak kecik..kecik2 cili padi w0o~akak masih tau menilai buruk dan baik..keep it up..don't give up..go2 chaiyok!!akak kuat yeah!

    ReplyDelete
  24. takmo sedih2 kak yuyu...jgn layan org ckp...
    slmt mlm kak yuyu... :)

    ReplyDelete
  25. eh macam de misai je kat pic yuyu tu..by the way bykkan bersabar ye yuyu..sabar itu separuh daripada iman.

    ReplyDelete
  26. nape sedih2x nie.. senyum senyum. . :)

    ReplyDelete
  27. nape sedih2x nie.. senyum senyum. . :)

    ReplyDelete
  28. ada org jeles ngn yuyu ke??xpe yuyu..sabo2...

    siapa org 2??kite bako..kite bako...hehehe..

    ^__^v PEACE~

    ReplyDelete
  29. sape komen, dapat kisses ^^

    1ST time kkomen sini..
    sabarin dong

    ReplyDelete
  30. orang takkan pernah berhenti bercakap tentang kita walaupun kita baik dan tak buat salah. apakan daya mulut orang kan.

    ReplyDelete
  31. ala orang jelez tuh . hee . lantak lahh . asal kan , kita tak mcam tu .. dan asalkan kita jadi diri sendiri :) kan akak kann? :D

    ReplyDelete
  32. susahkan nak puaskan hati sume orang ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  33. dah lama dah tak datang blog yuyu jadi top jejari rajin comment. sorry yuyu. hana baru amek result spm.
    result ta sampai target ,
    tu kecewa sikit. lepas tu
    mcm ta de mood na hadap lappy. sediih :(

    bukak blog yuyu tiba-tiba tengok background dah lain. btw, comel :) ceria je blog yuyu ;)

    ReplyDelete
  34. awat plak dah ni yuyu ooiii...cita skit aih..

    ReplyDelete
  35. lantakkan jer orang yang jeles cm tu. bukan dia bagi kita mkn pun.. sabar keyh yuyu

    ReplyDelete
  36. NaSiB YuYu SaMeR Je CaM aBG BeN... SaLu D DGKi... Hai, aPeR La Nak JaDi NGan DooNia BLoG MaLaYSia Ni... Tak HaBiS2 Nak DGKi SeSaMeR BLoGGeR... (-_-")

    ReplyDelete
  37. tak habis2 la diaorang ni.. Aish..

    ReplyDelete
  38. yuyu...manusia memang tak pernah puas dengan org lain..

    "bnda paling susah nak jage kat dunia ni adalah nak jage hati org"

    ReplyDelete
  39. uwaaaa...alya baru je stat addict ngan belog nie.tamo la sedeh2 ye...nak hepy2.. :)

    ReplyDelete
  40. ko salu kaco aku..tapi aku suke..

    ReplyDelete
  41. sbnrnya org yg kata yuyu mengacau hidup org lain tu la yg sbnrnya yg dok kacau hidup org. seolah2 cm dah xde keje. sabar je la

    ReplyDelete
  42. sabar cik yuyu... sebagai insan, memang banyak pancaroba nya.... manusia takkan pernah terlepas dari PHD mereka... so just be yourself... blog yuyu rock! cacing suka baca.... minta nyanyi sikit... heeee

    ReplyDelete
  43. yuyu manusia memang gitu...kamu biorkan jer nanti orang begitu kat akhirat nanti kena bakor bakor...

    ReplyDelete
  44. pedulikan ape orng nak cakap kak yuyu....kak yuyu mesti kenalkan sape kak yuyu..sabarla banyak2 kak yuyu..walau ape2 pon biela sokong kak yuyu ...suka baca blog kak yuyu yg comel dan kecil molek nie...(^_^)

    ReplyDelete
  45. Ingat...Kalo ada sorang yang x suka kita..Ada 100 yang berfikiran sebaliknya! Truskan usaha tanpa pedulikan kata2 orang..

    ReplyDelete
  46. we can't please everyone. dun bother ok yuyu :)

    ReplyDelete
  47. ggrr..kalau komen pun bukan di reply..

    boleh rply komen abang ni tak? thangs

    chill

    ReplyDelete
  48. sabar eh yuyu...biase la manusia...sume nye x pernah ckup n puas...

    ReplyDelete
  49. KENAPA ?

    NI?

    saya guriskan hati kamu ke?

    (T___T)*

    maafkan dakuuu

    ReplyDelete
  50. comelnye!...

    saya tag sis dalam 1 contest...
    link kat bawah ni...

    http://amoilicious.blogspot.com/2011/03/contest-orang-lidi-berkata-kata.html

    ReplyDelete
  51. okay..kalau boleh komen, cuba baca pasal List Lelaki Suck

    & komen..straight forward lah eh? sebab trademark belog abang pun sindir witout jaga hati sesapa

    chill

    ReplyDelete
  52. oken..trimas yuyun sebab sudi komen..even kena paksa komen..rite?

    ben ashaari, cik epal, & yuyun pun abang dah penah paksa komen..trimas

    ReplyDelete
  53. alaa..kak yuyu..
    chill laa..
    relax2..
    depa dengki la tue..

    ReplyDelete
  54. just let them be sis, u know kan..org takkan senang dengan kesenangan kita. ada jer nak jatuhkan kita. be strong, coz jika kita kuat...kita akan berjaya. sume kwn2 yuyu ada tuk mendoakan yuyu. :-*

    ReplyDelete
  55. mulut orang kan yuyu bukan kite boleh tutup. ignore je mereka mereka yang tak bermoral tu. hahaa.

    btw, gambar diva gitu.

    ReplyDelete
  56. biarkan dorang terjun dengan labu-labunya yuyu...

    ReplyDelete
  57. dorang memang tak pernah letih mencari kesalahan kita.

    ReplyDelete
  58. Siti Nurazlinda : macehh sayangggggg! <3 u <3 u!!

    ReplyDelete
  59. AdyBudika : ehhhh! adi suda ni,adi suda rupenyee ^^

    ReplyDelete
  60. Nadhirah-chan : akak tengah sabaoo je dengan perangai orang. heheheh

    ReplyDelete
  61. knape ni syg??
    sabar eh....
    pedulikan anasir2 jahat tu...^_^

    ReplyDelete
  62. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ : kalau semua orang paham macam tu, dunia ni, amannn la :)

    ReplyDelete
  63. tomatokering :) : uishhh~ femes hapeeee.. nuhhh, hanisa zalikha tak pulak dia kutuk T_T

    ReplyDelete
  64. a n a . i z z t y: yeahhhh.. thanks sayanggg :) tengah chill ni walaupun sakit hati :)

    ReplyDelete
  65. t e m b u m e : wuuuuu T_T bangger hapeee... sedih lagi la... T_T

    ReplyDelete
  66. ~eZmALiZa~ : hehehh.. tunggu esokkkkk sayanggg <3

    ReplyDelete
  67. solo molo : terima kasih awakk.. selamat malam tauuu :)

    ReplyDelete
  68. Cik T-pah : tapi tak best la akk.. sakit hati wooo~

    ReplyDelete
  69. Auni : pehhhh auni nii! hahhah.. i always smile for ya ^^

    ReplyDelete
  70. iz : hahah.. misai?? elehh.. sikit je tu~

    ReplyDelete
  71. Nisa' Pasir Gudang : arrghghh~ jilat kaki terus je la.. malas pergi toilet~ hahaha

    ReplyDelete
  72. Izamir Ridzwan: hahaha.. saje buat cenggitu~

    ReplyDelete
  73. HAJAR hasan: hehhe.. biasa la tu, di sebalik happy, ada sedihhh ^^

    ReplyDelete
  74. Izyan Masri : hahahah.. macehh si pengkomen setia yaa ^^ lebiuu~

    ReplyDelete
  75. yatie's EPISODE : heheheh.. awak faham punnn~ perit tahuuuu :)

    ReplyDelete
  76. Salim Harmanain : kita bakooooo! kita bakoooooO! yeahh!

    ReplyDelete
  77. cik fza : pelisss! g cepuk kepala dia pelisss!

    ReplyDelete
  78. ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : heheh.. i loikee ^^ thanks sayanggg ^^

    ReplyDelete
  79. hye yuyu^^ slm kenal. rina baru je folo yuyu hari ni. dah lame nampak yuyu zulaikha ni besepah2 dlm blog org tu, blog org ni. skali ari ni tegerak ati nak ce tengok tinjau2. ternyate, yuyu zulaikha best! blog yg SIMPEL n RINGAN^^

    persetankan kate org. keep on blogging taw^^

    ReplyDelete
  80. alolololo...nape nih yuyu?
    tamo sedih2...

    ReplyDelete
  81. orang dah memang tak suka kita memang akan cari salah ja kan. sabar kak yu.. lumrah manusia. cewahh. hakhak!

    senyum! :D

    ReplyDelete
  82. lantaklah mereka dan keluarga mereka tu yuyu...

    ReplyDelete
  83. Ameera : huhuhuhu...kalau orang selalu macam ni, tak aman laaa T_T

    ReplyDelete
  84. Bella Ayub : mekasihh sayanggg ^^ awak punya belog pun yuyu suka <3

    ReplyDelete
  85. ~Kirin Selama Perak~ : hahaha.. likerr ^^ comellll tol!

    ReplyDelete
  86. bedpet : heheheh.. tak layan punn~ tapi hati sikit sakit la :p

    ReplyDelete
  87. *47!k@# : macehhh si comelllllll ^^ heheeh... tengah rilek skrgg walaupun serabit sikit~

    ReplyDelete
  88. saba yuyu,
    lantak org nk kate ape pn,

    ReplyDelete
  89. aiman: yepppp :) heheh.. nak terus berbelog~

    ReplyDelete
  90. haRis kaiTo : heheeh..s elamat malammmm hariss :)

    ReplyDelete
  91. ria: heheheh.. tengah senyum je nihhh ^^ hehehe~

    ReplyDelete
  92. Bella Bell : yeahhhh! kita bakoooo kita bakoo! hahaah.. buat orang gelak je ^^

    ReplyDelete
  93. dyba gula-gula : hehehehe... sombongg! nape takl tegur yuyu sebelum ni???

    ReplyDelete
  94. Nour Eyza : sabar je la dengan perangai orang T_T

    ReplyDelete
  95. sabar aje la akak..
    orang takkan puas ati selagi kita tak jatuh..
    cha suka blog akak..
    akak syumilll lahh..
    nak pinjam muka boleh???

    ReplyDelete
  96. sabar aje la akak..
    orang takkan puas ati selagi kita tak jatuh..
    cha suka blog akak..
    akak syumilll lahh..
    nak pinjam muka boleh???

    ReplyDelete
  97. ALOLOLOOO.. jgn sedih2 kak yuyu... chaiyokk..!!! :)

    ReplyDelete
  98. setiap kejayaan pasti ade cabarannye..!

    xkesah ape2 pon..kite mmg pmbca setia blog yuyu yg comeeellllll ni... ='D

    ReplyDelete
  99. sayang...kalo nak mengadu nak hilangkan beban akak sedia dengar ye:)

    ReplyDelete
  100. NO HAL LAHH SIS YUYU SYG.DAH SUKA BACA ENTRY.KENALAH KOMEN MOMEN :D

    ReplyDelete
  101. as'salam...haters are born to hate poeple. ignore jer diorang tu...janji i loike u...n ramai lagi loike yuyu tomey tiut....hehe......^_^

    ReplyDelete
  102. Sabor le yuyu , org kalau dah tak suka , dia akan hentam kita sampai kita jatuh tapi jgn biarkan org tu berjaya menjatuhkan kita :)

    ReplyDelete
  103. sape yg kacau tu, meh cni saya tampa-tampa..hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig