Tuesday, March 15, 2011

Hell House Event | Selepas 5 Hari Tak Update Blog


Assalaaaaaamualaikum ^^

weeweiit! oh terasa rindu menebal di kalbu akan belog kupukupukecik dahku juga kepada semua. wuu T_T ramai yang menghantar mesej di fesbuk juga di talipon tertanya tanya mane la yuyu pergi ni? sihat ke? ada masalah dengan belog ke? merajuk dengan belog ke?

mana tak nya, tak pernah pernah yuyu tak hapdet belog yuyu ni kan dalam sehari. haishh. sebenar nyaaa........

yuyu tengah mencutikan jasmani dan rohani yuyu setelah hampir tiga bulan menepek muka di laptop tanpa rehat. sekali sekala berdiam diri ape salah nya ye dak?. yuyu ke Penang dan Sungai Petani. rehat rehat kejap la kan. belog ni. puihhh! ingatkan holiday ke Paris. hekelehhhh!

pada 10hb yuyu bertolak ke sana. rehat rehat kejap rumah kawan yuyu, dan pada 13hb yuyu ada event dengan kesayangan hati dan naluri yuyu yakni kawan karib yuyu Babey Apple setelah hampir setahun tak berjumpa T_T

Event nya ialah Hell House yang telah di adakan di Kelab Cinta Sayang Resort Sungai Petani. Event ni di  hadiri oleh 4 DJ, DJ Yoshiro, Dj Chuckie, Dj Eijiz dan Dj Que.

mula mula mula mula mula nya, benak otak yuyu tak nak pergi sana, ye la, baru saja balik kampung, penat badan lenguh lenguh akibat mengankat beg besar dari yuyu masih belum habis, tapi memikir kan nak jumpa Babey Apple, penat tu telah di campak ke longkang.

mana tak nya, dah lama yak jumpa kan. dah ada peluang nak berjumpa, takkan la nak lepas saja.

nah la sedikit *ye ke sedikit?* gambar sebagai tatapan bijik mata korang selepas banyak hari nak mamppp yuyu tak hapdet~




Yuyu & Babey Apple <3

ni la kawan yuyu yang tahu, paham dan hargai yuyu <3
Mekdi pilihan untuk melahap tanpa batas

pompuan... tandas tempat paling best nak tangkap gambar~

power keluar dari badan. ^^

Devil Vs Angel.  ^^

Gambar yang ke sejuta

Dj Chuckies merangkap bopren Apple merangkap bapak yuyu merangkap bahan gelak yuyu~

terserlah ketinggian yuyu. yang baju putih tu Dj Yosyiro Agashi atau nama betol nye Syawal. heheh. adik Saiful Apek~

Ni Gelpren Yoshiro. dia suka pelop yuyu~ ^^

Ni dua lagi DJ. Dj Eijiez dan Dj Que.

Chuuuuuuuuuuuu~

Toilet! i love you -.-'

I Love You <3

dahhhh~ tu la setengah dari suku gambar. yang bermaksud ada beriban lagi gambar dalam folder kamera yuyu ni. biasa la, memang dah terpatri di hati yuyu dan Apple, bila berjumpa, tangkap gambar mesti la belambak kan.~

okay la, dah terjojol mata lenguh mata menatap. nak makan laksa mak buat jap. rindu pada belog masih belom pupus lagi. hari ni nak hapdet banyak banyak ^^

terima kasih sudi bace ^^
SHARE:

138 comments

  1. shumel picture nyer .

    nice en3 yuyu .

    ReplyDelete
  2. amboi2..bergambar sakan ye yuyu :)

    ReplyDelete
  3. menghargai diri sendiri secara senyap itu lebih bernilai.. salam yuyu.. salam ukhuwah. yuyu mmg cantik..

    ReplyDelete
  4. سيتي شافور شهيدان : hahahahah... saye dah kembali ^^ kejap je ~ :P

    ReplyDelete
  5. Jiji-Fify : hayaaa~ tapi di lebih segala nyaaa... cantik kannn ^^

    ReplyDelete
  6. jaa64 : hahahh.. tu pun belambak lagi tu ^^

    ReplyDelete
  7. asal kan masuk je blog yuyu takde entry baru..tunggu jelaaa..tetibe, hari ni..yeaayyy dah ade. permulaan dengan tepek muke yang comei2.. :D

    ReplyDelete
  8. kak yuyu nampak lah sangat kecik molek molek

    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhhhhh...lama nye hilang..selamat kembali kupu2 comel...rindu siottt..adehhh

    ReplyDelete
  10. comeinye yuyu n kawan yuyu. loikke double double. welcome back yuyu:)

    ReplyDelete
  11. Mariah Binti Abd Rahim : macehhh~ ^^ ni hanya untuk bagitahu betapa best nye hari tu ^^

    ReplyDelete
  12. Cik T-pah : bhahahahahah.. akak ni! saje nak rilek pale hotak la akak :P

    ReplyDelete
  13. zazaw : hahah... akak 140cm la sayang ^^

    ReplyDelete
  14. risa : hahahh.. akak ni~ saje je nak rilek pale hotak sat ^^ heheheh~

    ReplyDelete
  15. aida4eva : heheheh.. macehh sayanggg~ kawan akak je yang comel ^^ yuyu?? comel gak :P muhahahah~

    ReplyDelete
  16. ehhh.mcm kembar je !

    seriously.haha

    ReplyDelete
  17. ko mmg dah ade gaye seorang artis le yuyu..meh otograf kat dada nok....

    ReplyDelete
  18. muka yuyu dengan kawan yuyu tu hampir sama la.macam adik beradik je :)

    ReplyDelete
  19. kak yuyu comel!
    so kawaii la~
    hehe :D

    ReplyDelete
  20. ahernyaaa!!!....

    Yuyu merajuk kuberi kuaci
    mengidam damba spender Bonia
    kusangka rajuk kerana dibenci
    rupanya berjimba tak hengat dunia..

    lalalala..

    ReplyDelete
  21. wahhh dua2 cntek n comel. btw babey apple tu iera penah kwn nan ia kat ms dlu. tego2 cm tu jeh. mmg suke tgk dia, sgt cntek dan yuyu plak sesgt comeeeel ! suke bce blog yuyu :)

    ReplyDelete
  22. haha..hdup ag ko yuyu..da windu kt ko ni..wakaka

    ReplyDelete
  23. sis yuyu mmg tip top , cun gila ! loike ur style lahh , free2 , visit meh yeah !

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. sangat comel la yuyu ni...really adore ur style sis :)

    ReplyDelete
  25. SANGAT CANTIK DOO DUA DUA! GERAMMM!

    ReplyDelete
  26. ooo Kak Yuyu yg bermate bulattt !!! Bace entri amzar ni :

    http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/mereka-ni-adalah-blogger-terhebad.html

    Amzar tag akak !! hehe ..

    ReplyDelete
  27. wow..yuyu gi tempat ape tu? cam ganas je.. T__T

    ReplyDelete
  28. Sekali sekala... yuyu buat mcm ni... ok gak.... buat orang rindu ngan coretan yuyu..... tapi jangan selalu sangat dah la..... hehehe

    ReplyDelete
  29. member ke kembar?;)hehe
    welcome back yuyu!

    ReplyDelete
  30. Dea: hayaaaa! malu yuyu ^^ muheheh.. macehhh~

    ReplyDelete
  31. hanisa sabrina : hahahah.. takde la... BFF saje je la sayanggg! ^^

    ReplyDelete
  32. amboi yuyu......patut lama dok jengok tak nampak2..bez noooo jumpa bestie :P
    jelesssss T______T

    ReplyDelete
  33. JIJI YU: hahhaahha.. gedik arr jijiyu ni! ^^ meh nak sain kat lobang hedong!

    ReplyDelete
  34. storyfromme : hahahah.. yo la tu! bangge la pulakk.. kawan akk tu cantikk.. terasa cantik tak ketahuan hala la pulak :p

    ReplyDelete
  35. adyaa にう : ngaaaaaaa! macehhhh sayanggg!

    ReplyDelete
  36. Along Usop : hamboiii alongg! dahku lompangg kangggg!

    ReplyDelete
  37. Amira : hahahaha... kenal kan apple tu.. sape la tak kenal dia. hot & femess~

    ReplyDelete
  38. Hanieqha : uishhhh! jauhh bezaa/... hahahah~

    ReplyDelete
  39. amier azrul alias : hahah.. pompuan laaa :p

    ReplyDelete
  40. hamboi cik Yuyu garangnye amat
    tak padan kecik nak lempang orang
    maap le yuyu along memang suke nyakat
    gune ayat skema bosan pulak kang

    mueheheh.. =p

    ReplyDelete
  41. fiq : hahaha.. nape?? takde kawan nak mengutuk ekk?? grr! hahaha.. idop g :P

    ReplyDelete
  42. :anys: : hahaha... style hape nye sayangg~ tungguuu! nak singgah belogg!

    ReplyDelete
  43. mieyra~^-^~ : hayya sayanggg! style hape nye.. cikai je ^^

    ReplyDelete
  44. mmg la xde owg len nk kutuk..
    thanx la kt blog yuyu..
    da btambag follower fiq..
    curik kawan2 yuyu..haha

    t fiq lanjer gule2 sbijik..wakakaka

    ReplyDelete
  45. Faa Eryna: errrr! gerammm?? cubet yuyu cepat :p

    ReplyDelete
  46. nurulfaridah : huhuhu.. maceh sayangg~ kombang lobang hedong yuyu ni ^^

    ReplyDelete
  47. Amzar Syazani : pehhh! kena g tengok ni!!!!

    ReplyDelete
  48. yatie's EPISODE : hahaaha.. berjimba jimbu ^^

    ReplyDelete
  49. wah slmt kembali cik yuyu tomei
    hehe.. kemain die kuar sakan naaa hehe

    ReplyDelete
  50. Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : hell house la sayangg ^^ ganas seikit :P

    ReplyDelete
  51. fiefa iefa: haishhhhh! tak la.. yuyu kicik je ^^

    ReplyDelete
  52. MofiDhouse : hahahah.. saje je terus senyap seketik ^^ heheheh~

    ReplyDelete
  53. ✿ etiey erywan ✿ : hahahah.. tecik kannn saye :P

    ReplyDelete
  54. Akid azami : hahahah.. tauu punnn ^^ saye kembaliii :P

    ReplyDelete
  55. cik bahulu oren: nenek lagi lawooooooooooo ^^

    ReplyDelete
  56. Mira Amirudin: uishhh! kembar hape... BFF la sayangg ^^

    ReplyDelete
  57. ♥yaya budak suka embun♥ : muehhehehe.. jumpe BFF saye la.. :P hayya.. jeles nape??? nanti kita pulak jumpe :P

    ReplyDelete
  58. yuyu cute !
    bestnyerrr gi bercuti smbil amik beribu riban gambo!!!!
    eh,meh le singgah blog kita jugak=)

    ReplyDelete
  59. Along Usop:hehehe.. seorang blogger yang suka sakat yuyu ^^ ishhh~

    ReplyDelete
  60. fiq : hahah.. tunggu turn fiq ye.. yuyu nak promote fiq pulak~

    ReplyDelete
  61. azalia hjsalleh : hahaha.. ye ke?? terasa gojes la pulak.. kuang kuang kuangg!

    ReplyDelete
  62. CahayaCintaIlahi : hahah.. berjimba jimbu dengan kawan ^^

    ReplyDelete
  63. sengal je yuyu tu..haha..btol ke yuyu just 140 cm?haha..fiq tambah 40 cm ag..p lg kecix ag comey..la la la

    ReplyDelete
  64. Finaz Jaafar : heheh.. tunggu yuyu yee ^^ nak terjah sat!

    ReplyDelete
  65. wahh, cumilsnyer sis.. cam muke budak2.. hehehe

    ReplyDelete
  66. fiq : hahah.. yuyu memang kecik je laa... ikut family sebelah abah,.

    ReplyDelete
  67. T h e A m o i S a u f e e : pehhhh! dia yang lawoooo!

    ReplyDelete
  68. berbalalas komen sakat menyakat
    mengisi masa diwaktu bosan
    mane2 blogger cambest pon along sakat
    bukan yuyu je k! jangan perasan!

    wakakakakakak!!.. =p

    ReplyDelete
  69. Along Usop : puihh!


    along, satt! yang reply komen yuyu kat SB nama Yusof Rosli tu, along ka???

    ReplyDelete
  70. oo..ta kisah la..haha...agpown yuyu comey..la la la

    ReplyDelete
  71. diriku baru di dunia blog
    ramai tak kenaal gelaran diri
    Along Usop empunya blog
    Yusuf Rosli empunya diri

    adeyy laa... barpa kali mau kasi tau da... =.=

    ReplyDelete
  72. kak yuyu besfren dorang rupenye . huhu . keciknye dunia ........

    ReplyDelete
  73. fiq : hahah.. jangan begitu.. terasa malu yuyu :p

    ReplyDelete
  74. lorh.. igtkan adk/akk sis.. ade iras la. :)

    ReplyDelete
  75. yuyu da malu ..yeah..mission accomplish..wakakaka

    ReplyDelete
  76. wahh. dua dua cantik la! suka suka :D

    ReplyDelete
  77. Muka korg lebih kurang sama... (: Mata pun lebih kurang sama besa.. Hihihi

    ReplyDelete
  78. wahhhhhh...gojes giler sume pic..

    yuyu, dla tag yuyu join contest NURULBADIAH...jomler..adiah best taw

    ReplyDelete
  79. nice pictures yuyu !

    p/s : jiji yu pervert! nak sain kat dada.ngade!

    ReplyDelete
  80. TeTiaP aRi TeRJaH BLoG YuYu... TeTiaP aRi T'TGGu2 HaPDeT daRi YuYu... TeTiaP aRi TiNGat KaT YuYu... uPe2NYeR YuYu G HoLiDaY... HuKHuK!~

    ReplyDelete
  81. besar betul mata tu..skit lg nak jatuh dah..hehe..xD

    ReplyDelete
  82. yuyu nmpak tangkas sebab pakai tudung cheetah hehehe... berdesssuuppp yuyu!!!

    ReplyDelete
  83. yuyuu :) wuu tunggu yuyu bila la nak hapdet hehe finally..
    ur fren tuh, mata dy pehhhh cantikk!
    gojes contact lens dy.

    ReplyDelete
  84. yuyuuu memuaahhhh! kiss hariniii :)

    ReplyDelete
  85. CANTIK n COMEL lah yuyu :DDD

    dear for ur info i have tag u in a contest ! ;)
    http://thenajwa.blogspot.com/2011/03/show-me-your-bff-contest.html

    ReplyDelete
  86. muka semua da macam actor & actress korea la pula :) cantik gila mata babey apple. serlah dengan mata biru :p

    ReplyDelete
  87. Along Usop : halamakkk!sorry la alonggg T_T

    ReplyDelete
  88. kak yuyu mmg lawa. nak autograf boleh? haha


    kak yuyu lawa peace :")

    ReplyDelete
  89. yuyu p sp x habaq...huuhuu +.+

    ReplyDelete
  90. haah laa. korg mmg ade iras...igt kembar td..hik3..

    ReplyDelete
  91. wah comelnyer cik yuyu neyh ! suke sgt2 ic tuh mua . hehehehe . . . santek !

    ReplyDelete
  92. Teringin nak meet beliau tapi maluuuuuu saya tak cantik seperti kalian berdua T___T

    ReplyDelete
  93. lamanye yuyu cuti berblog ... rindu tau ..

    eh mata yuyu ngan babey apple tu sama la ..cantik

    ReplyDelete
  94. oh i dapat invitation event tu, tapi agaklah, budak 12 tahun nak pergi sana XD memang tak lah kan, haha

    ReplyDelete
  95. kak yuyu lawa lah.
    lama gle tak hapdate penat tungguuuu

    ReplyDelete
  96. alahai. tenitnye cik yuyu kite ni. hihihi. comel :))

    ReplyDelete
  97. wohoaa, yoshiro ade gak ajak gi, tapi hampess time tak mengizinkan -.-

    ReplyDelete
  98. cupcupcup...
    sungai petani..dekat mna~

    ReplyDelete
  99. muka korang lebih kurg la..hihik
    kiut bebeh ! dah lame tak komen yuyu sbb tak smpat..ni nk komen bnyk2 .. haha

    ReplyDelete
  100. eeeiii. yuyu comel. ingat kan tinggi.
    rendah orangnya. ya allah. comel sgt
    taw yuyu ni. mcm anak patung dah.
    geram tgk yuyu :)

    ReplyDelete
  101. eeeiii. yuyu comel. ingat kan tinggi.
    rendah orangnya. ya allah. comel sgt
    taw yuyu ni. mcm anak patung dah.
    geram tgk yuyu :)

    ReplyDelete
  102. i pernah candid pic member u kt BB...tp dh lame pic tu..ngee~

    ReplyDelete
  103. i pernah candid pic member u kt BB...tp dh lame pic tu..ngee~

    ReplyDelete
  104. ALALALA,COMELNYA SIS YUYU NI.BILA LAH DAPAT JUMPA.KIDNAP MAU ? :D

    ReplyDelete
  105. ewwwwww. geli tgk muke yuyu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig