Saturday, January 22, 2011

selamatkan yuyu dari medan iniiiii!

Assalamualaikum korang :)

kejup lagi pukul 9 yuyu ada exam, Basic Foundation of Sport. oh tidak! yang lain ok saje, mai tang tulang ni la terus berterabur otak. rasa macam amnesia tiba tiba.

gila ke, nak kena hafal semua benda alah tu. wuuu T_T dah la cikgu ni garang, tegas pulak tu. macam mana kalau fail? mampos la yuyu kena rotan tang bontot. wuuu! selamat kan yuyu dari semua ni!



korang boleh ke hafal macam ni? dah tu kena tau semua pasal sport. yuyu amik Islamic Banking! tak nak subjek ni! wuuuu! nak tutup muka kat bantal busuk, pastu nangis diam diam!

doakan yuyu tau! sape tak doa, tak mao kawan!

terima kasih sudi bace! doa tao!
SHARE:

38 comments

  1. uih x suke bab2 anatomi bab2 bio ni.xblh nk hfl2.dulu sekolah msk kls bio 2 hari je lps tu buat surat, cabut lari msk aliran lain. :D

    ReplyDelete
  2. azie kena hafal semua taw.dah la beratus.tmbah agi saraf,otot2.hopefully yuyu bole juga !

    ReplyDelete
  3. wuwwuuuu . memang susah ah nak hafal nama2 tuh . tergeliat lidah. Dulu ai hafal kena buat jadual. lepas tuh. lukis lain atas kertas lain. lukis byk kali sampai ingat. tapi tak lukis cantik2 ah. agak2 ada bentuk je cukup laa . hee . good luck sys ! :)

    ReplyDelete
  4. zaki : wuuu.. zaki tak pe la penah amik bio. yuyu??? :(

    ReplyDelete
  5. azie : wuuuuu T_T yuyu tak rela laaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. alisha : wahhh. siap lukis kat kain bagai.. heheheh..

    macehhh ^^

    ReplyDelete
  7. Anda di tag dalam kontest sayer ... jom join kontest tu jugak .. klik kat

    http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/kontest-if-i-have-rm100.html

    ReplyDelete
  8. gud luck yuyu....daripada Sahabat blogger.. hehehe


    nanti jawab exam TenangSudey.. hehehe

    ReplyDelete
  9. wah..
    seronok ni..
    good luck ye..

    ReplyDelete
  10. aik...camne tu, amik islamic banking tp kene amik subject sport gak..kalo dla mungkin leh jd peberet kot subjek ni..hehe..gd luck taw laling !

    ReplyDelete
  11. boleh lagi kot hafal tu. cube ye dulu.

    ReplyDelete
  12. erkk....benda2 mcm ni satu pown x faham
    yuyu gudluck ye
    belajar elok2
    hehe

    ReplyDelete
  13. yeah! ni kena ada teknik hafal nie, try lukis dulu , :D

    ReplyDelete
  14. ud'uki binnajah ya habibati..muahha hambek ko nak yuyu..ehhe..sekali aku bagi arab..

    ReplyDelete
  15. dla : taooo dah dla niiii.. haha.. macehh syggg~

    ReplyDelete
  16. jijiyu : syukran ya shodiqhi :) doaakan maa'ni~ :)

    ReplyDelete
  17. gud luck~ kamu dak KUIS yang cute3 tu kan?:) hihi:D salam kenal~:)

    ReplyDelete
  18. hafal tulang2?..uish..memang jenuh la..hehe..

    papepun gudluck!..tips nak bg nanti time exam bayang kan skeleton tu duduk sebelah yuyu tengah senyum kat yuyu..sure leh jawab =D

    ReplyDelete
  19. OMG! aida pun xsuke hafal tulang2 ni..sib baik dh lepas exam ni..sgt bnyakk! gudluckk okeyhh! :)

    ReplyDelete
  20. fatin : mekasih syggg~ dah abes pun exam ^^

    ReplyDelete
  21. iqbalhakimi : muheheh.. exam dah abes pun laaaa~

    ReplyDelete
  22. mr.swift : aminnnn~ semoga saye berjaya~ cecehhh

    ReplyDelete
  23. safiah : hheh.. dah abes exam ponn ^^ heheh

    ReplyDelete
  24. ok ok.... dah doa walaupun lambat.... heheheh.... emm.. yuyu mesti boleh nyer... yuyu ... yuyu .... yuyu... chaiyoookkkkk

    ReplyDelete
  25. mofidhouse : wuuuuu T_T tak leh jawab.. bab tulang je bolehh~ awaak la ni! tak doa awal2~

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig