Friday, August 6, 2010

tiga titik

baru bangun tidur.tak tau mimpi apa semalam. bila bangun, rasa lain sangat. banding dengan life yuyu yang dulu, walaupon sekarang sangat sederhana, tapi yuyu gembira hingga senyum ke telinga.
yuyu kat library ^^ (mesti la tipu)
apa yang terkandung dalam kepala otak yuyu sekarang? salah satu nya, pasal study yuyu. baru semester satu, dah terfikir, bila nak habis study ni. tak sabar sangat. minggu depan, minggu final-exam. minggu ni pulak, minggu konvo. owh tidak. rasa macam jeles je kat hati ni. bila la turn yuyu kan. exam pulak. yuyu ambil 8subjects semester ni. 6 dah ready sangat untuk exam, 2 lagi sangat tak. business accounting, & legal maxims. macam mana ni?
yuyu nak makan semua!!!
apa lagi ya dalam otak ni. korek korek. rupa nya yuyu tengah fikir pasal puasa juga. tak sabar nak puasa. berbuka, sahur. ^^ tak sabar nak raya. jumpa family. best nya.nak pergi bazar ramadhan. nak rasa kuih raya, macam macam la. macam mana muka yuyu ya bila puasa. bertambah comel tak^^ lagi best kalau yuyu jadi macam umur enam tahun dulu, yuyu dapat upah tao. kecik kecik dah pandai kerja. satu hari puasa penuh, yuyu dapat $1. banyak tao. tu mak yang kasi, atok, tok wan, paksu, angah? kira la berapa?  (padahal, minum air dalam toilet)

kehadiran cik Babi yang tak diingini. seperti kehadiran apin magneto yang tak bayar hutang yuyu
takkan tu je, korek korek lagi. kenapa yuyu macam moody siket ni. oh. pasal apin. si pemalas bayar hutang. hmm. ingatkan yuyu dapat duit yuyu, tapi, macam tak ja. tak suka bila jadi macam ni. tahun ni macam tahun ekonomi meleset untuk yuyu. kalau tahun lepas, siap shopping setiap bulan. tak suka nya.
mempersembahkan! saudara mara yuyu!

korek sikit lagi, apa yang ada dalam otak yuyu? oh. satu lagi, pasal orang sekeliling yuyu. sedare mare leee~ ^^ yuyu kat sini macam hidup sorang je. yuyu ada banyak lagi bertimbun timbun saudara mara kat sini. tapi, sorang pon tak pernah jumpa yuyu. sibuk sangat ke dengan kerja. tak pa ^^
SHARE:

2 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig