HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, September 3, 2010

E-CARD FREE DARI CIK SHA!

mempersembah kan!! e-kad raya yuyu!!
cantik kan kad raya yuyu kan. yuyu buat sendiri! haha.. yuyu dapat rasa yang cik sha tengah marah!. tidak kawan kawan. e-kad ini di reka dan di ciptakan oleh cik sha! lawoooo oo yang lain di buat!  yuyu antara yang bertuah kerana merasa e-kad free. cuba godek godek belog beliau! beliau kreatif bukan? (dengan harapan, yuyu dapat e-kad free lagi tahun depan )

Cuba Kelik. memang best. mungkin yuyu nak suruh beliau men cipta kad kahwin free untuk yuyu. ^^ beliau pasti setuju! print pun free dari cik sha.

terima kasih kepada cik sha yang budiman! dah tak sabar yuyu nak upload di fesbuk dan tag tag ramai ramai. biar penuh notification korang ^^

4 comments:

  1. cantik wooow..wane pink..di tambah ngn gambar yuyu comel... i like :))

    ReplyDelete
  2. cantik!cantik!ain pun nak jugak la!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)