HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, January 20, 2011

saya nak mohon maaf secara terbuka T_T

Assalamualaikum korang :)

baru baru ni, yuyu ada tepek muka yuyu dengan make up mate gedik nak mampos tu kan. ok fine. korang dah muntah. memang tu niat yuyu. muahahahah! jahat kan?

yuyu niat nak bagitau yang yuyu suka make up saja. tak sangka la pulak, banyak komen yang kata cara tu dorang suka. baik di fesbuk mahupun di belog sendiri (macehhhh). cikai je. atau korang nak amik hati yuyu? baik jujur!




banyak blogger mintak yuyu buat tutorial video tak pun ajar macam mana nak make up macam tu. ok ok. buka balik entry lepas, dan bace, check satu satu kat shoutbox dan check kat fesbuk yuyu. wuuu T_T tak tipu. yuyu ni tak pandai tipu. memang jenis bukan penipu (nampak sangat aku menipu)

yuyu mintak maaf sangat sangat. bukan tak nak buat tuto. tapi rasa macam tak layak saja. nak buat video? tu memang tak akan! heheh. sebab yuyu guna Maxis Limited Broadband. paham paham la kelembablembuan nye kan.

tapi tak apa, yuyu fikir, dalam masa terdekat ni, yuyu akan kongsi la macam mana nak make up macam tu ye. sebab, tak hadap la yuyu sesaje nak make up dalam bilik. bila nak keluar hari sabtu ni rasa nya. jadi yuyu snap pic beribu lemon, dah tunjuk step by step. boleh?

sebenar nya korang pun boleh ada bijik mate macam tu. tok sah la kata sebab mata yuyu cantik. nahhh~ dengan sebam nya, dengan... entah la nak cakap! ( terkata). nest entry bila yuyu nak share, make sure korang ada mascara hitam/biru, lens, eyeliner, eyeshadow, foundation, concealer. tu je.

dah. kepada yang mintak yuyu share cara make up tu, weekend nanti ya yuyu buat. sekarang macam tak keluar mana mana lagi. wuuu T_T tanpa membuang masa, saya persilakan Cik Meon bin Lebai Pian untuk memberikan ucapan.

p/s : entry ni tak berbaur poyo. sape ngutuk dalam hati, tak nak kawan !

terima kasih sudi bace ye :)

43 comments:

  1. maybe diowg tkejut kot tgk mata biru2..hehehe~sis jrg pakai bulu mata..asyek tcabut aje..wuwuuu~

    ReplyDelete
  2. lya sanggup tunggu yuyu buat tuto
    hik3

    ReplyDelete
  3. wokeyhhhh ajar cepat2 ye yuyu fya nk tgk sesangat!!!

    xpandai bab mekap2 ni :(

    ReplyDelete
  4. x pandai gak mekap..asek kene upah member tulon mekap kalo ade event..wuwuuuuu..edit pic kat picnik jer pandai...heheh

    ReplyDelete
  5. wa.. Ratu nye maxis pun mcm lembu.. :D

    ReplyDelete
  6. KHUMAERA: heheh.. guna la falselashes' glue dari MAC.. kuat ooooo... gam kasut pun ok ^^

    ReplyDelete
  7. x sabar nak tggu entry tuhh..:)
    mesti cuunn sgt yuyu kan...

    ReplyDelete
  8. fya : aloooo... same la.. cikai je yuyu make upp tuuuu :)

    ReplyDelete
  9. dla: alaaa.. pandai je dla... cuma tak tau cam ne nak start kann :)

    ReplyDelete
  10. farasakura: ehh.. ade add kat fesbuk yuyu kannn ^^

    ReplyDelete
  11. APA APA PUN YUYU MEMANG CHUMEL... TANG MATA MEMANG CAIR LAH BRO NENGOK.....

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tggu entry tuu..cik yuyu chantek :)

    ReplyDelete
  13. ha cepat buat. nak tau jugak cara-cara yang betul. ehehe.

    ReplyDelete
  14. Mofidhouse: alaa... tersimpul malu sayee :') macehhhhh

    ReplyDelete
  15. laki2 blh komen tak kt sini? hehehe.. :P

    ReplyDelete
  16. aliza: heheh... macehh ... nnt tengok tauuuu

    ReplyDelete
  17. oshin : uishh.. yuyu pun make up tak betulll haishhhh

    ReplyDelete
  18. tu lah sis..kenapa mata cantik sangat..hehe;)

    ReplyDelete
  19. zaki : tak lehhhh ^^ hahah.. zaki tengok je nnt.. mane tao lehmake up kat bini ^^

    ReplyDelete
  20. haaa ! dah wat tutorial bg taw taw ! hehehe :D

    ReplyDelete
  21. heee..yuyu nie mmg chumell owhh

    ReplyDelete
  22. x pe2..everyone ada buat salah.. good attitude..minta maaf secara tbuka..tak semua rg mampu wat cm tuh..

    ReplyDelete
  23. buat la cara macam mana nak pakai shawl ? tanye kat fb yuyu diam je -.-

    ReplyDelete
  24. tomato : hikhik.. share je... tuto cam tak layak jeee... wuuuuuu

    ReplyDelete
  25. faridah : haishhhh... faridah make up pon cantik gakkk :)

    ReplyDelete
  26. qiela : hikhik.. macehhh.. orang yang paling comel adalah orang yang cakap yuyu comel.. muhahahah

    ReplyDelete
  27. rozuan : huhuhu... mesti tak bace ni... ^^

    ReplyDelete
  28. azurah : wuuuuuu T_T mintak maaf... yuyu selalu tak tgok inbox FB.. tenet lembab kannn...

    ReplyDelete
  29. yuyu comellllllllll.tq sudi jenguk masuk belog sys yg tak sberapa menawan..hihihi.btw lov ur printted animal

    ReplyDelete
  30. sumpah yuyu zulaikha ni mmg comel..nnti jgn lupe wat tutorial makeup tau.suke tgk cara yuyu pakai eyeliner tu.superb beb!

    ReplyDelete
  31. lyna: alaaaa.. malu nyee.. sis comell gileee!

    ReplyDelete
  32. sis yuyu : hukhuk. macehhh sis.. malu yuyu T_T

    ReplyDelete
  33. Salam..1st time singgah n komen kt blog ni..huhu..sekali pandang mcm iras2 blogger Ayun Ayunar plak! canteekk!;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)