HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, January 11, 2011

habis lah yuyu lepas ni!

Assalamualaikum korang :)

lepas mimpi pasal exam, dan kawan kawan yang mesra, yuyu terjaga. tengok sekeliling. YA ALLAH! dah cerah dah! terlepas kelass! korek dalam otak. kelas apa hari ni! English, Hafazan, Jurisprudence, Arabic & Entreprenuership!. shit!

korang bayang la ni yuyu, tapi pakai tudung!

yuyu terlepas kelas English dan Hafazan ke? terus teringat dengan kertas kerja untuk meeting tak buat lagi, dengan assignment entreprenuership tak siap lagi. macam mana ni!

tengok phone! huh?! dah pukul 3.48pm! sah yuyu kena jap lagi! tengok sekeliling. aik, sape yang buka tingkap ni? bila masa aku buka laptop ni? apa semua ni? kenapa tak tanggal make up sebelom tidur?

ohh. baru tau. hari ni hari Selasa. lepas kelas tadi, pukul 2.15pm, yuyu tidur. ni baru terjaga. fiewhh. ingat kan dah hari Rabu. oh tertipu dengan diri sendiri. buat penat yuyu kelam kabut saje.

yuyu fikir balik, kenapa la sampai jadi macam ni? oh. dapat dah jawapan:
  • lepas penat otak kat kelas, yuyu balik, update belog, terus tidur.
  • sebelom tidur yuyu goyang kaki kat katil dulu
  • sebelom tidur yuyu mesej mesej dulu
  • sebelum tidur yuyu terlalu fikirkan asignment
  • sebelum tidru yuyu fikir, sempat tak siapkan semua kerja hari ni?
  • sebelum sempat yuyu bace doa tidur, ayat kursi (supaya syaitan tak ganggu tidur), dan mengucap, yuyu dah tidur terbongkang.
hmm. patut la. terlalu banyak dalam kepala otak kan. ok. dah tahu yang hari ni selasa bukan terbabas tidur sampai rabu, maka, check fesbuk dulu, update belog, dah bersiap untuk selesai kan assignment :)

terima kasih sudi bace :)

19 comments:

  1. tu la. jangan tidur waktu siang.
    kan dah mimpi di siang hari. ;p

    ReplyDelete
  2. pernah jugak jadi perkara ni kat wan masa kat matriks..

    padahal wan tido lepas kelas tghari smpai bngun ke waktu petang..

    tapi wan ingatkan dah pagi esoknya..haha

    ReplyDelete
  3. anisa : heheh.. ok ok.. nak g buat la ni ^^

    ReplyDelete
  4. nini : huhuhu.. leteh sangat. kena tidur gakk :)

    ReplyDelete
  5. rozuan : huhuh.. tak best kan..kelam kabut di buat nye... -.-'

    ReplyDelete
  6. seb baik tak terpikir hari rabu minggu dpn lak..
    ka lu tak lagi byk kelas yg tinggal..
    ahahaha

    ReplyDelete
  7. aku nak jaa becerai dengan esaimen tu..tapi dia x bagi..hahaha

    ReplyDelete
  8. tenang-tenang aja.. tidur tanpa sedar ni pastinya tadi.. :)

    masalah dalam bercinta? meh baca sini.. http://www.cetusan-student.com/2011/01/bercinta-salah-faham-dan-berpisah.html

    ReplyDelete
  9. terlalu fikirkan asignment??hehehe:P
    den tak penah pk asignment mase blaja,rileks je, copy paste;p

    ReplyDelete
  10. hehe. mesti boleh buat pnye. chaiyo! :))

    ReplyDelete
  11. as salam..
    yaaaaa..siapkan asasaimeng kamu~
    jangan curi tulang.
    waa..ni pertama kali nampak 'shi*' dalam entri yuyu..adoi

    x_x"

    ReplyDelete
  12. hikhikhik....efa pun penah jadi cmnie.. bile tejage tuu terus gelabah xtentu pasal..haha

    (nak jgk tuuu....haha)

    ReplyDelete
  13. salam yuyu...nape la jadi mcm tu sekali....tersedar jer terus mengelabah jadinya....:)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)