HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, March 9, 2011

Kronologi Blog Kupukupukecik.

Assalamualaikum ^^

bangun pagi, buka tingkap untuk mendengar music semulajadi dari burung burung berkicau. oh best nya hidup yuyu. terus basuh muka, dan makan sandwich tuna campor telor mayonis berkeliaran yang menjadi kegemaran perot choomel yuyu ni.

terus mengadap lapptop adik, buka belog semestinya sebelum fesbuk. check 46 komen yang masih belum di approve. adehh. masak la tangan nak membalas nye kejap lagi. tengok followers dah 3321. haa?? 3321? sobbsobb. mana sangka..

siyes yuyu rasa macam nak nanges saja sekarang. rasa terharu kemain lagi. wuuuuu T_T ingat lagi masa yuyu tak aktif berbelog....

penulis kupukupukecik.
hujung 2008:

masa ni yuyu baru buat belog. tapi langsung tak aktif. yuyu asyik bercerita fasal bopren. -.-' budak budak. bopren la keje nya. gumbira takkala dapat keluar dating sambil makan eskem dan bergedik di Tesco, sedih takkala bopren tak talipon enam saat. -.-'

masa ni yuyu langsung tak tahu macam mana nak follow orang, dan masih ingat, followers yuyu hanyalah 4 orang. itu pun tak di kenali dan tak ada gambar. bahahah.yuyu masih ingat, Belog bagi yuyu pada masa tu, ialah diari. maka, yuyu langsung tak bagitau sesapa pun, cuma menulis dengan rasa syok sendiri.

layout? tok sah kate la. tulisan dengan berkaler kaler, dengan background bersepah nya. widget? tak pandai lagi.


2009:

yuyu mula tepek link belog kat Myspace. facebook? tak kenal lagi apa itu fesbuk kejadah semua tu. follower makin meningkat di sebabkan masa tu ada juga yang buat belog. meningkat pun dalam 24 orang. bhahahaah. mana la reti yuyu guna belog ni. dan antara follower yuyu masa tu adalah CIK EPAL.

widget? dah pandai dah nak pasang widget bersepah dalam belog. antara widget yang yuyu ada:
  • hamster terkedek kedek
  • shoutbox
  • jam Hello Kitty walaupun kat laptop pun dah ada.
  • lagu kegemaran yang semestinya dengan kat mp3 pun boleh.
  • video yang tak berkaitan
  • kata kata hikmah
  • game pelbagai kau hengat orang datang belog ko untuk maen je ke.
  • gambar kengkawan bersepan di muka belog.
  • gambar bopren semestinya
  • banyak.....
masa ni, ada la seorang yang tersesat komen. lepas tu dah tak ada dah yang nak komen. update entry pun sebulan sekali kot. memang langsung tak aktif la. asyik cerita pasal bopren.


awal 2010:

masih lagi tak aktif. tiga bulan sekali baru hapdet. wuuu T_T follower makin naik ke 100 lebih. di sebabkan tepek link kat fesbuk dan myspace wigdet maintain. tetap belambak. memang susah la nak buang widget tu. kena mandrem kot.

entry dah kurang pasal bopren, tapi masih ada. dan cerita pasal keje. tapi langsung tak aktif. ada la dua tiga orang tersesat komen kat belog. tu pun ajak singgah ke belog dorang O.o mana la yuyu tahu apa semua tu.

shoutbox yuyu seminggu sekali baru ada sorang menjerit kat situ. itu pun nak ajak beli baju la, tak pun dari kawan sendiri. huhuhu. tak aktif langsung. dan tak tahu belog ni best rupe nye.


tengah 2010 :

langsung tak aktif ........



hujung 2010 (oktober):

selalu hapdet pasal study. makin ramai orang follow. tapi ramai pun masa tu ada 100 ++ la. tak ingat berapa. widget mula buang untuk kesenangan broadband meloading. mula teringin terjah ke belog orang. selalu saja blogjogging merata rata.


selalu dapat komen kadang kadang satu entry mencecah 18. tu paling banyak dalam hidup la. hikhik.  shout box tak ramai yang tinggal link lagi. entry pun tak la selalu hapdet. sekali sekala sahaja.


hujung 2010 (november):

makin selalu hapdet belog. cerita pasal hidup, pasal belajar dan dah tak ada pasal bopren. selalu terjah belog orang dan tinggal komen, dan masa ni ingat lagi, follower hujung november adalah 164 orang! pehh. masa ni dah teruja sangat.

komen pun selalu dapat dari kawan kawan. orang pun selalu datang terjah dan follow. selalu share new entry kat fesbuk. dapat respond ramai dari orang.  sangat bersemangat masa ni. widget dah tinggal shoutbox dan hamster saja.


hujung 2010 (disember):

mula buat header pertama. heheh. teruja sangat masa ni, makin ramai yang bagi respond. pertengahan disember, ada 300 follower. yuyu pun selalu update dah masa ni. mula blogwalking dan simple kan background. dan minimize widget. 15 disember yuyu baru join nuffnang.


selepas 27 disember 2010 : 

yuyu terus setiap hari update satu entry setiap hari, makin ramai follower, dan masa tu dan hampir 400 followers. suka sangat. makin hari makin ada saja follower yang datang menyinggah.  selalu saja dapat komen. main hari makin ramai. paling banyak masa ni 20 komen satu entry.


2011 :

Alhamdulillah.. yuyu sangat bersyukur . belog yuyu makin di terima ramai. awal january, follower yuyu ada 400 orang, tengah january ada 656 orang, dan hujung january yakni 31hb terus naik 1222 orang. syukur sangat. mana sangka banyak yang terima belog yuyu.

dan masa ni, UV yuyu paling banyak ada 300. tapi masih gembira tak terhingga!

pada 17February pulak, follower mencecah 2000 orang. makin ramai komen, paling banyak satu entry 90 komen. dan makin ramai buat entry pasal belog yuyu dan yuyu sendiri. terima ksih semua. dan UV yuyu masa ni setiap hari purata nya adalah 600.

awal Mac, follower mencecah 3000 orang. terima kasihh! UV pulak, purata setiap hari adalah 2200 orang. terima kasih. paling banyak komen pun sampai 200 komen satu entry.

dan hari ni..... yuyu bangun, yuyu tengok followers yuyu dah 3321, Alhamdulillahhh. yuyu syukur sangat sangat. tak tahu macam mana nak bagitau. tak leh ungkap tau tak. ye, mungkin bagi korang sikit, tapi bagi yuyu, yuyu dah syukur sangat sebab dah makin ramai yang dapat terima penulisan yuyu. dan check UV semalam adah 2449. turun sikit. tapi tetap bersyukur.

Alhamdulillah. terima kasih semua ya! macam nak nanges pun ada. ye la, belog yuyu cuma belog naif, mana sangka korang sudi baca, sudi follow T_T yuyu harap, setiap hari, makin bertambah orang yang dapat terima penulisan yuyu. aminnn.

p/s : kepada yang pernah buat entry yuyu, dan yuyu terlepas pandang, silalah bagitau yuyu ye, yuyu nak tepek kat sini. tu kat sidebar yang "Yuyu Di Entry Mereka" tu.

terima kasih sudi bace:)

144 comments:

  1. wahhh k.yuyu amat amat amat jeles woooo. huhu~

    ReplyDelete
  2. Ya Allah..panjangnye dia menulis..tgk gmbar jeje la...boleh buat menceriakan pagi saya~

    ReplyDelete
  3. akak dah buat entri yuyu kannnn...masih mengenali insan bergelar mama ini dan sangat2 kecil dalam dunia blog ini kah....hahahaha ayat skema tak hengat...anyway, i'm hepi for u dear...teruskan usaha anda...asik boipren je ish ish ish

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kan sbb dah ramai kenal kak yuyu sekarang nih

    ReplyDelete
  5. NisaAdnan: hayaaa sayanggg! jangan jelesss.. ishhh~

    ReplyDelete
  6. wah hebat la dik ..akak pun lama gak berblog huhuhuhuhutapi xramai yg ikut pung

    ReplyDelete
  7. risa : hehehe.. saye dah letak link nye kat situ la akak sayangg ^^

    ReplyDelete
  8. Kei : alhamdulillahhh~ syukur sangat sangat dah ni!

    ReplyDelete
  9. mesti seronok kan kak yuyu :)
    tahniah,,,hee,fie plak,,masih belajar and tercari² hala tuju kat blog nie,,haha,,fie baru lagy..

    ReplyDelete
  10. yuyu..tahniah!!kagumnya dgn pencapaian blog yuyu ni...
    ada tips tak?hehe...

    ReplyDelete
  11. cgrats yuyu ;) Mira support yuyu ;)
    chayok2! xD

    ReplyDelete
  12. huhu~Tahniah follower yuyu dah semakin ramai..hoho..nak cm yuyu gak la,tp sekarang follower sket jer,huhu..

    ReplyDelete
  13. tringin jadi blogger hebat cam k.yuyu .sobsob.. T_T

    ReplyDelete
  14. wah...taniah2.. belog yuyu memang best.. :).. suker bace... tiap entry... hehe.. dea dah godek2 sampai 1st entry lagi...

    ReplyDelete
  15. gila hebat..!!!!!!!!11


    tahniah nyah..!!!!1

    ReplyDelete
  16. wah! leh jadi sumber inspirasi utk trs berblog ni ;)

    ReplyDelete
  17. bez la ramai owg tgk blog yuyu..haha..blog fiq ni..budak kecix pown ta nak tgk..:(

    ReplyDelete
  18. Alhamdulilahh. makin hari, yuyu makin naik. (:

    ReplyDelete
  19. tahniah yuyu,,kite yg baru follow blog yuyu pon dh terpikat,,mcm mn la xcepat nek,,blog yuyu simple n best ,,hehe,,kipidap ok,,-umie youmie_

    ReplyDelete
  20. Salam..wah ! cm lebih kurang je..ehe..sume mula aktif berblog akhir 2010

    ReplyDelete
  21. sekejapnya akak dah ramai peminat
    heheheh

    jelessss!!

    ReplyDelete
  22. giler cepat follower bertambah.. seiringan dgn trafik.. syabas

    ReplyDelete
  23. wewiit, yuyu pame amous lahh, jeles lah macam ni, macam mana ? haha

    ReplyDelete
  24. mcm ni lah yg kite nak.. walaupun pernah tak aktif kejap.. tapi then kamu aktif balik. gud luck dear~semoga terus berblogging..

    ReplyDelete
  25. tahniah yuyu!
    pencapaian yg bagus..pasni leh blanja kak pinky mkn donut kat jetty!! hahaha x abis2 donut..

    tapi yuyu x singgah blog kak pinky pun ;(
    (mode sedih membawa diri)

    ReplyDelete
  26. sangat la jealous tengok perkembangan blog yuyu..kenal blog yuyu pun bila terjah kat blog ben dlu...

    ReplyDelete
  27. mmg byk cabaran..
    boleh dijadikan satu pnduan kepada sy,,
    tq yuyu,,

    awk cantik,, =)

    ReplyDelete
  28. thniah yuyu~ nak leh ajar blogger baru cara penulisan blog yg betul..kn2? ^,^

    ReplyDelete
  29. wow bestnya yuyu!!! :D Alhamdullilah :)

    ReplyDelete
  30. majunya..
    xwat lg entry kt kak yuyu,,
    suatu masa akan ada jua..
    insyaAllah..
    moga kak yuyu terus maju~

    ReplyDelete
  31. kalo bihah xbkak blog abg ben dulu smpai skrg bihah tak kenal blog yuyu .hehe
    tahniah yuyu.tringin nak jdi cam blog yuyuuu .heee :)

    ReplyDelete
  32. pssst..yuyu..yang ni kena letak...

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/yuyu-zulaikha-jeles-saya-ada-8000.html

    hahahaha~

    ReplyDelete
  33. wah!!bestnye yuyu promote blog ika..
    (haha..blushing pulak den..huh~~ _ _ ")
    btw nice to know u yuyu..truskn brblog..xmo majok2 lg k..hihi..

    ReplyDelete
  34. WaH!~ MKiN PoPuLaR La C CoMeYL YuYu Ni... T JaNGaN LPe FoLLoWeRS K.. (^_____^)V

    ReplyDelete
  35. awein : ala akak ni! esok lusa akak pulaa!

    ReplyDelete
  36. yuyu sayanggg, have sunthing for u...

    http://ikachenta.blogspot.com/2011/03/yuyu-zalikha-mandrem-ika.html

    ReplyDelete
  37. ♥sophie♥ : ala sayangg~ tak pe.. slow slow la sayngg~ hmm~

    ReplyDelete
  38. aanie: ala sayangg~ ishh.. tips?? huhuhu.. tips cikai cikai banyak le :P kat TIPS TO BE SHARED kat side bar yuyu :p

    ReplyDelete
  39. bestnya ade kronolgi camni!!!! nnt dah lama sikit, nak wat camni gak lah!! ;)

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

    ReplyDelete
  40. Mira Amirudin : mekasihh miraa! hmm.. rasa terharu ni!

    ReplyDelete
  41. aiEz : insyaAllahh.. semua boleh jadi macam ni.. tak pe.. sikit sikit dulu ye :)

    ReplyDelete
  42. seronoknyaaa...thniah yuyu! ^____^

    ReplyDelete
  43. kak yuyu .semuanya bergantung penulisan dan aura kak yuyu sendri ! ehhehe. chaiyok !ekinn folo kak yuyu bulan 12. ^___^

    jom baca entry tbaru ekinn lak
    http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/03/korang-ada-kawan-macam-ni-tak.html

    ReplyDelete
  44. waa..bestnya yuyu..!! saya yang baca pon terharu sama..hehe **tetibe**
    nak tusyen ngan yuyu la pasal blog cengini...hehe suke3 entry nih!! (^___^)

    ReplyDelete
  45. haaa kan dah cakap, janganlah berhenti berbelog :P



    :)

    ReplyDelete
  46. Ainnur Afiffah :) :alaa.. semua sebab izin Allah dan sokongan semua la sayang~

    ReplyDelete
  47. Dea: entry yuyu dulu, entah papew kannn ^^

    ReplyDelete
  48. alolo comelnya kak yuyu ni. hee. harap kita pun jd mcm kak yuyu lah! kak yuyu comels *peace

    ReplyDelete
  49. Ujang9897 : cewaahhhh~ cam tak caya hang tak musuh ngan ceq ^^

    ReplyDelete
  50. kathy : alamakkk.. tak layak yuyu nak jadi inspirasi orang lain T_T

    ReplyDelete
  51. fiq: alaa.. jangan cenggitu~ meh yuyu g tengok!

    ReplyDelete
  52. yatie's EPISODE : Alhamdulillahhhhh~ yuyu syukur sangat sekarang~

    ReplyDelete
  53. sekejap je naik .

    sebab penulisan yuyu yang best dan simple :)

    ReplyDelete
  54. Siti Humairah : halmakkk! mekasih sudi follow yuyu.. hmmm~ belog yuyu kan banyak merepek :(

    ReplyDelete
  55. xyah la tgk..entah ape2 je fiq post..haha..wat malu je..wakaka

    ReplyDelete
  56. jelesnye tgk yuyu rmai followers ;(

    ReplyDelete
  57. Novelgurl : hehehe.. tapi yuyu ujung 2010 ^^ huhuhu~

    ReplyDelete
  58. kiter same je kot.. entry dolu2 ntah pape.. tu yg dh delete2 tuh.. hehe..

    cekdisout.. :) http://nuruldya13.blogspot.com/2011/03/day-1-ten-thing-about-me.html

    ReplyDelete
  59. t e m b u m e : uishh! bukan peminat la sayang~ pembaca!

    ReplyDelete
  60. Izamir Ridzwan : hayaa.. macehh jirannnn! awak banyak membantu!

    ReplyDelete
  61. nk follow lg skali boleh ke?..rs nk follow hari2 lah klu bole..hehe

    ReplyDelete
  62. http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

    lalinggggg owwwhhhh lalingggg...pi kat sinun eh..amik code kat sana ye sayang kuh

    ReplyDelete
  63. Faa Eryna : uishhh! tau tak maksod femes la sayangg! ishh~

    ReplyDelete
  64. Nurul Mazni : aminnnnnn! tapi hidup yuyu bukan untuk berbelog ^^

    ReplyDelete
  65. kak yuyu untung lahh ni rezeki namanye ! :D

    ReplyDelete
  66. waa,siap ade kronologi lagi...
    anyway,congrate & gud luck yuyu..:)

    ReplyDelete
  67. makin lama makin maju da yuyu.tapi memang mula-mula buat blog,objektif utama jadikan blog diari, lama-lama baru la nak menambah kawan.

    ReplyDelete
  68. ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: bhahaha.. kak pinky! asek dengan donut diaa! yuyu dah selalu singgah.. :P tak komen je :P

    ReplyDelete
  69. shah-kayrul : huhu.. yuyu kan selalu ke belog abang ben :p

    ReplyDelete
  70. Mais : sobbsobb T_T macehh.. yuyu ni baru je nak bertapakk~

    ReplyDelete
  71. Hazrina Erin :P aiseymennn sayngg! yuyu tak layak lagi laa! nuhh! bang benggg, hanis zalikha, cik epla, fatin lyana, irine nadia, banyak lagi ^^

    ReplyDelete
  72. Akid azami: Alhamdulillahh! ni sebab korang semua la!

    ReplyDelete
  73. cik fza : hahaha.. mekasih! ^^ takde korang, takde la akak cenggini~

    ReplyDelete
  74. Nabihah Tahir: uishhhh~ teringin la jadi cam hanis zalikha ^^

    ReplyDelete
  75. hebatla yuyu ni..nazterjah dah tahun dah blogging..tapi boleh la setakat ni..

    ReplyDelete
  76. Sunah Mohammad : hahah.. dah tarok dah kat sanee ^^ heheh.. macehh si buncett!

    ReplyDelete
  77. *47!k@# : heheh.. majok dgedik je la sayangg ^^

    ReplyDelete
  78. hooree.. fllower ke 3333.. no cntikk.. hehe ^_^

    ReplyDelete
  79. SiS NaD: ishh! tak popular punn ^^ heheh.. sekadar menulis sambil puas hati je ^^ oish~ takkan lupa punye !

    ReplyDelete
  80. makin lama makin best blog yuyu ! :)

    ReplyDelete
  81. liyana: macehhhh! heheheh... yuyu takkan macam ni tanoa awak juga ^^

    ReplyDelete
  82. Nurul Atika: hahahah.. ape laa.. malu yuyu ^^

    ReplyDelete
  83. Jiji-Fify : heheh.. pas ni awak pulak yang buat ^^

    ReplyDelete
  84. Ekinn Zhareef: pehhhh! dah lame follow akk! mesti dah tengok akak sengal kan dulu dulu T_T

    ReplyDelete
  85. diyana : ehhh! dia pulak yang terharu! heheh.. macehhhh! doa kita same same semua berjaya ye :)

    ReplyDelete
  86. Nur Fatin Nabila Zeeyan : hahaha.. hari tu , saje je laaa ^^

    ReplyDelete
  87. Ayien Zulkifli: aminnnn! doa doaa cepatt! jangan jadi cam aka.. jadi macam blogger berjaya yang lain la ^^

    ReplyDelete
  88. hanisa sabrina : hahah.. orang kate, ayat yuyu merepek ^^ ade.. maceh sayang~

    ReplyDelete
  89. nurulfaridah : uishh! tak mo la jelesss! ishh~ esok lusa, awak pula!

    ReplyDelete
  90. alahaiii..bila la nk naik cm yuyu nee..da la mls nk hupdatee..folowess pun kurenggg....sobsob T_T

    ReplyDelete
  91. Dea : kan kann! asek pasal bopren jeee!

    ReplyDelete
  92. fikri razali : hahahah.. mengade dia ni!!!

    ReplyDelete
  93. wah nak macam yuyu jugak ;))

    num folow yuyu smart 3333 :))

    ReplyDelete
  94. risa: hahah.. dah buat! macehh akakkkkkk ^^

    ReplyDelete
  95. la la la...ikut suke la mak cik yuyu..hehe...

    ReplyDelete
  96. x3,dayana: kan sayangg~ takde rezeki.. tak de juag.. hmm~

    ReplyDelete
  97. Maziela_84 : mekasihhh! salam kenallll ^^

    ReplyDelete
  98. nur aisya humaira : hahah.. poyo la yuyu ni kann ^^ macehh sayang~

    ReplyDelete
  99. storyfromme: hahah.. ye la.. semua orang macam tu kan sayang!

    ReplyDelete
  100. Blogger Nazterjah : uishh! ape nye hebat! naz dah cukup bagus taooo! yuuyu suka!

    ReplyDelete
  101. NuR IzZaTi: hahah.. nak buat satu entry jap lagi ^^

    ReplyDelete
  102. lisa : alaamakkk.. mekasih tauuu! wuuu T_T

    ReplyDelete
  103. bgus la yuyu..
    mkin lama mkin naik..

    tapi,,ke"typo"an yuyu ni xberubah la..hahaha

    "lapptop"???

    ReplyDelete
  104. tahniah yuyu kamu sgt berbakat..
    saya 1st time jenguk2 sni..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  105. yuyu akan jd mcm cik epal--soon, say lg 6 bln followers yuyu akan sama ramai dgn cik epal ni :)
    keep up yer dik, ur blog memang menarik!!

    nak menang purse clarks ori? jom vote!

    ReplyDelete
  106. wow ~ nmpak peningkatan di situ ye..
    bestnya..

    :)

    ReplyDelete
  107. sekejap je yuyu dpt follower yg rmai...

    dapat ramai member..

    bez gitu..=D

    amni penah kot wat entry sal yuyu..=P

    yuyu yang comey

    ReplyDelete
  108. nah link..tempek tau..hahaha

    http://onlyzul.com/blog/lepaking-bersama-yuyu-zulaikha/

    ReplyDelete
  109. erk nak kasik link bole
    ngeee


    http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/02/si-chomel-yuyu-zulaikha.html


    tanx cik yuyu comel ;))

    ReplyDelete
  110. TAHNIAH YUYU...

    YUYU NAK FREE SHAWLS X??HEHHE..AYU NAK BAGI NI..KALO NK EMEL AYU YE..

    ReplyDelete
  111. tahniah wt yuyu..blg yuyu best..akak baru2 gak folower blog yuyu..dpt pon drp fb..

    have a nice day

    ReplyDelete
  112. hehe, tahniah ya cik yuyu! <3 .
    bestlah! hehe :)

    ReplyDelete
  113. asal usul blog kak yuyu , ngeee :D

    ReplyDelete
  114. gmbar yuyu dlm entry comeylllll...grrrrrrr

    ReplyDelete
  115. wahhh mkin mningkat ! gudluck dear :)) truskan berblogging ! suke bce belog yuyu :))

    ReplyDelete
  116. wah,dlm jangke mse yg singkat,kak yuyu dah dapat followers yg ramai..tahniah kak yuyu ^^

    ReplyDelete
  117. weeewitttt...blog yuyu mmg best oke..keep blogging :)

    ReplyDelete
  118. wahh..besh gler..cpat nye naik..
    besh nye..

    ReplyDelete
  119. Alhamdulillah.. rezeki sis.. hee :)

    ReplyDelete
  120. as salam..yuyu pun suke hello kitty ae?? wahh...smela kite..

    ReplyDelete
  121. suka tengok mata yuyu, yuyu buatlah tutorial cam ner nak make up mata cam yuyu, fiyda teringin nak belajar..

    ReplyDelete
  122. point utk entry ni adalah KESABARAN dan tempoh masa diperlukan utk jadikan blog seperti sekarang.

    ReplyDelete
  123. kire dh lame la yuyu blogging?? waaa..kagum..seyes!!!

    Yang Comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  124. wahh!! akak teruja tao mai blog ni..dgn tuannya yg mempunyai mata yang sangat cantikkk..entry lak mmg manis2 sumeeeee..!!

    sukerr!!! nice to see here dear!!



    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  125. ehh.. baru hari ni ada masa jenguk blog akak.. thanx sbb letak link saya :D
    tayunnkkk akak.. muah3.. xoxo

    ReplyDelete
  126. alhamdulillah. zaza pon nak jd mcm yuyu jugak! dtg la blog zaza. tinggal jejak tau!

    ReplyDelete
  127. yuyu i ade masalah la...
    ley tolong x???

    ReplyDelete
  128. yuyu
    ade problem nih...
    nak mintak tolong yuyu la...

    ReplyDelete
  129. seronoknya. yuyu you are my inspiration. cyda dah buang dah segala gadget2 yang tak perlu kat blog cyda. make over abes2 punya. nie semua gara2 lepas baca blog yuyu.
    anyway, kalau yuyu sudi dan rajin, visit lah blog cyda k. :))

    http://belogkumochimochi.blogspot.com/

    ♥ Cyda Jufree ♥

    ReplyDelete
  130. tak payah ngengada nak berhenti blogging
    i baru nak jinak dgn blog you

    ReplyDelete
  131. bila blog dah famous mcm ni, tak sangka kan. bestnya yuyu :)

    ReplyDelete
  132. pnh pomot belog yuyu tpi kat FB je lar...
    jdinyer cer citer camner yuyu nk tepek kat sini blk sdgkn sy takde blog....
    selain blog leh tak...???

    ReplyDelete
  133. chantiiikkkss blOg....nk tnyer,camner eaw nk wat header...ta phandaiii~

    ReplyDelete
  134. chantiiikkkss blOg....nk tnyer,camner eaw nk wat header...ta phandaiii~

    ReplyDelete
  135. belog yuyu semakin d kenali ramai.. selamat berjuang.. hihi. :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)