Thursday, December 2, 2010

saye akur, saye buta IT. tolong lah saye!


Assalamualaikum!

ok ok straight to the point. tak nak bagi pendahuluan karangan yang panjang berjela merepek. sebab ni merupakan kes yang penting, yang perlu penyelesaian mee segera! ini perlu kata professional dari yang professional! ini perlu penyelesaian yang pantas demi kepentingan bersama! *tengok, kate je tak nak merepek T_T

pernah tak jadi macam yuyu ni? bila nak view belog orang orang tertentu, dia jadi macam ni? sakit hati betul la. dah try buat macam macam, tapi jadi macam ni jugak. nak kata bil broadband dah 3bulan tak bayar, tak kena mengena. nak kata, yuyu selalu online fesbuk, pon tak kene mengena. nak kata sebab yuyu selalu tulis belog merepek pon, langsong tak kena mengena. tapi ape sebenarnya sebab musabab penyebab yang sebabkan sebab ini? jangan mudah terkeliru dengan ayat yuyu. main pointnya cuma "ape sebab jadi macam ni?"

banyak belog yang singgah mengadap belog yuyu. yuyu ni nak la rajin kan diri untuk mengeratkan tali silaturrahim kan, nak ber hai hai dengan blogger blogger yang rajin mengadap belog yuyu, tapi  bila yuyu view belog dorang, jadi pulak macam gambar kat atas nuhh!

leceh betol la! sakit hati taoo! T_T. nanti orang kata yuyu sombong pulak. kadang kadang boleh tengok kat dashboard seciput je :( tengok pendahuluan entry dorang. habis, isi 1, isi 2, isi 3 juga penutup, tak boleh la tengok? tak best ar belog ni!

tak ada ke sape sape yang tau macam mana nak selesaikan kes yang membiulkan kepala otak yuyu ni? tak suka la macam ni! kongsi kongsi tau, kalau tau macam mana nak settle semua ni.


terima kasih daun keladi, nanti nanti bace la lagi entry kami! ^^
SHARE:

6 comments

  1. Salam..
    Yuyu ade masalh ea..
    Yuyu try masuk balik dkat page blog tu..
    bila it say mcm tu lagi..
    yuyu klik "click here for option"..
    yuyu kilk situ then get new certificate...
    try it..

    ReplyDelete
  2. kalau view blog akak pon jadi cam tu jugakk eh..?

    ReplyDelete
  3. lu dah test pakai browser lain ?

    nah link , hope it help .

    ReplyDelete
  4. k.tipah: hadoww akk ni... tu print screen blog akk laa T_T

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig