Wednesday, February 11, 2009

BEN ASHAARI TANYA....1TUBE.MY

BEN ASHAARI

Untuk melayakkan menyertai segmen ini , anda dikehendaki buat satu entri :




1.sila letak header BEN ASHAARI BLOG
=Done

2.Tajuk : BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY
=Done

3.Sila beri pendapat anda mengenai VLOG ( Video Log ) BEN ASHAARI ini  ..Tidak kurang dari 50 patah perkataan ..
= hamboi komeee~ meletop naa kat 1Tube.my. rating paling tinggi, bagi nasihat kat blogger, pastu viewers terbanyak. meletopp~ pendapat yuyu bagi Vlog Abang Ben Ashaari, sangat bermanfaat di saksikan oleh semua orang terutama blogger dan remaja. sangat sangat berfaedah dan memberangsangkan orang, dan telah membuat yuyu "MELELEHHHHHH" bak kata abang ben ashaari di dala video nya itu. mula nya, masa nak start abang ben ashaari nak cakap tu, punya la sifat siput, tapi, mai kat kat nak tengah, pehhhh~ tak kedip kedip mata gatai yuyu ni. suka sungguh. kalau boleh, yuyu nak tunjuk video ni kat adek yuyu. dia kuat lepak kat cyber cafe. nak suruh di g gym macam abang ben ashaari. nak suruh laki masa depan yuyu, takut toching pulak dia tak tentu pasal. kalau boleh, buat la banyak banyak, bagi kitorang tengok selalu. support 1.TUBE. abang Ben Ashaari macam duta 1.Tube je

=done

4.Pendapat anda mengenai 1TUBE.MY dan penambahbaikkan yang boleh anda cadangkan .. Jika ada kelemahan , sila beri pendapat anda ..
= bagi yuyu, 1.Tube dah okay sangat. cuma upgrade je apa apa yang patut, supaya banyak orang suka pada 1.Tube khususnya remaja. macam, biar kalerful ke, apa apa je la.

5.Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?
=mesti la nak terlibat. yuyu nak kat spa pulak. muhahaha.
=Done
6.Tinggalkan url entri anda di ruangan entry abang ben ashaari ye :)
=orait!

Setiap pendapat akan diletakkan dalam entri promosi blog ... Tarikh tutup , Ahad ini ...


heheh.. jom join reramai!
SHARE:

19 comments

  1. huhuhuhu. . bagus betul pendapat yuyu tentang abg BA nie kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu. . bagus betul pendapat yuyu tentang abg BA nie kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. wah..sepantas kilat join seg BA ye..kite pon join gak..hahaha

    ReplyDelete
  4. yuyu dan bro ben mmg tak dapat dipisahkan..ahaha

    ReplyDelete
  5. ria : mesti laa.. abang aaron aziz yuyu ^^

    ReplyDelete
  6. Nazterjah : hahahaah! mesti la.. supporttt!

    ReplyDelete
  7. JIJIYU : hahahaha.. ape laaa... supoorttttt~

    ReplyDelete
  8. Nak join tapi tak reti la nak bagi pendapat. Haha. Saya tak faham lagi tentang 1.TUBE ni yuyu :)

    ReplyDelete
  9. Yuyu ni mesti peminat setia Abg Ben kan?hehehe

    ReplyDelete
  10. haha~ yuyu memang laju! siyes! i selalu perhatikan~ ahaks!

    ReplyDelete
  11. Sylmeena Hamzah: Vlog tu, Video blog la sayang.... 1tube tu, macam Youtube la.. tapi m'sia punya :)

    ReplyDelete
  12. AMMAR YASIR : opcozzzz ^^ dia cekgu yuyu la :P

    ReplyDelete
  13. Sunah Mohammad : hahahah.. adakah ini bermaksud yuyu selalu tepek mate kat belog?? :P

    ReplyDelete
  14. Adi Zhaf : hahahah.. yuyu paling lajuuuuu ^^

    ReplyDelete
  15. huhu, time ni banner abg ben pun kaler coklat lagi

    ReplyDelete
  16. baru tau pasal ben ashaari dr ig. hee !

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig