HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, January 31, 2011

SAHABAT BLOGGER"S GATHERING memang syok gile wa cakap lu!

Assalamualaikum Korang ^^

Mood happy Sahabat Blogger tak habis lagi. siap mimpi makan pizza dengan dorang semalam. wuuuu T_T

tak tahu la nak cakap ape. tak boleh nak cakap perasaan happy nya tu. yang tahu, sangat best. Mempersembahkan muka muka yuyu besar gedabak bersama para para para sakura. tak la. bersama para blogger..























dah. tak nak cakap ape. layan je la gambar gambar tu. kepada yang ada gambar semalam tu, bagitau yuyu. nak curik


terima kasih sudi bace ye :)

30 comments:

  1. yuyu . meaw jeles ni . ada kat penang kalau tak boleh join dah ouh ! huhuhu...btw,yuyu memang comei ! HEHE

    ReplyDelete
  2. huhu..bestnye gathering..n comelnye YuYu..hehe :D

    ReplyDelete
  3. wahh , bahagianye kak yuyu . hehe . gambar last sekali ni paling comel . dah macam adek badek lak :)

    ReplyDelete
  4. waa , bestnyerr

    comel giler sis :D

    ReplyDelete
  5. nantikan update dari ezma pulak oke yuyu! :))

    yuyu kecil molek comel lotey!

    ReplyDelete
  6. wahaha ! jeles gilek ! sumpah geram pasai tak dpt jumpe yuyu ! huhhu

    ReplyDelete
  7. ruginya tak dapat g gathering kat TS..nmpk mcm happening je...
    jeles2...!!!

    ReplyDelete
  8. oooo... baju kite same la kak yuyu... just Ratu punye wane kunin... :DDDDDD

    ReplyDelete
  9. yuyu comel sgt kut..kecik je orgnye ye..

    ReplyDelete
  10. yuyu comeeeeeey..kecik molek....
    uwaaaaaaaa jeles nyer dgn dorg sume

    ReplyDelete
  11. kalo pkol 3 tu mmg konferm leh pergi le..2 setengah baru abes skolah

    ReplyDelete
  12. eehh kakak baju biru .
    sure ke awak bukan ayu raudhah ??
    serius ah , muka sama duhhhh

    ReplyDelete
  13. wahhauu! comel <3 ! nak jugak jmpa heliza T.T

    ReplyDelete
  14. nak KOPI gambar kite2 tu tau YUyunk...^^

    ReplyDelete
  15. wohh happening nyer~jeless ^___^ hehe!

    ReplyDelete
  16. hopefully one day ieqah dptlaa join blogger gathering..yuyu anjurkn laa satu gathering PEMINAT YUYU :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)