Monday, March 28, 2011

Biar Gambar Bercakap Tentang Gathering Blogger Utara, Penang

Assalamualaikum ^^

entry kali ni, biar gambar gambar semasa Gathering Bersama Blogger Utara & Anak Anak yatim sahaja yang bercakap. perjumpaan ini telah berlansung di Penang, Ranjung Asa,. best waa cakap lu. rasa rugi kalau tak join.

maka, di sini, serba sedikit gambar gambar dari blogger yang menghadiri gathering tersebut. semua gambar ini, di ambil dari entry dorang. dari kamera yuyu? next entry. cewahhh.

sila kelik gambar untuk terus membaca entry dari dorang. sila juga bancuh milo dan sedia biskut kering untuk pengalaman membaca entry ini dengan lebih rilekk.

mempersembahkan! ini lah bodyguard yuyu ^^

sempat lagi dorang candid yuyu tidur.. wuuuu T_T naseb tidur dengan cun. kalau tak, habes la market. muhahahah ^^

Kami lah pasukan sorak Sekolah Menengah Kampung Dusun >.<

Tokey Shawl AyuCinta. lepas ni, boleh pau selendang banyak banyak. hehehe

ohhh tidak! apehal dak tomato ni besar dari yuyu! tak aci! atau yuyu yang kecik? -.-'

ni la Ratu Cantik Dunia. yang paling kicik kicik tu la pemenang nye. bhahaha

calon laki. cepat pilihhh. dah pilih, sila bagi tau yuyu untuk sesi isi borang. dorang single

kami ada butang lawooo! korang hadoo???

apesal hakuh bajet ayu sangat tu? -.-'

weweeet! saye la paling pemalu di sinunn ^^

sila lah terus kelik gambar gambar di atas untuk bace entry pasal gathering ini ya ^^

terima kasih sudi bace :)
SHARE:

125 comments

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ni ana jeles nie..nak jumpa yuyu dengan tomato gakkkkk....hhehehhe...bestnyaaaa... btw, yuyu comel sgt...mmg comel sgt dgn pakai shawl mcm tu..i like :)

    ReplyDelete
  2. wa bestnyer. . yuyu teramat la kecik sekali di situ,. . hehee tp still cutee

    ReplyDelete
  3. Comelnya, eh, umur yuyu berapa ? ;D

    ReplyDelete
  4. konpius. yuyu nih umor bape ek.? :D cute gile!~ :)

    ReplyDelete
  5. yuyu...genit kecik..comel lak...
    jeles x leh join...

    ReplyDelete
  6. yuyu sangat chumel.. lawa style shawl yuyu~ suke!

    ReplyDelete
  7. kami ada button !
    depa ada tapi lambat !
    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. terbaik , hebat segala bagai ^^ asal yuyu paling kecik ni ?

    ReplyDelete
  9. ak yuyu nampak comel lar.
    hehe. :P
    jeles tak bule p.

    ReplyDelete
  10. wuittt... kupukupukecik tepek muka penyuuuuuuu la... mekasih yuyu. hehe.. yuyu memang comel dan rendang. hehehe

    ReplyDelete
  11. keciknya dia.. cam budak tadika plak..

    ZooL

    ReplyDelete
  12. bestnyeeeeee....!!!!!puas dah jelajah blog dyorg utk bace..tak habes bce lagi,,byk sgt~wuu~T.T next gath nak ikot!!

    ReplyDelete
  13. waah teharu la yuyu buh link blog km kt entry ni :) thanks yuyu comel ^_^ yuyu serius comel ngn tomato :) terbaik gathering ni

    ReplyDelete
  14. comeynye yuyu...geram nak picit2..hehehhee

    ReplyDelete
  15. u r so cute...takleh kawin lagi ni walaupun umur dah 40 sbb kiut sgt. :P

    ReplyDelete
  16. wahhh ! best nya kak yuyu :DD comel jee kak yuyu kat situ , macam kanak kanak ribena . dah laa shawl purple . memang kena . ahaha

    ReplyDelete
  17. wah gambor -gambor ghatering ni lah yang ditunggu -tunggu

    ReplyDelete
  18. o0o0 cam best je...

    jom baca dan komen Emak marah anak bertudung?

    p xajak kita noh

    ReplyDelete
  19. o0o0 cam best je...

    jom baca dan komen Emak marah anak bertudung?

    p xajak kita noh

    ReplyDelete
  20. comey betul yuyu



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  21. kenapaaaa???? Ada perasaan jeles, nyampah, sakit hati nengok gambo2 neh...rasa2 nak geget2 org yg makai tudung pepel tu??? Nak jumpaaaaaa huwaaaaaaaaa...kejelesan kecipanan!

    ReplyDelete
  22. waaa...kiciknyew cik yuyu kitew nie..so cuteeee....^_^

    ReplyDelete
  23. Assalam...waaa nie yg besh nie gathering camnie...rajinnya yuyu join...and memang kecik bebenor kupu2kecik nie...

    ReplyDelete
  24. memang meriah. sapo la organiser ni? hehe

    ReplyDelete
  25. Hahaha~ keciknye cik Yuyu. Comel. Hehhehe~ Padahal diri sendiri tak tinggi pun :P

    Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

    ReplyDelete
  26. comel n kecikkk tol laa yuyu niee.... kalu g kindergarden pun dtrma lg niee.. ngeeee.. gurau2 jeeee.

    ReplyDelete
  27. kecik nye yuyu .. hehe .. btw , atien suke sgt tengok yuyu...yuyunie comel sgt........................ cantik lah yuyu ........

    ReplyDelete
  28. sbnrnya yuyu umur brapa?? sekolah lg ke??

    ReplyDelete
  29. yuyu puyu sgt sgt sgt lah comel. mcm ikan puyu. tecik je. hihihihi

    ReplyDelete
  30. yuyu kecikkkk!!!! comeynyeeee~~ hehehehe

    ReplyDelete
  31. alololo..yuyu awat ang comekk sgt??umuk bpe ni???

    ReplyDelete
  32. alalalala..chomeynyer tido tuh!!kiki =)

    nape mate KSP kene tutup tuh??cian die...hukhuk

    yuyu jom singgah belog jaa..wink2 ;)

    ReplyDelete
  33. err..yang kecik bertudung ungu JLO zulaikha ? ok.

    ReplyDelete
  34. yaNg pasti...YUYU kakak saya!YEAH!!=))

    ReplyDelete
  35. yuyu ni kecik mcm sheila majid ker? nampak soooo kecik tp cute hehehe

    ReplyDelete
  36. meriah..memang seronok attend gathering..last gathering join rasanya gathering yg dianjurkan melromeo....

    by the way,dah kuar dari wad ke?kagumla...dalam wadpun masih gigih menulis,...

    ReplyDelete
  37. yuyu comel laaa...
    kecik jer,,,
    confuse laaa pulak psl umur,,,
    huhuu

    ReplyDelete
  38. sis~ sgt kecik. heee..yg budak tomato=,= *betul ke?* muka nak dekat sama je..heh

    ReplyDelete
  39. aLaHai.... PaLiNG KeCiK + CoMeL... HiHi!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  40. yuyu sebaya kiteeee...yehaaa!!

    eh, yuyu syg..kat tanjung asam lorrr....hehe....cilap ttuuuuu...yuyu comellll sgttt... :)

    ReplyDelete
  41. wuuuu... bestnya..
    jeez la cik pulau kalau cenggini.. huhu

    ReplyDelete
  42. yuyu, sila turunkan sanggul anda. T_T u lebih nice tanpa 'bonggol' itu.cuty girl.anda bukan 'mereka'.

    ReplyDelete
  43. ayoyo.
    kecik jerk dyer nie.
    tapi comey..:)

    ReplyDelete
  44. sumpah comel sangat yuyu masa tidur!

    ReplyDelete
  45. best nya bestnya bestnyaaa
    rasa nak guling2 kat lantai sebab tengok gambar macam enjoy !


    kak yuyu kecik, comel sgt :P

    ReplyDelete
  46. yuyu...keciknya kamu!~masa tengok gmbr ngn abg ben igtkan abg ben besar sgt..hehe..rupenya yuyu yang sgt kecik!tp comel!^^

    ReplyDelete
  47. you're so petite jelesnyaa!!

    btw yuyu, nah :)
    http://iknowyouwillstalkme.blogspot.com/2011/03/siapa-lah-tak-kenal-awek-comel-ni.html

    ReplyDelete
  48. errr,comeynyer yuyu,.kecik je,.hehe =)

    ReplyDelete
  49. SIS YUYU TERSANGAT COMEL.NI MEBUATKAN DAKU JELESH :D

    ReplyDelete
  50. hep!! budak kecik nih..picit2 kang..panggil kaksha bodyguard pulak..

    ReplyDelete
  51. eh keciknye anda. muka besar dekat header.

    ReplyDelete
  52. hehe, awat kecik na yuyu ni,
    comel2, =)

    ReplyDelete
  53. eyh! apesal dya tak penah tau pun pasal geng blogger kt utara nih?? wawawawawa..ketinggalan sungguh dah ni.. :(

    ReplyDelete
  54. syoknyeee. jeles! muehehehe. btw. comel kak yuyu tdoo. kui3.

    ReplyDelete
  55. yuyu.....nape kenit sangat.
    heheh btw comel lah. :)

    ReplyDelete
  56. yuyu.....nape kenit sangat.
    heheh btw comel lah. :)

    ReplyDelete
  57. x sangka yuyu ni kecik kenot je rupanya.....huhuhu

    ReplyDelete
  58. best nyer dapat gathering dengan blogger lain! nak jugak la. ape pun, yuyu paling COMEL. :)

    ReplyDelete
  59. YUYU.Z, YUYU.A di sini. hahaha.


    Waaa...bestnye dik pegi gathering. BTW, suka cara yuyu pakai tudung tu, sweet and loose style suits your face la. :)

    ReplyDelete
  60. kecik ja rupanya yuyu ni eh...cumel..cute sgt2...

    ReplyDelete
  61. keciknya kak yuyu ni Hehe comel je :D

    ReplyDelete
  62. waaa.. jelesnya... tapi saya org pahang.. so takleh joinlah sampai bebila pun hahaha...

    anyway, entry post khas buat yuyu...

    http://jahnscar.blogspot.com/2011/03/pertemuan-sulit-emil-dengan-yuyu.html

    ReplyDelete
  63. alahai...kecik2 comei yuyu dlm gambo ni...

    ReplyDelete
  64. a n a . i z z t y: hahha... shawl tu main pakai je.. hahahah~ tak ada pin pun ^^

    ReplyDelete
  65. ria : hahahah.. dah pun yuyu bagitau banyak kali kann.. yuyu memang kecik ^^

    ReplyDelete
  66. ZyzyAfrina (: sobbsobb.. yuyu dah 22 tahun la sayanggg T_T

    ReplyDelete
  67. ♥ moy ♥: sobbsobbb.. yuyu dah 22 tahu laaaaa

    ReplyDelete
  68. MaiRa QuEeN : hahahh.. tu laa.., sape suruh tak joinnn ^^

    ReplyDelete
  69. MJ ari tu tak dpt join KBU nie.. rugi ar rasa..huhuuu

    BTW, cik Yuyu tersangatlah Comel..hehee

    ReplyDelete
  70. wah! bestnya kalau dapat ikut g sama2. tapi nuuuun jauh. tunggu bloger kelantan nya gathering pulaks. hiks

    ReplyDelete
  71. ~Kirin Selama Perak~: yeeehaa ^^ button kita cantik kannn ^^

    ReplyDelete
  72. (: gebangkembang :) : wwwuuarrrr T_T sedih arrr T_T yuyu mmg kecik laaa T_T

    ReplyDelete
  73. cik fza : hahahah.. jangan la jeles... yuyu pulak nak jadi tinggi ^^

    ReplyDelete
  74. Muhd Fadil: hahaha.. cakap je rendahh! tendang kanggg!

    ReplyDelete
  75. kak yuyu comelll~
    kecik aje dy..
    wuu :)

    ReplyDelete
  76. next time datang lagi okeh~ =)

    ReplyDelete
  77. *47!k@# : tu laa! sape suruh tak ikutt! haishh!

    ReplyDelete
  78. kenapa faraa x ekot?
    faraa pn utara jugak ermmm

    ReplyDelete
  79. alolo comeynyaaaaa yuyu...klu jmpe yuyu boleh tak nak picit² pipi yuyu..?? boleh la! boleh la! =P

    ReplyDelete
  80. kecik gila-gila ar yuyu nie, hehe
    berapa tinggi ek?

    eh, bila nak guna header baru tue, hehe :)

    ReplyDelete
  81. hg org utaqa gak ka yuyu??haha..sekampung la kita..kih3

    ReplyDelete
  82. alaaa..ruginya tak join! dah lepas baru tahu gath buat kat tanjung asam! wuu wuuu. kalo tak sure pegi sebb stay area situ je.. bole jumpa cik yuyu comel nie. *uwaa*

    ReplyDelete
  83. owh bila tengok gambar2 nie, baru tahu yang cik yuyu nie kecil orangnya.. mcm saiz kanak-kanak.. hehe.. sorry jgn mrh

    Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk sinopsis ringkas

    ReplyDelete
  84. UNTUK KE BERAPA RATUS RIBU KALI TENGOK ENTRY NI.SANGAT COMEL KAU MEMANG DEBOMB DALAM GAMBAR2 NI :D

    ReplyDelete
  85. elo si kecik..
    hehehe..
    keciknye yuyu..
    comel la..
    nak timang2 rasa..
    hehehhe

    ReplyDelete
  86. yuyu comel sangat... Hahah..rugi tak join.. i duk penang kot.. tak tau pun ada gathering :(

    ReplyDelete
  87. ololo comelnye Cik Yuyu tido .
    btw Cik Nurun da follow Cik Yuyu :)

    ReplyDelete
  88. hye kak diana, jumpa pula kita di sini ya? kecil betul dunia blog nie ya? hiks!

    ReplyDelete
  89. yuyu,yihuuuuuuu..hehe...mintak sori yuyu, tak perasan,hehe....dah letak dah nama yuyu,hehe..namau sesedih da na :)

    ReplyDelete
  90. Ya Allah, betapa kicik dan cumey nya yuyu ni. ingatkan yuyu ni tinggi lampai... rupanya sama rendang jer ngan akak.. hehe...
    niway, salam kenal ye.. :)

    ReplyDelete
  91. nape tak ajak saya...wuuwuwuwu....saya blogger utara jugak..KEDAH MAIII...!! arrr tak aci..wuwuwuww...

    ReplyDelete
  92. yuyu...suke la tgk yuyu pakai tdg cmtue...lawa...xnk ke wt tuto cmner nk pusing lilit belit tudung?? huhu

    ReplyDelete
  93. Comel nyaaa kak yuyu nie , rase macam nak gigit2 aje pipi tuuu ..
    HAHAHAHA ..

    ReplyDelete
  94. barulah tahu..
    yuyu seorag yg kiut miut d situ..heee

    ReplyDelete
  95. comelnye cik yuyu.. cm sy jugak.. tecik orgnye... huhu..
    cik yuyu.. cntek la pkai shawls gitu...
    ajar boleh x?
    shawls ape tuh...?
    jeles2!!
    comey cgt... :)

    ReplyDelete
  96. akak yuyu mmang the bom!! comey + cantik dan ayu... =) btul tk tipu! serious ni.. hehe..

    ReplyDelete
  97. wah . best`ny . nak j0in sma boleh ? nak snap2 dgn yuyu . hehe

    ReplyDelete
  98. best nya . nak join sma boleh ? nak snap2 dgn akak yuyu . hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig