HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, March 1, 2011

Entry Gathering Yang Terselit di Draft. Paling Sempoi!

Assalamualaikum ^^

entry ini terkepam hebat di draft seketika. akibat nak upload gambar, broadband bersifat kelembuan. dah balik kampung ni, syukur sangat, broadband dah pulih sedia kala.yehuuuuu ^^ boleh upload gambar banyak banyak sampai korang geli ^^

baru baru ni, student Univeriti Tun Hussien Malaysia atau lebih dikenali dengan UTHM ada mengadakan gathering sesama mereka. dah terlajak perahu boleh berundur, terlajak yuyu ke Johor, yuyu pun join la dorang sekali.

siyes dorang sangat sangat bestt! sempoi sangat. tak sombong. gathering ni di adakan di Mekdi Batu Pahat, selepas solat jumaat. alhamdulillah, dapat la kenal blogger blogger yang best gittew. suka nya. walaupun yuyu datang hanya untuk mencapap, tapi dorang layan tak seperti yuyu orang asing.

gathering ni di hadiri oleh:
  • Kaizen yakni orang kuat gathering
  • OnlyZul kenal di Sahabat Blogger sebab aktif sangat.
  • IqbalHakimi cam otai dah dia ni
  • ZarifahMr ni geng yuyu, wong jowo ^^
  • JustAyoi wuuu comel ni! sempooiii
  • Salem wahhhh. kacak ni! suka tengok dia. bahaha
  • Zulhilmi pehhh! best kawan dia ni!
  • Sofiyantie ratu menyanyi! best suara dia ni! penyanyi UTHM
  • MasterZul hehehe.. cam korean gak kadang kadang tengok dia ni!
  • Shahrulnizam ehhh.. ni takde blog, tapi akan ada belog ^^
  • Fatra yuyu teruja dengan dia. nama sedappp!
  • Fahmi bakal ade belog~ heheh.. terindu laki mase depan pulokk~ nama same 
  • ada lagi, tapi tak ada belog. huhuhu
golongan sampai awal

ni la yang datang~ best!

ni la student nya! sempoiiii~

ok fine, yuyu tahu, korang kata yuyu kecik
harap sangat lepas ni bukan setakat kenal di gathering je, semoga terus ukhwah kita sampai mati. aminn~ terima kasih sebab tak layan yuyu macam orang asing ya. best!



selesai saja gathering dengan studeng UTHM, yuyu bergegas balik ke Kolompo. esoknya yuyu ada gathering dengan cikgu cikgu pulak. ala. tapi sayang, gathering ni, yuyu tak ada link dorang, kalau tak, boleh korang kenal dengan cikgu cikgu best ni.


heheh.. yuyu la yang gedik di kerusi tu ^^

abang ben ashaari dan bro framestone adalah orang kuat nya. masa ni, yuyu ada Vlog sesi terjah . huhu. terima kasih 1Tube.my ^^


ni la yang best jadi blogger ni, dapat kepuasan apabila dapat kenal banyak orang, dan dapat kenangan yang tak pernah dapat sebelum ni. bukan hanya berbelog untuk populariti dan wang semata mata. kalau bertanggapan begitu, sila lah cuci segera. kalau nak wang yang banyak, lebih baik kita meniaga kan.

kalau nak femes cepat, lebih baik jadi artis kan. kan kan ^^ blogger yang yuyu kenal, semua baik baik. aminn...

terima kasih sudi bace :)

114 comments:

  1. keciknya yuyu ni..mcm dak sekolah..heheh,,umur bape ye..(tanya je)

    ReplyDelete
  2. bestnya !
    yuyu , keciknya awak >.<

    ReplyDelete
  3. Kecik nyaa yuyu :)
    Tapi kecikkecik lah comel kan?

    ReplyDelete
  4. wahhh.. bestnye!! ^^

    yati tak pernah lagi join gathering. buat la lagiii. T_T

    ReplyDelete
  5. miss yuyu : wah~~~ best nye!!! ai laik gathering!!! ('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Join Bloglist Ujang9897"
    2.New Entry "Hujan Sangat Lebat Pagi Ini !!!"

    ReplyDelete
  6. keciknye kak yuyu. comel :)

    ReplyDelete
  7. alahai..kecik moleknya kamu nie dik non.. kalau dok sebelah kak non rasa macam ibu ngan anak!hahahahha

    ReplyDelete
  8. teciknya die..hehe...

    ada ari tue..cikgu sue ke sape tah yg dah update da...

    ReplyDelete
  9. seronok kan gathering nie...ana dah lama tak pergi gathering....last pegi, last year laa..itu pon bulan berapa eh..bulan 5 kot kalau tak silap laaa..huhuhu :)

    ReplyDelete
  10. yuyu..keciknya yuyu, kecik sangat2! :D comel.
    nnti ada gathering..nak join!! :D nk jumpa yuyu! :)

    ReplyDelete
  11. yuyu..keciknya yuyu, kecik sangat2! :D comel.
    nnti ada gathering..nak join!! :D nk jumpa yuyu! :)

    ReplyDelete
  12. muahah..seb ebk orang tak lyan ko macam makhlok asing kan..ehhe

    ReplyDelete
  13. jalan-jalan singgah kat blog yuyu yang glamer dan kontroversi ni..emmm comelnya yuyu..kecik molek je orangnya...

    ReplyDelete
  14. alahai kecik nye yuyu.. comel je :)

    ReplyDelete
  15. alahai kecik molek cik yuyu comel nie ..meh amik isi kita sikit ...

    ReplyDelete
  16. yuyu kecik n chomel. hehe best nyee gath. naty gath ng nad lak ye. hehekk

    ReplyDelete
  17. yuyu, cpt tmbh name yg last skali tuh...fahmi name nyer....tu pon bakal ade blog...

    ReplyDelete
  18. wah bestnya
    momoy rindu nak balik jenguk UTHM
    banyak giler kenangan kat sana
    yuyu...sangat comel la
    kecik kiut jer. hoho...
    Korang pernah main game ni?"
    Coupon makan-makan untuk korang"
    Comelnya HEMPEDU ULAR"

    ReplyDelete
  19. Hackers : hahah.. yuyu dah 22tahun laa ^^

    ReplyDelete
  20. Miezah Ghani : wuuuuu T_T cakap la yuyu comel ^^ :p

    ReplyDelete
  21. ZyzyAfrina (:: kuikui.. termalu yuyu :p

    ReplyDelete
  22. waniey dush2!: hehehe.. best taooo join gathering ni!

    ReplyDelete
  23. yatie's EPISODE : hehehe.. nanti yuyu buat lagi ye sayangg~

    ReplyDelete
  24. BRO_MONDAY : nanti bro buat la gathering~ yuyu nak join ^^

    ReplyDelete
  25. cHiEydA : aippp~ kate comel nye yuyu~. bhahaha ^^

    ReplyDelete
  26. fasha : macehhhh~ nampak tang comel je.. bhahahah~

    ReplyDelete
  27. b a m b a m ' s: hahahah.. cap ibu dan anak ^^

    ReplyDelete
  28. forever love : ye keee! bak linkkk! nakkk!

    ReplyDelete
  29. yuyu wong joww rupanya..sama la kita..

    ReplyDelete
  30. yuyu wong jowo rupanya..sama la kita..

    ReplyDelete
  31. nur afiqah hani: kuang kuang luangg~ malu yuyu :P

    ReplyDelete
  32. a n a . i z z t y : nanti kita buat gathering yee ^^ heheh~ nak jumpoe ana~

    ReplyDelete
  33. Miss Ran: bhahaha.. anda tepattt! 10markah untuk awak!

    ReplyDelete
  34. Namee Roslan : hahaha.. namee kalau ade gahthering, bagitau la yuyu! nak jumpe namee!

    ReplyDelete
  35. thanks Yuyu..hehehe..
    nnti lepak2 lagi ek..

    ReplyDelete
  36. JIJI YU : hahah.. tu la.. kalau takkk.. nangess sentapp!

    ReplyDelete
  37. Azwani : alaa.. tengah kontroversi lagi ke??? malas pk.. wuuu T_T

    ReplyDelete
  38. ~naddy~ : hahah.. ned join la ape ape gath. besttt ^^

    ReplyDelete
  39. sab : sabbb! yuyu bukan orang Johor.. hahah~

    ReplyDelete
  40. kaizen : ngehh ngehh ngehhh~ cepat suruh dia ada belog ^^

    ReplyDelete
  41. rajin ye yuyu g gathering :) hehe..
    aida dh update entri gathering cikgu tu :)


    ni link. ade gambar gadis comei kecit kamu ni..

    http://aida4eva.blogspot.com/2011/03/gambar-gambar-gathering-cikgu-part-0ne.html

    ReplyDelete
  42. .::: Princess MOMOY :::. : hahaha.. momoyy! g kenal dengan student UTHM tu!!

    ReplyDelete
  43. SyafiqRidhwan : adik meon jahat! kate nak g T_T

    ReplyDelete
  44. budingyun : ngehehehe.. tapi tak pandai cakap sanagt :p

    ReplyDelete
  45. Anikimaro : alaaa.. nanti try la join mane mane ye :)

    ReplyDelete
  46. kecik tp comel xmenjadi kesalahan pun, janji ati mau baek, tol tak? huhu

    ReplyDelete
  47. Fareha Rahmat (Bos Besar) : hehehehe.. jap nak check.. hati saye baik ke tak ^^

    ReplyDelete
  48. pesal kecik sagt yuyu..comel sgt

    ReplyDelete
  49. heeee..best jugak jadi blogger popular cam yuyu ni kan :)

    best jumpa yuyu...kecik2 comel gitu..hehe~

    ReplyDelete
  50. kenapa sofie nmpak tembam ni!!!! kurus kurus..hehehe.. keciknye yuyu ni..

    ReplyDelete
  51. mmg kecik..
    brapa tinggi n berat??
    nmpknya kita sepesyen ni..

    ReplyDelete
  52. besarnya BA!! Huhu. Yuyu kalau dok sblh BA, cmne la agaknya? hehe jgn mrh ye cik yuyu

    ReplyDelete
  53. cik yuyu kite g time gathering cikgu blogger...nah link http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/02/update-gathering-cikgu-blogger-part-1.html

    ReplyDelete
  54. yuyu..awk comel jugak...heee..jgn jelz smua..yuyu kate saye comel..perasan gtu..hahha

    ReplyDelete
  55. fuyohhhhhh ramainya dak laki
    kenalkan sorg kat lya plzzzzz
    yuyu chumel ;)

    ReplyDelete
  56. c-tea : bhahaha.. yuyu kan sangat genit :P

    ReplyDelete
  57. Bro Framestone : hahahaa.. taoo punn~ bro control hensem ek ?? :P

    ReplyDelete
  58. shiny2 star.. : hahaha.. yuyu nak berisiiii ^^

    ReplyDelete
  59. Dawa : hahaha.abang bengg ada pic yuyu ngan dia.. scary nak tengok :p

    ReplyDelete
  60. ayoi : kuangkuang kuangg~ ayoi perasan la tu :P

    ReplyDelete
  61. azalia hjsalleh: hahaha.. pilihhhh~ pilihhhh~

    ReplyDelete
  62. homaigod yuyu!!!! tembam sungguh saya ni.. :(

    hehehhe... best jumpa yuyu tau.. aiyarkk... broabband sofie pon ngah lembap sesgt ni -.-"

    ReplyDelete
  63. Sgt kecik rupanya Yuyu sayam neh. Awww~ Comel je gitu. Hehe ;D

    ReplyDelete
  64. oke kang blk rumah IR PM fb yuyu psal nuff.. skrg IR nk gi dinner,.. jom2

    ReplyDelete
  65. Sophia Rani : hahaha.. rilekkkk~ yuyu na jadi cam awak tau takkk!

    ReplyDelete
  66. Puan Besar Shag Yahaya :saye rasa macam saye la makhluk paling kecik :p

    ReplyDelete
  67. oh my kak yuyu . tecik nyaaa ! ssangat comel laaa :D

    ReplyDelete
  68. kak yuyu, comel gilerrrrrrr ^___^

    http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  69. Pycah Abd Rahim : BHAHAHAH... ape laa.. akk memang kicik :p

    ReplyDelete
  70. Ekinn Zhareef : huhuhu.. kecik je enn ^^

    ReplyDelete
  71. Yuyu balik awal..huhu..
    tak puas lepak dgn Yuyu...

    ReplyDelete
  72. yuyu...kalau momoy g pun mmg tak kenal dah
    sebab momoy super senior diaorang kot yuyu...
    suka tgk pose yuyu

    Korang pernah main game ni?"
    Coupon makan-makan untuk korang"
    Comelnya HEMPEDU ULAR"

    ReplyDelete
  73. wee~cumil gilak cinonet nih..gerenti dah macam giant ngan semut bila dok sebelah ceq nih.. T__T

    ReplyDelete
  74. errr..otai?..jauh panggang dari api la yuyu..yuyu lagi otai...klain kali jangan malu jangan segan nak jumpa lagi..hehe

    ReplyDelete
  75. ana pon nak jumpa yuyu..eh..yuyu 22 tahun eh??...apsal nampak muda?..comel yuyu nie..heheheeh...kita sebaya =)

    ReplyDelete
  76. yuyu kecik orgnya.. comell..
    oh satu U dgn sofia rupanya :D

    ReplyDelete
  77. OnlyZul : huhuhu.. terpaksaa.. demi balik kolompo.. ^^

    ReplyDelete
  78. .::: Princess MOMOY :::. : ohhh~ hahahaha.. dorang same dorangf pon baru knal ^^

    ReplyDelete
  79. tomatokering :) hahhaha.. betapa kucik nye yuyu ^^

    ReplyDelete
  80. yuyu kecik tapi itu yg buat yuyu comel ! Kita jumpa kat gath cikgu aritu.. yuyu suke kenyit mata kat kita, maluuu la :P

    http://www.1tube.my/video/1933/BLOGGER-IDOL-ANJURAN-TIAFAZUNIA-KINI-BERMULA

    support pls? TQ:)

    ReplyDelete
  81. thanks eh yuyu snggah blog sye,xnak follow ke?hehhehe..juz kiddin ^^ tp klu nk follow ape slhnye kan kan kan,anyway sye xpnah join mane2 gathering pon sblom nih,T.T

    P/S:YUYU NIH KECIK AN,TOMEY GLER!!! HAHAH

    ReplyDelete
  82. kdg2 teringin mau join gathering blogger, tp cm shy2 cat la pulek. ngeh3.

    ReplyDelete
  83. biar kecik asalkan berjiwa besar...
    hehehe...
    bestnya...
    (n_n)

    ReplyDelete
  84. ehss..keciknya yuyu..sweet2 gitu..mata xtahan tgk...cantik gilerrrr!!

    ReplyDelete
  85. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...akak pon nak jumpa yuyu..in person! yuyu jerkkk takmo org lainnnnnnnn uwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  86. wahh kemainggg ! oih oih nak lepak lagi nak bergonjeng lagi nak huhahuha lagik huwaaa rindu yuyu comel! :)))

    ReplyDelete
  87. laa...yeke sesama diaorang pun x kenal
    hihi...
    kalau dapat join mesti best ni
    rupanya ramai jugak blogger-blogger dari UTHM
    Korang pernah main game ni?"
    Coupon makan-makan untuk korang"
    Comelnya HEMPEDU ULAR"

    ReplyDelete
  88. as salam..
    oH~ perjumpaan blogger2 yang diuar-uarkan oleh yuyu tempohari tu~

    hoho.
    erk.
    iqbal hakimi~
    hoho. lain benar muka dia

    =_="


    ingatkan siapa tadi.adoi..
    hehe~ selamat menjelajah lagi yuyu.
    buat vlog ramai2 plak kali ni~ ahaha~


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/info-sihat-makan-kerang-kotornya.html

    ReplyDelete
  89. haha..! kecik sgt YUYU niey.. kah3.. kalau CL duk sebelah YUYU tu mau terangkat YUYU :p

    ReplyDelete
  90. hmm...ari tue dapat jumpe kejap je...
    xsempat nak menyembang...da kene gerak...
    apa2 terima kasih la sebab sudi stay sampai kami sampai...

    ReplyDelete
  91. wahh bestnyaa! gila petite you yuyu!

    ReplyDelete
  92. amboii. bestnya yuyuu. jeles laaa! ;(

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)