Friday, October 29, 2010

Tagged By Ayumi :)

The rules (copy paste from Izatie's blog)


Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated. haha.


woaa.. mampus nak kerah otak ni cik ayu oi. dah dua hari yuyu fikir.

  1. yuyu seorang yang suka berahsia sangat. tak suka sangat kongsi hal peribadi.
  2. yuyu tak boleh makan nasi, cepat muntah. kalau nak makn, dalam kuantiti sikit saja.
  3. tak pandai makan gula gula. selalu nya bila gula gula masuk mulut je, terus geget. tak sampai 30saat, dah habis.
  4. suka berkawan, tapi tak kan start dulu. tak pandai.
  5. yuyu suka jaga kuku. nak bersih & cantik.
  6. yuyu dulu dulu hitam dan banyak sangat jerawat. sampai tak ada orang nak kawan.
  7. yuyu ni berdikari. boleh la hidup kalau nanti susah atau semua orang benci yuyu. InsyaAllah
  8. cepat nangis bila tengok orang nanges. tak tentu pasal.
  9. yuyu kuat berangan. masa tengah study pon boleh berangan. kebanyakannya berangan nak jadi puteri la, kawin dengan raja la, & semuanya yang merepek.
  10. mood yuyu cepat sangat berubah. contoh nya, sekarang yuyu tengah happy, dalam 5 saat lagi, yuyu boleh marah marah tak tentu pasal.
  11. yuyu ni keturunan jawa.
  12. yuyu susah sangat naik berat badan walaupun yuyu makan gajah. yang nak naik cuma dekat pipi. badan tetap keding.
  13. yuyu susah ada kawan baik. tapi bila ada, yuyu jaga sangat sangat. sebab tu yuyu ada sebilangan comel je kawan baik.
  14. tak boleh belah dengan smoker.
  15. yuyu ada musuh ^^
  16. yuyu suka join beauty workshop.
  17. yuyu petite! ambil perhatian ya cik ayu.
  18. (ape lagi nak tulis ni) yuyu punya otak susah ingat. goldfish memory.
  19. tak makan sayur. bagi yuyu, sayur pahit.
  20. cepat muntah kalu minum teh.
  21. yuyu selalu berusaha untuk gemok.
  22. yuyu suka tengok karenah orang.
  23. yuyu jarang keluar rumah. kalau tak keluar dengan laki mase depan, mesti dengan apple.
  24. yuyu suka filet-o-fish
  25. yuyu suka ayu. comel & baik je <3

wahhhhh.. ayu.. yuyu sakit kepala macam ni! nak fikir pulak nak tag sape lagi la.. adoi. sikit sikit dulu tak boleh je. 5 je ye ^^ heheh..
SHARE:

4 comments

  1. waahh...kuar dah rahsia yuyu..hikhikhik suke3..:D

    ReplyDelete
  2. yeaaaa da kenal yuyu..ni nk mulaa berkawan dgn yuyu laa <3

    ReplyDelete
  3. pandai cik ayu kasi soklan cepumas untuk ayu ..ehee

    ReplyDelete
  4. yuyu ckp ssh nk ingat kan..camne yuyu nk ingt psl study2 nie? sbb i p0n ssh nk ingt2..huhuhu..

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig