HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Monday, December 27, 2010

hujung minggu yang ceria!

Assalamualaikum!

heheh.. malam malam buta pun nak blogging lagi kan. ala. malm ni je pon senang sikit. besok dah sibuk dengan kelas. susah nak mengadap belog dah. oh. tanpa membuang masa dengan membaca opening merepek, apa aktiviti korang hujung minggu yang baru lepas ni?

ada yang lebih seronok dari yuyu? ya. weekend baru ni, yuyu sangat happy. tak tersorok dalam bilik saja. tak la asyik mengadap laptop saje. keluar sabtu dan ahad. bagus :)

entry kali ni, kurang ayat, tapi banyak gambar. santapan mata korang ye :) layan je la gambar yuyu semua ni.


ok. ni hari sabtu, sebelum keluar ke Putrajaya. yuyu sempat tangkap gambar 121 gambar yang lebih kurang, sementara tunggu orang amik yuyu. jadi, lebih baik upload 3 jenis je, daripada mengupload 121 jenis gambar yang sumpah sebijik lebih kurang!




ya. weekend yang best. yuyu habis kan masa di Taman Botani Putrajaya. berbasikal. best. dah bajet macam dalam citer winter sonata. kalau boleh nak je kikis kikis gabus, buat buat macam salji. muhahah!

owhh indah nye alam ini dengan ade nye diri saye ini ^^


kami berbasikal bersame.. dia kayuh penat penat, yuyu tiup tiup kuku kat belakang.0.o
hari Ahad nye, kerana tak de apa apa plan, jadi, yuyu dan geng bas sekolah telah sekali lagi ke Putrajaya. kali ni ke Alamanda, makan Big Apple sampai terlentang. dah bersuka ria di Nilai

sempat lagi tangkap gambar! heheh. dah tao nak masok belog. ececeeehhh. macam biasa, tangkap gambar hampir 100 jenis, dan macam biasa, kalau korang tengok pasti aikk, ni dengan ni dengan ni dengan ni macam gambar yang same. huhu

saye lah tikus mondok makan kerepek pisang!



makan dengan suka hati di RASA Alamanda. best sangat. dah ada makanan sendriri, tamak haloba, makan makanan orang pulak. hahaha. bagus. tapi perut tong kecik. makan makan, lepas tu nak muntah. cehh. lekeh betul perut yuyu ni! 

yee mee saye


dan makanan orang saye buat macam yang saye
selesai bertempek di Alamanda, kami ke Giant Nilai. hahah. rang sebok tengok Malaysia vs Indonesia, kami bergelak tawa di Fish Spa. festime buat mendealah ni. best sangat rasa nye. rasa hina sangat bila tengok ikan terlalu banyak datang kat yuyu. sah kaki kotor terlampau T_T

teruja, terkesima atau tertaketahuanhala?



dah mula tak rasa geli. cool. ade pakwe hensem sebelah arr


tiada kes ikan kesesakan pernafasan terjadi. fewww. selamat diri
dan usha usha nak buat specs. ye ;a.. end year sale. mesti la frame murah kan. tapi, bila tanye amoi kat kedai specs tu, dia bagi specs berikut. kate nye, sangat sesuai dengan yuyu. hmm. mungkin amoi tersebut patut tukar mate baru

ade ke dia nak bagi yuyu yang ni. cesss.. tak best langsong!
sekian. begitu lah aktiviti yuyu pada weekend kali ni :)


terima kasih kerana sudi melayan

13 comments:

  1. hjung mggu mmg best.shopin midvalley sale.tp dia p men2 ngn ikan.wah!kna try ni.jimat sket

    ReplyDelete
  2. suke care yuyu makeup mata
    cantik ;)

    ReplyDelete
  3. nana: ishhh.. jangan lah memuji.. rasa malu pulak :')

    ReplyDelete
  4. azie : heheh... tak men arr shopping!(duit takde).. orang men ngan ikan je.. ^^

    ReplyDelete
  5. faridah : heheh.. make up cikai je... calet eyeliner sikit,pastu men sapu je maskara. :P

    ReplyDelete
  6. lapaq pulak tengok ikan banyak2 tuh.

    hahak

    ReplyDelete
  7. nub : hahahah.. ni mesti keje menketedarah je kannnn :)

    ReplyDelete
  8. as salam.
    haha.macam2 ada dalam satu entri.
    hujung minggu, saya lepak2 main salji.sampai naik ribut.canggih.amannya kat malaysia.tarak musim2.haih..rindu pulak.

    ReplyDelete
  9. Mmg ceria..lelagi tudung pink yg striking..
    tomey tomeylaa syg

    ReplyDelete
  10. mak aii,terliuh tgok siziling tue.hmm

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)