HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, January 13, 2011

Sista Modeling's Gathering

Assalamualaikum korang! :)

ingat lagi tak entry yang yuyu tepek muka yuyu besar besar tu? (nada riang ria di pagi raya!) tak ingat laa. (suara halus muncul). bedebah! tak pernah ingat pasal yuyu kan. fine.

jadi hari ni, nak bocor kan rahsia. hikhik. sebenar nya, pada 9january lalu, yuyu join Sista Modeling's Gathering kat Villa Felda Keramat yang memang gamat habis la! mari ikuti perkembangan tumbesan bayi yuyu comel:


pagi pagi lagi, sambil tunggu laki masa depan tersayang sampai kat kampus, sempat la tangkap gambar bergedikan bersama Kinuya tersayang. korang jijik tak tengok muka yuyu ni? kalau ya, sila muntah segera.


dalam perjalanan, memang make up tak sudah. minit pertama, make up, minit pertama point tiga puluh lima saat pun make up. sangat takut, nak berdepan wanita wanita vogue lagi gojes semua.


buat buat tak tengok Kinuya. muhahah. rasa nak termuntak tengok gambar ni. mengada ngada yang melampau. yang yuyu buat buat senyum kenapa.

sampai sampai je, lepas registration, terus ada half body photoshooting. oh tidak. tak sempat nak tenyeh bedah buat kali ke enam ratus tujuh puluh tiga point enam enam kali. dah la kaku. nasib la photographer best. Bulan Madu Photo tuhh.

lepas tuh, terus cari table yang telah di tetap kan. dekat dengan tingkap. boleh la merenung jaun nun jauh keluar tingkap. malu sangat masa tu. ni nama nama nya apa ya? tak sempat kenalan walaupun dok sebelah siap boleh g tandas tengeh bedak dan mulut merah tebal tebal. comel kan dia.



menunggu ketibaan makanan yang lazat. tapi tak boleh nak tangkap gambar makanan. "malu" dah "mahu" masa tu dua perkara berbeza. "malu" masa tu mendominasikan keadaan. jadi "mahu" terpaksa di pisahkan la.


tengok!wanita wanita gojes bertemakan pinkish yellowish! lawa la dorang ni. yuyu ni bukan gojes dah, gajus je. ni antara suku yang hadir. orang kuat la ni. tapi masa ni yuyu dah berangakat menuju kampus. sedeh T_T



last photoshooting! tak sempat nak join yuyu dah balik masa ni. oh tidak! kalau tak boleh nak mencapap paling depan sekali sambil buat gaya mengada ngada tak hengat dunia. hmm. sayang nya. cantik kan dorang semua!


sebelum balik, dapat la  shoot satu full body. hikhik! malu nye. tengok je, sape gelak dalam hati, korek hati dia malam ni! ayyok! tak tahu!

ok fine yuyu mengada sangat. sila buat buat tak nampak!
jadi, tu la sebenar nya. alahhhh.. buat saspender je!

terima kasih sudi belek muka rabbit ni ^^

100 comments:

  1. ehm2 sume tu dah doble ke..takder ke yang singgle2 hahaha..

    ReplyDelete
  2. areripe: yes... dorang memang adoreable... suka sanagt tengok dorang masa tu :)

    ReplyDelete
  3. azie: heheh.. yup.. yang datang hari tu comel comel belaka.. malu pulak yuyu T_T

    ReplyDelete
  4. tomato : dorang mmg cantik lah syggg.. jeles ann..

    ReplyDelete
  5. choco : yepppp... dorang comei sgt sgt! suka tgok!

    ReplyDelete
  6. that was ayu ayunar! OMG . best yer kalo dapat jumpa . hukhuk

    ReplyDelete
  7. wahhhh..gempak n gojes sume !

    ReplyDelete
  8. oshin : hehehe... comel kan dya syggggg :)

    ReplyDelete
  9. d_LA : dorang gempak & gojess.. best kannn :)

    ReplyDelete
  10. d_LA : dorang gempak & gojess.. best kannn :)

    ReplyDelete
  11. Besssttt sgt! syoknye klu dpt photoshoot :)

    ReplyDelete
  12. yuyu kamu ni sangat comellah
    comel sangat2 1000x

    duk kl ka?
    bila lah bley shoot kamu ni hehhe^^

    ReplyDelete
  13. spelah yg posing terlebih suda dlm gambar yg 2nd last tuh (plg bawah free hair tuh)

    btw yuyu cun sgtttttttt ;)
    suka make up yuyu
    simple but really sweet

    ReplyDelete
  14. Comelnya kamu..:)
    kecik jea orgnya..hehe

    ReplyDelete
  15. salam, lepas ni tunggu En Ben akan tiru gaya tu....

    ReplyDelete
  16. nisa: heheh... yuyu g sane cuci pinggan je.. tu ade satu dua gambar pon yuyu mintak T_T

    ReplyDelete
  17. fya : heheh.. dok bangi ^^ marilahh.. saye berbesar hati ^^

    ReplyDelete
  18. lya : make up cikai la sygg.. tak pandai make up vogue T_T

    ReplyDelete
  19. azrin: comel kan dorang!!! ye.. yuyu kecikkk

    ReplyDelete
  20. abhamz: hahah.. dah la hari tu.. tapi abang ben ashaari tak leh buat.. hehehe

    ReplyDelete
  21. I love how you do your hijab, that pink underscarf looks so good with the cheetah print :D


    Day By Diva
    Day By Diva
    Day By Diva

    ReplyDelete
  22. comel nyer yuyu....just like a princess! :D

    ReplyDelete
  23. sanam : thanks for the compliment sanam :)

    ReplyDelete
  24. ezma: uishh.. tak de la.. dorang ye la.. macam princess, yuyu macam tukang urut kepala princess :)

    ReplyDelete
  25. CANTIK SANGATT U OLLS SEMUA! PLUS TUAN BELOG NI TAU TAU

    ReplyDelete
  26. tiut.cne yuyu join sista gathering ni erk.beshnyeee.

    ReplyDelete
  27. cik tikot : huhuhu.. yuyu g je.. mula tak join.. ingat gathering biase ^^

    ReplyDelete
  28. elia : wahhhhhH! terharu nyaaaa elia singgah belog yuyu!! wuuuu T_T nak nagessssss

    ReplyDelete
  29. zul helmi : heheh... tema nye pinkish yellowish

    ReplyDelete
  30. ok..speechless , selalunya blog yg ramai orang komen ni,owner dia jarang nak reply mesej

    ReplyDelete
  31. bella : heheh.. ramai ape... zack zukhairi lagi ramai.. beriban !

    heheh... reply la.. appreciate ^^

    ReplyDelete
  32. mmm.. mcm kenal keta tu.. patulah tiap2 minggu nak pinjam.. by the way, to my adik lelaki bongsu trsyg a.k.a lelaki masa dpn trsyg.. nanti kita setle

    ReplyDelete
  33. kakak ipar mase depan : oh tidakkkk !! mintak maaf daun keladi, saje tak sengaja menyusahkan dia lagi :(

    hmmm... takot nye :(

    ReplyDelete
  34. alahaiii..yuyu ke gadis kecil molek yg comel2 je tny ktne sista gathering tu rtu??huhu...baru tau..

    xkenal ni sape? ala..klu yuyu igt..mase yuyu mula2 smpi felda villa tu kn yuyu ade tny minaci yg tgh ckp tepon dpn pintu blakang dewan tu ktne gathering tu? time tu erin tgh kmas2 nk bukak booth la b4 korg start! hehe

    comel je dak kcik ni..tah brape la umur die ek...itulah kate2 kami sekeluarga dat day! ;)

    for sure yuyu bukan dak kecik la.dak comel sebenarnye.hehe..nice to meet u again here dear! klu rajin leh tgk2 my blog n blogshop - http://amyamyshop.blogspot.com @ http://eringilegambar.blogspot.com

    i was there too! tp xde ltak gmbr lg dlm blog.huhu

    ReplyDelete
  35. yuyu, nt buat tutorial cmne nak pakai tudung cmni boleh?

    ReplyDelete
  36. ta payah pakai braces yuyu ,
    tgk gmba last 2,
    hnya gigi ta tersusun je cantik senyum mcm 2 .
    gigi tersusun ta cantek

    ReplyDelete
  37. comel sgt kasut yuyu tuh...
    mimie nk pnjm sewa leh???haha...
    grau jer...^_^

    ReplyDelete
  38. comel comel comel.. huhu.. untung yuyu

    ReplyDelete
  39. comeeeel yg teramat sgt taw !. sukesukesuke :D moge cecomel selalu ;)

    ReplyDelete
  40. comella yuyu ni. gatherng ni utk pe ye? :)

    ReplyDelete
  41. comel cik yuyu kite ni,
    kecik je kn, hehe

    ReplyDelete
  42. salam kak yuyu..suka bce blog akak.tp,maaf lah kalo terasa.kebetulan je tertengok td..kepala akak menunjukkan bonggol unta.kelak akan dikhianati di akhirat nnt..akak pkai shawl tuw mmg comey bangat.tp,xyah la ada bonggol tuw,xnaik pun comey jugak..diberi muka yg comey,klo pakai apa2 pun tetap comey.maaf kalau terasa,bkn busybody.tp,sy takut sy berdosa kalau x tegur..salam..(^^,)

    ERRY,

    ReplyDelete
  43. SIS YUYU COMEL KEBABOM,SHAWL CORAK RIMAU TU COTTON KE CHIFFON KE APA ? :D

    ReplyDelete
  44. shawl leopard itu sy jgk ada. huahhhhhhaaaaahaha......!

    ReplyDelete
  45. Gambar yuyu yg kedua n last sangat comel! suka tgk..

    ReplyDelete
  46. comelnya yuyu niyh...1st time singgah kat blog niyh!!suka=)))

    ReplyDelete
  47. waaa nmpk yuyu kcik laaa..cm saye jek :DD

    ReplyDelete
  48. nice la tema2 dia..kuning2 semua...yuyu nampak comel la..

    ReplyDelete
  49. minat lah ngn cara yuyu bertudung . ajar lah lolly :) lolly tringin sangat nak pakai tudung cam yuyu . tapi tak tao dressup yg sesuai .. ;p

    ReplyDelete
  50. santek ohh akak nih... terkenan lak i... hik3

    ReplyDelete
  51. KAK YUYU NI MEMANG COMEL LAH.JELS SUNGGUH :D

    ReplyDelete
  52. DATIN KAWAN KAK FL TU PON ADA EYH.:D

    ReplyDelete
  53. RANDOM GIVEAWAY BERAKHIR 7 MAY 2011

    ReplyDelete
  54. ieqah sgt tringin join sista gathering..yuyu yg gojes..tlg laa anjurkn satu..hehe..tuk fan yuyu..haha

    ReplyDelete
  55. salam yuyu...kupu-kupu kecil yg comeiii....:)

    ReplyDelete
  56. ah~! tak kira...dak kecik cinonet tu tak comel langsung...(sila jangan percaya...)

    ReplyDelete
  57. Comel betullah yuyu ni..agak-agak berapa umur ye...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)