HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, January 29, 2011

Sahabat Blogger's Gathering

Assalamualaikum korang!:)

besok ada Sahabat Blogger's Gathering, di Times Square. star dari pukul 10.30 sampai 4.30.

sangat teruja nak pergi. tapi.. tapi ... tapi...

tapi yuyu tak tahu nak pakai baju apa! yuyu dah pikir dari minggu lepas, baju apa yang sesuai untuk prgi sana. semua baju, macam dah pernah pakai. takkan la nak pakai lagi sekali lagi?

maksud yuyu, bukan yuyu pakai baju sekali lepas tu campak dalam tong sampah, tapi yuyu jenis tak suka pakai baju yang sama dalam masa yang singkat.

yuyu sangat teruja nak pergi, tapi.... yuyu kan pemalu :') muhahah. kat belog dengan fesbuk je korang rasa yuyu versi tak tahu malu. hakikat sebenar tu semua auta 100.2% T_T

yuyu sangat malu nak tujuk muka yuyu yang menawan ni kat orang. (tolong jangan malu untuk muntah). dari muda muda dulu yuyu macam ni. sebelum kenal dengan orang, MasyaAllah malu yuyu ni, kalau bakal mak mertua tengok, memang cir pilihan kalbu orang tua tua la!

tapi tu sekejap je la. dah kenal, jangan harap la yuyu nak simpan kemaluan yuyu ni! maksud nya, lepas dah rasa serasi, dapat la tengok perangai yuyu yang tak tahu malu ni! siyes!

yuyu takut dengan orang sikit. adeh. macam mana la yuyu yang seorang selekeh ni nak jumpe orang orang yang homaigod-ko-gojes-gile-babik, dan aki laki yang semat semat belaka. dah tu blogger femes ames pun join.

yuyu ni dah la tak femes langsung, selekeh saja. macam mana kalau dorang buat tak tahu kat yuyu?? dorang bercakap dengan dorang dorang saja? yuyu? wuuuuuu T_T yuyu nangis kat sana hentak kaki! yuyu nak balik!

macam mana yuyu paling selekeh kat sana? yuyu akan buat buat sakit perot makan papadom cicah milo, g tandas, dan senyap senyap balik! yes! plan yuyu dah siap! tapi macam mana kalau yuyu cakap dengan dorang, dorang buat tak tahu saja kat yuyu? okay, yuyu akan buat buat cakap dengan talipon, cari coverage yang bagus kat luar Times square konon nya, dan terus balik! yes!

BIJAK SANGAT!

sama sama la kita join gathering esok ye. sape join, tak nak la sombong dengan yuyu T_T yuyu orang kampung datang Kolompo. takde kawan..


terima kasih sudi bace :)

32 comments:

  1. alolooooo..
    nisa xdpt gi la dear.. klu x kite leh jg geng kannn.... yuyu dtg sorg2 ke nnt???

    ReplyDelete
  2. Jangan risau...nanti pergi cari abe Ben ok...dia pun pemalu awwww..tapi very humble and down to earth nya jantan..haha, mati lah ben bunuh aku sat lagi....

    ReplyDelete
  3. bawak jaa baju skolah siap2..pastu rasa nak chow sarung jaa kain biru bajuputih tu..nmpak cam p robongan skola..haha xda la kantoi

    ReplyDelete
  4. sy tak pernah pun dapat join:(..








    thanks 4 da info yuyu:)


    http://thyyunxthiya.blogspot.com/2011/01/lovebite-is-killer.html

    ReplyDelete
  5. Wow mesti best jumpa kawan2 blogger kannn..:)

    ReplyDelete
  6. nisa : wuuuuu T_T taoo tak peeeeee.. takde geng T_T

    ReplyDelete
  7. abang mat gebu : wahhhhh! abang mat gebu singgah belog yuyu ^^ tak cayee! nk gosok mate!!

    abang ben ashaari?? hmmm... sape lah yuyu ni~

    ReplyDelete
  8. aloloo ciannye dia eyh..
    xpe xpe
    nnt kita gathering bdua.
    ahaha~

    ReplyDelete
  9. eleh,tipu la blogger pemes x kenal..sume kenal yuyu..abang ben kenal,IR kenal..woot woot yang tak pemes ni pon kenal puyu kann ??


    btw x ajak pon g gathering kat ts..if not boley pegi jugakk..


    *majuk

    ReplyDelete
  10. nisa : okayyy ^^ kita meet berdua je.. orang len tak leh :p

    ReplyDelete
  11. woot² tetiba sebut IR pesal..??? ahahh mne pemes pown.. jguh kmpung ja IR nih

    ReplyDelete
  12. woot2: memang la drng kenal yuyu. yuyu selalu semak kat belog yuyu... T_T

    abanag ben ashaari? uishhhh! kenal ke dia tu sape yuyu???

    IR? wahhhh! takkan la femes emes cam tu nak lepas dengan yuyu

    ReplyDelete
  13. semoga dapat jumpa cek yuyu kat sana.


    kita sama sama malu lah cek yuyu.
    hehex.

    ReplyDelete
  14. IR: elehhhh.. IR femess... memang tak pandang la yuyu T_T

    ReplyDelete
  15. syafeeqa : yesss... jumpe yuyu tegur taoo!

    ReplyDelete
  16. kelakau la yuyu nih. dah tak payah nak risau2. chill je. yaya esok pun xde kawan. lepak dgn yaya eh.dorg tak layan kite balik. T_T

    ReplyDelete
  17. lya x penah lg join any blogger gathering.
    ala dorg mesti tego yuyu punyerr
    jgn risau la

    ReplyDelete
  18. yaya: heheh.. wokehhh! jumpe di saneee di saneee.. sneeeeee :p

    ReplyDelete
  19. kalo yuyu g , kita nak g gak r . hihi :P

    ReplyDelete
  20. patut le yuyu xbalas msg akk. rupenye de ade ghater :). okai. enjoy urself! :D

    ReplyDelete
  21. kak amoi: whahahahah! number akk rupenyeee!! saye ingatkan orang pagil saye amoi! wahahahaahh!

    ReplyDelete
  22. huu.tak dapat join. do enjoy ur day tomorrow! ^^, pakai je ape pon! every dress is made for you *wink*

    ReplyDelete
  23. pakai baju sekolah jer yuyu..cara gak tue

    ReplyDelete
  24. kalo bukan blogger nk join cmne?

    ReplyDelete
  25. yuyu.bestnye ad gathering.azie xle p la kan da jauh2 ni haa.t jgn lupe upload ea.nk tgk juga

    ReplyDelete
  26. jelesss huhuuhu.nk join jugakkk

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)