Wednesday, October 27, 2010

Yesterday

di library. bukan study pun. berlakon je. konon konon rajin bace buku la. minta maaf la. awal awal semester bukan masa nya yuyu nak baca buku, ke library untuk pinjam buku yang tak tahu lagi yuyu bace atau tak. kalau baca pon tak tau yuyu faham atau tak :)

yuyu tengok menatang ni semalam kat cinema dengan laki masa depan yuyu. sumpah tak best. rugi RM6 yuyu. makan meatball pon kenyang. habis 2 jam yuyu. kalau filem macam ni, yuyu pon boleh jadi pengarah. buat filem pasal terperangkap dalam jamban!

sebelum keluar, yuyu sempat lagi edit gambar ni. heheh.. terasa diriku umpama perempuan sejati. huhuhu

di IKEA. sementara tunggu kekasih hati yuyu bawa meatball sejati, lebih baik yuyu tangkap gambar banyak banyak. boleh upload kat fesbuk kan ^^

Meatball ni buat yuyu punya hati sejuk. dah tak marah marah dah pasal cerita BURIED ******** tu. sedap woo. rasa macam nak ajak laki masa depan yuyu bawa yuyu g IKEA setiap hari.

cak! nampak janggut laki mase depan yuyu tak?? heheh.. boleh tengok situ sahaja. yang lain, yuyu saje yang boleh tengok. rindu la pulak. :(
SHARE:

8 comments

  1. saya tao gak sape laki masa depan yuyu..evn jggut je..hehehe

    ReplyDelete
  2. saya tao gak sape laki masa depan yuyu..evn jggut je..hehehe

    ReplyDelete
  3. syuhada: amboiiii.. sape haaa?? eleehhh.. taoo konon..

    ReplyDelete
  4. er meat ball IKEA tu halal ke tak? sbb ada cm timbuk keraguan kn antara meatball tu.. tu pn baca kt internet.. dalam blog cik apple and nisa kay pun ada ckp kot

    dah lama xcek balik.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. pandainye yuyu belakon kn..hikhikhik :D

    ReplyDelete
  6. eh..ada picture yuyu time free hair..anyway yuyu comel..:)

    ReplyDelete
  7. ohhh mcm ku kenal je pic atas skali tu

    ReplyDelete
  8. ala...famy!!
    da taw da! da tengok da!
    no more rahsia ok yuyu!
    eheee

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig