HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, August 4, 2010

Terlalu Marah Dengan Orang Liat Ni

macam ni la muka yuyu bila marah ^^
yuyu nak marah. tapi yuyu tak nak marah kat orang tu. nak marah besar besaran kat belog je. macam protest AKTA ISA kat kampus yuyu ni!

izin sebentar yuyu mencarut & memaki orang tu. ##%*^%^@#!))((*&^^%#$%%#^. okay. dah puas sikit hati yuyu ni. kalau boleh jugak, yuyu nak letak muka dia kat belog ni, & cakar cakar muka dia sampai bercalar.

apa perasan korang bila kita buat baik, tapi dia buat Taik Ayam kat kita? ish. adakah timbul perasaan cinta lagi? tak tak. muka handsome pon yuyu tak layan kalau macam tu. Sebagai kawan (sekarang tak mau kawan dah), yuyu nak tolong dia dari kena buang kerja & kena halau dengan land lord dia. yuyu pinjam kan dia $400. semua ni kejadian 25May (takda dalam buku Sejarah & tak mungkin masuk Final Exam). dia janji nak bayar hujung bulan . bermaksud 31May, yuyu dapat balik duit yuyu tu yang sepatutnya duit tu yuyu enjoy menternak lemak di restoran mana mana.

tunggu punya tungu, tak bayar. dah la dia tu kawan baik kepada kawan baik yuyu juga. nak mengamuk pun macam nak tak nak ja. bulan Jun yuyu tunggu, tapi tak bayar, konon nya bulan 7, dah sampai bulan Julai, rupa nya dia cuma bayar $50 ja. apa daaa.. muka ja hengggsemmm. teruk betol. nak je yuyu iklan kan pasal ni kat TV3, buat siaran langsung kat MTV. tapi tak terdaya.

yuyu tak nak cakap dengan sapa sapa dah :"(
baru tadi yuyu talipon dia, tak jawab. mula la yuyu jampi serapah pasal nama dia. memang tersedak la dia lepas ni. tak da mood. malas nak g kelas! yuyu macam tak nak cakap dengan sapa sapa pon. sedih kan. nak cerita kat orang nanti orang ingat yuyu bodoh. nak tolong orang, tapi orang buat cam ni. tak nak cakap dah dengan orang! nak bawa diri (pack barang, g bawa diri)

2 comments:

terima kasih sudi komen :)